امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
سلام دوستان.
من 2 ماهه از نکست جن ایکس باکس گرفتم خودشم کپی خور کرد درایورمم بنکیو هست .می خواستم ببینم که فریمور ixtreme روش هست یا نه اخه من یه بازی که یکی از گزینه هاش تو تست فول استلت با نرم افزار xdvdmudel.. تیک نخورده بود.فک کنم گزینه ی video data present بود.رو دستگام اجرا کرد.:(:((:((:(
تروخدا جواب بدین.

تروخدا جواب بدین.

دوست عزیز...........sha2ow
شما با توجه به مشکلی که گفتی احتمالا فریمورتون 1.41 نیست و احتمال داره 1.4 باشه منتها شما که الان امکان اپدیت فریمورت رو نداری بهتره که این بازی که هر بازی که شبیه این مشکل رو دارن فقط به صورت اف لاین بازی کنی.....یعنی موقعی که به لایو متصل هستی به هیچ عنوان دیسک این بازیرو تو دستگاهت نزار و کلا چه اف لاین چه انلاین موقعی که وصلی بازی نکن..تا مورد شناسایی قرار نگیری....این راحتترین کار و مطمئن ترین کاری که میتونی انجام بدی..........;)

درایو BenQ هست.فکر نمی کنم مشکلی باشه برای OK کردن Frimware.خودت می تونی انجامش بدی.زحمت اصلیش باز کردن در دستگاهه...

دوستان ورژن های 1.4 و 1.41 هیچ فرقی با هم ندارن. نمی دونم چجوری تونستید بفهمید که ایشون 1.4 داره نه 1.41. در ورژن 1.41 فقط یسری از باگ های فیرمور رفع شده که هیچج ربطی هم به مسائل امنیتیش نداره.

اینک که بازی رو گذاشتید و video data present نداشت ولی بای اجرا شد چیزی رو نشون نمی ده. چون ixtreme ها هم این دیسک ها رو اجرا می کنند. باید با یک بازی ای که فایل های اصلی stealth رو نداره تست کنید.

پ.ن: 1.41 فقط برای benq هست نه hitachi 79FL.

من دستگاهم مدل 1/2008 هست.اين I Xtreame 1.41 رو داره؟؟
احتمالا نه. کجا برات کپی خور کرده؟

سلام امیر جان....چطوری؟؟؟؟؟؟؟
من هم دقیقا همین مشکل تو رو دارم نمیدونم چی شده؟؟؟؟؟؟؟
مال من هم نه پیغام بن(تو قسمت more info ) نه کدم .کده بن شدن.نمیدنم چه مرگش شده؟؟؟؟؟؟؟؟:(:(
من داشتم تو مرسنری بازی میکردم که دیسکانکت شدم و دیگه هم وصل نمیشم.............!!!!!!!

امیر باورت میشه دارم سکته میکنم...........تا وضعیتمون مشخص بشه؟؟؟؟؟؟
فقط امیدوارم موج جدید بن نباشه که بد بخت میشیم...........:((:((:evil:
خیالت راحت.من تا اونجایی که می دونم باید Z یک سری حروف جلوش باشه.یادم نیست دقیقا چی بودند:biggrin1:
فکر کنم فردا یا ساعت 1-2 درست بشه.
.....................................................................
بقیه بچه ها یک چک بزنند ببینند وصل می شند؟!!!!

در کل من هر 10 دقیقه چک می کنم شبکه مشکل داره یا ایرادی دیگه داره؟!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or