Lich King
Administrator
این حرفو چند بار زدی و من فکر کردم داری شوخی می کنی. اگه واقعا فکر کردی داری با این کارا از حقت دفاع می کنی من دیگه نمی دونم چی باید بگم؛ بهتره یه بار دیگه برم در زمینه حق و باطل تحقیق کنم چون شاید تا حالا اشتباه فکر می کردم در مورد این دوتا.وقتی که خودتون نخواین از حقتون دفاع کنین ، من چی بگم!
مایکروسافت چیترها هم یکی از دلایل بن کردنش بوده ولی بخش اصیلش به خاطر بازی های کپی بوده چون سر این مسئله کلی ضرر می ده من نمی دونم شما چجوری میخوای اینو بفهمی. این بازی های کپی که شما خیلی راحت با قیمت 1/10 قیمت اصلی می خری و بازی می کنی و 2 روز بعد هم می ندازی دور کلی وقت و هزینه برای سازنده هاش داشته و مطمئن باش اصلا این کار شما نه تنها حقی نیست بلکه پایمال کردن حق دیگرانه حالا شما و امثال شما به دلیل کمبود بودجه نمی تونن جنس مورد نظر رو تهیه کنن تقصیر سازنده نیست.
برات مهمه؟ یه کنسول بدون دستکاری و هک می خری به همراه بازی های اورجینال و با خیال راحت بدون اینکه کسی کاریت داشته باشه بازی می کنی.برای شما مهم نیست که بازی لایو بازی نکنین ، خوب لایو بازی نکنین! ولی برای من مهمه! 8 سال حصرت کم نیست و حالا که بعد از اون همه لحظه شماری داشتم نزدیک می شدم درست قبل از تعطیلات ، یکدفعه اینطوری بشه....
اتفاقا من یکی دعا نمی کنم. (به عنوان اولین کسی که اینجا بن شدم و قربانی بودم! چون خربزه خوردی پیای لرزشم باید بشینی! همه چی هلو برو تو گلو نیست که.)فقط ازتون می خوام برام دعا کنین! نامه نمی فرستین ، این کار رو که می تونین بکنین!
شما وقتی توی live رجیستر کردی یه صفحه ToU جلوت اومد که قوانین مایکروسافت رو برات نوشته بود و شما نیز قبول کردی که این شرایط رو می پذیری و اگر غیر از موارد گفته شده کاری انجام بدی مستحق مجازات هستی.
من به عنوان نماینده این جواب ها رو از طرف خیلی ها که می دونم بعد از پست شما این جواب ها رو می دادن دادم.
P.s: با این حرفام اصلا قصد اهانت نداشتم ولی واقعا شما جوری با مسئله برخورد می کنی که انگار یه حق واقعی رو ازت دارن می گیرن.