امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
یه چیز بگم به اونایی که فکر می کتن ماکروسافت پشیمون می شه.
سیاست کاری ماکروسافت واقعا قابل تحسینه (به خاطر این عمل)باید بگم که شما دیدید که حدود 10 میلیون 360 در فروخنه شده اما فقط 5/3 میلیون ps3 توی جهان فروخته شده!!
اما توی این مدت فروش بازی های 360 (نسبت به تعداد کنسول ) خیلی اومده بود پایین!!چون اکثر مردم به راحتی و توی خونشون 360 را کپی خور می کردند.پس ماکروسافت اومد با این کارش دو تا هدف را زد:
1-فروش 360 دوباره افزایش پیدا می کنه و این می تونه برا ماکروسافت یه موفقیت عالی باشه!!(به این دلیل که افراد می رن و 2 تا کنسول می خرن.. یکی برای بازی های کپی و یک core دیگه مخصوص لایو می خرن.یا این که کنسول خودشون را به مردم دیگه ارزون می فروشن و این باعث افزایش انگیزه برای خرید شده.
2-فروش بازی هاش نیز افزایش پیدا می کنه.
(البته یه حدس دیگه هم هست و اون اینه که سونی بتونه از موقعیت استفاده کنه و با ارائه home مردم را به طرف این کنسول بکشه!!)
دقیقاً.
من حرف های محمد رو تصدیق می کنم.
3- ماکروسافت می خواد با این کارش جلوی Wii,ps3قدرت نمایی کنه که بگه من از بهترین سیستم امنیتی برخوردادم.
من به ماکروسافت حق میدم چون این رو کنسولش به طرز فجیع داره ضرر می کنه و می خواد رو بازیهایی که میفروشه سود کنه.

اگه یادتون باشه من 2 تا پست قبل گفتم که به MS نامه فرستادم و گفتم که بن شدم!

اونا هم جوابم رو دادن!
زحمت کشیدن گفتن که ما فهمیدیم شما بن شدید! نمیدونم کسی هم کمکش کرده این رو فهمیده یا خودش تنها به این نکته پی برده!:confused: ((:laughing: ))
این هم متن کامل جوابشون!

Hello Farzad,​

Thank you for writing Xbox Customer Support!​

I do apologize for the inconvenience. I understand that when you try to connect on Xbox Live, you cannot connect or you receive the following error message: 0x8015190DL and you are banned on Xbox live.​

With regards to this situation, you need to call our support line to assist you about your account on Xbox Live. We do not have the capabilities to check on your account on Xbox Live for further security. Thank you for your time and understanding.​

For further assistance, please don't hesitate to write back or call Xbox Phone Support at
1-800-4MY-XBOX (1-800-469-9269) International (direct dial to U.S. ): 425-635-7180
Hearing Impaired (TDD device): 1-866-740-9269 or 425-635-7102​

Hours of operation (every day):
9:00 A.M. to 1:00 A.M. Eastern Time
6:00 A.M. to 10:00 P.M. Pacific Time​

To expedite service, please provide Service Request Number 1035943947 when you call.​

Thank you for visiting Xbox.com. If you need to reply to this e-mail, please reply ‘with history’ (include any previous e-mail) so we can expedite our service to you. If you should have future questions on Xbox products or services, please be sure to revisit our Web site as we are continually adding information to enhance our service.​

Sincerely,​

Don​

Xbox Customer Care Team​

من هم دوباره جوابشون رو دادم :cool: و گفتم :
ممنون از جوابتون !
من اخبار زیادی در رابطه با بن کردن های شما خوندم! هچنین مقاله رو درسایت XBox در این رابطه!
و فهمیدم که شما کنسولهای هک شده رو بن کردید!
ولی مشکل اینجاست که شما تو ایران ( با گفتن این یکی اگر بن نشده باشم حتما بن میشم ) اصلا کنسول هک نشده و بازی اصل گیر نمیارید و همچنین ما ایرانی ها با این دستمزدمون تو ایران نمی تونیم بازی اصل بخریم! و ...
خلاصه ازش خواهش کردم که کمکون کنه!:( ( که اونم صد در صد می کنه :cheesygri )

حالا دعا كن به خاطر اين قضيه ي تحريم ايران
اين مسئله رو پيش نكشن و لج نكنن

من فکر کنم که شما نامه رو درست نخوندی. تو قسمت قرمز رنگ نوشته که ما توانایی چک کردن اکانت شما را بر روی XBOX Live به دلایل امنیتی نداریم و شما برای حل مشکل باید به قسمت Support تلفن کنی.

