امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
فقط داریم بررسی می کنیم که COD5 GOW2 FIFA09 ,.... کدوم باعث بن شدن هستند تا بقیه را نجات بدیم.
من بیشتر از اینا , به Fallout 3 شک دارم. آخه تا جایی که فهمیدم هیچ فرقی بین GeOW 2 ای که دو هفته قبل از عرضه رسمی اون اومد با نسخه نهایی وجود نداره ولی Fallout 3 فرقهای کمی با نسخه نهایی داشت و توی ایران (و خارجه) خیلی ها همون نسخه رو بازی کردن. توی همون xbox-scene هم بعضی ها گفتن که اصلآ GeOW 2 رو بازی نکردن یا فقط روزهای بعد از عرضه رسمی بازی کردن و بن شدن.

ولی Fallout 3 فرقهای کمی با نسخه نهایی داشت و توی ایران (و خارجه) خیلی ها همون نسخه رو بازی کردن
دقیقا چون image این بازی Review Copy بود و ناشران داخلی نیز که عجله ی خاصی در زودتر عرضه کردن بازی ها دارن همین image رو دریافت کرده و آماده فروش کردن!
دارید شوخی میکنید در حد تیم ملی ها...........
بابا امیر کنسولش ریجنش جی هست و تازه ریجن Fallout 3 جی چند روزی اومده پس حداقل مطمئن باشید بن امیر ربطی به این نداره..............
درسته حق با آریاست ، imageــه ریجن J این بازی ReviewCopy نبوده.
اما خب سالم بودن imageــش هم هنوز مشخص نشده.
آریا من دیشب fallout3 زدم و دقیقا دیشب بن شدم
البته تو قبلا بازی غیر Stealth هم بازی کرده بودی خب!
اشکان جان شما انگار این دفعه هم بن نشدی ؟
به هر حال نتیجه استفاده از دیسک های Full Stealth در چنین روزهایی معلوم میشه دیگه.
چک کردم وصل شد ؟؟؟
شما قبلا آنلاین هم بازی کرده بودی؟ چون من الان یادم اومد از سری قبلی بن کردن ها( پارسال آذر بود فکرکنم یا همین موقع ها) جون سالم به در بردم. من موقع فقط برای آپدیت پروفایل وصل میشدم لایو ، قبلش دیسک غیر Stealth هم مصرف کرده بودم.

آخرین ویرایش:
دارید شوخی میکنید در حد تیم ملی ها...........
بابا امیر کنسولش ریجنش جی هست و تازه ریجن Fallout 3 جی چند روزی اومده پس حداقل مطمئن باشید بن امیر ربطی به این نداره..............

آریا من دیشب fallout3 زدم و دقیقا دیشب بن شدم;)

سلام امیر جان..........
پسر خوب مگه کنسول شما جی نیست.........
خوب اون fallout3 هم که میگن مشکل داره یوسی پالش بود که زودتر اومده بود نه جی..........
احتمالا شاید به خاطر کال اف دیوتی باشه............ :confused::confused:
مثل اینکه دیشب موقعی که بازی تو دستگاهت بوده وصل شدی به لایو درسته؟؟؟؟؟؟

راستی احمد رضا جان ممنون بابت پی امت.........دشمنت شرمنده بشه.......

بچه ها یه نکته شاید جالب............ تا الان اونایی که تو سایت خارجی بن شدن تقریبا میتونم بگم همشون درایواشون بنکیو و سامسونگ بوده و اونایی که هیتاچی بوده بن نشدن...........البته میگم مسخره هست ولی به نظرم جالب اومد......راستی امیر تو درایو کنسولت چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
هنوز امیدوارم بن نشده باشم الان دوباره چک کردم وصل شد (البته می دونم بازم احتمال داره در چند روز آینده بن شم) در ضمن من دیشب GOW2 تو دستگاههم بود و به لایو هم وصل بودم ولی داشتم solo campign می رفتم تا حدود 4 .
راهکاری و راه حلی و...

اگر می شه اون کد رو دقیقاً با این چک کن یکبار دیگه: (چون z:00 هیچ ربطی به بن نداره)
Z: 8015 - 190D

کدی که مربوط به بن شدن کنسول از live هست اینه یعنی به غیر از این هرچیز دیگه ای نوشته باشه یعنی بن نشدی و مشکل از خود live هست.
آره دقیقا همین بود منم منظورم همین بود.چون قبلا که ارور میداد جلوش 0 بود.:((اصلآ بدون لایو بازی فاز نمیده دیگه.

دوستان عزيز سلام عرض ، من همون Mehrdad_Gangster هستم که امروز ميل زدم به مدير سايت اميدوارم بک کنه پروفايل قبليم رو . امير جان بسياااار ناراحت شدم ديدم بن شدی مخصوصاً که دوست خودم هم مهرداد بن شد امروز ، من GOW2 رو بازی کردم After Release ولی لايوشو بازی نکردم . فيفا رو لايو بازی کردم ، از ديشب هم کنسولو وصل نکردم به اينترنت ، من هم cd هام استيلس هست و هم آخرين فريمور رو نصب کرده بودم از نکست جن ... حالا دوستان يه کمکی بکنند بگن من روشن کنم يا چند روزی صبر کنم ؟ لطفاً منو راهنمايی کنيد

ممنون میثم جان.
اگر قراره بن بشی فرقی نداره روشن کنی یا نه ولی بهتره الان بری توی داشبورد و چک کنی بن شدی یا نه.
بعد هم بازی های که قبلا لایو بازی کرده بودی را می تونبی بازی کنی چون اگر قرار باشه بابت اون بازی ها بن بشی خواهی شد ولی اگر بازی ها سالم بودند دیگه فرقی نداره.
در مورد بازی هایی که تا حالا لایو بازی نکردی ، دست نگه دار و بذار بعد آپدیت بازی کن یا ORGINAL بگیر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or