امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
ما اولین افراد نیستیم.قبل از ما 7-8 نفر از جمله فردین و سینا بن شدن.
7-8 نفر نیست. شاید بتونم بگم بالای 50 نفر بن شدن تو این مدت. 7-8 نفر که از همین تبریز ما بن شدن. بچه های دیگر شهر ها هم میگفتن که 3-4 نفر از لیست هر کودوم بن شدن دارن بین دوستاشون.

ما اولین افراد نیستیم.قبل از ما 7-8 نفر از جمله فردین و سینا بن شدن.

اول اینکه با بچه‌های که بن شدند احساس همدردی می‌کنم

من همهٔ اینارو میدونم و ماه‌ها هست به این تاپیک سر میزنم و نظرات رو می‌خونم
اما تمام این رویدادها ضدو نقیض هستند.، نمی‌شه ۱۰۰% گفت فقط به خاطره ایرانی‌ بودن هست، شاید ۹۰% اینطور باشه
چند ماه پیش تو این تاپیک شایعه شد همهٔ ایرانیهارو به جرم ایرانی‌ بودن بن میکنند
سوال من این بود که اگر ۱۰۰% به خاطره ایرانی‌ بودن هست چرا همهٔ ایرانیها رو بن نمیکنند؟
فقط ماهی‌ چند نفر؟
اینها همش ضدو نقیض هست
من ۳۰ تا دوست ایرانی‌ تو لایو دارم تاحالا نشنیدم کسی‌ بن شده باشه
شاید مایکرو جوابی نداشته باشه و اون مسئلهٔ قومیت و تحریم،... رو بهونه کرده,
شایدم واقعا ایرانیها رو دارند بن میکنند :|

آخرین ویرایش:
با این حساب بی خیال X1
خیلی هم دلت بخواد از ایران وصل شیم لایو )x
بن شدن واسه ما ایرانیها مثل شتر مرگه که در خونه هر کسی میخوابه دیر و زود داره, یکی همون لحظه به دنیا اومدن(وصل شدن اولیه) بن میشه یکی هم عمر نوح نصیبش میشه.

یک راه هست برای بن نشدن اون هم وصل شدن با V P N و نرم افزار های تغییر آیپی هست ولی اونجوری پینگ با ایرانی ها قرمز میشه
اگه برا این میگی که با ای پی ایران مایکروسافت مشکل داره پیدا کردن ای پی مبدا برا ماکروسافت کاری نداره.در ضمن مگه اصلا با نرم افزار تغیر ای پی میشه بازی کرد (بزور وصل میشه به لایو با پی ان)

اگه برا این میگی که با ای پی ایران مایکروسافت مشکل داره پیدا کردن ای پی مبدا برا ماکروسافت کاری نداره.در ضمن مگه اصلا با نرم افزار تغیر ای پی میشه بازی کرد (بزور وصل میشه به لایو با پی ان)
این که بتونه چک کنه با این که چک کنه فرق داره اگر میخواست اون طوری کنترل کنه شما هیچی از استور نمیتونستی بخری!
من خودم با تغییر آیپی وصل شدم مشکلی نبوده جز پینگ بد با ایرانیا

من ایکس باکس که به اینترنت وصل میکنم زمان تست کانکشن به ایکس باکس لایو که میخواد وصل شه ارور service alert میده میخواستم بدونم امکان داره بن شده باشم.

دوستان یه سوال
من دیروز بن شده پروفایلم و باید امروز 2013/7/25 باز بشه ولی هنوز باز نشده
ارور هم که میده میگه[h=2]It appears you've found a glitch in the system.[/h]
date:7/25/2013 1:52:23 PM

هیچوقت مایکرو تنها به خاطر آی پی ایرانی بودتن کسی رو بن نمیکنه.وگرنه این همه مدت چرا اینطوری نکرد؟یه حرفایی میزنید آدم دوست داره سریع ایکس باکس وان بخره:d چه ربطی داشت اصلا( اینا همش تقصیر نیماست:d)

مایکرو بهمون گفته واسه آی پی بوده اونوقت میگی گلد 2 روزه؟؟آخه اصن ربطی نداره.خدا وکیلی این حرف ها که بعد میان میگین از بن بدتره.
پ.ن:تازه میفهمم فردین تازه در ابعاد سنگین تر چه سختی ی بهش وارد شد
رامین جان فدات تو که یه هزارتومنی هم خرج گیمر تگت نکردی که غم غصه گرفتت فقط توش کلی بازی ارکید بود که پوینت خریدشو از bing بدبخت با 80000000000 تا اکاانتی که داشتی میگرفتی!!!!
گلد هم از اون روزی که اون سایته مجانی داد یدونه نخریدی همش مجانی بوده؟!!!!
العان براچی ناراحتی عزیزم؟ یکی دیگه پروفایل بسازبیا با بچه ها شبا بتلفیلد میزنیم تاصبح تو هم باشی

scofild@
امید وارم هیچ وقت بلایی مثل بن شدن سرت نیاد.اما این داستان بن شدن بخاطر IP ایران هم یک موضوع جدید نیست اما ماکروسافت برای خیلی از بن شده ها دلیل قانع کننده نیاورده .یکی از دوستان نزدیک من فقط و فقط FIfa بازی می کنه ،دستگاهش هم اورجینال است هیچ بازی دیگری تاحالا نصب نکرده بود نه اهل Cheat و این چیزا بوده نزدیک به 2 سال و خورده ای هم فقط آنلاین بازی می کرد .متاسفانه دو هفته قبل بن شد هیچ جواب درستی بهش ندادن بغیر از همین پاسخ هایی بی منطقی که به بقیه دادن.
پس زیاد خوشحال نباش که شما بن نیستی و 100 نفر دیگه بن شدن دیر یا زود یغه همه را می گیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or