افزایش بی‌سابقه هزینه خرید‌های درون‌برنامه‌ای Gran Turismo 7 نسبت به نسخه‌های قبل

Mohammad@li

Gold User
با انتشار رسمی Gran Turismo 7 بازیکنان می‌توانند شاهد قیمت‌های جدید Creditهای این بازی که با پول واقعی قابل خرید هستند باشند. لازم به ذکر است که این قیمت‌ها در زمان انتشار نقدها در دسترس منتقدها نبوده و فقط با عرضه‌ این بازی قابل رویت شدند.​

gt-porsche-1280x709.jpg

این قیمت‌ها خبر از افزایش قابل‌ توجه هزینه ماشین‌ها نسبت به نسخه قبلی این سری یعنی ‌Gran Turismo Sport می‌دهند. بازیکنان این عنوان ۷۰ دلاری می‌توانند علاوه بر کسب Credit در تجربه معمولی بازی به خرید پکیج‌های مختلف آن بر روی پلی‌استیشن استور بپردازند. قیمت‌های این پکیج‌ها را در زیر مشاهده می‌کنید:​
  • 100,000 کردیت $2.49 / £1.99​
  • 250,000 کردیت $4.99 / £3.99​
  • 750,000 کردیت $9.99 / £7.99​
  • 2,000,000 کردیت $19.99 / £15.99​
قیمت‌های ماشین‌های GT7 از ده‌ها یا صدها هزار برای ماشین‌های معمولی تا میلیون‌ها کردیت برای سوپرکارها را شامل می‌شوند. نسخه‌ی قبلی این سری اجازه خرید ماشین‌ها را با قیمت ۰.۹۹ تا ۴.۹۹ دلار را به بازیکنان می‌داد که دیگر این ویژگی در GT7 وجود ندارد.
در نسخه‌ی جدید این سری ماشینی مانند Porsche 919 Hybrid 16 که حدود سه میلیون کردیت قیمت دارد نیازمند خرج ۴۰ دلار پول واقعی برای خرید است. در حالی که این مبلغ در GT Sport فقط ۳ دلار بود! از دیگر ماشین‌هایی که در GT Sport با قیمت کمی قابل خرید بودند می‌توان به Aston Martin Vulcan ’16 و McLaren P1 GTR ’16 اشاره کرد که فقط با خرج ۵ دلار می‌توانستید آن‌ها را بدست بیاورید. در مقابل هر کدام از این ماشین‌ها در نسخه هفتم سری گرن توریزمو حدود ۴۰ دلار روی دست شما خرج خواهند گذاشت. همچنین هر کدام از این ماشین‌ها قابلیت آپگرید نیز دارند که قطعات مورد نیاز آن‌ها نیز بصورت جداگانه نیاز به خرج کردیت خواهند داشت.
در نمایش‌های GT7 طی SOTهای گذشته تعدادی از ماشین‌های لجندری با قیمت ۲۰ میلیون کردیت نیز مشاهده میشد که معلوم نیست این قیمت‌ها هنوز به بازی اصلی راه پیدا کرده‌اند یا خیر. در صورت آمدن این ماشین‌ها با همان قیمت‌ها به شاپ درون بازی می‌توانیم انتظار قیمت‌ ۲۰۰ دلاری برای یک ماشین در بازی ۷۰ دلاری سونی را نیز داشته باشیم.
منبع

بهتر نیست اجازه بدید اول سونی فنها شکایت کنن بعد بقیه گیمرها در حمایت از اونها وارد صحنه بشن؟
من ندیدم تو این تاپیک حتی یک سونی فن شکایت داشته باشه
من به عنوان کسی که فن ریسینگ هستم و حتی فرمون لاجیتک گرفتم برای بازی کردن چنین عنوان هایی ( از GT بگیر تا فورزا ) با این مسئله مشکل دارم.

