sam_dante
کاربر سایت
احتمالا نه.اقا من تو test connection تو قسمت xboxlive faile میده یعنی بن شدم؟
اگر dail up باشه چون سرعتش پائینه شاید faildبده.
اگر هم ADSL باشه باید NATباشه یعنیalways connectباشه.
احتمالا نه.اقا من تو test connection تو قسمت xboxlive faile میده یعنی بن شدم؟
اشکان جان میشه یه توضیح بدی چطوری میشه کنسول کپی خور نشده باشه بازم بن بشه؟ اصلا مگه هنوز کسی هست که کنسولش کپی خور نباشه؟ سوال نظر سنجی رو یکم توضیح بده
ممنون
اولا كه شما به جاي اينكه هر بار كه ميري بازار 2-3 تا بگيري و تست كني ميري تحقيق ميكني و 1 بازي خوب ميخري.اولا که با 90 میشه 2 بزای اورجینال خرید و دیگه احتیاج به یه مقدار اضافی نیست!
عزیزم شما باره اول میری به جای 90 تومن 2 بازی میخری دفعه های باید چی؟!حاضری هر دف بری 40-50 تومن پول بدی واسه بازی؟
دوم اینکه ما برای اشتراک لایو داریم پول میدیم یعنی اگه Ms مارو بن کنه پول خیلی زیادی رو از دست میده,این به ضرر خود Ms هستش.
خب شما چرا نمیری اینکار رو بکنی؟!اولا كه شما به جاي اينكه هر بار كه ميري بازار 2-3 تا بگيري و تست كني ميري تحقيق ميكني و 1 بازي خوب ميخري.
در ضمن ميشه بازيهاي ارجينال رو با هم تبادل كرد.
اولا كه شما به جاي اينكه هر بار كه ميري بازار 2-3 تا بگيري و تست كني ميري تحقيق ميكني و 1 بازي خوب ميخري.
در ضمن ميشه بازيهاي ارجينال رو با هم تبادل كرد.
خوب به جاش یه بازی 45-50 تومانی هم از طرف میگیری.آره میشه تبادل کرد ولی کی حاضره بازی ارجینالشو که حدود 45 تا 50 براش پول داده بده به دیگران؟! :biggrin1:
مگه نمیشه بازیها رو ریخت تو هارد 360 و از اونجا اجرا کرد؟:blushing:البته این مشکلم هست که نمیشه تبادل کرد بازی هارو چون همه این کارارو میکنیم که بتونیم لایو بازی کنیم در این صورت نمیشه بازیارو باهم عوض کنیم!!
اگه شرایطش فراهم شه این کار رو میکنم.(فعلا که 360 ندارم.)خوب ولی به قول تو ریجن ها متفاوته و باید این مشکل رو حل کرد.:biggrin1:خب شما چرا نمیری اینکار رو بکنی؟!
در ضمن اینم بدون بازیهای 360 مثل ps3 نیست که ریجن فری باشن باید بگردی دنبال بازی اورجینالی که به ریجن دستگاهت بخوره اینجاست که مشکل میشه 2 تا یکی پیدا کردن بازی اورجینال و دوم اینکه اگه به ریجنت بخوره....
مگه نمیشه بازیها رو ریخت تو هارد 360 و از اونجا اجرا کرد؟:blushing: