شما چه الان ان شی چه 100 سال دیگه هیچ فرقی نمیکنه چون حتی اگه یک بار وصل شی و شناسایی بشی بن میشی.آقا الان تست کانکشن بزنیم ببینیم بن شدیم یا نه میتونه اگر شناسایی نشدیم شناسایی بشیم یا صبر کنم 2 3 روز دیگه تست کنم؟!(چی گفتم!) من میترسم ما که مثل شماها نیستیم هر سال که دستگاهمون بن شد عوضش کنیم!
دلايل بن شدن تو خوب كاملا معلومه يكيش 100 درصد همون cod5 مي تونه باشه كه زودتر به بازي كردن پرداختي.
-البته فکر نمیکنم ربطی داشته باشه چون مثلا میثم(Meysam Young360) هم Geow2 رو زودتر بازی کرده بود اتفاقا به Live هم وصل شده بود اما Geow2 رو به صورت آنلاین بازی نکرده بود.تمام مشکلات از سره همين بازی هايی هست که زودتر به برای دانلود آمد.
خب اونا میذارن واسه فروش شما که مجبور نیستی بخری!منه بدبخت که اینقدر نگران این موضوع بودم و خيلی احتياط ميکردم اگر بن بشم همش رو تقصير این فروشنده های نادان و بی انصاف ميدونم.!
خب اونا میذارن واسه فروش شما که مجبور نیستی بخری!
حرفت درست نیست همین فریدون-البته فکر نمیکنم ربطی داشته باشه چون مثلا میثم(Meysam Young360) هم Geow2 رو زودتر بازی کرده بود اتفاقا به Live هم وصل شده بود اما Geow2 رو به صورت آنلاین بازی نکرده بود.
- یا همون طور که گفتم این دوست من COD5 ، Geow2 و خیلی از بازی های دیگه رو زودتر بازی کرده بود و بن هم نشد.
- در مورد تعویض درایو Lite-on هم که تو یکی از این نقل های خارجی دیدیم طرف بن نشده بود.
- پس میتونیم به این نتیجه برسیم که بن شدن های این دوره بازهم مربوط به Stealth بودن/نبودن دیسک ها میشه و کسانی که این موارد رو رعایت کردن بن نشدن مثل خیلی هایی که الان دارن تو لیست من آنلاین بازی میکنن.
خب اونا میذارن واسه فروش شما که مجبور نیستی بخری!
-------------------
دوستان عزیز لطف کنن دیگه هی نگین: " این چند روزه آنلاین نشین" " این چند روزه رعایت کنید" و ... یکبار که گفته شده در صورتی که اسم شما وارد لیست سیاه شده باشد حتی یکسال دیگه هم که آنلاین بشین بازم بن شدید و ربطی به آنلاین شدن/نشدن در روز بن شدن نداره!
حرفت درست نیست همین فریدون
بازیاشو خودش دانلود میکرد همه هم مطمئن بود fullStealthتند هیچ بازیروهم تا عرضه جهانی بازی نکرد اما بهم پیغام داد بن شده..........
منم بن شدم
خاک تو سر این مایکروسافت با این کنسول درست کردنش
حرفت درست نیست همین فریدون
بازیاشو خودش دانلود میکرد همه هم مطمئن بود fullStealthتند هیچ بازیروهم تا عرضه جهانی بازی نکرد اما بهم پیغام داد بن شده..........
منم بن شدم
خاک تو سر این مایکروسافت با این کنسول درست کردنش