اولا : نیازی به چک کردن اکانت نبود! منظورش در صورت نیاز بود!
دوما : من با کجا مگه مکاتبه کردم که شما میگی قسمت ساپورت! شما یسری به قسمت ساپورت سایت XBox بزن متوجه میشی!
سوما : شما اگه خیلی واردی خودتون زحمت می کشیدین به قول خودتون تلفنی مشکل رو حل می کردین!
-------------------------------------------------
بگذریم !
جواب نامه دوم هم اومد!
ببخشید اگه نامه ها رو کامل می ذارم!

Hello Farzad,

Thank you for writing Xbox Customer Support!

I do apologize for the inconvenience. I understand that you are having an issue with regards Xbox Live that you are banned. I’m sorry about this but as much as I want to assist you we Email support does not have the proper tools to pull out in order to provide you the best solution to your concern. However here’s what we can do please call our phone support and provide all the information of your console so that they can register your information and advised you appropriately. Thank you for your understanding

For further assistance, please don't hesitate to write back or call Xbox Phone Support at
United Kingdom: 0800 587 1102 or +44 20 7365 9792 from a mobile phone

Hearing Impaired (TTY device):

0800 587 1103

Hours of operation:

Monday-Friday: 09:00-22:00
Saturday: 09:00-20:00
Sunday: 09:00-17:00

To expedite service, please provide Service Request Number 1035943947 when you call.

Thank you for visiting Xbox.com. If you need to reply to this e-mail, please reply ‘with history’ (include any previous e-mail) so we can expedite our service to you. If you should have future questions on Xbox products or services, please be sure to revisit our Web site as we are continually adding information to enhance our service.

Sincerely,

Don

Xbox Customer Care Team​

بیفایده است باید بسوزیم و بسازیم!

-------------------------------

یک فکر دیگه:
دوستان پایه باشید به خود Larry Hryb نامه بنویسیم! همون Major Nelson !

برای اینکار این لینک کلیک کنید!

خواهشا این بحث نامه زنی رو بیخیال شید چون واقعا این حرکاتیه که فقط باعث می شه خودمونو ضایع و کوچک کنیم. اقلا نامه می زنین 4 تا سوال مهم بکنید مثلا من که اصلا کشورم تو ساپرت مایکروسافت نیست آیا این قضیه تحریم ip و یا بن شدن به خاطر آدرس اشتباه روم تاثیر داره یا نه؟ یا ...

وقتی نامه بزنین بگین من بن شدم و از این جور کلمات فقط خودتونو تابلو می کنید چون ممکنه اون ساپرتر با زبان خوش با شما صحبت کنه ولی پیش خودش می گه دندت نرم تا کپی مصرف نکنی!

macro250 هم در مورد برداشت نامه شما درست نوشته و این ایمیلچیه منظورش اینکه من از اینجا دسترسی و اجازه ندارم که وارد جزییات کار شما شم برای اینکار باید با واحد پشتیبانی تلفنی تماس بگیرید.

چشم! هرچی شما بگید آقا اشکان!
ولی یک مسئله :
تا قبل از اینکه شما این پست رو بزنید ، من به آقای Hryb یک نامه نوشتم!:blushing:
ولی ایندفعه خیلی پربار تر نوشتم و بیشتر مشکلات موجود در ایرن رو ( از جمله عدم وجود سرور) رو براشون توضیح دادم و خواهش کردم که یک فکری به حال ما بکنن!
این یارو هم که قبلا بهش پست میزدم فقط مسئول رفع اشکاله و همین هایی هم که براش نوشتم نباید می نوشتم!
ولی این یکی ، کسی هستش که در راس امور نشسته!
اگر جواب این یکی هم منفی بود من دیگه خفه می شم و دیگه اصلا تو این تاپیک پست نمی زنم!:hurted::ziped:

فقط یک خواهش دارم از بچه ها!
من یک نفر که فاید نداره! هر کسی می تونه ، به این آقای Hryb نامه بنویسه! امید به اینکه جواب بگیریم هست!:oops:
برای نامه هم در پست قبلیم لینک گذاشتم! یک نامه! چیزی ازتون کم نمی شه!

