امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
بهتر هست فریمور رو به آخرین ورژن تغییر بدید.در ضمن از بازی های Full Stealth Patch استفاده کنید چون بازی های No Stealth Patch رو فریمور جدید اجرا نمیکنه.
ممکنه دیسک Stealth باشه ولی Video Layer 2 دیسک خالی باشه ( یا به عبارتی Full Stealth نباشه) ! که در این صورت باز هم با iXtreme های قبلی اجرا میشه ولی با ضریب اطمینان کمتر!
iXtreme 1.4 این لایه رو بصورت مجازی پر می کنه. پس بهتره که از iX 1.4 استفاده کنید.
البته این موضوع هم در تست هایی که انجام میگیره ، قابل تشخیصه! ولی خوب اومدیدم و یک بازی خریدید و در همین مورد مشکل داشت! اون وقت با داشتن iX1.4 دیگه نیازی به رایت دوباره یا تعویض دیسک نیست.

از این ها بگذریم : کار از محکم کاری عیب نمی کنه.
همون قضیه SplitVid که حجم ISO رو دقیقا 7.29 گیگ نشون میده.
اول از همه ، متشکرم. بعد از اونهم الان چندتا مشکل دارم:
1- فریمور من خیلی قدیمیه. احتمالا اصلا ixtreme نیست. اینجا هم جایی نمیشناسم که فریمور جدید رو نصب کنم. خودم هم کامپیوترم sata نداره که بتونم اینکار رو خودم بکنم.
حالا اگه دیسکها splitvid باشن رو این فریمور قدیمی اجرا میشن؟

2- تا الان بیشتر از 30 ساعت بازی کردم پس ممکنه شناسایی شده باشم . :(( (ممکن هم هست شناسایی نشده باشم :دی )

راستی چرا دیسکهای nextgen هیچ کدوم splitvid نیستن ؟ برای اجرا رو فریمورهای قدیمیه؟

اول از همه ، متشکرم. بعد از اونهم الان چندتا مشکل دارم:
1- فریمور من خیلی قدیمیه. احتمالا اصلا ixtreme نیست. اینجا هم جایی نمیشناسم که فریمور جدید رو نصب کنم. خودم هم کامپیوترم sata نداره که بتونم اینکار رو خودم بکنم.
حالا اگه دیسکها splitvid باشن رو این فریمور قدیمی اجرا میشن؟

2- تا الان بیشتر از 30 ساعت بازی کردم پس ممکنه شناسایی شده باشم . :(( (ممکن هم هست شناسایی نشده باشم :دی )

راستی چرا دیسکهای nextgen هیچ کدوم splitvid نیستن ؟ برای اجرا رو فریمورهای قدیمیه؟
اگر درایو شما سامسونگ باشه که حتی اگر هم قدیمی باشه فیرمورت یعنی xtreme باشه باز تمام بازی های splitvid رو اجرا می کنه. کلا اگر فیرمور رو عوض نکنی مشکلی پیش نمیاد ولی باید خودت بازی هاتو چک کنی دقیق.
کلا چند بار به اینترنت وصل شدی و چیا بازی کردی؟ اگر بازی هایی که بازی کردی stealth patch نبوده که به احتمال زیاد شناسایی شدی ولی اگر فقط splitvid نداشته زیاد مهم نیست.

splitvid بودن یا نبودن بازی بستگی به گروهی داره که بازی رو تو اینترنت پخش کردن چون nextgen یا westgame یا .. به بازی دست نمی زنن و هرچی که دانلود می کنن رو رایت می کنن.

یه مشکل دیگه هم می مونه برای کسانی که ixtreme دارن ولی 1.4 نیست چون bad kreon rip به خاطر وجود باگ در ixtreme هست که در بازی های جدید هم باز وجود داره مثلا بازی های Guitar Hero Aerosmith یا Beijing 2008. این بازی ها رو باید حتما با ixtreme 1.4 بازی کرد یا فایل ss شونو درست کرد در غیر این صورت باعث شناسایی شدن می شن.

اشکان جان، درایو من هیتاچیه. بازیهایی که انجام دادم هم COD4 , GOW , BF:bad company بودن. حدودا یه 10-15 باری هم آنلاین بازیشون کردم. همشون رو از نظر stealth بودن با XDVDMulleter و Xbox Backup Creator چک کردم و هیچ مشکلی نداشتن بجز splitvid که توی Xbox Backup Creator جلوش یه علامت ؟ میزنه.از نظر bad kreon rip هم چکشون کردم و مشکلی نداشتن.
نظرتون چیه؟

دوستان با عرض پوزش:biggrin1: نمیدونم اینجا جاش هست یا نه
ولی میخواستم بدونم درایو من که هیتاچی هست و هیچ نوع fw روش ریخته نشده اگر با بازی های steath برم باز هم بن میشم ؟
و دیگر اینکه چون Adsl من محدوده تقریبا هر ساعت چقدر حجم مصرف میشه send+reciev
ممنون میشم پاسخ بدید ;)

اشکان جان، درایو من هیتاچیه. بازیهایی که انجام دادم هم COD4 , GOW , BF:bad company بودن. حدودا یه 10-15 باری هم آنلاین بازیشون کردم. همشون رو از نظر stealth بودن با XDVDMulleter و Xbox Backup Creator چک کردم و هیچ مشکلی نداشتن بجز splitvid که توی Xbox Backup Creator جلوش یه علامت ؟ میزنه.از نظر bad kreon rip هم چکشون کردم و مشکلی نداشتن.
نظرتون چیه؟
فکر نمی کنم فیرمور شما مال سری های اولیه باشه بنابراین با hitachi هم مشکلی پیش نمیاد اگر بازی ها splitvid باشن.
این 3 تا بازی هم که گفتی هیچ مشکلی ندارن و می شه راحت آنلاین بازی کرد. فقط یه توصیه می کنم halo3 بازی نکن چه stealth باشه چه نباشه.
ولی میخواستم بدونم درایو من که هیتاچی هست و هیچ نوع fw روش ریخته نشده اگر با بازی های steath برم باز هم بن میشم ؟
مگه می شه هیچ نوع فیرموری روش ریخته نشده باشه؟ پس چجوری بازی کپی اجرا می کنه؟ اگر بازی ها stealth باشن نه بن نمی شید.
و دیگر اینکه چون Adsl من محدوده تقریبا هر ساعت چقدر حجم مصرف میشه send+reciev
بستگی به خود بازی داره ولی اگر خودت نخوای host بشی تو بازی ها زیاد نمی شه.

