یه سری سوال برام پیش اومد گفتم بپرسم از دوستانی که از XBL بن شدن( در ضمن واقعا متاسفام و امیدوارم هرچه زودتر بتونید برگردید)
-دوستانی که بن شدن قبلا Halo3 (غیراصل)بازی کرده بودین بن صورت آنلاین؟
- قبل از اینکه بازی ها رو داخل دستگاه بذارین از اینکه Stealth هست/نیست و یا BadKeronRip میده/نمیده مطمئن میشدین؟
اگر براتون مقدور هست یه آمار دقیق بدین که دیسک هاتون به طور 100 درصد Stealth بوده یا نه.
فکر کنم بازهم کسانی که از دیسک های FullStealth استفاده نمی کردن بن شدن چون الان دیدم یه سری از دوستان دارن لایو بازی میکنن/
----------------------------------------------
پ.ن: متاسفانه در حال حاضر خودم نمیتونم برم چک کنم ببینم بن شدن/نشدم چون کنسول ام خراب شده ، امیدوارم هرچه زودتر درست بشه و بتونم برم تست کنم(من Arcade با درایو benQ و firmware iXtreme v1.4 داشتم و تمام بازی هامم stealth بودن به جز FIFAStreet3 که BadKeron بود اما به خاطر 1.4 بودن دستگاه گذاشتم بازی کردم.) ، خیلی دوست داشتم کنسول قبلیم که به طور آفلاین فقط باهاش بازی کرده بودم و اتفاقا دیسک غیر Stealth هم توش گذاشته بودم و به لایو هم فقط برای آپدیت پروفایل وصل میشدم رو میتونستم چک کنم اما حیف که 3 چراغه!
-------------------------------------------------
من میترسم امتحان کنم. البته اگه من بن نشده باشم میشه گفت که مشکل ار COD5 ـه. چون GeOW2 رو روز ریلیز انداختم رو دستگاه. COD5 هم که ندارم. اما میترسم امتحان کنم. می خوام یه 2 روزی بگذره بعد.
به هر حال باید بری تست کنی خیال خودت رو راحت کنی دیگه اینجوری با فکر و خیال بیشتر اعصاب خودت رو به هم میریزی فردین جان.
-------------------------------------------------
در مورد دیسک هم بازی های مهم و مشکوک را Stealth/ علتش هم اینه که قبلا وارد نبودم و بازی را کاری نداشتم ولی وقتی وارد شدم دیگه کار از کار گذشته بود.
البته نظر نهایی رو باید اشکان جان بیاد بده که اطلاعتش از بقیه کامل تره ، اما به نظر من بخاطر همین موضوع بن شدی! اگر میتونی یکی از اون دیسک های قدیمیت رو برو تست کن ببین Stealth بوده یا نه.
--------------------------------------------
یکی از دوستان من(از نوع XBLــش البته) که ایرانی مقیم آلمانه(با GT:Frazz89) و خیلی از بازیهای از جمله GEOW2 و COD5 رو زودتر گرفت و بازی کرد هم الان دیدم یک ساعت پیش آنلاین بوده و بن نشده بنابراین فکر نمیکنم زودتر بازی کردن یه سری از بازی ها به بن شدن ها ربطی داشته باشه.