آخرین ویرایش:
سلام .:cheesygri
من فکر میکونم بدونم ما از کجا بند شدیم.
اصلا تا حالا کسی نبوده از دستگاه های اصل استفاده کنه و بند بشه .
من با نامه های که با ماکروسافت مبادله کردم اینو فهمیدم.
از اینجا به بعد نظر خودمه.
ما کروسافت در هر کنسولی به همراه فریمورش یک فایلی قرارداده برای شناسایی وقتی ماکروسافت دستگاه ها رو اپدیت کرد به همراه اپدیت کنسول ها رو چک کرد و وقتی دید که ما هاکه این فایل رو نداریم با فرستادن یک پالس الکتریکی به چیپ ستی که روی کنسول قرار داده این چیپ رو از کار انداخته تا کاربر به لایو وصل بشه .:eek:من داداش صاحب ایدی هستم

آخرین ویرایش:
ما کروسافت در هر کنسولی به همراه فریمورش یک فایلی قرارداده برای شناسایی وقتی ماکروسافت دستگاه ها رو اپدیت کرد به همراه اپدیت کنسول ها رو چک کرد و وقتی دید که ما هاکه این فایل رو نداریم با فرستادن یک پالس الکتریکی به چیپ ستی که روی کنسول قرار داده این چیپ رو از کار انداخته تا کاربر به لایو وصل بشه .من داداش صاحب ایدی هستم
خوب نظریه کاملا اشتباه چون کسانی بودن که اصلا کنسول رو آپدیت نکردن ولی وقتی به live وصل شدن بن شدن! این جریان بن مال 1-2 هفته نیست و مطمئنا ماه ها ms داشته روی این جریان کار می کرده و کنسول ها رو به مرور شناسایی کرده.

آخه میدونی !
مگه میشه مایکرو بیاد فقط ما ایرانی ها رو بر فرض محال از بن بودن خارج کنه !؟
خوب همه ایرانی ها آدرس کشورهای دیگه رو دادن و اونا هم که نمیتونن شناسایی کنن فلانی واقعا از ایرانه یا مثلا امریکا !!
پس اگه قرار باشه کوتاه بیاد در مورد همه کوتاه میاد

آخه میدونی !
مگه میشه مایکرو بیاد فقط ما ایرانی ها رو بر فرض محال از بن بودن خارج کنه !؟
خوب همه ایرانی ها آدرس کشورهای دیگه رو دادن و اونا هم که نمیتونن شناسایی کنن فلانی واقعا از ایرانه یا مثلا امریکا !!
پس اگه قرار باشه کوتاه بیاد در مورد همه کوتاه میاد

خوب IP رو چک کنن! بالآخره ما اگه حتی مریخ رو هم آدرس داده باشیم باز IP مون مال ایرانه!

اقا این کارا چیه میکنین؟
الان دیگه علنن دارین به مایکرو میگین قانون کپی رایتو رو ما اجرا نکن!
اینکه این قانون توی ایران نیست به اون ربطی نداره و مشکل کشور ماست!
وقتی حتی اسم ما توی کشور های انتخابیش نیست توقع دارین ایرانی ها رو از بن دراره؟

آقا اشکان یه سوال دارم
شما مگه بن نشدین ؟
چجوری پس تو امضاتون توشته 19 ساعت پیش دیده شدین در لایو ;)
مسخره نکنینا
من 7-8 تا کنسول دارم با اونا وصل می شم:)

جدا از شوخی شما وقتی برید به سایت xbox.com و در قسمت تنظمیات اکانتتون اگه فعالیتی انجام بدین مثل فرستادن پیام، گرفتن پیام، اد کردن دوست، ویرایش تنظیمات و ... وضعیت شما در live آپدیت می شه.

اقا این کارا چیه میکنین؟
الان دیگه علنن دارین به مایکرو میگین قانون کپی رایتو رو ما اجرا نکن!
اینکه این قانون توی ایران نیست به اون ربطی نداره و مشکل کشور ماست!
وقتی حتی اسم ما توی کشور های انتخابیش نیست توقع دارین ایرانی ها رو از بن دراره؟

طرف حرف ما فقط یک نفره : Larry Hryb
همه اینها زیر نظر ایشون و به دستور ایشون و به خواست ایشونه!
قسمت Live کلا تحت نظر ایشونه!
این آقا هم یک انسانه! و حرف حساب رو می فهمه!
اون قانون کپی رایت نیست که دارن اجراش می کنن ( یا حداقل بیشترش مربوط به این موضوع نمیشه) مسئله مربوط به Cheating هستش! هیچ ربطی هم به سود مالی یا ضرر مالی مایکرو نداره! قسمت لایو جدا از قسمت های دیگه مایکروسافت اداره میشه (زیر نظر ایشون) !
ما ( خیلی های دیگه ) داریم بخاطر یک مشت متقلب الآن چوب می خوریم! بعضی ها ( منظورم شما نیستی دوست عزیز ) دیگه دارن زیادی مسئله رو شلوغش می کنن!