نمیدونم والا اینم مدل جدید هست، یک شرکتی داره رسما توش میکنه! یک سری اینجا اومدن میخوان ثابت کنند نه این کار رو هم که میکنه اشکال نداره موردی نداره حق داره بکنه چرا چون فلان شرکت یک بازی اول شخص Free to play داره و برای اسکین هاش پول گذاشته پس اینجا این شرکت هم حق داره ماشینش رو پولی کنه بعد با هر اپدیت امکان خریدن بازی هارو هم سخت تر کنه. امروز سونی میکنه پس فردا یک شرکت دیگه و این هم میشه روال عادی مثل همون DLC که شد! بازیو میدن بیرون بعد نصف بازیو به اسم DLC میکنن تو پاچه ملت.
حالا هم بازیو میدن بیرون اصلی ترین رکن گیم پلی رو پولی می کنند و هر اپدیت هم اون رو سخت تر میکنند. یک سری هم میان فقط چون فن هستن میخوان بگن نه خیلی عالیه مرسی که جیب مارو خالی میکنی : ). والا به خدا من درک نمیکنم این کار های کودکستانی چیه؟
مشکل همین هست که سونی فن شکایت نمیکنه چون سونی فن میخواد هرجور شده ثابت کنه بهترین ریسینگ روی PS هست برای همین حتی حاضر نیست ضعف هارو بپذیره.

والا ما اینجا دو نوع فن داریم
که ملت صفر و یکی نگاه میکنند ؟ :D
ی سریاشون هم هستن اگه عالم و آدم از دست بازی شاکی باشن به خاطر اینکه وجه شرکت محبوبشون خراب نشه یا سکوت میکنن یا طبق معمول سعی در بهونه اوردن دارن چرا ؟ چون خودشون رو وسط جنگ کنسولی میبینن
یک دور از دید یک غریبه این قسمت رو بخون، ببین کی خودش رو وسط جنگ کنسولی میبینه :D

---

یعنی هرکی پیرو شما نباشه یا مثل شما فکر نکنه یا نگرانی های شمارو نداشته باشه، حتی اگه خودش تجربه داشته باشه، میشه صفر و یکی و جنگ کنسولی؟ یعنی الان شما شدید داور که مشخص کنید کی چه طوری فن هست کی چطوری فن نیست؟

من به عنوان کسی که تو n سال گیمریم، 1$ هم درون برنامه پرداخت نکردم و کلا این کاره نیستم چه مولتی انلاین چه سینگل، به نظرم این مسائل حاشیه است، میشه وارد بحث شد که جزئیات به چه شکلی باشه تا هم کمپانی به سود (احتمالا) مورد "نیاز"ش برسه و هم پرنسیپ و ارزش ها و حق مشتری حفظ بشه، مثلا بحث لایسنس مسئله جالبی بود،
من حقیقتا ندیدم کسی دفاع کنه که همش طوری وانمود میکنید انگار ملت خوششون اومده، بحث اینه که حیفه بازی به این خفنی همش داره راجع به این چیزا ازش گفته میشه، و اصل قضیه به حاشیه رفته، یعنی حاشیه جای اصل قضیه رو گرفته، امیدوارم سونی و پولیفونی و یامائوچی تصمیمات مناسبی برای اینده بازی بگیرند تا این فضا تکرار نشه،

اصلا فهمیدید دارم در مورد چی صحبت میکنم ؟
بله و در هر دو پستم كاملا واضحه كه میفهمم از چی حرف میزنم، اما شك دارم شما فهمیده باشی مثلا در پست قبلیم چی گفتم چون ریپلایت حرفایی زدی كه ربطی به حرفای من نداشت، اون تشابه هم بهش میگند فرافكنی،

در كل بهت پیشنهاد میكنم آرامش بیشتری به خرج بدی اینطوری بهتره،

---

حاشیه یا به این شكل یا به شكل دیگر در مورد هاگوارتز، بیشترین فایده اش میشه به حاشیه رفتن اصل قضیه، اما انتقاد خیلی مفیده و باعث پیشرفت و جلوگیری از ایراد میشه.

