امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
ای بابا بازی شروع شد که !
امیر واقعا ناراحت شدم . میدونم الان چه حالی داری چون خودم قبلا همچین چیزی رو تجربه کرده بودم :( . بدشانسیت اینه که گلد رو هم تازه خریده بودی اما اینجوری شد ...

من که هنوز تست نکردم . یعنی واقعا نمیتونم. یه حال عجیبی دارم :( .
حالا تا شب خبرش رو میدم که چه طوریاست کنسول ما .
در ضمن دوستانی که الان وصل شدن و دیدند که میتونن برن لایو باز هم زیاد مطمئن نباشند . چون این بن شدن های MS چند روزی طول میکشه . دفعه پیش هم که بن شدن ها شروع شد من همون شبش رفتم لایو و قشنگ وصل شدم . اما روز بعدش که خواستم برم دیدم نمیشه !!

ممنون مهدی جان باید بچه ها این چندروزه رعایت کنند.من فعلا دارم می بینم مشکل از gow2 هست یا cod5 ؟

البته منظور من این نیست که اگر الان وصل نشید و چند روز دیگه وصل بشید بن شدن در کار نیست . اگر قراره کسی بن بشه مطمئن باش که قبلا شناسایی شده و حالا MS دست به کار شده .
من فقط گفتم این چند روزه روزهای بن شدن هست . بنابراین اگر دیدید امروز وصل شدید اما فردا نتونستید وصل بشید زیاد تعجب نکنید !

من میترسم امتحان کنم. البته اگه من بن نشده باشم میشه گفت که مشکل ار COD5 ـه. چون GeOW2 رو روز ریلیز انداختم رو دستگاه. COD5 هم که ندارم. اما میترسم امتحان کنم. می خوام یه 2 روزی بگذره بعد.

به این متن دقت کنید:

I was around 3-4pm eastern, I was playing a legit copy of rockband 2, I played geras of war 2 as a backup but I made sure that copy was 100percent whicch it was a good kreon rip. I have a benq v.141 ixtreme 8x. Weir d thing when tryin to connect to liv e it always says my account is banned but not the console, but status code proves it is a banned console. I did update my rockband 2 and after that aobut 5 mins i was banned. Night before I downloaded the m1a1 for call of duty but I do not have cod waw yet.

............................................

Hey,
just got word of ban hammer.
sleeping.gif
im thinking i wont get banned because i have the nxe dash and can connect to live until the 19th anyway soo my console is in still working condition...

1 question if i do the network test for xbox live will i get banned?

Think about this everytime M$ get one of us the run around M$ headquarters high fiving each other screaming WE GOT THE BASTARD

Xbox 360 console manufactured in 2007 ....samsung drive ixtreme 1.4

" dont hate the player, hate the game "
...........................................................

I was sooo excited that i finished exams
*powers on xbox*

"gonna play some gears of war 2 liveee weee"

"BANNED"

sad.gif

Got banned downunder
sad.gif

Manufactured January 2008 with Benq ixtreme 1.41

Looks like im joining a gym:(

متن های بالا قابل توجه هستند.

یه سری سوال برام پیش اومد گفتم بپرسم از دوستانی که از XBL بن شدن( در ضمن واقعا متاسفام و امیدوارم هرچه زودتر بتونید برگردید)
-دوستانی که بن شدن قبلا Halo3 (غیراصل)بازی کرده بودین بن صورت آنلاین؟
- قبل از اینکه بازی ها رو داخل دستگاه بذارین از اینکه Stealth هست/نیست و یا BadKeronRip میده/نمیده مطمئن میشدین؟
اگر براتون مقدور هست یه آمار دقیق بدین که دیسک هاتون به طور 100 درصد Stealth بوده یا نه.
فکر کنم بازهم کسانی که از دیسک های FullStealth استفاده نمی کردن بن شدن چون الان دیدم یه سری از دوستان دارن لایو بازی میکنن/
----------------------------------------------
پ.ن: متاسفانه در حال حاضر خودم نمیتونم برم چک کنم ببینم بن شدن/نشدم چون کنسول ام خراب شده ، امیدوارم هرچه زودتر درست بشه و بتونم برم تست کنم(من Arcade با درایو benQ و firmware iXtreme v1.4 داشتم و تمام بازی هامم stealth بودن به جز FIFAStreet3 که BadKeron بود اما به خاطر 1.4 بودن دستگاه گذاشتم بازی کردم.) ، خیلی دوست داشتم کنسول قبلیم که به طور آفلاین فقط باهاش بازی کرده بودم و اتفاقا دیسک غیر Stealth هم توش گذاشته بودم و به لایو هم فقط برای آپدیت پروفایل وصل میشدم رو میتونستم چک کنم اما حیف که 3 چراغه!
-------------------------------------------------
من میترسم امتحان کنم. البته اگه من بن نشده باشم میشه گفت که مشکل ار COD5 ـه. چون GeOW2 رو روز ریلیز انداختم رو دستگاه. COD5 هم که ندارم. اما میترسم امتحان کنم. می خوام یه 2 روزی بگذره بعد.
به هر حال باید بری تست کنی خیال خودت رو راحت کنی دیگه اینجوری با فکر و خیال بیشتر اعصاب خودت رو به هم میریزی فردین جان.
-------------------------------------------------
در مورد دیسک هم بازی های مهم و مشکوک را Stealth/ علتش هم اینه که قبلا وارد نبودم و بازی را کاری نداشتم ولی وقتی وارد شدم دیگه کار از کار گذشته بود.
البته نظر نهایی رو باید اشکان جان بیاد بده که اطلاعتش از بقیه کامل تره ، اما به نظر من بخاطر همین موضوع بن شدی! اگر میتونی یکی از اون دیسک های قدیمیت رو برو تست کن ببین Stealth بوده یا نه.
--------------------------------------------
یکی از دوستان من(از نوع XBLــش البته) که ایرانی مقیم آلمانه(با GT:Frazz89) و خیلی از بازیهای از جمله GEOW2 و COD5 رو زودتر گرفت و بازی کرد هم الان دیدم یک ساعت پیش آنلاین بوده و بن نشده بنابراین فکر نمیکنم زودتر بازی کردن یه سری از بازی ها به بن شدن ها ربطی داشته باشه.

آخرین ویرایش:
احمدرضا جان انشاءالله نشدی.
من halo3 آنلاین بازی نکرده بودم( چون خوشم نمیومد )
در مورد دیسک هم بازی های مهم و مشکوک را Stealth/ علتش هم اینه که قبلا وارد نبودم و بازی را کاری نداشتم ولی وقتی وارد شدم دیگه کار از کار گذشته بود.

فکر کنم ما هم رفتنی شدیم
دیشب من تا ساعت 2 داشتم 09 بازی میکردم . عصر همون روز هم GOW2 رو تازه خریدم گذاشتم تو دستگاه ولی به لایو وصل نشدم باهاش .
ولی انگار کد من فرق داره (دو تا اکانت لایو دارم هیچکدوم وصل نمیشه پس فکر نکنم فقط اکانت رو بسته باشند)

Samsung Ixtreme 1.4

آخرین ها لایو
burnout Paradise
FIFA 09

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or