افزایش دسترسی به پهنای باند GPU کنسول Xbox One در آپدیت جدید + 45 APP جدید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
مایکروسافت به دنبال از بین بردن اختلاف عمل کرد کنسول Xbox One در برابر PS4 است و در حال حاضر با ارایه آخرین کیت نرم افزاری کنسول Xbox One به توسعه دهندگان، امکان دسترسی به پهنای باند بیشتری از GPU کنسول را می دهد.

33203873779046517087.jpg

فیل اسپنر مدیر کل بخش سرگرمی های مایکروسافت در این باره گفت:
dev kit نرم افزاری ماه June، دسترسی بیشتری به GPU کنسول را فراهم می کند. این dev kit عملکرد بیشتر، ابزار های جدید و انعطاف پذیری برای ساختن بازی هایی با کیفیت بالاتر را برای کنسول Xbox One فراهم می کند.

همچنین مایکروسافت امروز اعلام کرد، تا پایان تعطیلات امسال بیش از 45 نرم افزار برای بخش سرگرمی دو کنسول Xbox One و Xbox 360 منتشر خواهد شد و با افزایش 25% تعداد این نرم افزار ها را به 225 می رساند.

از جمله این Apps ها می توان به twitter, HBO GO و Vine اشاره کرد.

لیست کل نرم افزار ها:

• Antena 3. Xbox One: ES
  • • ChiliTV. Xbox One: IT
  • • Comedy Central. Xbox One: US
  • • Crunchyroll. Xbox One: AU, AT, BR, CA, DE, ES, FR, IE, IT, MX, NZ, UK, US
  • • ENCORE Play. Xbox One: US
  • • EPIX. Xbox One: US
  • • Filmbox Live. Xbox 360: AR, AU, AT, BE, BR, CA, CL, CO, CZ, DK, FI, FR, DE, GR, HK, HU, IN, IE, IL, IT, JP, MX, NL, • NZ, NO, PL, PT, RU, SA, SG, SK, ZA, KR, ES, SE, CH, TW, TR, AE, UK, US
  • • Fox Play. Xbox One: MX, BR. Xbox 360: MX, BR, AR, CO, CH
  • • Frightflix. Xbox One: US
  • • FXNOW. Xbox 360: US
  • • Gol TV. Xbox One: ES
  • • GoPro. Xbox One: US, CA, MX, UK, FR, DE, IT, ES, AU, BR, AT, NZ, IR
  • • HBO GO. Xbox One: US: Xbox 360: MX, BR, AR, CO, CH
  • • iHeartRadio. Xbox One: US
  • • Infinity. Xbox One: IT
  • • IVI. Xbox 360: RU
  • • KDrama. Xbox One: AU, AT, BR, CA, DE, ES, FR, IE, IT, MX, NZ, UK, US. Xbox 360: AR, AU, AT, BE, BR, CA, CL, CO, CZ, DK, FI, FR, DE, GR, HK, HU, IN, IE, IL, IT, MX, NL, NZ, NO, PL, PT, RU, SA, SG, SK, ZA, ES, SE, CH, TW, TR, AE, UK, US
  • • maxdome. Xbox One: AT, DE
  • • MLG. Xbox One: US, UK, CA, AU
  • • MOVIEPLEX Play. Xbox One: US
  • • MTV. Xbox One: US
  • • NBA. Xbox One: AT, AU, BR, CA, FR, DE, IE, IT, MX, ES, NZ, UK, US
  • • NHL. Xbox One: US, CA, MX, UK, FR, DE, IT, ES, AU, BR, AT, NZ, IR. Xbox 360: US, CA, MX, UK, FR, DE, IT, ES, JP, AU, BR, NL, SE, RU, TW, PL, IN, HK, TR, BE, AT, NZ, SA, AR, NO, CH, SG, ZA, IR, DK, CO, CL, FI, CZ, HU, IL, GR, PT, SK
  • • Now TV. Xbox One: UK
  • • Picturebox. Xbox 360: UK
  • • Popcornflix. Xbox One: US
  • • ShowTime Anytime. Xbox 360: US
  • • Sky News. Xbox One: UK, IE, US, CA. Xbox 360: UK, IE, US, CA
  • • Sky Online. Xbox One: IT
  • • STARZ Play. Xbox One: US
  • • STV. Xbox 360: UK
  • • Syfy Now. Xbox One: US
  • • Target Ticket. Xbox One: US
  • • TuneIn. Xbox One: US, CA, MX, UK, FR, DE, IT, ES, AU, BR, AT, NZ, IR
  • • TV2. Xbox 360: DK
  • • Twitter. Xbox One: US
  • • USA Now. Xbox One: US
  • • VEO. Xbox One: MX. Xbox 360: MX
  • • Vevo. Xbox One: CA, US, AU, FR, DE, IR, BR,ES, IT, UK, NZ
  • • VH1. Xbox One: US
  • • Vine. Xbox One: US
  • • WATCH ABC. Xbox 360: US
  • • WATCH Disney Channel. Xbox 360: US
  • • WATCH Disney Junior. Xbox 360: US
  • • WATCH Disney XD. Xbox 360: US
  • • Watchever. Xbox One: DE
منبع و منبع

