افزایش دسترسی به پهنای باند GPU کنسول Xbox One در آپدیت جدید + 45 APP جدید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
مایکروسافت به دنبال از بین بردن اختلاف عمل کرد کنسول Xbox One در برابر PS4 است و در حال حاضر با ارایه آخرین کیت نرم افزاری کنسول Xbox One به توسعه دهندگان، امکان دسترسی به پهنای باند بیشتری از GPU کنسول را می دهد.

33203873779046517087.jpg

فیل اسپنر مدیر کل بخش سرگرمی های مایکروسافت در این باره گفت:
dev kit نرم افزاری ماه June، دسترسی بیشتری به GPU کنسول را فراهم می کند. این dev kit عملکرد بیشتر، ابزار های جدید و انعطاف پذیری برای ساختن بازی هایی با کیفیت بالاتر را برای کنسول Xbox One فراهم می کند.

همچنین مایکروسافت امروز اعلام کرد، تا پایان تعطیلات امسال بیش از 45 نرم افزار برای بخش سرگرمی دو کنسول Xbox One و Xbox 360 منتشر خواهد شد و با افزایش 25% تعداد این نرم افزار ها را به 225 می رساند.

از جمله این Apps ها می توان به twitter, HBO GO و Vine اشاره کرد.

لیست کل نرم افزار ها:

• Antena 3. Xbox One: ES
  • • ChiliTV. Xbox One: IT
  • • Comedy Central. Xbox One: US
  • • Crunchyroll. Xbox One: AU, AT, BR, CA, DE, ES, FR, IE, IT, MX, NZ, UK, US
  • • ENCORE Play. Xbox One: US
  • • EPIX. Xbox One: US
  • • Filmbox Live. Xbox 360: AR, AU, AT, BE, BR, CA, CL, CO, CZ, DK, FI, FR, DE, GR, HK, HU, IN, IE, IL, IT, JP, MX, NL, • NZ, NO, PL, PT, RU, SA, SG, SK, ZA, KR, ES, SE, CH, TW, TR, AE, UK, US
  • • Fox Play. Xbox One: MX, BR. Xbox 360: MX, BR, AR, CO, CH
  • • Frightflix. Xbox One: US
  • • FXNOW. Xbox 360: US
  • • Gol TV. Xbox One: ES
  • • GoPro. Xbox One: US, CA, MX, UK, FR, DE, IT, ES, AU, BR, AT, NZ, IR
  • • HBO GO. Xbox One: US: Xbox 360: MX, BR, AR, CO, CH
  • • iHeartRadio. Xbox One: US
  • • Infinity. Xbox One: IT
  • • IVI. Xbox 360: RU
  • • KDrama. Xbox One: AU, AT, BR, CA, DE, ES, FR, IE, IT, MX, NZ, UK, US. Xbox 360: AR, AU, AT, BE, BR, CA, CL, CO, CZ, DK, FI, FR, DE, GR, HK, HU, IN, IE, IL, IT, MX, NL, NZ, NO, PL, PT, RU, SA, SG, SK, ZA, ES, SE, CH, TW, TR, AE, UK, US
  • • maxdome. Xbox One: AT, DE
  • • MLG. Xbox One: US, UK, CA, AU
  • • MOVIEPLEX Play. Xbox One: US
  • • MTV. Xbox One: US
  • • NBA. Xbox One: AT, AU, BR, CA, FR, DE, IE, IT, MX, ES, NZ, UK, US
  • • NHL. Xbox One: US, CA, MX, UK, FR, DE, IT, ES, AU, BR, AT, NZ, IR. Xbox 360: US, CA, MX, UK, FR, DE, IT, ES, JP, AU, BR, NL, SE, RU, TW, PL, IN, HK, TR, BE, AT, NZ, SA, AR, NO, CH, SG, ZA, IR, DK, CO, CL, FI, CZ, HU, IL, GR, PT, SK
  • • Now TV. Xbox One: UK
  • • Picturebox. Xbox 360: UK
  • • Popcornflix. Xbox One: US
  • • ShowTime Anytime. Xbox 360: US
  • • Sky News. Xbox One: UK, IE, US, CA. Xbox 360: UK, IE, US, CA
  • • Sky Online. Xbox One: IT
  • • STARZ Play. Xbox One: US
  • • STV. Xbox 360: UK
  • • Syfy Now. Xbox One: US
  • • Target Ticket. Xbox One: US
  • • TuneIn. Xbox One: US, CA, MX, UK, FR, DE, IT, ES, AU, BR, AT, NZ, IR
  • • TV2. Xbox 360: DK
  • • Twitter. Xbox One: US
  • • USA Now. Xbox One: US
  • • VEO. Xbox One: MX. Xbox 360: MX
  • • Vevo. Xbox One: CA, US, AU, FR, DE, IR, BR,ES, IT, UK, NZ
  • • VH1. Xbox One: US
  • • Vine. Xbox One: US
  • • WATCH ABC. Xbox 360: US
  • • WATCH Disney Channel. Xbox 360: US
  • • WATCH Disney Junior. Xbox 360: US
  • • WATCH Disney XD. Xbox 360: US
  • • Watchever. Xbox One: DE
منبع و منبع