آخرین ویرایش:
والا ما اینجا دو نوع فن داریم یکیشون بازی میکنه بعد میاد از بازی ایراد میگیره ی سریاشون هم هستن اگه عالم و آدم از دست بازی شاکی باشن به خاطر اینکه وجه شرکت محبوبشون خراب نشه یا سکوت میکنن یا طبق معمول سعی در بهونه اوردن دارن چرا ؟ چون خودشون رو وسط جنگ کنسولی میبینن میگم دیگه 0و1 نگاه میکنن به اصطلاح آبرو دار مجلسن !!! بعد شما کسی رو ندیدی از این قضایا شاکی باشه ؟ الان یکی مثل آریا @Dinosaur اون طرف اومده میگه اصلا از این قضایا حمایت نمیکنه آریا هم GT فن ـه هم سونی فن !

این قضیه واسه هر دو طرف صدق میکنه و اصولا تا دقیقه 90 رو انکار مودن بعدم انگار نه خانی اومد نه خانی رفت ـه . من الان سابرددیت بازی جلو روم ـه تو همون توئیتر هم یـ عالمه سونی فن دیدم که شلنگ رو گرفتن رو سونی اینجور نیست که کسی کاسه داغ تر آش شده باشه . حالا یـ عده تصویه حساب قبلی دارن رو کاری ندارم اونا کل موجودیتشون شون شده جنگ کنسولی تو همون توئیتر پر ـه خودمم میبینم دارن از آب گل آلوده ماهی میگیرن ولی بازم از اصل ماجرا چیزی کم نمیکنه .
این حرف ها،حرف های درستی هستند ولی نه از زبان شما که همه میدونیم سمت و سوی کاملا مشخصی دارید،اتفاقا من به شخصه افرادی که یک رو هستند و با تمام وجود خود واقعیشون رو فریاد میزنن (چه مایکروسافت فن و چه سونی فن) رو خیلی بیشتر قبول دارم تا کسایی که با ظاهرسازی میخوان چیزی که هستند رو مخفی کنند،پس لطفا انتظار نداشته باشید از زبان شخص شما پذیرای این حرف های قشنگ باشیم.

که ملت صفر و یکی نگاه میکنند ؟ :D

یک دور از دید یک غریبه این قسمت رو بخون، ببین کی خودش رو وسط جنگ کنسولی میبینه :D
اصلا فهمیدید دارم در مورد چی صحبت میکنم ؟ یا همینجوری یـ وجه تشابه بین جملاتم پیدا کردید که بهم گیر بدید ؟ دارم میگم تو بازی سنتر جو یـ جو خودمونی ـه همیشه کل کل VS بوده واسه همین هر دو طرف همدیگه رو میشناسن ته تهش بخوان از دست سازنده عصبانی بشن سکوت میکنن فقط موقعی حرف دارن که بخواین از سمت مقابل گرو کشی کنن انگار مثلا یـ چیز بد که سمت مقابل اتفاق میوفته قرار چیزی که سمت موافق افتاده رو بشوره ببره . تهش کل کل اسباب بازی من بهتر از اسباب بازی تو
یعنی هرکی پیرو شما نباشه یا مثل شما فکر نکنه یا نگرانی های شمارو نداشته باشه، حتی اگه خودش تجربه داشته باشه، میشه صفر و یکی و جنگ کنسولی؟ یعنی الان شما شدید داور که مشخص کنید کی چه طوری فن هست کی چطوری فن نیست؟