آخرین ویرایش:
الان شما چند تا نکته ی اخلاقی یادمون دادی
درایو کلاب خیلی خوبه (دستش درد نکنه)!!!
forza و مخصوصا horizon اصلا با gt کبیر قابل مقایسه نیستن!!!:((
وان اصلا بدرد نمیخوره!!
qt اصلا سگِ کی باشه که بپا i ss برسه!:-s
لَست و u4 هم که اصلا حرفشو نزن همین 2 تا زدن کله انحصاری ها مایکرو , رو از دور خارج کردن:(
اپلیکیشن ها هم اصلا بدرد نمیخورن.آدم باید سنتی کار کنه این قرتی بازیا چیه#:-s
و در آخر Sony Make Believe:x

راست میگن گرافیک نصف بیش ماشین هاش SD هست

دوستان قصد جسارت ندارم ولی آخه خودتون دارید میگید با 10% چطور نمیتونه به ps4 نزدیک نشه :-/ آخه با 10% به سرعت دسته PS4 هم نمیرسه !! . . خود شرکت داره میگه ما قصدمون نزدیک کردن کنسول به PS4ه !!. روی کاغذ ما هم میگیم PS4 به PC خیلی نزدیک میشه از خیلی لحاظا .. ولی واقعیت سخت افزار این دو تاست و در عمل خیلی فرق داره .

دوستمون حرف خیلی قشنگی زد : ;) . وقتی نمیشه چه اصراریه هی خودتونو به کنسول معظم سونی بچسبونید . هر چی میشه میگن ما هم مثل سونی ...:d آزاده باشید یکم .. از خودتون تصمیم بگیرید تا کی باید درس بدیم بهتون آخه ;)
باشه:))
--------------------------
استاد شما کلاس خصوصی هم میذارید؟!:-/

کمیت مهمه یا کیفیت ؟
یدونه فورتزا هست که سونی قراره با درایو کلاب بیاد خدمتش.
تازه من خودم GT رو با ده تا فورتزا عوض نمیکنم.
یدونه رایز داره که با کیل زون همزمان شد. نمره هاشون هم گواهه. البته نمره همه چیز نیست.
یدونه دد رایزینگ بود که اونم از انحصاری بودن شاید درآد. تازه تو زمینه آرکید هم قرار داره. بیشتر فانه.
یدونه کوانتومه که اونم با اینفیموس میزاریم.
اینفیموس که مشخصه ولی کوانتوم معلوم نیست.
یدونه اوردر هست که با هیکل وان برابری میکنه.
یدونه آنچارتد 4 هست که صحبتشو نکنیم برا وان بهتره.
TLOU سیستم سلر سونی هم آخرین میخه بر تابوت وان.
تازه همه اینا به کنار، احتمال اینکه بازیهای وان تو انحصارش نمونن، زیاده مخصوصا با احبار روزهای اخیر.
حالا میخواد شونصد تا app بده.
به چه دردی میخوره.
مث این میمونه که رو فرقون ضربه گیر نصب کنی.
داداش شما که همه کنسول های روی کره زمین رو در حال حاضر داری دیگه چرا حرص میخوری ؟ :دی
احتمالا تمام بازی هاشون هم به طور اوجینال خریدی درسته ؟

باز یه خبر خوب واسه طرفدارای X1 اومد و سرو کله یه سری معلوم الحال که حرفاشون ارزش نقل قول کردنم نداره پیدا شد :)

نقل قول نکن برادر من...بزار خالی کنه بره

چیزی که مسلم هست اینه که مایکروسافت نسل رو وحشتناک بد شروع کرد و تا همین اواخر هم افتضاح بود اوضاعش ولی با اومدن اسپنسر سیاست ها 180 درجه عوض شدند و تاثیرشون رو هم داریم به مرور میبینیم.

