007
کاربر سایت
بهتر هست فریمور رو به آخرین ورژن تغییر بدید.در ضمن از بازی های Full Stealth Patch استفاده کنید چون بازی های No Stealth Patch رو فریمور جدید اجرا نمیکنه.
ممکنه دیسک Stealth باشه ولی Video Layer 2 دیسک خالی باشه ( یا به عبارتی Full Stealth نباشه) ! که در این صورت باز هم با iXtreme های قبلی اجرا میشه ولی با ضریب اطمینان کمتر!
iXtreme 1.4 این لایه رو بصورت مجازی پر می کنه. پس بهتره که از iX 1.4 استفاده کنید.
البته این موضوع هم در تست هایی که انجام میگیره ، قابل تشخیصه! ولی خوب اومدیدم و یک بازی خریدید و در همین مورد مشکل داشت! اون وقت با داشتن iX1.4 دیگه نیازی به رایت دوباره یا تعویض دیسک نیست.
از این ها بگذریم : کار از محکم کاری عیب نمی کنه.
اول از همه ، متشکرم. بعد از اونهم الان چندتا مشکل دارم:همون قضیه SplitVid که حجم ISO رو دقیقا 7.29 گیگ نشون میده.
1- فریمور من خیلی قدیمیه. احتمالا اصلا ixtreme نیست. اینجا هم جایی نمیشناسم که فریمور جدید رو نصب کنم. خودم هم کامپیوترم sata نداره که بتونم اینکار رو خودم بکنم.
حالا اگه دیسکها splitvid باشن رو این فریمور قدیمی اجرا میشن؟
2- تا الان بیشتر از 30 ساعت بازی کردم پس ممکنه شناسایی شده باشم . (ممکن هم هست شناسایی نشده باشم )
راستی چرا دیسکهای nextgen هیچ کدوم splitvid نیستن ؟ برای اجرا رو فریمورهای قدیمیه؟