من به عنوان کسی که تو n سال گیمریم، 1$ هم درون برنامه پرداخت نکردم و کلا این کاره نیستم چه مولتی انلاین چه سینگل، به نظرم این مسائل حاشیه است، میشه وارد بحث شد که جزئیات به چه شکلی باشه تا هم کمپانی به سود (احتمالا) مورد "نیاز"ش برسه و هم پرنسیپ و ارزش ها و حق مشتری حفظ بشه، مثلا بحث لایسنس مسئله جالبی بود،
من حقیقتا ندیدم کسی دفاع کنه که همش طوری وانمود میکنید انگار ملت خوششون اومده، بحث اینه که حیفه بازی به این خفنی همش داره راجع به این چیزا ازش گفته میشه، و اصل قضیه به حاشیه رفته، یعنی حاشیه جای اصل قضیه رو گرفته، امیدوارم سونی و پولیفونی و یامائوچی تصمیمات مناسبی برای اینده بازی بگیرند تا این فضا تکرار نشه،
من فقط دارم واکنش ملت رو تو فضای مجازی میبینم و اینجا بیان میکنم . شما مشکلی با این قضیه نداشتید و ندارید OK خوش به حال شما ولی یـ عده هستن که از دست سازنده بازی به هر نحوی عصبانین . منم دارم میگم بقیه حق دارن که عصبانی باشن همین , کسی نگفت حق ندارید خلاف بقیه حرف بزنید. اینی که GT بعد مدت ها ناکامی یـ لانچ نسبتا موفق داشته و به قول شما حیفه که تمام توجهات معکوس شده رو این قضیه تقصیر من نوعی نیست تقصیر تصمیمات اشتباهی که سازنده بازی گرفته .سونی تافته جدا بافته نیست یوبی سافت EA مایکرسافت بلیزارد هرکدوم اینا ازشون خطا سر بزنه جنجالی میشه بحث پرداخت های درون برنامه و محدودیت های انلاین هم همیشه روش حساسیت زیاد بوده . بازی بدون هیچ دلیل منطقی تمام انلاین شده بعد بیشتر از 24 ساعت از دسترس خارج شده شما انتظار داری واکنش ملت چی باشه ؟ بازی طبق گفته یـ سری منقد از همون اول گرایندی بود بعد با اپدیت زدن بدترش کردن تقصیر من نوعی ـه یا تقصیر سازنده ؟ وقتی سازنده یـ بهونه در مورد قیمت ها و نحوه در امد زایی میاره که به هر کسی بگی خندش میگیره تقصیر من نوعی ـه ؟ شما انگشتت رو به جای اینکه سمت بقیه بگیری و بگی اینقدر بزرگنمایی نکنید باید بری یخه سازنده بازی رو بگیری که چرا چنین لانچ موفقی رو با حاشیه همراه کرده .

به هر حال من خودم گفتم ای کاش هرچه سریع تر به فیبد بدک ملت گوش بدن تا حاشیه دور و بر بازی کم بشه خود من دوست دارم به موقعش بازی رو انجام بدم (ترجیها رو PC)

این حرف ها،حرف های درستی هستند ولی نه از زبان شما که همه میدونیم سمت و سوی کاملا مشخصی دارید،اتفاقا من به شخصه افرادی که یک رو هستند و با تمام وجود خود واقعیشون رو فریاد میزنن (چه مایکروسافت فن و چه سونی فن) رو خیلی بیشتر قبول دارم تا کسایی که با ظاهرسازی میخوان چیزی که هستند رو مخفی کنند،پس لطفا انتظار نداشته باشید از زبان شخص شما پذیرای این حرف های قشنگ باشیم.
قشنگ فروم رو به دو دسته تقصیم کردید بقیه رو هم فاکتور میگیرد نه ؟ تو دیکشنری شما به غیر این دوتا دسته بندی دیگه ای وجود نداره ؟

