امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
یک سوال داشتم از محضر علمای گرامی.:blushing:
من همین پاییز پارسال بن شدم.
میخواستم بدونم میشه با عوض کردن قطعه ای از کنسول مثل همین BIOS یک Serial number (و یا هرچی که شما امشو میزارید) جدید برای کنسول در نظر گرفت؟
آیا اگر چنین اتفاقی بیافته میشه دوباره کنسولمون به حالت قبلی برگرده؟ و آیا به سلامته کنسول ضرری میرسه؟
اگه میشه منو به صفحات قبلی ارجاع ندید چون حوصله ی خوندن 900 تا پست را ندارم. اگر جواب داده شده به این سوال به بزرگیه خودتون ببخشید و این دفعه رو هم جواب بدید.

فکر نمی کنم بشه...
کنسولی که بن شده دیگه به هیچ وجه از Ban در نمیاد.مگر این که مایکروسافت سیاستش رو تغییر بده و همه رو از بن در بیاره که این هم عمرا انجام بده...
بهتر هست کنسولت رو بفروشی و یه مقدار روش بذاری و یه کنسول دیگه بخری.اون وقت از دیسک های Stealth Patch شده استفاده کن تا مشکلی برات پیش نیاد.

فکر نمی کنم بشه...
کنسولی که بن شده دیگه به هیچ وجه از Ban در نمیاد.مگر این که مایکروسافت سیاستش رو تغییر بده و همه رو از بن در بیاره که این هم عمرا انجام بده...
بهتر هست کنسولت رو بفروشی و یه مقدار روش بذاری و یه کنسول دیگه بخری.اون وقت از دیسک های Stealth Patch شده استفاده کن تا مشکلی برات پیش نیاد.
البته میشه پدرام جان ...
آقا طاهر یه زمانی میگفت اینکارو انجام میده .
ولی برای اینکار باید یه کنسول دیگه فدا بشه ، یعنی یه کنسول باید بن بشه تا یکی دیگه Unban بشه .
حالا من احتمالا" بعد از امتحانا میخوام برم سراغش ببینم از نظر هزینه و عملی شدن در چه حدیه .

البته میشه پدرام جان ...
آقا طاهر یه زمانی میگفت اینکارو انجام میده .
ولی برای اینکار باید یه کنسول دیگه فدا بشه ، یعنی یه کنسول باید بن بشه تا یکی دیگه Unban بشه .
حالا من احتمالا" بعد از امتحانا میخوام برم سراغش ببینم از نظر هزینه و عملی شدن در چه حدیه .

بله می دونم.این موضوع بعد از بن شدن های پاییز پارسال خیلی سر زبون ها بود.اما خوب بقول خودت تا یه دستگاه دیگه نباشه،نمیشه این یکی رو UnBan کرد. ;)

توی این فیلم نشون دادن که میشه فقط براش یه قطعه مثل مود چیپ لازمه که بتونین عملیات خوندن و نوشتن روی بایوس دستگاه رو انجام بدین که حدود 80 یورو قیمتشه و احتمالا برای یه دستگاه نمی صرفه، درضمن دستگاه دومی که لازم دارین فدا نمیشه چون فقط Key Vault اون خونده میشه و دستگاه شما با ترکیب KV و شماره سریال یه عددی درمیاره که به دلیل اینکه شماره سریال دستگاه شما یه چیز دیگه هستش، عدد دیگه ای میاد.

توی این فیلم نشون دادن که میشه فقط براش یه قطعه مثل مود چیپ لازمه که بتونین عملیات خوندن و نوشتن روی بایوس دستگاه رو انجام بدین که حدود 80 یورو قیمتشه و احتمالا برای یه دستگاه نمی صرفه، درضمن دستگاه دومی که لازم دارین فدا نمیشه چون فقط Key Vault اون خونده میشه و دستگاه شما با ترکیب KV و شماره سریال یه عددی درمیاره که به دلیل اینکه شماره سریال دستگاه شما یه چیز دیگه هستش، عدد دیگه ای میاد.
اگر با 80 تومن مثلا اینکارو بکنن من این 80 تومنو میدم !

