امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
ایران که قیمتش 460.میخوای اونجا 40 تومان کمتر باشه . من سوال کردم 320 خیالت راحت:love:

آقا بحث نره خاکی ولی مطمئنا اشتباه میکنی. من خودم 4 سال دبی زندگی کردم. 5-6 ماه پیش خودم اونجا قیمت کردم 1399 درهم. حالا شما با درهمی 255 تومن یا 260 حساب کن ببین چند میشه.
درسته اونجا ارزونتر از ایرانه ولی مسلما 320 تومن نیست(البته پرمیوم). حالا شما بپرس از کجا همچین قیمتی داره آدرسشو بده لطفا. اسم مغازه یا تلفنش هم اگه تونستی جور کنی ممنون میشم.

من داره اشکم در میاد ما با هزار ارزو گفتیم میایم امتحانا رو میدیم یه ای دی اس ال خفن ردیف میکنیم و میریم حالشو میبریم ولی حیف .....

سلام دوستان من 7 ماه پیش وصل شدم و فقط دستگاهم رو اپدیت کردم العان هم که دارم نوشته های شما رو میخونم میبینم که انگاری این لایوه دل همتون رو برده من ای دی اس ال دارم ولی میترسم برم تو لایو اخه میگین بن میشه حالا من کی میتونم به لایو وصل شم و چطوری میتونم به محیط لایو برم اخه من زیاد بلد نیستم اگه میشه یه راهنمایی کنین ببینم میشه منم بازی لایو بکنم یا نه :baby: :baby: :crying:

اگه یادتون باشه من 2 تا پست قبل گفتم که به MS نامه فرستادم و گفتم که بن شدم!

رفتم تو سایت XBox و تو قسمت Contact Us یک نامه براشون نوشتم که من BAN شدم :crying: و نمی تونم به لایو وصل بشم ( مثل نفهم ها:blink: :stupids: ) و اینکه چیکار می تونم بکنم! شاید یه چیزی تونستیم ازشون بکشیم!

اونا هم جوابم رو دادن!
زحمت کشیدن گفتن که ما فهمیدیم شما بن شدید! نمیدونم کسی هم کمکش کرده این رو فهمیده یا خودش تنها به این نکته پی برده!:confused: ((:laughing: ))
این هم متن کامل جوابشون!

Hello Farzad,

Thank you for writing Xbox Customer Support!

I do apologize for the inconvenience. I understand that when you try to connect on Xbox Live, you cannot connect or you receive the following error message: 0x8015190DL and you are banned on Xbox live.

With regards to this situation, you need to call our support line to assist you about your account on Xbox Live. We do not have the capabilities to check on your account on Xbox Live for further security. Thank you for your time and understanding.

For further assistance, please don't hesitate to write back or call Xbox Phone Support at
1-800-4MY-XBOX (1-800-469-9269) International (direct dial to U.S. ): 425-635-7180
Hearing Impaired (TDD device): 1-866-740-9269 or 425-635-7102

Hours of operation (every day):
9:00 A.M. to 1:00 A.M. Eastern Time
6:00 A.M. to 10:00 P.M. Pacific Time

To expedite service, please provide Service Request Number 1035943947 when you call.

Thank you for visiting Xbox.com. If you need to reply to this e-mail, please reply ‘with history’ (include any previous e-mail) so we can expedite our service to you. If you should have future questions on Xbox products or services, please be sure to revisit our Web site as we are continually adding information to enhance our service.

Sincerely,

Don

Xbox Customer Care Team​

من هم دوباره جوابشون رو دادم :cool: و گفتم :
ممنون از جوابتون !
من اخبار زیادی در رابطه با بن کردن های شما خوندم! هچنین مقاله رو درسایت XBox در این رابطه!
و فهمیدم که شما کنسولهای هک شده رو بن کردید!
ولی مشکل اینجاست که شما تو ایران ( با گفتن این یکی اگر بن نشده باشم حتما بن میشم ) اصلا کنسول هک نشده و بازی اصل گیر نمیارید و همچنین ما ایرانی ها با این دستمزدمون تو ایران نمی تونیم بازی اصل بخریم! و ...
خلاصه ازش خواهش کردم که کمکون کنه!:( ( که اونم صد در صد می کنه :cheesygri )

سلام دوستان یه سوال مهم داشتم اگه من بخوام به لایو وصل بشم بن میشم یا اینکه اگه دستگاهم رو اپدیت کنم بن میشم اگه میشه یکمی توضیح بدین چون من تا حالا به لایو وصل نشدم و میخوام امشب اینکار رو بکنم نظر تون چیه اگه میشه جواب بدین ممنون

سلام دوستان یه سوال مهم داشتم اگه من بخوام به لایو وصل بشم بن میشم یا اینکه اگه دستگاهم رو اپدیت کنم بن میشم اگه میشه یکمی توضیح بدین چون من تا حالا به لایو وصل نشدم و میخوام امشب اینکار رو بکنم نظر تون چیه اگه میشه جواب بدین ممنون
پیشنهاد میشه این چند وقته به لایو وصل نشین;)

نگاه کن عزیز من شما اگه بخوای کنسول رو آپدیت کنی باید وارد لایو بشی!
ولی دست نگه دار! احتمال بن شدنت ( اگه کنسولت کپی خور شده ) زیاده!
این آپدیت تو بازی های بعدی که میاد موجوده و براحتی می تونی از این طریق کنسولت رو آپدیت کنی!
پس عجله نکن! مخصوصا اینکه هنوز به لایو وصل نشدی ، صبر کن فیرم ویر Xtreme Online بیاد بعد با خیال راحتتری می تونی وارد لایو بشی!
بازم می گم:
فعلا وارد لایو نشو!