آخرین ویرایش:
قشنگ فروم رو به دو دسته تقصیم کردید بقیه رو هم فاکتور میگیرد نه ؟ تو دیکشنری شما به غیر این دوتا دسته بندی دیگه ای وجود نداره ؟
چه مایکرو و چه سونی هردو ایرادات ریز و درشتی داشتن و دارن، حتی در آینده هم امکان این حتما هست که باز سوتی بدن. ولی در حال حاضر سونی همیشه عناوین با کیفیت تری به طرفدارانش عرضه کرده و همه فن ها از این روند راضی هستن به غیر از یه عده که مثلا اسم خودشون رو گذاشتن Gamer.
آقا جدا بیخیال
بازیسنتر کلا کمتر از 100 تا کاربر فعال داره که همیشه تو مباحث مختلف شرکت میکنن، شما هر روز اینجا لوگین کنی راحت میفهمی کی پست منطقی میده یا کی جهت دار و ریز در حال کوبیدن.
Halo موقع انتشار، کسایی که بازیو دیسکی خریده بودن نمیتونستن پلی بدن، چون بازی فقط 15 گیگش رو دیسک بود، این موضوع خیلی سر و صدا کرد تو Resetera تایپک زدن سایت Eurogamer و خیلی ها دربارش نوشتن. توییتر همه کوبیدنش.
No, you can't play Halo Infinite's campaign now, even if you have the disc
واکنش داری نشون میدی مثلا؟ چرا مواقعی که شرایط به ضرر پلتفرم مقابل هست پدیدار میشین؟:D:)) پست هایی که گاه گداری از ایرادات سونی میگیری رو همیشه مشاهده کردیم. ( از حوصله من خارجه مثل بعضی ها برم دنبال پست های قدیمی) کدوم مایکرو فنی بعد اومدن نمرات GOW 2018 اومد گفت دم Cory Barlog و تیمش گرم که با این همه تغیر شاهکار تحویل دادن؟ ولی بعد منتشر شدن GOW رو PC خیلی ها گفتن بهترین بازی نسلشون رو تجربه کردن. شما و دوستان مایکرو فن اگه این ایرادات رو با این جدیت نسبت به مایکرو بازگو میکردین، دیگه شاهد این نبودین که بازی پلتفرم مقابل، تبدیل به بهترین تجربه چندسال گذشته بشه براتون.
مثال زیاد هست درباره نظرات جهت دار ولی وقتی همه میدونن و همینطور خودت چرا خودمونو خسته کنیم :D
سونی تافته جدا بافته نیست ولی از لحاظ کیفیت چه کنسول و بازی بقیه رو 100 هیچ زده و این یه فکته، من با ارجینال و 360 بزرگ شدن ولی از اواخر نسل 7 با (TLOU) سونی یه داستانی رو شروع کرد، یعنی "ساخت عناوین داستان محور" که باعث شد امثال من کوچ کنن و سونی فن بشن. امیدوارم امثال شما هم سلیقه تون پلتفرمتون رو تایین کنه نه اینکه پلتفرمون.

طرف اصلا بازی رو نداره و صرفا چون فن سونی یا GT هست میاد از Microtransaction ها دفاع میکنه. شما برو سابردیت بازی (که فن های چندین ساله بازی اونجا فعالیت دارن) یا تویتر Kaz یا تویتر خود بازی ببین چجوری همگی حمله کردن به Microtransaction ها. بیاید قبول کنیم هیچکی دوست نداره پول اضافی ای علاوه بر اون 70$ که دادیم پرداخت کنه. فن بازی و تعصب رو بزارید کنار. طرف میاد میگه "بازی به این خوبی ساخته سونی پس نوش جونش هر چی درمیاره" - آدم میمونه چی بگه دیگه.
من خودم بازی رو دارم و توی یک هفته اخیر روزانه چندین ساعت بازی کردم و به طرز عجیبی معتاد کنندست. ولی باید واقع بین باشیم و واقعیت هارو قبول کنیم. هر چقدر هم فن بوی باشه یک نفر.
در ضمن کسایی که میگفتن شما کمپین رو بازی کنید خوب کردیت درمیارید و میشه چند تا ماشین ها رو خرید، بله این درسته ولی وقتی کمپین رو تموم کنی شما میمونی و گرایند های چندین و چند ساعته (طبیعتا 1 ترک، 1 ریس) که بعد از چند بار ریس دادن تکراری میشه (کردیت زیادی هم نسبت به قیمت ماشین ها درنمیارید). بعد آپدیت هم که اومدن Race ای که بیشترین کردیت رو توی کمترین زمان میداد نرف کردن و کردیتش رو کم کردن. (تقریبا 90% ریس ها رو نرف کردن)
نمیدونم برای شما هم اتفاق افتاده یا نه ولی Roulette Ticket ها هم بیشتر مواقع روی کم ارزش ترین آیتم میوفته.
همین این موراد و یه سری چیزای دیگه که جای بحثش اینجا نیست خطم میشه به پوش کردن پلیر برای Microtransaction.
به امید اینکه پولیفونی و سونی اعتباری که سر این بازی از دست دادن رو برگردونن.

زمانی که لازمه تا از طریق انجام مسابقات بتونید یه ماشین گرون بخرید...

