امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
اگر دیسک هات Stealth Patch بوده حالا حالاهااااا بن نمیشی... ;)
مردم از دست بن شدن فرار می کنن تو مثل این که علاقه زیادی داری که چشمات COD 4 آنلاین نبینه... :biggrin1:
آخه می خواهم مراسم ختم بگیرم و برنامه ریزی و پولی می خواد:biggrin1:;)

سلام،یه چیز جالب دیدم گفتم بذارم شاید بد نباشه :دی

Microsoft Bans User from Xbox Live for Using His Real Name

Last week, Microsoft banned a user from Xbox Live for having the gamertag theGAYERgamer. Things did not end well. Now, tonight, we get an email from another Xbox Live user whose gamertag has been barred because it violates XBL policies (remember, you can't have a ***ual term in your name, regardless of ***ual orientation). The incriminating gamertag? RichardGaywood. The problem here? It's the gamertag of Richard Gaywood, a now-slightly-disgruntled 360 owner from the UK (and yes, we've confirmed this is his real name). Oops.

منبع

پ.ن: ولی عجب سوتی ـه جالبی بود :دی

دیگه این نامردی هست اونجا عقاید آزاد هست برن شکایت کنن باباشو در میاره البته اگر مال آمریکا باشند
خو من از live اینا خبری ندارم که بدونم EULA ـش چه جوریه :دی ولی تو متن اینجوری گفته :
(remember, you can't have a ***ual term in your name, regardless of ***ual orientation)

بعد شما لطف کن متن رو یکبار درست بخون،به اون خوشگلی نوشته UK بعد میای میگی اگر فلان جا باشه!!!

360 owner from the UK

هر فردی وقتی میخواد به لایو وصل بشه ، ازش انتظار میره که اون قوانین رو بخونه و بعد I Agree رو بزنه !
حالا اگه کسی قوانین رو نقض کرد نمیتونه بابای مایکروسافت رو در بیاره ! بلکه مایکروسافت باباشو در میاره ...
اگرم طرف شکایت کنه ، خود مایکروسافت همین قوانین رو میزنه تو صورتش ! :دی

دوستان ایا این حقیقت داره که اگه بازیهای غیر Stealth رو حتی در حالت offline بازی کنیم ممکنه باعث شناسائی و Ban شدن بشه؟

خیر.بازی هایی که Stealth Patch نیستن اگر در حالت آفلاین بازی کنید مشکلی براتون ایجاد نمیکنن.فقط در مواقعی که آنلاین هستید نباید بازی کنید باهاشون. ;)

خیر.بازی هایی که Stealth Patch نیستن اگر در حالت آفلاین بازی کنید مشکلی براتون ایجاد نمیکنن.فقط در مواقعی که آنلاین هستید نباید بازی کنید باهاشون.

با سلام

پدرام جان فکر می کنم یه خورده در این مورد دست باز نظر دادید و این مسئله رو در نظر نگرفتید که در Ban پاییز سال گذشته تعداد زیادی از کسانی که بن شدند تنها در لایو با دیسک ارجینال بازی می کردند و بازیهای کپی رو در حالت آفلاین بازی می کردند و تنها دلیل بن شدن اونها استیلث نبودن بازیهایی بود که آفلاین بازی میکردند.
در همون زمان هکرهای کنسول 360 در سایت Xbox-scene فرایند ذخیره شدن فایل log report در Bios کنسول و ارسال این فایل به سرورهای مایکروسافت در اولین اتصال به لایو رو دلیل بن شدن این افراد دونسته بودند .
قابل توجه دوستان هست که بگم کنسول شما حتی کوچکترین اختلال در انجام کارش رو در این فایل ذخیره میکنه و در صورت اتصال به لایو در همون زمان گزارش میده .این مسئله رو جدی بگیرید که مایکروسافت کوچکترین تغییر در کنسول شما رو متوجه میشود .

توصیه می کنم در هیچ حال برای جلوگیری از بن شدن دیسکهای غیر استیلث رو توی کنسول قرار ندید.

موفق باشید
فریدون

با سلام

پدرام جان فکر می کنم یه خورده در این مورد دست باز نظر دادید و این مسئله رو در نظر نگرفتید که در Ban پاییز سال گذشته تعداد زیادی از کسانی که بن شدند تنها در لایو با دیسک ارجینال بازی می کردند و بازیهای کپی رو در حالت آفلاین بازی می کردند و تنها دلیل بن شدن اونها استیلث نبودن بازیهایی بود که آفلاین بازی میکردند.
در همون زمان هکرهای کنسول 360 در سایت Xbox-scene فرایند ذخیره شدن فایل log report در Bios کنسول و ارسال این فایل به سرورهای مایکروسافت در اولین اتصال به لایو رو دلیل بن شدن این افراد دونسته بودند .
قابل توجه دوستان هست که بگم کنسول شما حتی کوچکترین اختلال در انجام کارش رو در این فایل ذخیره میکنه و در صورت اتصال به لایو در همون زمان گزارش میده .این مسئله رو جدی بگیرید که مایکروسافت کوچکترین تغییر در کنسول شما رو متوجه میشود .

توصیه می کنم در هیچ حال برای جلوگیری از بن شدن دیسکهای غیر استیلث رو توی کنسول قرار ندید.

موفق باشید
فریدون
فریدون جان این طور که شما میگید هر کسی که فن کنسول رو هم 12 ولت کرده باشه 100 درصد بن میشه دیگه؟!
اگه اینطوریه پس دیگه راهی نیست جز خرید کنسول و بازی ارجینال:)

با سلام

موفق باشید
فریدون

بله درسته.اما نمیشه گفت این قضیه 100% بوده.نمیشه گفت همه اون هایی هم که بن شدن واقعا فقط آفلاین بازی میکردن.باید این احتمالات رو هم مد نظر قرار بدید.
من دیسک های پرتو رو داشتم و Video Present اون ها مشکل داشت.اما هیچوقت بن نشدم.ولی خوب الان بازی هایی که خودم دانلود می کنم خدا رو شکر Stealth Patch هستن و مشکلی هم پیش نمیاد.
همین جا هم پیشنهاد می کنم به همه (مخصوصا کسانی که درایو کنسولشون قدیمی هست حتما فریمور درایو رو به IXtreme 1.4 ارتقا بدن چون با این فریمور دیگه مطمئن هستید که خطری شما رو تهدید نمی کنه.

یک سوال داشتم از محضر علمای گرامی.:blushing:
من همین پاییز پارسال بن شدم.
میخواستم بدونم میشه با عوض کردن قطعه ای از کنسول مثل همین BIOS یک Serial number (و یا هرچی که شما امشو میزارید) جدید برای کنسول در نظر گرفت؟
آیا اگر چنین اتفاقی بیافته میشه دوباره کنسولمون به حالت قبلی برگرده؟ و آیا به سلامته کنسول ضرری میرسه؟
اگه میشه منو به صفحات قبلی ارجاع ندید چون حوصله ی خوندن 900 تا پست را ندارم. اگر جواب داده شده به این سوال به بزرگیه خودتون ببخشید و این دفعه رو هم جواب بدید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or