خیر همچین چیزی صحت ندارهراستی یک سوال دیگه:
این dvd های تایوانی ، مالزی و... احتمال بن شدن را پایین می آرند؟
تا حالا کسی با stealth patch بن شده؟؟
فرزاد منم نفر دومم :biggrin1:من فقط یکی رو میشناسم که فقط از بازی های Stealth استفاده کرده ، که ایشون هم تا حالا بن نشده....
هیچ راه یا برنامه ای برای تشخیص Frimware نیست مگر اینکهاصلا از کجا باید بفهمیم که فریم ور دستگاهمون چیه ؟
این تاپیکو یخورده بخونین بد نیستا !بچه ها اگه بخوایم بازی کنیم بن میشیم؟
یعنی واسه دانلود کردن هیچ وقت بن نمیشیم؟
با اجازه اساتید.سلام:
دوستان خود فریمور هم در جلوگیری از بن تاثیر داره؟ من فریمور کنسولم قدیمیه. اگر از دیسکهای Full stealth استفاده کنم کافیه یا باید فریمور هم تغییر داده بشه؟
متشکرم
سلام:
دوستان خود فریمور هم در جلوگیری از بن تاثیر داره؟ من فریمور کنسولم قدیمیه. اگر از دیسکهای Full stealth استفاده کنم کافیه یا باید فریمور هم تغییر داده بشه؟
متشکرم
همون قضیه SplitVid که حجم ISO رو دقیقا 7.29 گیگ نشون میده.ممکنه دیسک Stealth باشه ولی Video Layer 2 دیسک خالی باشه ( یا به عبارتی Full Stealth نباشه) ! که در این صورت باز هم با iXtreme های قبلی اجرا میشه ولی با ضریب اطمینان کمتر!
iXtreme 1.4 این لایه رو بصورت مجازی پر می کنه. پس بهتره که از iX 1.4 استفاده کنید.
البته این موضوع هم در تست هایی که انجام میگیره ، قابل تشخیصه! ولی خوب اومدیدم و یک بازی خریدید و در همین مورد مشکل داشت! اون وقت با داشتن iX1.4 دیگه نیازی به رایت دوباره یا تعویض دیسک نیست.
از این ها بگذریم : کار از محکم کاری عیب نمی کنه.