آخرین ویرایش:
اولش اولش میگفتید ، مشکل xbox کمبود بازی انحصاری هست که تا فعلا xbox one بهتر از ps4 عمل کرده و بازی های بیشتری منتشر و عرضه کرده
بعدش میگفتید Xbox One همیشه آنلاین بودنش هست ، مایکروسافت اون رو برداشت ، بعدش دوباره گفتین مشکل کینکت هست که اون هم برداشت ، این هم سخت افزار ، والله مایکروسافت دیگه توش منده به سازی برقصه هر کاری کنه بازم میاد مسخرش میکنید

شما هر وقت دیدی X1 با وجود All in One بودنش از دستگاه بازی بودنش کاسته شده بیا ایراد بگیر تا همین لحظه در قبال All in One بودنش انحصاریهای به مراتب بیشتر هم داشته ! وقتی یه کنسول از لحاظ تعهد بازی عالی عمل میکنه چه خوب هست که همون All in One هم باشه !

کمیت مهمه یا کیفیت ؟
یدونه فورتزا هست که سونی قراره با درایو کلاب بیاد خدمتش.
تازه من خودم GT رو با ده تا فورتزا عوض نمیکنم.
یدونه رایز داره که با کیل زون همزمان شد. نمره هاشون هم گواهه. البته نمره همه چیز نیست.
یدونه دد رایزینگ بود که اونم از انحصاری بودن شاید درآد. تازه تو زمینه آرکید هم قرار داره. بیشتر فانه.
یدونه کوانتومه که اونم با اینفیموس میزاریم.
اینفیموس که مشخصه ولی کوانتوم معلوم نیست.
یدونه اوردر هست که با هیکل وان برابری میکنه.
یدونه آنچارتد 4 هست که صحبتشو نکنیم برا وان بهتره.
TLOU سیستم سلر سونی هم آخرین میخه بر تابوت وان.
تازه همه اینا به کنار، احتمال اینکه بازیهای وان تو انحصارش نمونن، زیاده مخصوصا با احبار روزهای اخیر.
حالا میخواد شونصد تا app بده.
به چه دردی میخوره.
مث این میمونه که رو فرقون ضربه گیر نصب کنی.

کمیت مهمه یا کیفیت ؟
یدونه رایز داره که با کیل زون همزمان شد. نمره هاشون هم گواهه. البته نمره همه چیز نیست.
یدونه دد رایزینگ بود که اونم از انحصاری بودن شاید درآد. تازه تو زمینه آرکید هم قرار داره. بیشتر فانه.
تازه همه اینا به کنار، احتمال اینکه بازیهای وان تو انحصارش نمونن، زیاده مخصوصا با احبار روزهای اخیر.
به چه دردی میخوره.

درایو کلاب منظورت همون ریسینگ آرکیدی هست که OW نیست و تعداد ماشین هاش از تعداد پیست هاش کمتره؟=p~
دد رایزینگ داره رو windows که پلتفرم مایکروسافته میاد یعنی از انحصار در اومد ؟ اونوقت مثلا سونی یکی از انحصاری هاشو رو ویتا عرضه کنه دیگه انحصاری نیست؟:lol:
QB رو با ISS که متای 80 داره برابر می کنی بعد می گی order با هیکل X1 برابری می کنه؟ خیلی منطقی هستی :lol:
بعد الانTF و FH2 و SO و project spark و halo 5 و new GEOW و ... پشمک هستن ؟ برو جای دیگه ترول کن اینجا هویتت لو رفته :lol:

کمیت مهمه یا کیفیت ؟
به چه دردی میخوره.

titanfall چی هم نمره داره و هم امتیاز
من دیگه هیچ نمیگم کوانتوم بریک رو با انفومس مقایسه میکنه

