امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
سلام

گیمر تگ رو که میشه Recover کرد سر هر کنسولی بری می تونی ریکاور کنی احتیاجی به هارد خودت نداره درسته؟

چه طوری میشه ریکاور کرد ؟ اگر من یه کنسول کپی نشده بخرم میتونم ادامه گیمر تگ رو بدم؟ راستی من کارت گلد یکساله گرفته بودم که هنوز یک ماه هم ازش نگذشته اون چی میشه کنسل میشه یا نه؟؟

چه طوری میشه ریکاور کرد ؟ اگر من یه کنسول کپی نشده بخرم میتونم ادامه گیمر تگ رو بدم؟ راستی من کارت گلد یکساله گرفته بودم که هنوز یک ماه هم ازش نگذشته اون چی میشه کنسل میشه یا نه؟؟

با یه کنسول دیگه gamertag تو فعال کنی. گلدت میمونه کنسل نمیشه.
اگه الان off line بازی کنی و مثلا 5000 تا achivment بگیری چون بن شدی دیگه نمیتونی اطلاعات gamertag رو با کنسول بن شده بفرستی به لایو و در نتیجه 2 ماه دیگه که کنسول جدید که بخری (اگه این هاردتو وصل نکنی به کنسوله جدید و بخوای gamertag از تو هارد فعال کنی) وقتی recover میکنی دیگه اون 5000 تا هوتوتو! xbox live اطلاعات اکانتتو همونی میدونه قبل از اینکه آخرین بار به لایو وصل شدی.
recover کردنم یه سری مراحل داره که باید طی کنی.یه سری مشخصاتتو باید تایید کنی;)

سلام

بچه ها من دیگه خستم شد خیلی معتادمون کرد این انلاین . ((مایکروسافت سرانجام برخورد با کنسول های غیرقانونی را آغاز کرد.))
((بیش از 6 میلیون گیمر انلاین در 360 وجود دارن که تا حالا نزدیک به 300 میلیون achivment ازاد کردن))
((یک بخش مهمی از تلاش ما اینست که محیطی عادلانه برای بخش بزرگی از گیمر هایی که قوانین را رعایت می کنند حفظ کنیم))
اینا حرفهای مدیرانه مایکروسافته پس خبری از برگشت نیست.
من دیشب زنگ زدم دبی 360 کپی نشده مدل پریمیموم درایو سامسونگ با 1 بازی اورجینال میدن 320ما که برای پلی 3 بازی اورجینال میخریدیم اینم روش. چند تا بازی که ارزش داره رو باهاش میگیریم کارت گلد 1 ساله هم با 1 بازی بیلیارد و یه هدست میدن75 تومان . ببینم دیکه این مایکرو سافت لعنتی میخواد چی بگه.:(( :(
http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/banned/cimg0452ir3.jpg

بچه ها من دیگه خستم شد خیلی معتادمون کرد این انلاین . ((مایکروسافت سرانجام برخورد با کنسول های غیرقانونی را آغاز کرد.))
((بیش از 6 میلیون گیمر انلاین در 360 وجود دارن که تا حالا نزدیک به 300 میلیون achivment ازاد کردن))
((یک بخش مهمی از تلاش ما اینست که محیطی عادلانه برای بخش بزرگی از گیمر هایی که قوانین را رعایت می کنند حفظ کنیم))
من دیشب زنگ زدم دبی 360 کپی نشده مدل پریمیموم درایو سامسونگ با 1 بازی اورجینال میدن 320ما که برای پلی 3 بازی اورجینال میخریدیم اینم روش. چند تا بازی که ارزش داره رو باهاش میگیریم کارت گلد 1 ساله هم با 1 بازی بیلیارد و یه هدست میدن75 تومان . ببینم دیکه این مایکرو سافت لعنتی میخواد چی بگه.:(( :(

قیمت core رو میتونی بگیری منم دیگه طاقت ندارم بدجوری تو فکر خرید هستم:((

مطمئنی 320 هزار تومن برای پرمیوم؟ شاید 420 هزار تومن منظورت بوده. شاید هم 320 منظورشون Core بوده؟!!! الان قیمت جهانی پرمیوم 399$ هست. عجیبه !!!