نگاه کن عزیز من شما اگه بخوای کنسول رو آپدیت کنی باید وارد لایو بشی!
ولی دست نگه دار! احتمال بن شدنت ( اگه کنسولت کپی خور شده ) زیاده!
این آپدیت تو بازی های بعدی که میاد موجوده و براحتی می تونی از این طریق کنسولت رو آپدیت کنی!
پس عجله نکن! مخصوصا اینکه هنوز به لایو وصل نشدی ، صبر کن فیرم ویر Xtreme Online بیاد بعد با خیال راحتتری می تونی وارد لایو بشی!
بازم می گم:
فعلا وارد لایو نشو!

آقا کاره هممون تمومه کی اونوقت حاضره به خاطر چک کردن اینکه فرمور xtreme online بن نمی کنه چک کنه و با کنسول آنلاین بشه؟ :confused: بعید می دونم تا 6 ماهه دیگه کسی با این فرمور های کنونی آنلاین بشه:( :(( بیچاره شدیم رفت:mad:

من امروز چک کردم ببینم بن شدم یا نه؟!
در کمال تعجب دیدم موقع تست XBoxLive رو Confirm کرد!
یعنی به احتمال قوی هنوز شناسایی نشدم! :blushing:

ویرایش: پیش به سوی Xtreme Online !

اگه یادتون باشه من 2 تا پست قبل گفتم که به MS نامه فرستادم و گفتم که بن شدم!

اونا هم جوابم رو دادن!
زحمت کشیدن گفتن که ما فهمیدیم شما بن شدید! نمیدونم کسی هم کمکش کرده این رو فهمیده یا خودش تنها به این نکته پی برده!:confused: ((:laughing: ))
این هم متن کامل جوابشون!

Hello Farzad,

Thank you for writing Xbox Customer Support!

I do apologize for the inconvenience. I understand that when you try to connect on Xbox Live, you cannot connect or you receive the following error message: 0x8015190DL and you are banned on Xbox live.

With regards to this situation, you need to call our support line to assist you about your account on Xbox Live. We do not have the capabilities to check on your account on Xbox Live for further security. Thank you for your time and understanding.

For further assistance, please don't hesitate to write back or call Xbox Phone Support at
1-800-4MY-XBOX (1-800-469-9269) International (direct dial to U.S. ): 425-635-7180
Hearing Impaired (TDD device): 1-866-740-9269 or 425-635-7102

Hours of operation (every day):
9:00 A.M. to 1:00 A.M. Eastern Time
6:00 A.M. to 10:00 P.M. Pacific Time

To expedite service, please provide Service Request Number 1035943947 when you call.

Thank you for visiting Xbox.com. If you need to reply to this e-mail, please reply ‘with history’ (include any previous e-mail) so we can expedite our service to you. If you should have future questions on Xbox products or services, please be sure to revisit our Web site as we are continually adding information to enhance our service.

Sincerely,

Don

Xbox Customer Care Team​

من هم دوباره جوابشون رو دادم :cool: و گفتم :
ممنون از جوابتون !
من اخبار زیادی در رابطه با بن کردن های شما خوندم! هچنین مقاله رو درسایت XBox در این رابطه!
و فهمیدم که شما کنسولهای هک شده رو بن کردید!
ولی مشکل اینجاست که شما تو ایران ( با گفتن این یکی اگر بن نشده باشم حتما بن میشم ) اصلا کنسول هک نشده و بازی اصل گیر نمیارید و همچنین ما ایرانی ها با این دستمزدمون تو ایران نمی تونیم بازی اصل بخریم! و ...
خلاصه ازش خواهش کردم که کمکون کنه!:( ( که اونم صد در صد می کنه :cheesygri )

من فکر کنم که شما نامه رو درست نخوندی. تو قسمت قرمز رنگ نوشته که ما توانایی چک کردن اکانت شما را بر روی XBOX Live به دلایل امنیتی نداریم و شما برای حل مشکل باید به قسمت Support تلفن کنی.

یه چیز بگم به اونایی که فکر می کتن ماکروسافت پشیمون می شه.
سیاست کاری ماکروسافت واقعا قابل تحسینه (به خاطر این عمل)باید بگم که شما دیدید که حدود 10 میلیون 360 در فروخنه شده اما فقط 5/3 میلیون ps3 توی جهان فروخته شده!!
اما توی این مدت فروش بازی های 360 (نسبت به تعداد کنسول ) خیلی اومده بود پایین!!چون اکثر مردم به راحتی و توی خونشون 360 را کپی خور می کردند.پس ماکروسافت اومد با این کارش دو تا هدف را زد:
1-فروش 360 دوباره افزایش پیدا می کنه و این می تونه برا ماکروسافت یه موفقیت عالی باشه!!(به این دلیل که افراد می رن و 2 تا کنسول می خرن.. یکی برای بازی های کپی و یک core دیگه مخصوص لایو می خرن.یا این که کنسول خودشون را به مردم دیگه ارزون می فروشن و این باعث افزایش انگیزه برای خرید شده.
2-فروش بازی هاش نیز افزایش پیدا می کنه.
(البته یه حدس دیگه هم هست و اون اینه که سونی بتونه از موقعیت استفاده کنه و با ارائه home مردم را به طرف این کنسول بکشه!!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or