اگر همین روند رو ادامه بده اوضاع وان خیلی خیلی خوب میشه البته قدرت سخت افزاری خیلی برای شخص خودم مهم نیست و بیشتر منظورم تمرکز روی گیمینگ هست که امیدوارم اسپنسر این رو درک کرده باشه.

الان هم قطعا اوضاع وان نسبت به گذشته خیلی بهتر شده و واقعا جدیتر و قدرتمند تر تو میدان ظاهر شده.

حالا نمیدونم اینهمه تو سر و کله هم زدنا چیه؟:d

من فن کنسولی نیستم برامم مهم نیست بحثاتون فقط بازی برام مهمه اما شما دیگه خیلی بی انصافی درسته نسل پیش سونی انحصاریاش تنوع بهتری داشت و چندتاشون متای عالی گرفتن هر چند از لحاظ فروش زیاد فرقی با انحصاریای مایکرو نداشتن اما مایکرو با گرزو هالو سلطه داشت رو شوتر

تو این نسلم تا الان dead rising , titanfall , forza 5 , killer instic بهتر بودن از اینفیموس و نک و کیلزون
در مورد order درسته گرافیکه خیلی عالی داره اما باید منتظر موند و دید گیم پلیش چطوره که مثله اینکه مشکلات زیادی داشته هم تو گیم پلی و هم تو فریم ریت که انداختنش 2015 پس با اجازتون تا آخر سال 2014 برتری از لحاظ انحصاری با مایکروسافت چون sunset od , forza horizon 2 , projec spark , halo2 به مراتب بازیهای بهتری بنظر میان نسبت به یدونه drive club من دوست دارم هر دو کنسولو داشته باشم اما اگه همین الان پول داشته باشم اول xbox one میگیرم که بازیهای بیشتری دمه دست داره
حرفت درسته و منطقیم هست
ولی اگه یادت باشه توی نسل 7 سونی اولش رو خیلی اروم شروع کرد ولی اخرش ترکوند :دی

من معمولا توی اینجور تاپیک ها پست نمیدم ولی الان سوال خیلی بزرگی برام پیش اومده،این دوستانی که میگن مایکروسافت بده،X1 بده،ما خوبیم،بازی های ما بهتره و انقدر روی این حرفاشون اصرار دارن و از خودشون مطمئن هستن،دیگه چرا میان توی تاپیک هایی که ازشون بدشون میاد و ابراز وجود میکنن؟
اگه بده خوب چرا میان توی تاپیکش و کلی بخث میکنن؟! :d
Attention whores 8-|

حرفت درسته و منطقیم هست
ولی اگه یادت باشه توی نسل 7 سونی اولش رو خیلی اروم شروع کرد ولی اخرش ترکوند :دی

بله یادم هست با اینکه خودم 360 داشتم رفتم یه ps3 پیدا کردم انچارتو و آخرین ما و خدای جنگ 3 رو بازی کردم یه دنیام لذت بردم(هر چند هیچ بازی رو به انداره گرز بازی نکردم نسل پیش )
تو این نسلم سونی فرست پارتیهای بیشتری داره و انحصاریهای بهتری خواهد داشت احتمالا اما عرض کردم دوست دارم هر دو کنسولو بخرم دیگه بستگی داره زمانیکه میخوام بخرم کدوم کنسول بازی بیشتر داشته باشه که بره تو اولویت