به وضعیت بازی بعد آپدیت اخیر دقت کنید

View attachment 249372
خیلی جالبه گذاشتن نقد بازی ها بیاد بعد این حرکات زدن یعنی 333 تا ریس باید اول بشید تا بتونید یک عدد ماشین گرون بخرید؟ این دیگه رسما دزدیه بعد از 300 تا ریس این شکلی ادم کلا از بازی خسته می شه یعنی کمپین بازی اساسا بعد از 300 400 تا ریس باید تموم بشه توی این مدت هم تونسته باشی 30 40 ماشین بخری

پی سی همینش خوبه چیتش مجانیه نه برای پول مجازی پول واقعی بدی

خیلی جالبه گذاشتن نقد بازی ها بیاد بعد این حرکات زدن یعنی 333 تا ریس باید اول بشید تا بتونید یک عدد ماشین گرون بخرید؟ این دیگه رسما دزدیه بعد از 300 تا ریس این شکلی ادم کلا از بازی خسته می شه یعنی کمپین بازی اساسا بعد از 300 400 تا ریس باید تموم بشه توی این مدت هم تونسته باشی 30 40 ماشین بخری

اون جدول فقط در مورد «گرون‌ترین ماشین» هست، نه «یه ماشین گرون». :D یه ذره تفاوت هست بین این دو تا. ماشین گرون زیاد داریم که قیمت‌هاشون هم متنوع هست و بعضی‌ها رو می‌شه راحت‌تر گیر آورد. ولی گرون‌ترین ماشین، فقط یدونه هست که می‌شه Ford Mark IV Race Car با قیمت ۴.۶ میلیون. رتبه دوم برای Lamborghini Venono هست که ۳.۶ میلیون هست و به این ترتیب نیاز به زحمت کمتری برای تهیه داره و همین‌طور میاد پایین و مثلاً Porsche 911 GT3 RS می‌شه ۲۵۳ هزار و Ford Focus RS می‌شه ۴۱ هزار (چون بازی رو ندارم، در مورد قیمت‌ها مطمئن نیستم ولی توی سایت‌ها این طوری نوشتن).
بخوام از یه برند خاص مثال بزنم، مثلاً فراری هم Ferrari FXX K رو داره که ۳.۶ میلیون پولش هست و گرفتنش به شدت سخته، هم Ferrari F430 که ۲۴۳ هزار تاست و می‌شه خیلی سریع‌تر به دستش آورد.
معمولاً توی بازی‌های ریسینگی که ماشین‌های زیادی دارن، کمتر کسی سراغ خرید کل ماشین‌های گرون می‌ره و مثلاً خودم بعد از ۷۰،۸۰ ساعت بازی کردن Forza Horizon 5 و به دست آوردن یه کلکسیون عظیم از ماشین‌ها، الآن پول کافی برای خرید ۳،۴ تا ماشین خیلی گرون رو ندارم و دیگه تقریباً بی‌خیالشون شدم! چون جمع کردن پول موردنیاز خیلی طول می‌کشه و گردونه‌های شانس هم بعد از یه آپدیتی به طرز فجیعی فقیر شدن و برخلاف قبل که دست و دلباز بودن، الآن شاید از هر ۵۰ بار یه دفعه ماشین خوبی بدن و بقیه موارد شورت و جوراب و ماشین‌های درپیت هست و خیلی وقت‌ها هم مبالغ توهین‌آمیز در حد ۱۰۰۰ و ۵۰۰۰. :D یا مثلاً توی نسخه‌های قدیمی GT هم کل ماشین‌ها رو جمع نمی‌کردم و سراغ چیزهای محبوبم می‌رفتم و اگه می‌دیدم یه ماشینی نیاز به گرایند کردن اساسی داره، بی‌خیالش می‌شدم.
در مورد نقدهای GT7 هم قبل از آپدیت اخیر، ملت (منتقدها) باید ۲۰۵ بار یه مسابقه رو تکرار می‌کردن تا گرون‌ترین ماشین رو به دست بیارن. یعنی همون زمان هم به دست آوردن گرون‌ترین ماشین، خیلی سخت بوده و اگه کسی می‌خواسته توی نقدش گیر بده، این کار رو کرده و مثال‌های زیادی هم از این قضیه زدم که به این ماجراها گیر دادن. :D
توی این عکس بالا هم GT5 به دلایل عجیبی حذف شده! بازی‌ای که به هیچ وجه پرداخت درون برنامه‌ای نداشته، ولی از این چیزها توش وجود داشته و حتی از بعضی جهات بدتر از GT7 بوده.

