امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
من 2 بازی دارم این تیک Video Data Present رو نخورده و باهاشونم افلاین زیاد بازی کردم ولی هنوز به لایو وصل نشدم . ایا دیگه کارم تمومه ؟

من 2 بازی دارم این تیک Video Data Present رو نخورده و باهاشونم افلاین زیاد بازی کردم ولی هنوز به لایو وصل نشدم . ایا دیگه کارم تمومه ؟

خیر مشکلی نیست.فقط اگر می خواید آنلاین بازی کنید دیگه از این دیسک ها استفاده نکنید.فریمور رو هم بدید به IXtreme 1.41 ارتقا بدن.

من 1 ماه پیش دادم پرتو برام کپی خور کرد ایا فریمور IXtreme 1.41 رو برام ریخته اگر نریخته اموزشی هست که بتونم خودم بریزم ؟

اگر درایو BenQ هست 100% فریمور IXtreme 1.41 هست.
اما اگر قدیمی هست درایو نیاز به آپدیت داره.البته اگر شما بازی که Video Present ش تیک نخورده رو اجرا کردید فریمور نمی تونی IXtreme 1.41 باشه.

خوب حالا چه طوری می تونم فریمور IXtreme 1.41 روش بریزم

ببر یکی از فروشگاه هایی که کپی خور انجام میدن.مثل NextGen یا Parto یا امثال اینها تا برات این فریمور رو بریزن.نشونه IXtreme 1.41 هم اینه که وقتی یه بازی No Stealth Patch رو بذاری توی دستگاه بالا نمیاره بازی رو. ;)

دوستان سلام
بالاخره هنوز مشخص نشده كه چجوري ميشه لايو بازي كرد كه 100% مطمئن باشه من تا حالا فقط دو تا بازي فول استيلث رو باهاشون ميرفتم لايو كه توسط برنامه XDVDMulleterBeta10.2 چك كردم ولي امروز با بچه هاي نكست جن كه صحبت ميكردم گفتند حتما بايد فرم ور دستگاه ixtrem 1.41 باشه و به تنهائي full stealth بودن كافي نيست آيا درست ميگن و با اين اوضاع دستگاه من بايد تا حالا توسط مايكروسافت شناسائي شده و براي بن شدن شمارش معكوس كنم ؟ يا نه با خيال راحت به بازيم ادامه بدم در ضمن 2 بازي كه من ميرم لايو euro 2008 و nba2k8 هستند . ممنون ميشم جواب بدين .

دوستان سلام من تو این زمینه خیلی اماتورم اصلا نمیدونم ایناهیی که میگین چیه ولی لطفا یکی بهم کمک کنه من به خاطر لایو بازی کردن دارم از خانوادم جدا میشم برم یه جا تنهایی زندگی کنم چون اینجا اینترنت پرسرعت ساپورت نمیشه حلا اگه بن شم که واویلا
من کنسولمو 1 ماه پیش گرفتم فقط میدونم الیت هست نمیدونم درایوش چیه و اینها لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم که بن نشم؟ ممنون

دوستان سلام من تو این زمینه خیلی اماتورم اصلا نمیدونم ایناهیی که میگین چیه ولی لطفا یکی بهم کمک کنه من به خاطر لایو بازی کردن دارم از خانوادم جدا میشم برم یه جا تنهایی زندگی کنم چون اینجا اینترنت پرسرعت ساپورت نمیشه حلا اگه بن شم که واویلا
من کنسولمو 1 ماه پیش گرفتم فقط میدونم الیت هست نمیدونم درایوش چیه و اینها لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم که بن نشم؟ ممنون
واقعا فكر ميكني اين كار درسته؟

نه میدونم درست نیست ولی زندگی اینجا برای من خیلی سخته اینجا هم مکان مناسبی نیست .که مشکلاتمو بخوام دونه به دونه بگم پس لطفا نکته اول رو فراموش کنید و لطف کنید بگید باید چیکار کنم من 2 روز وقت دارم جواب سابخونه رو بدم که میخوام یا نه

نه میدونم درست نیست ولی زندگی اینجا برای من خیلی سخته اینجا هم مکان مناسبی نیست .که مشکلاتمو بخوام دونه به دونه بگم پس لطفا نکته اول رو فراموش کنید و لطف کنید بگید باید چیکار کنم من 2 روز وقت دارم جواب سابخونه رو بدم که میخوام یا نه

شما باید Frimware ی که روی درایوت هست IXtreme 1.41 باشه.
همچنین بازی هاتون باید Full Stealth Patch باشه.برای این که مطمئن بشی بازی هات Full Stealth Patch هست از نرم افزار XDVDMulleter 10.2 استفاده کن.

ممنون ولی از کجا باید بدونم که IXtreme 1.41 روی درایوم هست یا نه؟

شما در حالت آفلاین(زمانی که به XBox Live وصل نیستید) یه دیسک رو بذارید که Full Stealth Patch نباشه.اگر اجرا کرد که IXtreme 1.41 نیست و در غیر این صورت هست.
البته شما نوع درایو رو با وارد کردن اطلاعات کنسولتون در www.360drives.com می تونید به دست بیارید.

آقا من این نرم افزار رو نصب کردم که گفتی برای مشخص شدن Full Stealth Patch هست ولی یا من بلد نیستم باهاش کار کنم یا مشکل داره اصلا فایلی با پسوندهایی که میخواد تو دی وی دی های بازی نیست فقط 2 تا فولدره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or