من معمولا توی اینجور تاپیک ها پست نمیدم ولی الان سوال خیلی بزرگی برام پیش اومده،این دوستانی که میگن مایکروسافت بده،X1 بده،ما خوبیم،بازی های ما بهتره و انقدر روی این حرفاشون اصرار دارن و از خودشون مطمئن هستن،دیگه چرا میان توی تاپیک هایی که ازشون بدشون میاد و ابراز وجود میکنن؟
Attention whores 8-|

آدم عغده ای زیاد شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1002904578.jpg

بله یادم هست با اینکه خودم 360 داشتم رفتم یه ps3 پیدا کردم انچارتو و آخرین ما و خدای جنگ 3 رو بازی کردم یه دنیام لذت بردم(هر چند هیچ بازی رو به انداره گرز بازی نکردم نسل پیش )
تو این نسلم سونی فرست پارتیهای بیشتری داره و انحصاریهای بهتری خواهد داشت احتمالا اما عرض کردم دوست دارم هر دو کنسولو بخرم دیگه بستگی داره زمانیکه میخوام بخرم کدوم کنسول بازی بیشتر داشته باشه که بره تو اولویت
قطعا دو تا کنسول فوق العاده هستن و خرید هیچکدوم اشتباه نیست ولی به نظرم مایکرو نباید به این سرعت بازی انحصاری بده بیرون وقتی که بازی های مولتی پلتفرمر به این سرعت در حال ساخت هستن
سونی داره کار درستی میکنه سکوت میکنه تا وقتی که بازی های مولتی پلتفرم کمتر بشن اون وقته که nd و quantom dream تازه شروع به معرفی بازی های خفن میکنن

معلوم نیست این همه فشار کی جمع شده که میخوان یهو خالی کنن با یه خبر :دی

البته درست میگن ، طبق نظر کارشناسای BC الان هنوز 40 درصد اختلاف قدرتی هست. از اون 50 درصد اختلاف فقط 10 درصدش حل شد فعلا :|

مایکرو داره گندکاری هاشو جمع میکنه و تازه داره شبیه کنسول بازی میشه.بیچاره اسپنسر پدرش درمیاد تا از وان کنسول بسازه.
فن های سونی دارن با ps4 که فلسفه وجودیش رو بازی بنا شده مقایسه میکنن.وان دستگاه همه کاره ای هستش که براش بازی هم میاد ولی ps4 مختص بازی هست.
این همه هم بحث و جدل نداره.
=))

قطعا دو تا کنسول فوق العاده هستن و خرید هیچکدوم اشتباه نیست ولی به نظرم مایکرو نباید به این سرعت بازی انحصاری بده بیرون وقتی که بازی های مولتی پلتفرمر به این سرعت در حال ساخت هستن
سونی داره کار درستی میکنه سکوت میکنه تا وقتی که بازی های مولتی پلتفرم کمتر بشن اون وقته که nd و quantom dream تازه شروع به معرفی بازی های خفن میکنن

پس همه چیز بازی انحصاری هست ، ملت موقعه کی بازی مولتی پلتفروم زیاده کنسول میخرند ، وقتی ببینم One انحصاری بیشتر داره ، One میخرند

Attention whores 8-|

ما نمیگیم بده . حرفمون اینه چه اصراریه هر خبری میشه مایکرو اسم PS4 رو کنار کنسول خودش میاره که آره کنسول ما مو نمیزنه دیگه با این کنسول . پس تاپیک ما هم هست درسته ؟؟؟ ما هم دوس داریم وضعیتش آروم بشه ولی کار درستی نیست بخاطر درست شدن تمام موارد خودشو توی هر موردی با PS4 مقایسه میکنه و اسمشو میاره . کار خودشو بکنه بگه انقدر پیشرفت کردیم . وقتی جو میده تاپیک هم VS میشه .

معلوم نیست این همه فشار کی جمع شده که میخوان یهو خالی کنن با یه خبر :دی

البته درست میگن ، طبق نظر کارشناسای BC الان هنوز 40 درصد اختلاف قدرتی هست. از اون 50 درصد اختلاف فقط 10 درصدش حل شد فعلا :|

میدم بچه های بالا بقیش هم درستش میکنند! مایکروسافت اگر دوباره کم بیاره ، میده C4EVa کپی خورش کنه ، بعدشم علی یارت ، تو کشور های جهان سومی ده برابر امریکا فروش میکنه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or