n160304_.jpg

یعنی اگه بعد از آپدیت اخیر GT7 باید ۱۷.۸ ساعت یه مسابقه رو تکرار کرد تا پول کافی برای خرید گرون‌ترین ماشین به دست بیاد، توی GT5 باید ۲۳.۳ ساعت این کار رو می‌کردن! :D اون زمان که دیگه خبری از دوشیدن ملت نبوده، ولی باز یامائوچی سراغ این کارها می‌رفته.
باز هم می‌گم من مدافع همچین چیزی نیستم و حالم از گرایند کردن توی بازی‌ها به هم می‌خوره و امیدوارم قیمت‌های GT7 متعادل‌تر بشه، ولی در مجموع این قضیه چیز جدیدی توی سری GT نیست. هرچند باز هم آپدیت کردن بازی و کاهش قیمت‌ها، اصلاً قابل توجیه نیست و کار اشتباهی بوده.

اون جدول فقط در مورد «گرون‌ترین ماشین» هست، نه «یه ماشین گرون». :D یه ذره تفاوت هست بین این دو تا. ماشین گرون زیاد داریم که قیمت‌هاشون هم متنوع هست و بعضی‌ها رو می‌شه راحت‌تر گیر آورد. ولی گرون‌ترین ماشین، فقط یدونه هست که می‌شه Ford Mark IV Race Car با قیمت ۴.۶ میلیون. رتبه دوم برای Lamborghini Venono هست که ۳.۶ میلیون هست و به این ترتیب نیاز به زحمت کمتری برای تهیه داره و همین‌طور میاد پایین و مثلاً Porsche 911 GT3 RS می‌شه ۲۵۳ هزار و Ford Focus RS می‌شه ۴۱ هزار (چون بازی رو ندارم، در مورد قیمت‌ها مطمئن نیستم ولی توی سایت‌ها این طوری نوشتن).
بخوام از یه برند خاص مثال بزنم، مثلاً فراری هم Ferrari FXX K رو داره که ۳.۶ میلیون پولش هست و گرفتنش به شدت سخته، هم Ferrari F430 که ۲۴۳ هزار تاست و می‌شه خیلی سریع‌تر به دستش آورد.
معمولاً توی بازی‌های ریسینگی که ماشین‌های زیادی دارن، کمتر کسی سراغ خرید کل ماشین‌های گرون می‌ره و مثلاً خودم بعد از ۷۰،۸۰ ساعت بازی کردن Forza Horizon 5 و به دست آوردن یه کلکسیون عظیم از ماشین‌ها، الآن پول کافی برای خرید ۳،۴ تا ماشین خیلی گرون رو ندارم و دیگه تقریباً بی‌خیالشون شدم! چون جمع کردن پول موردنیاز خیلی طول می‌کشه و گردونه‌های شانس هم بعد از یه آپدیتی به طرز فجیعی فقیر شدن و برخلاف قبل که دست و دلباز بودن، الآن شاید از هر ۵۰ بار یه دفعه ماشین خوبی بدن و بقیه موارد شورت و جوراب و ماشین‌های درپیت هست و خیلی وقت‌ها هم مبالغ توهین‌آمیز در حد ۱۰۰۰ و ۵۰۰۰. :D یا مثلاً توی نسخه‌های قدیمی GT هم کل ماشین‌ها رو جمع نمی‌کردم و سراغ چیزهای محبوبم می‌رفتم و اگه می‌دیدم یه ماشینی نیاز به گرایند کردن اساسی داره، بی‌خیالش می‌شدم.
در مورد نقدهای GT7 هم قبل از آپدیت اخیر، ملت (منتقدها) باید ۲۰۵ بار یه مسابقه رو تکرار می‌کردن تا گرون‌ترین ماشین رو به دست بیارن. یعنی همون زمان هم به دست آوردن گرون‌ترین ماشین، خیلی سخت بوده و اگه کسی می‌خواسته توی نقدش گیر بده، این کار رو کرده و مثال‌های زیادی هم از این قضیه زدم که به این ماجراها گیر دادن. :D
توی این عکس بالا هم GT5 به دلایل عجیبی حذف شده! بازی‌ای که به هیچ وجه پرداخت درون برنامه‌ای نداشته، ولی از این چیزها توش وجود داشته و حتی از بعضی جهات بدتر از GT7 بوده.