ممنون اشکان جان
پس اگر بازی که بخوام بازی کنم steath باشه از نظر بن مشکلی نخواهم داشت(البته منظورم خود بازی هست که میخوام لایو بازی کنم ) نه بازی های قبلی
البته میدونم نمیشه گفت 100% بن نمیشم

آخرین ویرایش:
دوستان سلام !

یه سوال داشتم : این بن شدن به خاطر بازی کردن بازیها به صورت انلاین قبل از ریلیز رسمی / فقط واسه بازیهای معروف مثل HALO 3 & GTA IV و امثالهم بوده و هست یا واسه همه بازیهاس ؟

مثلا من اگه امروز که 27 جولای هست Soul Calibur IV رو انلاین بازی کنم بن میشم ؟
(لازم به ذکره که تاریخ ریلیز رسمی این بازی در U.S
29 جولای هسش .)

دوستان سلام !

یه سوال داشتم : این بن شدن به خاطر بازی کردن بازیها به صورت انلاین قبل از ریلیز رسمی / فقط واسه بازیهای معروف مثل HALO 3 & GTA IV و امثالهم بوده و هست یا واسه همه بازیهاس ؟

مثلا من اگه امروز که 27 جولای هست Soul Calibur IV رو انلاین بازی کنم بن میشم ؟
(لازم به ذکره که تاریخ ریلیز رسمی این بازی در U.S
29 جولای هسش .)
به جز halo3 که تازه اونم حای بحث داره چون خبر رسمی درموردش وجود نداشت، سر هیچ بازی کسی بن نشده. تازه این بن شدن ها مربوط می شه به اکانت نه کنسول.
gta4 هم یک شایعه بوده که یسری از خودشون در اوردن چون خیلی ها چند روز قبل از ریلیز این بازی رو بازی کردن و هیچ مشکلی هم براشون پیش نیومده.

به جز halo3 که تازه اونم حای بحث داره چون خبر رسمی درموردش وجود نداشت، سر هیچ بازی کسی بن نشده. تازه این بن شدن ها مربوط می شه به اکانت نه کنسول.
gta4 هم یک شایعه بوده که یسری از خودشون در اوردن چون خیلی ها چند روز قبل از ریلیز این بازی رو بازی کردن و هیچ مشکلی هم براشون پیش نیومده.

خیلی ممنون به خاطر شفاف سازیتون اشکان جان .

خیال ما رو راحت کردین ....... .

ای بابا نوبت به من که رسید همه رفتن تولایو؟:biggrin1:
بابا یکی هم جواب منو بده خوب
معراج جان اگر توی دفعات قبلی که رفتی لایو از دیسکهای غیر Stealth استفاده کردی ، تا الان دیگه احتمالا شناسایی شدی ! از همین لحظات لذت ببر ! :دی
اگر دیسکهات Stealth بودن ، یا میتونی برای اطمینان بیشتر Fw جدیدتر بریزی ( اگر آخرین ورژن نباشه ) یا اینکه خودت Stealth بودن بازیاتو چک کنی

دوستان سلام
2 عكس اول مربوط به بازي DOA 4 و سومي و چهارمي مربوط به def jam icon ميباشد :

ir89js.jpg

24d58v5.jpg

2rlybk3.jpg

2jfbmmb.jpg

حالا ميخوام بدونم اگر دستگاه من doa 4 رو اجرا كنه با توجه به اينكه اين بازي stealth نيست پس فرم ور دستگام ixtream 1.4 نيست و اگه برم با اين بازي لايو ، حتما بن ميشم چون نميدونم دستگام ixtream 1.4 هست يا نه؟ و سوال بعدي اينكه defjam با توجه به اينكه تو برنامه xbox backup در كنار گزينه splitvid علامت سوال هست آيا از جهت لايو بازي كردن خطرناكه يا اين مورد مهم نيست چون تو برنامه XDVDMulleterBeta10.2 فقط يك گزينه تيك نخورده بود . ممنون ميشم جواب كامل و روشن بدهيد .

آخرین ویرایش:
دوستان سلام
حالا ميخوام بدونم اگر دستگاه من doa 4 رو اجرا كنه با توجه به اينكه اين بازي stealth نيست پس فرم ور دستگام ixtream 1.4 نيست ؟ و سوال بعدي اينكه defjam با توجه به اينكه تو برنامه xbox backup در كنار گزينه splitvid علامت سوال هست آيا از جهت لايو بازي كردن خطرناكه يا اين مورد مهم نيست چون تو برنامه XDVDMulleterBeta10.2 همه گزينه ها تيك خورده بود . ممنون ميشم جواب كامل و روشن بدهيد .
فیرمور شما ixtreme نیست، حالا چه ورژنی مهم نیست. اون def jam هم فکر کنم از nextgen خریدی شما که اونم video dataش مشکل داره و ازش نباید استفاده کنی.
اون علامت سوال در xbc مهم نیست ولی توی xvdvdmulleter اگر دقت کنید گزینه Video Data Present تیک نخورده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or