افزایش بی‌سابقه هزینه خرید‌های درون‌برنامه‌ای Gran Turismo 7 نسبت به نسخه‌های قبل

Mohammad@li

Gold User
با انتشار رسمی Gran Turismo 7 بازیکنان می‌توانند شاهد قیمت‌های جدید Creditهای این بازی که با پول واقعی قابل خرید هستند باشند. لازم به ذکر است که این قیمت‌ها در زمان انتشار نقدها در دسترس منتقدها نبوده و فقط با عرضه‌ این بازی قابل رویت شدند.​

gt-porsche-1280x709.jpg

این قیمت‌ها خبر از افزایش قابل‌ توجه هزینه ماشین‌ها نسبت به نسخه قبلی این سری یعنی ‌Gran Turismo Sport می‌دهند. بازیکنان این عنوان ۷۰ دلاری می‌توانند علاوه بر کسب Credit در تجربه معمولی بازی به خرید پکیج‌های مختلف آن بر روی پلی‌استیشن استور بپردازند. قیمت‌های این پکیج‌ها را در زیر مشاهده می‌کنید:​
  • 100,000 کردیت $2.49 / £1.99​
  • 250,000 کردیت $4.99 / £3.99​
  • 750,000 کردیت $9.99 / £7.99​
  • 2,000,000 کردیت $19.99 / £15.99​
قیمت‌های ماشین‌های GT7 از ده‌ها یا صدها هزار برای ماشین‌های معمولی تا میلیون‌ها کردیت برای سوپرکارها را شامل می‌شوند. نسخه‌ی قبلی این سری اجازه خرید ماشین‌ها را با قیمت ۰.۹۹ تا ۴.۹۹ دلار را به بازیکنان می‌داد که دیگر این ویژگی در GT7 وجود ندارد.
در نسخه‌ی جدید این سری ماشینی مانند Porsche 919 Hybrid 16 که حدود سه میلیون کردیت قیمت دارد نیازمند خرج ۴۰ دلار پول واقعی برای خرید است. در حالی که این مبلغ در GT Sport فقط ۳ دلار بود! از دیگر ماشین‌هایی که در GT Sport با قیمت کمی قابل خرید بودند می‌توان به Aston Martin Vulcan ’16 و McLaren P1 GTR ’16 اشاره کرد که فقط با خرج ۵ دلار می‌توانستید آن‌ها را بدست بیاورید. در مقابل هر کدام از این ماشین‌ها در نسخه هفتم سری گرن توریزمو حدود ۴۰ دلار روی دست شما خرج خواهند گذاشت. همچنین هر کدام از این ماشین‌ها قابلیت آپگرید نیز دارند که قطعات مورد نیاز آن‌ها نیز بصورت جداگانه نیاز به خرج کردیت خواهند داشت.
در نمایش‌های GT7 طی SOTهای گذشته تعدادی از ماشین‌های لجندری با قیمت ۲۰ میلیون کردیت نیز مشاهده میشد که معلوم نیست این قیمت‌ها هنوز به بازی اصلی راه پیدا کرده‌اند یا خیر. در صورت آمدن این ماشین‌ها با همان قیمت‌ها به شاپ درون بازی می‌توانیم انتظار قیمت‌ ۲۰۰ دلاری برای یک ماشین در بازی ۷۰ دلاری سونی را نیز داشته باشیم.
منبع

بدون مکلارن F1 گیم پلی GT7 متوقف می شه ؟ :))
مقایسه قیمت گذاری بود
با چند ساعت بازی کردن FH5 می شه 50 میلیون CR جمع کرد ؟

برای N امین بار :Dنوع ماشین در بخش انلاین GT7 اهمیتی نداره
داشتن یا نداشتن مکلارن F1 هیچ تغییری در نتیجه مسابقه GT7 ایجاد نمی کنه
حالا اگر میخوای به گرایند سری فورزا حمله کنی برو سراغ موتور اسپورت

هورایزن همینجوری کلی چرخه شانس داره که مفت مفت هی بهت پول و ماشین میده و من بعد ۱۰۰ ساعت نزدیک ۹۰ درصد ماشیناشو داشتم

با پول هم نمیشه cr خرید که تو این مقایسه بیاد

در کل gt بازی پر از grind ای بوده برای یه سری ماشین خاص
مشکل اینه که اون زمان پرداخت درون برنامه ای نبود ولی الان هست
برای همین grind سنگینش خیلی ناراحت کننده میشه

این که دسترسی ۲۴ ای انلاین هم میخواد مثل که برای اینه کسی سیوشو ادیت نکنه
و با این کار خدای نکرده این ماشینارو بدون پرداخت پول به دست بیاره =)

نمیدونم دقیق ولی الان من تایم خودم نگاه کردم دیدم ۶۰ ساعت بازی کردم و همین فراری که عکس گذاشتی با کلی فراری دیگه توی گاراژم دارم