آخه پدرام جان کنسولی که دارم رو نمی خوام بفروشم چون تا همین الان هم دریغ از 1 بار سه چراغ هم نداده. معلوم نیست دستگاهی که میخوام بخرم چه جوری دربیاد. من میخوام ببینم اگه میشه این کارو کرد که هیچ اگه نه برم یکی دیگه بخرم.
بعد یک سوال:
اگه من این کارو انجام بدم و بگیره باید با بازیهایی که انجام دادم و SP نبودن چی کار کنم؟ یا اینکه بن شدنم به بازی هایی که بعد از این کار میزارم ربط داره؟

آخه پدرام جان کنسولی که دارم رو نمی خوام بفروشم چون تا همین الان هم دریغ از 1 بار سه چراغ هم نداده. معلوم نیست دستگاهی که میخوام بخرم چه جوری دربیاد. من میخوام ببینم اگه میشه این کارو کرد که هیچ اگه نه برم یکی دیگه بخرم.
بعد یک سوال:
اگه من این کارو انجام بدم و بگیره باید با بازیهایی که انجام دادم و SP نبودن چی کار کنم؟ یا اینکه بن شدنم به بازی هایی که بعد از این کار میزارم ربط داره؟

درسته که 1 بار هم 3 چراغ نداده ولی خوب بهتر هست رد کنی یکی دیگه بخری و مسائل امنیتی رو روی این پیاده کنی.بازی هایی که داری و Stealth Patch نیستن رو یا خودت Stealth Patch کن یا از Parto و NextGen خرید کن که مطمئن باشی بازی ها Stealth Patch هستن.

man ta hala online bazi nakardam faghat connect shodam

درائو :هئتاچئ
country :usa
update:yeah​

game:copy and malezia

اگر بازی هایی که توی درایو میذاری Stealth Patch نبودن ممکنه بن بشی...
از دیسک های مالزی استفاده کنی کنسولت ممکنه لنز درایوش ضعیف بشه.
در ضمن فارسی بنویسید...

ta hala too bazicenter chand nafar ban shodan?

ta hala dastgahe elite ham ban shode assssst?

از اول تا آخر این تاپیک رو بخونی میبینی کیا بن شدن.​

نه. وقتی که شما بازی SP تو دستگاه گذاشتید دیگه بین نمی شید. مگر اینکه بازی های قبلی شما SP نباشه و یا از این به بعد بازی های SP نزارید.

سم وکنسول جان و اهالی BAZICENTER کمکم کنید!!!
من فقط دو روز halo3 بازی کردم ولی امروز وقطی رفتم تو test connection چند بار تو ip adress وچند بار توfailed dnsداد ولی دفعه ی آخر تو FAILED XBOXLIVE:(
ولی تو more info چیزی راجع بن شدن نبود و قبل هم عواملی مثل قطع و وصل شدن از live نبود. ممکنه بن شده باشم؟ فقط به خاطره دو روز؟ خواهش میکنم کمکم کنید.
اگه بن نشدم چه کار کنم؟
راستی 5 دقیقه قبل از این اتفاقات داشتم gow رو upgrade می کردم که چون خیلی طول کشید قطعش کردم.
کمک کنید!!!!:((:(:(( PLEASE!!!

آخرین ویرایش:
من فقط دو روز halo3 بازی کردم ولی امروز وقطی رفتم تو test connection چند بار تو ip adress وچند بار توfailed dnsداد ولی دفعه ی آخر تو FAILED XBOXLIVE:(
ولی تو more info چیزی راجع بن شدن نبود و قبل هم عواملی مثل قطع و وصل شدن از live نبود. ممکنه بن شده باشم؟ فقط به خاطره دو روز؟ خواهش میکنم کمکم کنید.
اگه بن نشدم چه کار کنم؟
راستی 5 دقیقه قبل از این اتفاقات داشتم gow رو upgrade می کردم که چون خیلی طول کشید قطعش کردم.
بعضی وقتها ممکنه بخاطر تغییراتی توی شبکه لایو ، برای مدتی قطع باشه و Xbox Live رو Failed بزنه .
از طرف دیگه ، مایکروسافت هم میشه گفت که یکی یکی نمیاد بن کنه .
شما دوباره امتحان کن ، اگر بازم Xbox Live رو Failed داد ، More Info رو بزن ، و بعد Status Code .
اگر Z: 8015 - 190D اومد یعنی بن شدی که البته بعیده .

اگه بن نشدم چه کار کنم؟

همونطور که امید جان گفتن اگر قبل از اینکه بیای به لایو وصل شی اون خطا رو داده باشه آره.شما بن شدی. ولی ماکروسافت تک تک بن نمی کنه. ابتدا یک حدوده 200 300 نفری رو نشون میکنه بعد یک دفعه روی یک Baning Wave همه رو بن می کنن. برای همه این اتفاق افتاده ولی وقتی که رفتن تو تنظیمات دستکاری کردن دست شده. :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or