m_g_s
کاربر سایت
گیمر تگ هم دیگه بدرد نمیخورد(درسته این نتیجه؟)
گیمر تگ رو که میشه Recover کرد سر هر کنسولی بری می تونی ریکاور کنی احتیاجی به هارد خودت نداره درسته؟
گیمر تگ هم دیگه بدرد نمیخورد(درسته این نتیجه؟)
گیمر تگ رو که میشه Recover کرد سر هر کنسولی بری می تونی ریکاور کنی احتیاجی به هارد خودت نداره درسته؟
چه طوری میشه ریکاور کرد ؟ اگر من یه کنسول کپی نشده بخرم میتونم ادامه گیمر تگ رو بدم؟ راستی من کارت گلد یکساله گرفته بودم که هنوز یک ماه هم ازش نگذشته اون چی میشه کنسل میشه یا نه؟؟
بچه ها من دیگه خستم شد خیلی معتادمون کرد این انلاین . ((مایکروسافت سرانجام برخورد با کنسول های غیرقانونی را آغاز کرد.))
((بیش از 6 میلیون گیمر انلاین در 360 وجود دارن که تا حالا نزدیک به 300 میلیون achivment ازاد کردن))
((یک بخش مهمی از تلاش ما اینست که محیطی عادلانه برای بخش بزرگی از گیمر هایی که قوانین را رعایت می کنند حفظ کنیم))
اینا حرفهای مدیرانه مایکروسافته پس خبری از برگشت نیست.
من دیشب زنگ زدم دبی 360 کپی نشده مدل پریمیموم درایو سامسونگ با 1 بازی اورجینال میدن 320ما که برای پلی 3 بازی اورجینال میخریدیم اینم روش. چند تا بازی که ارزش داره رو باهاش میگیریم کارت گلد 1 ساله هم با 1 بازی بیلیارد و یه هدست میدن75 تومان . ببینم دیکه این مایکرو سافت لعنتی میخواد چی بگه.
http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/banned/cimg0452ir3.jpg
قیمت core رو میتونی بگیری منم دیگه طاقت ندارم بدجوری تو فکر خرید هستم
بچه ها من دیگه خستم شد خیلی معتادمون کرد این انلاین . ((مایکروسافت سرانجام برخورد با کنسول های غیرقانونی را آغاز کرد.))
((بیش از 6 میلیون گیمر انلاین در 360 وجود دارن که تا حالا نزدیک به 300 میلیون achivment ازاد کردن))
((یک بخش مهمی از تلاش ما اینست که محیطی عادلانه برای بخش بزرگی از گیمر هایی که قوانین را رعایت می کنند حفظ کنیم))
اینا حرفهای مدیرانه مایکروسافته پس خبری از برگشت نیست.
من دیشب زنگ زدم دبی 360 کپی نشده مدل پریمیموم درایو سامسونگ با 1 بازی اورجینال میدن 320ما که برای پلی 3 بازی اورجینال میخریدیم اینم روش. چند تا بازی که ارزش داره رو باهاش میگیریم کارت گلد 1 ساله هم با 1 بازی بیلیارد و یه هدست میدن75 تومان . ببینم دیکه این مایکرو سافت لعنتی میخواد چی بگه.
http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/banned/cimg0452ir3.jpg
مطمئنی 320 هزار تومن برای پرمیوم؟ شاید 420 هزار تومن منظورت بوده. شاید هم 320 منظورشون Core بوده؟!!! الان قیمت جهانی پرمیوم 399$ هست. عجیبه !!!
اگه تا حالا آنلاین بازی نکردی با کنسولت احتمال اینکه بن شده باشی خیلی پایینه.
اگه تا حالا آنلاین بازی نکردی با کنسولت احتمال اینکه بن شده باشی خیلی پایینه.
البته متآسفانه آدم بنم نباشه بن میشه...(من بگو که میخواستم 360تابستون بگیرم و از طریق لایو با پسرخاله هام اون ور دنیا گیرز بازی کنم...)اگه تا حالا آنلاین بازی نکردی با کنسولت احتمال اینکه بن شده باشی خیلی پایینه.
به نظر من فعلا صبر کن و بعدا اپدیت کن!آقا اگه ما با اکانت سیلور هم به لایو کانکنت بشیم و فقط بخواهیم آپدیت کنیم هم بن میشیم ؟
آخه من میخوام آپدیت کنم ، فایلش هم که نیومده واسه دانلود ، چه کنم ؟