n160304_.jpg

یعنی اگه بعد از آپدیت اخیر GT7 باید ۱۷.۸ ساعت یه مسابقه رو تکرار کرد تا پول کافی برای خرید گرون‌ترین ماشین به دست بیاد، توی GT5 باید ۲۳.۳ ساعت این کار رو می‌کردن! :D اون زمان که دیگه خبری از دوشیدن ملت نبوده، ولی باز یامائوچی سراغ این کارها می‌رفته.
باز هم می‌گم من مدافع همچین چیزی نیستم و حالم از گرایند کردن توی بازی‌ها به هم می‌خوره و امیدوارم قیمت‌های GT7 متعادل‌تر بشه، ولی در مجموع این قضیه چیز جدیدی توی سری GT نیست. هرچند باز هم آپدیت کردن بازی و کاهش قیمت‌ها، اصلاً قابل توجیه نیست و کار اشتباهی بوده.

همچنان بدون شرح :D

RDT_20220320_112621383089860392985009_resize_32.jpg

View attachment 249378
من اینجاها رو برای قیمت‌ها دیدم که معلوم نیست چرا این رو نذاشته بودن! :D پس احتمالاً چیزهای دیگه هم باشه که اینا ولش کردن.
Gran Turismo 7: The 10 Most Expensive Cars (& Where to Buy Them)
All cars in Gran Turismo 7's Brand Central and their cost

ولی باز تفاوتی توی اصل صحبتم نمی‌کنه و گرون‌ترین ماشین هر قیمتی که داشته باشه، نیاز به گرایند کردن اساسی داره ولی خیلی از ماشین‌های خوب هم هستن که در اون حد گرون نیستن و می‌شه راحت‌تر به دستشون آورد. یعنی اگه برای خریدن McLaren F1 باید ۳۳۳ تا مسابقه داد، خیلی از ماشین‌های گرون ۳،۴ میلیونی رو می‌شه راحت‌تر گیر آورد.
توی GT5 هم ماشینی مثل Ferrari 330 P4 رو داشتیم که ۲۰ میلیون قیمت داشت و آدم به فنا می‌رفت تا به دستش بیاره، در حالی که خبری از پرداخت‌های درون برنامه‌ای هم نبود که بگیم به خاطر اونه. :D

آخرین ویرایش:
زمانی که لازمه تا از طریق انجام مسابقات بتونید یه ماشین گرون بخرید...

به وضعیت بازی بعد آپدیت اخیر دقت کنید

View attachment 249372

تا به حال بازی ریسینگ بازی کردین :))
در فورزا همه مسابقات یه reward داشتن ؟=))

View attachment 249378
=))=))=))
1647764328158.png
1647764520630.png

n160304_.jpg

*مساله بی‌ربط

FH5 اوایل عرضه از اون طرف بوم افتاده بود. هر ۵۰۰ متری که طی می‌کردی، ۵ تا ماشین بهت میداد. ۱۰ تا اکسیل پوینت می‌گرفتی و یه سوپر ویل اسپین و یهو دو تا ماشین خفن از سه تا گردونه.
همین جوری رندوم هم ماشین میداد.
یه عده هم که مرامی ماشین گیفت می‌کردن.
خود این اشکال ایجاد کرده بود. ۳ ساعت بعد از شروع بازی مثلا ۵۰ تا ماشین داشتی و گیج می‌شدی که الان باید چه کار کنی و با چی کجا بری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or