آخرین ویرایش:
کمیت مهمه یا کیفیت ؟
به چه دردی میخوره.
الان شما چند تا نکته ی اخلاقی یادمون دادی
درایو کلاب خیلی خوبه (دستش درد نکنه)!!!
forza و مخصوصا horizon اصلا با gt کبیر قابل مقایسه نیستن!!!:((
وان اصلا بدرد نمیخوره!!
qt اصلا سگِ کی باشه که بپا i ss برسه!:-s
لَست و u4 هم که اصلا حرفشو نزن همین 2 تا زدن کله انحصاری ها مایکرو , رو از دور خارج کردن:(
اپلیکیشن ها هم اصلا بدرد نمیخورن.آدم باید سنتی کار کنه این قرتی بازیا چیه#:-s
و در آخر Sony Make Believe:x

از این لحاظا:d

00521425532871194577.jpg
مطمئنم میدونی که ور نداشتن برای مثال یه 7850 رو بندازن رو کنسول ، درسته دیگه؟!!!
این بنچی که شما گذاشتی برای معادل GPUـهای به کار رفته توی دو کنسوله ، GPU هر دو کنسول کاملا" کاستومایز شده و شخصی سازی شده هستن پس عملا" نتایج این بنچ به قطع فاقد اعتباره!
lol!
الان برام سوال شده بود که حالا کینکت رو برداشتن و10 درصد قدرت رفته بالا حالا تکلیف اونهایی که کیکنتشون متصل و روشنه همیشه چی میشه؟!
این سوال من بود وطالاعاتی در این زمینه نداشتم و خواستم جوابی داده بشه ولی خب بعضی ها به سخره گرفتن رو یاد گرفتن !
شما به خودت شک داری؟!
در ضمن اون LoL هم همه جا کاربرد نداره تو استفاده ازش صرفه جویی کنید!

میشه بیخیال شین ؟ خودش به خودش میگه استاد جوگیرشدن دیگه شماها چرا نقل قول می کنین ؟
اره جدا :d
من مي خواستم پست بدم، بيخيال شدم ولي اين قسمتو دلم نمياد نذارم:
Ryse killer :d

دوستان قصد جسارت ندارم ولی آخه خودتون دارید میگید با 10% چطور نمیتونه به ps4 نزدیک نشه :-/ آخه با 10% به سرعت دسته PS4 هم نمیرسه !! . . خود شرکت داره میگه ما قصدمون نزدیک کردن کنسول به PS4ه !!. روی کاغذ ما هم میگیم PS4 به PC خیلی نزدیک میشه از خیلی لحاظا .. ولی واقعیت سخت افزار این دو تاست و در عمل خیلی فرق داره .

دوستمون حرف خیلی قشنگی زد :
مث این میمونه که رو فرقون ضربه گیر نصب کنی
;) . وقتی نمیشه چه اصراریه هی خودتونو به کنسول معظم سونی بچسبونید . هر چی میشه میگن ما هم مثل سونی ...:d آزاده باشید یکم .. از خودتون تصمیم بگیرید تا کی باید درس بدیم بهتون آخه ;)

اره جدا :d
من مي خواستم پست بدم ولي بيخيال شدم، ولي اين قيمتو دلم نمياد:

Ryse: son of Rome killer :d
من فن نیستم
ولی این وقتی که kz با ryse مقایسه شد خیلی خندم گرفت چون دوتاشون سبک هاشون عین هم هستش و با یک موتور ساخته شدن
خیلی مقایسش منو تحت تاثیر قرار داد
من میرم خودم رو اتیش بزنم به خاطر این مقایسه زیبا...خاک بر سرتون مقایسه رو از ایشون یاد بگیرین :دی

کمیت مهمه یا کیفیت ؟
به چه دردی میخوره.

من فن کنسولی نیستم برامم مهم نیست بحثاتون فقط بازی برام مهمه اما شما دیگه خیلی بی انصافی درسته نسل پیش سونی انحصاریاش تنوع بهتری داشت و چندتاشون متای عالی گرفتن هر چند از لحاظ فروش زیاد فرقی با انحصاریای مایکرو نداشتن اما مایکرو با گرزو هالو سلطه داشت رو شوتر

تو این نسلم تا الان dead rising , titanfall , forza 5 , killer instic بهتر بودن از اینفیموس و نک و کیلزون
در مورد order درسته گرافیکه خیلی عالی داره اما باید منتظر موند و دید گیم پلیش چطوره که مثله اینکه مشکلات زیادی داشته هم تو گیم پلی و هم تو فریم ریت که انداختنش 2015 پس با اجازتون تا آخر سال 2014 برتری از لحاظ انحصاری با مایکروسافت چون sunset od , forza horizon 2 , projec spark , halo2 به مراتب بازیهای بهتری بنظر میان نسبت به یدونه drive club من دوست دارم هر دو کنسولو داشته باشم اما اگه همین الان پول داشته باشم اول xbox one میگیرم که بازیهای بیشتری دمه دست داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or