افزایش دسترسی به پهنای باند GPU کنسول Xbox One در آپدیت جدید + 45 APP جدید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
مایکروسافت به دنبال از بین بردن اختلاف عمل کرد کنسول Xbox One در برابر PS4 است و در حال حاضر با ارایه آخرین کیت نرم افزاری کنسول Xbox One به توسعه دهندگان، امکان دسترسی به پهنای باند بیشتری از GPU کنسول را می دهد.

33203873779046517087.jpg

فیل اسپنر مدیر کل بخش سرگرمی های مایکروسافت در این باره گفت:
dev kit نرم افزاری ماه June، دسترسی بیشتری به GPU کنسول را فراهم می کند. این dev kit عملکرد بیشتر، ابزار های جدید و انعطاف پذیری برای ساختن بازی هایی با کیفیت بالاتر را برای کنسول Xbox One فراهم می کند.

همچنین مایکروسافت امروز اعلام کرد، تا پایان تعطیلات امسال بیش از 45 نرم افزار برای بخش سرگرمی دو کنسول Xbox One و Xbox 360 منتشر خواهد شد و با افزایش 25% تعداد این نرم افزار ها را به 225 می رساند.

از جمله این Apps ها می توان به twitter, HBO GO و Vine اشاره کرد.

لیست کل نرم افزار ها:

• Antena 3. Xbox One: ES
  • • ChiliTV. Xbox One: IT
  • • Comedy Central. Xbox One: US
  • • Crunchyroll. Xbox One: AU, AT, BR, CA, DE, ES, FR, IE, IT, MX, NZ, UK, US
  • • ENCORE Play. Xbox One: US
  • • EPIX. Xbox One: US
  • • Filmbox Live. Xbox 360: AR, AU, AT, BE, BR, CA, CL, CO, CZ, DK, FI, FR, DE, GR, HK, HU, IN, IE, IL, IT, JP, MX, NL, • NZ, NO, PL, PT, RU, SA, SG, SK, ZA, KR, ES, SE, CH, TW, TR, AE, UK, US
  • • Fox Play. Xbox One: MX, BR. Xbox 360: MX, BR, AR, CO, CH
  • • Frightflix. Xbox One: US
  • • FXNOW. Xbox 360: US
  • • Gol TV. Xbox One: ES
  • • GoPro. Xbox One: US, CA, MX, UK, FR, DE, IT, ES, AU, BR, AT, NZ, IR
  • • HBO GO. Xbox One: US: Xbox 360: MX, BR, AR, CO, CH
  • • iHeartRadio. Xbox One: US
  • • Infinity. Xbox One: IT
  • • IVI. Xbox 360: RU
  • • KDrama. Xbox One: AU, AT, BR, CA, DE, ES, FR, IE, IT, MX, NZ, UK, US. Xbox 360: AR, AU, AT, BE, BR, CA, CL, CO, CZ, DK, FI, FR, DE, GR, HK, HU, IN, IE, IL, IT, MX, NL, NZ, NO, PL, PT, RU, SA, SG, SK, ZA, ES, SE, CH, TW, TR, AE, UK, US
  • • maxdome. Xbox One: AT, DE
  • • MLG. Xbox One: US, UK, CA, AU
  • • MOVIEPLEX Play. Xbox One: US
  • • MTV. Xbox One: US
  • • NBA. Xbox One: AT, AU, BR, CA, FR, DE, IE, IT, MX, ES, NZ, UK, US
  • • NHL. Xbox One: US, CA, MX, UK, FR, DE, IT, ES, AU, BR, AT, NZ, IR. Xbox 360: US, CA, MX, UK, FR, DE, IT, ES, JP, AU, BR, NL, SE, RU, TW, PL, IN, HK, TR, BE, AT, NZ, SA, AR, NO, CH, SG, ZA, IR, DK, CO, CL, FI, CZ, HU, IL, GR, PT, SK
  • • Now TV. Xbox One: UK
  • • Picturebox. Xbox 360: UK
  • • Popcornflix. Xbox One: US
  • • ShowTime Anytime. Xbox 360: US
  • • Sky News. Xbox One: UK, IE, US, CA. Xbox 360: UK, IE, US, CA
  • • Sky Online. Xbox One: IT
  • • STARZ Play. Xbox One: US
  • • STV. Xbox 360: UK
  • • Syfy Now. Xbox One: US
  • • Target Ticket. Xbox One: US
  • • TuneIn. Xbox One: US, CA, MX, UK, FR, DE, IT, ES, AU, BR, AT, NZ, IR
  • • TV2. Xbox 360: DK
  • • Twitter. Xbox One: US
  • • USA Now. Xbox One: US
  • • VEO. Xbox One: MX. Xbox 360: MX
  • • Vevo. Xbox One: CA, US, AU, FR, DE, IR, BR,ES, IT, UK, NZ
  • • VH1. Xbox One: US
  • • Vine. Xbox One: US
  • • WATCH ABC. Xbox 360: US
  • • WATCH Disney Channel. Xbox 360: US
  • • WATCH Disney Junior. Xbox 360: US
  • • WATCH Disney XD. Xbox 360: US
  • • Watchever. Xbox One: DE
منبع و منبع

آخرین ویرایش:
معلوم نیست این همه فشار کی جمع شده که میخوان یهو خالی کنن با یه خبر :دی

البته درست میگن ، طبق نظر کارشناسای BC الان هنوز 40 درصد اختلاف قدرتی هست. از اون 50 درصد اختلاف فقط 10 درصدش حل شد فعلا :|
ببخشید وارد تاپیک اختصاصی شدم ولی استاد با توجه به بازی هایی که تا الان اومده میشه درصده واقعی رو مشخص کتید تا ما هم متوجه بشیم شاید ما نمیدونیم با توجه به این تفاوت ها که تا الان بوده فقط 10 درصد بوده که دیگه مساوی میشن ! چون اساتید بازیسنتری که میگی اون درصدا از خودشون کشف نکرده بودند ! اون بحث فشار هم احتمالا به دلیل برتری همه جوره در اجرای بازی ها و فروش بالا و توجه بیشتر بازیسازها به PS4 بوده که فن هاش به خالی کردن خود روی آوردن !!

