Rainbow
کاربر سایت
عذرخواهی!
ببخشید!
من قبلا گفته بودم تا جواب نامه هام مشخص نشه پست نمی دم!
جواب امیدوار کننده ای ( بعد از 8 تا نامه ) بهم ندادن!
گفتن :
با توجه به اینکه تعداد این گونه نامه ها زیاد بوده ، باید مسئله رو بازبینی کنیم.
پاسخ رو خودتان مشاهده خواهید کرد. ( یعنی جواب هیچکس رو نمی دیم ، دیگه نامه ندید!)
ولی چندان نباید امیدوار باشید ، چون استفاده از کپی های غیر قانونی هم در مسئله دخیل است!
در رابطه با این که سرور نداریم و این حرف ها هم چیزی نگفتن! یعنی یک نامه برای همه نوشتن! خلاصه اینکه امیدی نیست! بشینیم با امید هکر ها! اگر واقعا بخاطر Cheating بود ، اکانت رو بن می کردن! نه کنسول رو!
در ضمن متن انگلیسی نامه رو هم نمی ذارم تا دوباره کدورتی پیش نیاد!
در آخر از تمام کسانی که بهشون بی احترامی کردم ( بخصوص اشکان عزیر ، macro25 و ... ) معذرت خواهی می کنم! امیدوارم به بزرگی خودشون ببخشن!
ببخشید!
من قبلا گفته بودم تا جواب نامه هام مشخص نشه پست نمی دم!
جواب امیدوار کننده ای ( بعد از 8 تا نامه ) بهم ندادن!
گفتن :
با توجه به اینکه تعداد این گونه نامه ها زیاد بوده ، باید مسئله رو بازبینی کنیم.
پاسخ رو خودتان مشاهده خواهید کرد. ( یعنی جواب هیچکس رو نمی دیم ، دیگه نامه ندید!)
ولی چندان نباید امیدوار باشید ، چون استفاده از کپی های غیر قانونی هم در مسئله دخیل است!
در رابطه با این که سرور نداریم و این حرف ها هم چیزی نگفتن! یعنی یک نامه برای همه نوشتن! خلاصه اینکه امیدی نیست! بشینیم با امید هکر ها! اگر واقعا بخاطر Cheating بود ، اکانت رو بن می کردن! نه کنسول رو!
در ضمن متن انگلیسی نامه رو هم نمی ذارم تا دوباره کدورتی پیش نیاد!
در آخر از تمام کسانی که بهشون بی احترامی کردم ( بخصوص اشکان عزیر ، macro25 و ... ) معذرت خواهی می کنم! امیدوارم به بزرگی خودشون ببخشن!