امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
دوستان عزيز سلام عرض ، من همون Mehrdad_Gangster هستم که امروز ميل زدم به مدير سايت اميدوارم بک کنه پروفايل قبليم رو . امير جان بسياااار ناراحت شدم ديدم بن شدی مخصوصاً که دوست خودم هم مهرداد بن شد امروز ، من GOW2 رو بازی کردم After Release ولی لايوشو بازی نکردم . فيفا رو لايو بازی کردم ، از ديشب هم کنسولو وصل نکردم به اينترنت ، من هم cd هام استيلس هست و هم آخرين فريمور رو نصب کرده بودم از نکست جن ... حالا دوستان يه کمکی بکنند بگن من روشن کنم يا چند روزی صبر کنم ؟ لطفاً منو راهنمايی کنيد

سلام............
اگه بازی مثل کال اف دیوتی 5 یا به قول بچه ها فال اوت 3 رو نداری حتما تست کن و جوابشو به ما بگو..........

راستی حالا که اینقدر میگید فال اوت ببینم اونایی که بن شدن بازی رو موقع اتصال به لایو انجام دادن یا به صورت اف لاین(متصل به لایو نبودن)....

فکر نکنم به بازی ربطی داشته باشه ؛ من فقط Far Cry 2 رو وصل شدم و بازی های جدید رو اصلاً روی کنسول ننداخته بودم ؛ با این حال تبریک میگم بنده (Omid Rivaldo) هم به جمع Ban شدگان پیوستم ؛

;)

البته برای ما فرقی نمیکنه ؛ ما که تیرمون توی COD4 بعد 4 ثانیه به طرف میرسه ، اصلاً صد سال نرسه ؛ موقعی که پات رو گذاشتی اروپا و امریکا برو بازی اصل بخر حداقل مطمئن باش یه Dragunov برمیداری ، همون لحظه که شلیک میکنی کله طرف رو پخش کنی توی هوا ؛

:(

امير جون نوکرتم من مهرداد هستم ، ميثم کيمده ؟ آريا ضد قو لوله من ميترسم وصل کنم به لايو ميخوام بذارم
يکی 2 روز ديگه
مهرداد جون اخه فرقی نداره الان با 2روز یا چند روز اگه قرار باشه بن شی با چند روز و چند هفته وصل نشدن به لایو چیزی عوض نمیشه

فکر نکنم به بازی ربطی داشته باشه ؛ من فقط Far Cry 2 رو وصل شدم و بازی های جدید رو اصلاً روی کنسول ننداخته بودم ؛ با این حال تبریک میگم بنده (Omid Rivaldo) هم به جمع Ban شدگان پیوستم ؛

;)

البته برای ما فرقی نمیکنه ؛ ما که تیرمون توی COD4 بعد 4 ثانیه به طرف میرسه ، اصلاً صد سال نرسه ؛ موقعی که پات رو گذاشتی اروپا و امریکا برو بازی اصل بخر حداقل مطمئن باش یه Dragunov برمیداری ، همون لحظه که شلیک میکنی کله طرف رو پخش کنی توی هوا ؛

:(
امیدوارم امید اشتباه کرده باشید در غیر این صورت اوضاع سخت می شه.این جوری یعنی به بازی های قدیمی مثل COD4 HALO3 FIFA08 GRID,... بر می گرده.البته احتمال FARCRY2 هم کم نیست.چون خیلی مشکوکه...

من احتمال میدم امید درایوش iXtreme 1.4 نداشته. آخه به بار کلی از بازی های منو جمع کرد برد بازی کنه. توشون یه بازی بود که stealth نداشت. اما فکر کنم روی کنسوله امید کار کرده بود. (حالا باز ازش می پرسم)

آخه اینجوری نیست که بیل گیتس مثلاً بگه آقا بازی های جدید رو کنترل بکنید ، GOW یه چیز دیگست و نباید بگذاریم کپی خورشده ها بازی بکنند ! این عملکردها قبلاً برنامه ریزی شدند و کنسول شما که iXtreme رو قبول کرده توی اطلاعات دستگاه ثبت شده ؛ همین اطلاعات میره تو لیست مایکروسافت ، این شرکت این لیست رو نگه میداره و یهو همه رو بن میکنه ؛ این بن کردن به نظرم بخاطر آپدیت دشبورد جدید است که قراره مایکروسافت برای Console Update ارائه بکنه ؛ میخواد از هر نظر پاکسازی شده باشه ؛

;)

ولی همه بن نشدند چون توی FRIEND LIST من 8 نفر آنلاین هستند.در مورد بن شدن هم معلوم نیست دقیقا به چه علتی هر کس بن می شه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or