امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
آقا من این نرم افزار رو نصب کردم که گفتی برای مشخص شدن Full Stealth Patch هست ولی یا من بلد نیستم باهاش کار کنم یا مشکل داره اصلا فایلی با پسوندهایی که میخواد تو دی وی دی های بازی نیست فقط 2 تا فولدره

شما نرم افزار رو باز می کنید.
View Iso Details رو می زنید.
Load From DVD-R رو انتخاب می کنید.
Load Disc رو میزنید و در صفحه بعد مشخصات رو می بینید... ;)

خوب وارد کردم این هم نتایج ممنون میشم توضیح بدی
2jagf92.jpg

من یه سری از دیسکهامو چک کردم همگی full stealth هستند حالا از کجا متوجه شم درایوم IXtreme 1.4 داره یا نه؟

شما یه بازی پیدا کن که Full Stealth Patch نباشه...یعنی یکی از اون تیک ها رو نداشته باشه.توی درایو بذار.اگر کنسول اجراش کرد ممکنه IXtreme 1.41 نباشه.البته اگر درایو BenQ یا Hitachi 79 باشه IXtreme 1.41 هست.

سلام دوستان.
من 2 ماهه از نکست جن ایکس باکس گرفتم خودشم کپی خور کرد درایورمم بنکیو هست .می خواستم ببینم که فریمور ixtreme روش هست یا نه اخه من یه بازی که یکی از گزینه هاش تو تست فول استلت با نرم افزار xdvdmudel.. تیک نخورده بود.فک کنم گزینه ی video data present بود.رو دستگام اجرا کرد.:(:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:(

شما یه بازی پیدا کن که Full Stealth Patch نباشه...یعنی یکی از اون تیک ها رو نداشته باشه.توی درایو بذار.اگر کنسول اجراش کرد ممکنه IXtreme 1.41 نباشه.البته اگر درایو BenQ یا Hitachi 79 باشه IXtreme 1.41 هست.

درایو های 360 هیلو ادیشن هیتاچی 79 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان.
من 2 ماهه از نکست جن ایکس باکس گرفتم خودشم کپی خور کرد درایورمم بنکیو هست .می خواستم ببینم که فریمور ixtreme روش هست یا نه اخه من یه بازی که یکی از گزینه هاش تو تست فول استلت با نرم افزار xdvdmudel.. تیک نخورده بود.فک کنم گزینه ی video data present بود.رو دستگام اجرا کرد.:(:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:(
کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟:(

یه سوال داشتم. من همین چند روز پیش 360 رو بردم نکست جن برام I-Xtreme نصب کرد. تو سایت نکست جن می ری نوشته فرم ویر I-Xtreme 1.4 رو نصب می کنند. حالا 1.4 و 1.4.1 با هم خیلی فرق دارند؟

یه سوال داشتم. من همین چند روز پیش 360 رو بردم نکست جن برام I-Xtreme نصب کرد. تو سایت نکست جن می ری نوشته فرم ویر I-Xtreme 1.4 رو نصب می کنند. حالا 1.4 و 1.4.1 با هم خیلی فرق دارند؟

1.41 هست.
کلا توی اینترنت اکثرا به اسم همین 1.41 هست.
اونی هم که NextGen استفاده می کنه همین هست.

مرسی دستت نکنه. یه سوال دیگه اینکه من 4 تا از بازیهام play box . فکر نکنم play box ها Full Stealth باشند. ولی وقتی می گذارمشون تو کنسول اون ها رو هم اجرا می کنه. قضیه چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or