امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
تا حالا کسی با stealth patch بن شده؟؟

من فقط یکی رو میشناسم که فقط از بازی های Stealth استفاده کرده ، که ایشون هم تا حالا بن نشده....
همین که خبر جدیدی از Banning های مایکروسافت نیست ، خیلی می تونه نشونه خوبی ( البته برای ما ) باشه! اگر غلط نکنم ، الآن در Detect کردن کنسول هایی که از iXtreme استفاده می کنن عاجزه... :biggrin1:
در مدت مشابه نسبت سال قبل ، 2 سری بن کرده بود...

من فقط یکی رو میشناسم که فقط از بازی های Stealth استفاده کرده ، که ایشون هم تا حالا بن نشده....
فرزاد منم نفر دومم :biggrin1:
اصلا از کجا باید بفهمیم که فریم ور دستگاهمون چیه ؟
هیچ راه یا برنامه ای برای تشخیص Frimware نیست مگر اینکه
کسی که دستگاه رو براتون کپی خور کرده باشه یادش باشه !!

ما که تو رو تو لایو ندیدیم! :biggrin1:
من یه چند مدت اومدم دیدم که زیاد تحویل نمی گیرن بیخیال شدم :biggrin1:
من فقط واسه دانلود بازی های Arcade میام لایو و یا اگه آپدیتی چیزی باشه واسه بازی و داشبورد

سلام:
دوستان خود فریمور هم در جلوگیری از بن تاثیر داره؟ من فریمور کنسولم قدیمیه. اگر از دیسکهای Full stealth استفاده کنم کافیه یا باید فریمور هم تغییر داده بشه؟
متشکرم

سلام:
دوستان خود فریمور هم در جلوگیری از بن تاثیر داره؟ من فریمور کنسولم قدیمیه. اگر از دیسکهای Full stealth استفاده کنم کافیه یا باید فریمور هم تغییر داده بشه؟
متشکرم
با اجازه اساتید.
شما اگه مطمعنی که دیسکهات Full stealth هستن، فریمور قدیمی شما باعث بن شدن نمیشه.

سلام:
متشکرم

بهتر هست فریمور رو به آخرین ورژن تغییر بدید.در ضمن از بازی های Full Stealth Patch استفاده کنید چون بازی های No Stealth Patch رو فریمور جدید اجرا نمیکنه.

ممکنه دیسک Stealth باشه ولی Video Layer 2 دیسک خالی باشه ( یا به عبارتی Full Stealth نباشه) ! که در این صورت باز هم با iXtreme های قبلی اجرا میشه ولی با ضریب اطمینان کمتر!
iXtreme 1.4 این لایه رو بصورت مجازی پر می کنه. پس بهتره که از iX 1.4 استفاده کنید.
البته این موضوع هم در تست هایی که انجام میگیره ، قابل تشخیصه! ولی خوب اومدیدم و یک بازی خریدید و در همین مورد مشکل داشت! اون وقت با داشتن iX1.4 دیگه نیازی به رایت دوباره یا تعویض دیسک نیست.

از این ها بگذریم : کار از محکم کاری عیب نمی کنه.

ممکنه دیسک Stealth باشه ولی Video Layer 2 دیسک خالی باشه ( یا به عبارتی Full Stealth نباشه) ! که در این صورت باز هم با iXtreme های قبلی اجرا میشه ولی با ضریب اطمینان کمتر!
iXtreme 1.4 این لایه رو بصورت مجازی پر می کنه. پس بهتره که از iX 1.4 استفاده کنید.
البته این موضوع هم در تست هایی که انجام میگیره ، قابل تشخیصه! ولی خوب اومدیدم و یک بازی خریدید و در همین مورد مشکل داشت! اون وقت با داشتن iX1.4 دیگه نیازی به رایت دوباره یا تعویض دیسک نیست.

از این ها بگذریم : کار از محکم کاری عیب نمی کنه.
همون قضیه SplitVid که حجم ISO رو دقیقا 7.29 گیگ نشون میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or