دوستان من با برنامه XVal 2.0 کنسولو امتحان کردمسلام
یه سوال فنی دیگه
ببینید من این کنسولی رو که درام کنسول دوم هستش
یعنی قبلی سه چراغ شده و اینو گرفتم
خیلی دقت کردم که فلگ نشم
و همون روزی که گرفتم یه عکس از سیستم اینفو گرفتم و عدد جلو X رو برداشتم
بعد حدود یکسال دوباره چک کردم دیدم همونه
ولی اموز یهو زد به سرم رفتم چک کردم و در عین ناباوری دیدم عوض شده و کلا یه عدد دیگه شده
این نکته رو هم بگم که هر فریموری اومد همون روز آپدیت کردم و حدودا میتونم بگم با این کنسولم هیچ وقت لایو نزدم(وقت نکردم)
ولی پروفایلم همون قبلی هستش
و یه نکته دیگه همین چند روز پیش آنلاین شدم و مشکلی نداشتم ولی بازی نکردم
حالا نظر شما چیه؟؟؟
فلگ شدم؟؟؟
آخه چرا؟؟؟
سلام مجدد
دوستان كسي قصد همكاري يا يادن پيشنهادي يا راهكاري نداره؟؟
كلا ميتونم چه خاكي بر سر بريزم؟؟؟
پروفايلمم هم بن ميشه؟؟؟
من فقط يكبار به اشتباه يه ديسك از بازي اساسين برادر هود رو كه پچ نبود رو كنسول گذاشتم كه قبل از دريافت ارور از كنسول خارج كردم
مگه نمي گفتن بعد از فريمور LT 1.91 دستگاه هنگ ميكنه و نميزاره دستگاه فلگ بشه
خوب من هم از همون روز اول هميشه فريمور هام آپديت بوده پس فقط يه نتيجه ميگيريم : اين C4eve هم مارو مسخره كرده ...)x و چرت ميگه
چون واقعا همچيز مرتب بوده و مشكلي نداشته فقط همون يكبار اشتباهي گذاشتم تو كنسول كه اونم فريمورم آپديت بوده ... و تا حالا از اين هك هاي عجيبو غريب يا nonjatag هم استفاده نكردم
سلام
یه سوال فنی دیگه
ببینید من این کنسولی رو که درام کنسول دوم هستش
یعنی قبلی سه چراغ شده و اینو گرفتم
خیلی دقت کردم که فلگ نشم
و همون روزی که گرفتم یه عکس از سیستم اینفو گرفتم و عدد جلو X رو برداشتم
بعد حدود یکسال دوباره چک کردم دیدم همونه
ولی اموز یهو زد به سرم رفتم چک کردم و در عین ناباوری دیدم عوض شده و کلا یه عدد دیگه شده
این نکته رو هم بگم که هر فریموری اومد همون روز آپدیت کردم و حدودا میتونم بگم با این کنسولم هیچ وقت لایو نزدم(وقت نکردم)
ولی پروفایلم همون قبلی هستش
و یه نکته دیگه همین چند روز پیش آنلاین شدم و مشکلی نداشتم ولی بازی نکردم
حالا نظر شما چیه؟؟؟
فلگ شدم؟؟؟
آخه چرا؟؟؟
---------- نوشته 18-10-2011 در 12:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 17-10-2011 در 11:34 PM ارسال شده بود ----------
دوستان من با برنامه XVal 2.0 کنسولو امتحان کردم
و اینو گفت : اه اه اه
Failed AP25 Challenge
و از بی خبری چند روز پیش آنلاین شدم
فکر کنم کلا فلگ شدم رفت درسته؟
رفتم تو لیست سیاه ....
اه اه اه
راستی کنسولم فلگ شده
بنظرتون دستگاه بن میشه یا پروفایلم؟؟؟
اوه اوهبه احتمال 60 درصد اول دستگاته بعد پروفایل
عزيز اونو ميشناسمشما وقتی c4eva رو درست نمیشناسی اینجوری دربارشون قضاوت نکن اون کسی که برای شما lt کرده اینکاره نبوده
نیما کمتر خالی ببند.من براش فریمور رو ریخته بودم.یا عکس مال یک دستگاه دیگه بوده یا یک اشتباهی مرتکب شدی.چرا مال من عوض نشده.تو که میدونی من چقدر لایو میرفتماوه اوه
تركيد رفت
عزيز اونو ميشناسم
خودم فريمور ميريزم و تازه كار نيستم تا حالا يه عالمه دستگاهو راه انداختم بچه كه نيستم ، دستت درد نكنه
هيچ اشتباهي در كار نبوده و فريمور ها در همان روز ريليز نصب شده بودن
فقط اشتباهي ديسك اساسين رو كه پچ نبود اشتباهي گذاشتم توش
خبنیما کمتر خالی ببند.من براش فریمور رو ریخته بودم.یا عکس مال یک دستگاه دیگه بوده یا یک اشتباهی مرتکب شدی.چرا مال من عوض نشده.تو که میدونی من چقدر لایو میرفتم
سلامخوب مگه اساسین مشکلش چی بود؟patch نبود؟حالا نیما لایو چقدر مهمه برات!!!!تو که اصلا لایو نمیومده همش PSN بودی که
من از بتمن damaged downloadable content گرفتم فلگ شدم یا نه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk