HOSΣIN
کاربر سایت
الان من نزدیک 8 ماهه دارم آنلاین بازی میکنم....70 تا هم فرند دارم ...هیچ کدومشون بن نشدن......ببین چیکار کردی که بن شدی.......
دوست عزیز من خودمم یک ساله که توی لایو هستم ولی اصلا بن شدن دلایلش معلوم نمیشه.
الان من نزدیک 8 ماهه دارم آنلاین بازی میکنم....70 تا هم فرند دارم ...هیچ کدومشون بن نشدن......ببین چیکار کردی که بن شدی.......
خوب امروز تونستم پس از پیگیری های زیاد جواب بگیرم. لطفا قبل از اینکه از چیزی اطمینان حاصل نکنید به اظهار نظر نپردازید.الان من نزدیک 8 ماهه دارم آنلاین بازی میکنم....70 تا هم فرند دارم ...هیچ کدومشون بن نشدن......ببین چیکار کردی که بن شدی.......
HDV 7
- Your account was permanently suspended for violations of the Terms of Use, specifically:
(1) Falsifying account information (TOU section 6.3)
(2) (2) violation of US and international export laws (TOU Section 1.10).
Microsoft products and services may not be exported to countries currently listed as embargoed by the US State Department:
" Burma (Myanmar)
" O Cuba
" O Iran
" O North Korea
" O Sudan
" O Syria
Further attempts to connect to Xbox LIVE from Iran will result in immediate account suspension and console ban.
Xbox LIVE Terms of Use - Xbox.com
XBLPET Sigma
07-19-2013 4:41 PM
خوب امروز تونستم پس از پیگیری های زیاد جواب بگیرم. لطفا قبل از اینکه از چیزی اطمینان حاصل نکنید به اظهار نظر نپردازید.
بله همینطوره.
نکته تعجب آورش اینجاست دقیقا!!حوب اون وقت همه مون که باید بن بشیم با این حساب!!
چقدر راحت شماها reset میشینحوب اون وقت همه مون که باید بن بشیم با این حساب!!
مایکرو بهمون گفته واسه آی پی بوده اونوقت میگی گلد 2 روزه؟؟آخه اصن ربطی نداره.خدا وکیلی این حرف ها که بعد میان میگین از بن بدتره.هادی و رامین
این اصلا ربطی به ip ایران نداره
چون خیلی ها باید بن شن
احتمالا قضیه برای همون گلد 2 روز مجانی ها هست که به بهانه ی ip بنتون کرده
و الا تو قانون های لایوهم خونده باشی این کشور های نام برده شده فقط نمیتونند به رسمیت از شبکه لایو خرید کنند
من که احتمال میدم خواسته تلافی گلد نخریدن و سو استفاده از اون گلد های 2 روزه روی سرتون دراره
روزی 100 نفر از این کد ها استفاده میکنند!چه ربطی داره به تلافی؟!هادی و رامین
این اصلا ربطی به ip ایران نداره
چون خیلی ها باید بن شن
احتمالا قضیه برای همون گلد 2 روز مجانی ها هست که به بهانه ی ip بنتون کرده
و الا تو قانون های لایوهم خونده باشی این کشور های نام برده شده فقط نمیتونند به رسمیت از شبکه لایو خرید کنند
من که احتمال میدم خواسته تلافی گلد نخریدن و سو استفاده از اون گلد های 2 روزه روی سرتون دراره
اگه به خاطره ایرانی بودن هست چرا ایرانیهای دیگرو بن نمیکنند یا تا به حال بن نکردهاند؟