من معمولا توی اینجور تاپیک ها پست نمیدم ولی الان سوال خیلی بزرگی برام پیش اومده،این دوستانی که میگن مایکروسافت بده،X1 بده،ما خوبیم،بازی های ما بهتره و انقدر روی این حرفاشون اصرار دارن و از خودشون مطمئن هستن،دیگه چرا میان توی تاپیک هایی که ازشون بدشون میاد و ابراز وجود میکنن؟
اگه بده خوب چرا میان توی تاپیکش و کلی بخث میکنن؟! :d
Attention whores 8-|

چو میبینی که نابینا و چاه است، اگر خاموش بنشینی گناه است.

فکر کنم ربطی به اورکلاکینگ داره میزنه ایکس باکسا چدید میتروکنه اگه انطور باشه سونی هم میتونه این بسته اورکلاکینگ بده این خیلی تابلو است .

اینم حقه ی جدید مایکروسافت برای خوش کردن دل گیمرهای هاردکور! فک کنم تا پایان این نسل این بازی افزایش قدرت و اپدیت و اینا رو ادامه بده تا اون موقع دیگه قدرتش چند برار پلی ۴ شده خخخخخ :D

ما نمیگیم بده . حرفمون اینه چه اصراریه هر خبری میشه مایکرو اسم PS4 رو کنار کنسول خودش میاره که آره کنسول ما مو نمیزنه دیگه با این کنسول . پس تاپیک ما هم هست درسته ؟؟؟ ما هم دوس داریم وضعیتش آروم بشه ولی کار درستی نیست بخاطر درست شدن تمام موارد خودشو توی هر موردی با PS4 مقایسه میکنه و اسمشو میاره . کار خودشو بکنه بگه انقدر پیشرفت کردیم . وقتی جو میده تاپیک هم VS میشه .

تو این خبر ازفول مایکرو اسمی از ps4 اومده ؟:-o

اینم حقه ی جدید مایکروسافت برای خوش کردن دل گیمرهای هاردکور! فک کنم تا پایان این نسل این بازی افزایش قدرت و اپدیت و اینا رو ادامه بده تا اون موقع دیگه قدرتش چند برار پلی ۴ شده خخخخخ :D
بله مایکروسافت حقه بازه، تک تک Developer ها هم چیزی نمی دونن و همشون گول مایکروسافت رو میخورن :دی اگه تاثیر خاصی نداره (حالا نمیگم خیلی تاثیر داره)، پس مرض داره Devkit جدید میده ملت، سازنده ها هم مرض دارن Devkit های جدید رو تحویل می گیرن؟ :دی

من یه روش پیشنهادی دارم یه کولینگ خفن بزارن برا 1 بگیره ماکرو من خودم قدرتشو 2 برابرش می کنم :))

معماری پردازشگر های گرافیکی و مرکزی اکسباکس وان و پلی ۴ بسیار مشابه هستن و سونی هم اقدامات مشابه خواهد داشت. در واقع کاری که مایکروسافت میکنه در دنیای کنسولها چیز جدیدی نیست. فقط مایکرو اینبار مجبوره بیشتر داد و هوار کنه :D

بیخیال شید جان بچه هاتون :دی 5 صفحه خوندم اومدم جلو، همش یه نقل قول دیدم!! این چه جوّیه راه انداختین تو فروم؟ اگه واقعا لذت میبرین از این وضعیت که دیگه هیچی ولی یکم تغییر بدید خودتون رو بد نیست ;) حالا یکی ترول کرد دلیل نمیشه همه بریزید رو سر و کله ی هم!!
خب الان من یه پست خوندم گفته بود که پردازش کینکت رو حذف کرده به قدرت خود X1 اضافه کرده!! همچین چیزی دسته؟

مشکل اینجاست فن های Xbox نمیفهمن، دولوپرها نمی فهمن،خود مایکروسافت نمی فهمه! فقط متخصصین بازیسنتر می فهمن.
نسل پیش هم جان کارمک و خیلی دولوپرها کلاً نمی فهمیدن ! ، فن های Xbox با ارائه مستندات نمی فهمیدن ! باز همون متخصصین BC می فهمیدن...

معماری پردازشگر های گرافیکی و مرکزی اکسباکس وان و پلی ۴ بسیار مشابه هستن و سونی هم اقدامات مشابه خواهد داشت. در واقع کاری که مایکروسافت میکنه در دنیای کنسولها چیز جدیدی نیست. فقط مایکرو اینبار مجبوره بیشتر داد و هوار کنه :D
سونی کینکت داره که با حذف کردنش 10 درصد کارایی بیشتر بده ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or