مثال ما مثال یک کسی هست که از سرما یک پوشش کشیده رو صورتش! در اون نزدیکی یک دزد در حال فرار بوده! پلیس میاد و این یارو رو بخاطر این که به دزده شبیهه دستگیر می کنه! ولی بالآخره ثابت میشه که بیگناهه!
حالا ما هم باید ثابت کنیم بیگناهیم! اون آقا تا حرف نزنه و مسئله رو توضیح نده آزادش نمی کنن! ما هم تا حرفی نزنیم و از خودمون دفاع نکنیم ، باید چوب اشتباه دیگران رو بخوریم!

طرف حرف ما فقط یک نفره : Larry Hryb
همه اینها زیر نظر ایشون و به دستور ایشون و به خواست ایشونه!
قسمت Live کلا تحت نظر ایشونه!
این آقا هم یک انسانه! و حرف حساب رو می فهمه!
اون قانون کپی رایت نیست که دارن اجراش می کنن ( یا حداقل بیشترش مربوط به این موضوع نمیشه) مسئله مربوط به Cheating هستش! هیچ ربطی هم به سود مالی یا ضرر مالی مایکرو نداره! قسمت لایو جدا از قسمت های دیگه مایکروسافت اداره میشه (زیر نظر ایشون) !
ما ( خیلی های دیگه ) داریم بخاطر یک مشت متقلب الآن چوب می خوریم! بعضی ها ( منظورم شما نیستی دوست عزیز ) دیگه دارن زیادی مسئله رو شلوغش می کنن!

مثال ما مثال یک کسی هست که از سرما یک پوشش کشیده رو صورتش! در اون نزدیکی یک دزد در حال فرار بوده! پلیس میاد و این یارو رو بخاطر این که به دزده شبیهه دستگیر می کنه! ولی بالآخره ثابت میشه که بیگناهه!
حالا ما هم باید ثابت کنیم بیگناهیم! اون آقا تا حرف نزنه و مسئله رو توضیح نده آزادش نمی کنن! ما هم تا حرفی نزنیم و از خودمون دفاع نکنیم ، باید چوب اشتباه دیگران رو بخوریم!
دوست عزيز ، کشوره ما جزو جهان سوم باشه ، نباشه دست مزده ایرانيها در حده
پايينترين حد هم باشه اينا به مايکروسافت مربوط نمیشه !! مايکروسافت فقط پول ميخواد
دستگاهی که داره توليد میکنه واسه پول زدايی هست نه اين که شمارو سرگرم کنه
استاندارد تمام بازيهای ارجينالشم در تمام دنيا 59$ هست.....هيجا 1 دلارم به خاطر
کشوری که چون تو رده پايينتر از لهاظ اقتصادی در قياس با ديگر کشورها قرار داره
پايينتر نيست...
به فرض مثال خبرهايی بود مبنی بر اين که مايکروسافت ميخواد به هند هم کنسول بفرسته....
همه ما میدونيم هند جزو کشورهای جهان سوم و از لهاظ اقتصادی در سطح پايينی قرار داره
ولی به هيچ وجه مايکرو نمياد بازيهاشو به قيمت کمتری توزيع کنه.......مسلماً اونجا هم
بازيها با قيمت 59$ عرضه خواهد شد !!

شما پست من رو درست نخوندی!
من دارم میگم بحث سر پول نیست!
شما هم که هی داری حرف پول رو میزنی!

-------------------------------------------------

من دیگه تو این تاپیک هیچ پستی نمی زنم!
وقتی که خودتون نخواین از حقتون دفاع کنین ، من چی بگم!
این شعار رو بخاطر داشته باشین : ایرانی لایق بهترین هاست!
به هر حال من مکاتبه هام رو با L.Hryb ادامه میدم و نتیجه نهایی رو اعلام میکنم! حالا اگه شده 1 هفته ! 1 ماه ! و حتی یکسال طول بکشه.....
برای شما مهم نیست که بازی لایو بازی نکنین ، خوب لایو بازی نکنین! ولی برای من مهمه! 8 سال حصرت کم نیست و حالا که بعد از اون همه لحظه شماری داشتم نزدیک می شدم درست قبل از تعطیلات ، یکدفعه اینطوری بشه....
فقط ازتون می خوام برام دعا کنین! نامه نمی فرستین ، این کار رو که می تونین بکنین!

خداحافظ همگی! امیدوارم بتونم براتون کاری کنم!

در ضمن از دوستان خواهش می کنم پستهام رو نقل قول نکن! چون نمی خوام جواب کسی رو بدم! اگر مشکلی هست پیغام خصوصی بدین ممنون میشم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or