ولی من بیشتر به cod5 مشکوکم !عرفان جان شاید درست می گی ولی من بیشتر به FALLOUT3 مشکوکم.
من هم مشکوکم ولی FALLOUT3 IMAGE مشکلاتی داشت و در ضمن من COD5 سه روز بازی می کردم ولی fallout3 را فقط دیشب بازی کردم.ولی من بیشتر به cod5 مشکوکم !
باشه البته خوشبختانه چون اصلاً از fallout 3 بدم میومد بازیشو نخریدم COD 5 هم فردا پس فردا میرسه دستم.مهدی جان FALLOUT3 COD5 بازی نکن ا ببینیم دلیل بن شدن ها چی بوده...
باشه البته خوشبختانه چون اصلاً از fallout 3 بدم میومد بازیشو نخریدم COD 5 هم فردا پس فردا میرسه دستم.
امیر الان از طریق اینترنتی میتونم چک کنم ببینم که بن شدم یا نه؟(با pc نه با کنسول)
در ضمن مایکروسافت به من اظهاره لطف میکنهامروز هم یه ایمیل داد که اطلاعاتی در مورد اپدیت جدیده بود و گفته که 1 هفته مونده تا آپدیت رسمی.
راستی اگه بن شیم بهمون از طریق ایمیل اطلاع میدن؟
فقط برای 1 یا 2 بازی نیست بلکه برای چندین بازی است ولی یک یا دو بازی احتمال داره باعث لو رفتن کپی خور شدن شده باشه.اطلاع چرا بدن؟ آدمت هم حسابت نميکنن!
فحش ندن خوبه ...:biggrin1:
ولی خدايش اين بن کردن ها مطمئناً از يک بازی نيست. .. 100% اينها توی يک مدت زمانی طبق تاريخی که خودشون تعريف ميکنن تا اون زمان کسايی که بازی های کپی رو کردن ( سوتی ول دادن ) رو ليست ميکنن توی اون زمان دونه دونه بن ميکنن :biggrin1:
مطمئناً از 1 يا 2 تا بازی نيست... چون اينطوری خيلی مسخره ميتونه باشه
البته نظر شخصی منه! :biggrin1:
الان این سواله یا شوخی:biggrin1:امير جون... اين " کاربر فعال XboxLive " که زير ايديت نوشته رو عوض ميکنی يا يه کنسول ديگه ميگيری که باز هم بترکونی لايو رو ؟
بیشتر کسانی که لایو زیاد بازی کردند و فعال بودند بن شدند البته افرادی مثل امیر و عرفان که حواسشون جمع بوده ، بن نشدند.من بن نشدم .