امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
من خودم سوتی بزرگ خودم رو فهمیدم و اینکه چرا بن شدم.
آخه من آفلاین gow2 بازی کردم و حواسم نبود چند روز بعدش به live وصل شدم و همین باعث بن شدن پروفایلم شد :(

ولی الان که من دارم تو لیست بازیهای Meysam Young 360 رتبه 28 XboxLive Leaderboard نگاه میکنم gow2 هست ولی بن نیستش :confused:

Last edited by a moderator:
ولی الان که من دارم تو لیست بازیهای Meysam Young 360 رتبه 28 XboxLive Leaderboard نگاه میکنم gow2 هست ولی بن نیستش :confused:

واسه لایو هم یه پیام بده بگو اون داداشت بوده که سوتی داده گیرز 2 بازی کرده شاید اونا هم از بن درت بیارن:biggrin1::love:

پس دوستان بهشون ثابت شد که زودتر بازی کردن هیچ ربطی به کنسول نداره و تنها باعث بن شدن پروفایل میشه؟:)
چه خوب پس من هم گیمر تگم که این همه براش زحمت کشیدم توی cod4 بن شد رفت!
عیبی نداره با اولین پروفایلی که حدود یک سال و نیم پیش ساختم میام و یادی از جوونی ها میکنم!:biggrin1:

ها ها ها من اصلا با پروفایل خودم این ماه آن نشدم:)
ولی انصافا این بن شدن پروفایل خیلی ستمه!
کی حال داره اون همه گیم اسکور رو برگردونه!
این مایکروسافت هم مسخرشو درآورده ها

من gears 2 رو افلاين بازي كردم هنوز هم به live وصل نشدم اگر بعد از انتشار بازي وصل بشم بن ميشم يا نه؟
احتمال بن شدن در همه مواقع وجود دارد و به GOW2 ربطی نداره( البته اگر لایو بازی نکرده باشید;) )

پس دوستان بهشون ثابت شد که زودتر بازی کردن هیچ ربطی به کنسول نداره و تنها باعث بن شدن پروفایل میشه؟:)
چه خوب پس من هم گیمر تگم که این همه براش زحمت کشیدم توی cod4 بن شد رفت!
عیبی نداره با اولین پروفایلی که حدود یک سال و نیم پیش ساختم میام و یادی از جوونی ها میکنم!
رامین بن شدی؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or