من نمی فهمم! شما می خواید کنسول بخرید چیکار؟؟!!!
شما می تونی برای هر بازی 50 هزارتومن بدی؟!؟!؟!
من که نمی تونم ! اگه برم یک کنسول دیگه بخرم ( البته هنوز نمی دونم کنسولم بن شده یا نه ولی احتمالا شده ) باز هم همین آش و همین کاسه! دوباره بن میشم!
بخش عمده تفاوت کنسول های مایکرو با سونی همین لایو بود که اونم پرید!
فکر می کردیم ما هم کم کم داریم پیشرفت می کنیم و چیزی به اسم بازی آنلاین که از 7 سالگی در آرزوش بودم ، رو می تونم تا یک ماه دیگه تجربه کنم ولی...:((
من دیگه بخاطر حالت روحی بدی که دارم نمی تونم چیزی بنویسم ... چیزی به مغزم نمی رسه....
بعد از 10 سال حصرت خوردن و 2 سال انتظار ( از موقعی که 360 به بازار اومد ) و 1 سال هم از موقعی که خریدمش و بعد از اون همه ذوق و شوق....:( :((

سلام

مطمئنی 320 هزار تومن برای پرمیوم؟ شاید 420 هزار تومن منظورت بوده. شاید هم 320 منظورشون Core بوده؟!!! الان قیمت جهانی پرمیوم 399$ هست. عجیبه !!!

ایران که قیمتش 460.میخوای اونجا 40 تومان کمتر باشه . من سوال کردم 320 خیالت راحت:love:

فکر می کردیم ما هم کم کم داریم پیشرفت می کنیم و چیزی به اسم بازی آنلاین که از 7 سالگی در آرزوش بودم ، رو می تونم تا یک ماه دیگه تجربه کنم ولی...
اگه تا حالا آنلاین بازی نکردی با کنسولت احتمال اینکه بن شده باشی خیلی پایینه.

یک بار خواستیم با Dial-Up آنلاین بازی کنیم! اوایل تابستون پارسال! PGR3 ! بازی اصل و هنوز اوضاع FW و این حرف ها راه نیافتاده بود! جالب اینکه برای 18 ثانیه تونستم یک بار روون بازی کنم! :o که اوتمون کردن! همون مدت کم چه لذتی داد!:((
بار دوم هم که وسطای زمستون بود خواستیم یک بار دیگه امتحان کنیم! کپی GoW رو گذاشتیم داخل و رفتیم داخل حواسمون نبود که Silver هستیم!:blushing:
ولی کلا تو MarketPlace زیاد می گشتم! خلاصه اینکه چون کم تو لایو نبودیم احتمالا شناسایی شدیم!:sniper:
-------------------------------------------
یک چیز دیگه:
رفتم تو سایت XBox و تو قسمت Contact Us یک نامه براشون نوشتم که من BAN شدم :crying: و نمی تونم به لایو وصل بشم ( مثل نفهم ها:blink: :stupids: ) و اینکه چیکار می تونم بکنم! شاید یه چیزی تونستیم ازشون بکشیم!
-------------------------------------------
یک چیز دیگه ی دوم :cheesygri :
همش زیر سر این پدر سوخته است : Larry Hryb که به عنوان Major Nelson در لایو شناخته می شود!:ranting:
این رو بخونین!
www.XBox.com
والا ما بیگناهیم!

البته یک نکته امیدوار کننده هم تو همین لینک بالا نوشته:
This is a ban on the Xbox Live service as a whole, so you won't be able to go online at all during your ban. Initially, you may be banned for a day, a week, or depending on severity, permanently!​

یعنی همونطور که قبلا گفتم ممکنه برای بن شده ها یک زمان بندی وجود داشته باشه!:thumbsup: البته شاید تا ابد بن شده باشیم! :crying:

این یک بیوگرافی مختصر از ایشون:
www.XBox.com
کی فکر می کرد این بچه کوچولی خوشگل این طوری مردم رو بذاره سرکار!:flexion:
ilmdirectorscutbabynelson.jpg

آخرین ویرایش:

ببخشید که دو تا پست پشت سر هم میدم!
حالا به فرض که ما بن نشده باشیم! وقتی شما اساتید بن شدید ، ما بریم با کی بازی کنیم؟!؟!
اکثر ایرانی های مخصوصا اصل کاری ها بن شدن!

البته متآسفانه آدم بنم نباشه بن میشه...(من بگو که میخواستم 360تابستون بگیرم و از طریق لایو با پسرخاله هام اون ور دنیا گیرز بازی کنم...)
آقا راستی حالا با این اوضاع آیا قیمت 360 پایین میاد؟؟؟ یا حداقل 360 بن شده؟؟؟

آقا اگه ما با اکانت سیلور هم به لایو کانکنت بشیم و فقط بخواهیم آپدیت کنیم هم بن میشیم ؟
آخه من میخوام آپدیت کنم ، فایلش هم که نیومده واسه دانلود ، چه کنم ؟

آقا اگه ما با اکانت سیلور هم به لایو کانکنت بشیم و فقط بخواهیم آپدیت کنیم هم بن میشیم ؟
آخه من میخوام آپدیت کنم ، فایلش هم که نیومده واسه دانلود ، چه کنم ؟
به نظر من فعلا صبر کن و بعدا اپدیت کن!
مشکلی که نداری یکم فقط صبر کن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or