مطمئنا اینقدر راحت ماشین به دست میاد که من با ۶۰ ساعت که اونم قشنگ ۴۰ ساعتش رو مسابقه ندادم تونستم بالای ۴۵۰ تا ماشین بگیرم توی بازی

کلا بحث فورزا رو نباید قاطی گرن توریزمو بکنی چون اینجا بحث پرداخت درون برنامه ای هست نه وجود ماشین های گرون قیمت
30 ساعت GT7 بازی کنی , می تونی تمام ماشین های گران قیمت بخری , با کامل کردن ماموریت ها و چالش هم کلی ماشین رایگان می ده
منهای چند ماشین خاص که در تمام بازی های ریسنگ وجود داره , فورزا هم زیاد داره
ماشین های GT7 نسبت به reward مسابقه ها گرون نیستن
پرداخت درون برنامه هم تاثیری در گیم پلی نداره

هورایزن همینجوری کلی چرخه شانس داره که مفت مفت هی بهت پول و ماشین میده و من بعد ۱۰۰ ساعت نزدیک ۹۰ درصد ماشیناشو داشتم

حمله ؟؟؟؟کدوم حمله ؟
این مثال در جواب قیمت اون مکلارن F1 94 اوردم
در تمام بازی های ریسینگ همیشه ماشین های گران قیمت خاص وجود داشته

فک می کنی اگه 100 ساعت GT7 بازی کنی , نمی تونی 90 درصد ماشین ها رو بخری ؟

مشکل اینه که اون زمان پرداخت درون برنامه ای نبود ولی الان هست :-?? :-?? :-??چه فرقی می کنه ؟
شما ناراحت می شی یک نفر پولش اتیش زده و ماشین خاص خریده که هیچ تاثیری در گیم پلی نداره؟

GT7 از اول یه بازی انلاین بوده , چیزی نیست که دو روز از قبل از لانچ اعلام بشه :-??

پرداخت درون برنامه از پایه غلط و باید حذف بشه
این که قبلا یک نفر با 10 می تونست ماشین بخره هیچ کس مشکلی نداشت
DLC های پولی هم باید حذف بشه
صنعت گیم امروز دقیقا قصه غورباقه و اب جوش

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sub_Zer0
30 ساعت GT7 بازی کنی , می تونی تمام ماشین های گران قیمت بخری , با کامل کردن ماموریت ها و چالش هم کلی ماشین رایگان می ده
منهای چند ماشین خاص که در تمام بازی های ریسنگ وجود داره , فورزا هم زیاد داره
ماشین های GT7 نسبت به reward مسابقه ها گرون نیستن
پرداخت درون برنامه هم تاثیری در گیم پلی نداره

حمله ؟؟؟؟کدوم حمله ؟
این مثال در جواب قیمت اون مکلارن F1 94 اوردم
در تمام بازی های ریسینگ همیشه ماشین های گران قیمت خاص وجود داشته

فک می کنی اگه 100 ساعت GT7 بازی کنی , نمی تونی 90 درصد ماشین ها رو بخری ؟

مشکل اینه که اون زمان پرداخت درون برنامه ای نبود ولی الان هست :-?? :-?? :-??چه فرقی می کنه ؟
شما ناراحت می شی یک نفر پولش اتیش زده و ماشین خاص خریده که هیچ تاثیری در گیم پلی نداره؟

GT7 از اول یه بازی انلاین بوده , چیزی نیست که دو روز از قبل از لانچ اعلام بشه :-??

پرداخت درون برنامه از پایه غلط
این که مثلا قبلا یک نفر با 10 می تونست ماشین بخره هیچ کس مشکلی نداشت
امروز باید 20 دلار هزینه کنه تبدیل به مشکل شده مسخره است
اقا جدا از فن بازی این دو سیاست همیشه باید محکوم شه:
۱- همیشه انلاین بودن برای بخش تک نفره (پایه گذار این موضوع دیابلو ۳ ۱۰ سال پیش رو pc بود)
۲- پرداخت درون برنامه ای در بازی غیر رایگان

تو gt7 هم مثل fm7 عمرا با ۱۰۰ ساعت بتونی به ۹۰ درصد ماشینا برسی - نمیدونم خودت ریسینگ پلیر جدی هستی یا نه
بگذریم که این نکته بدی نیست به خودیه خود
اما اگر در راستای سیاست دوم باشه خب چرا نکته منفی تلقی میشه
یعنی من جدی از منتقدا خوشحالم که fm7 رو ازش ایراد گرفتن و اونام مجبور به حذف مکانیزمای این شکلیشون شدن

حالا شمام از این دو سیاست احمقانه که تو این بازی همزمان با هم استفاده شده چون بازی شرکت مورد علاقته هی دفاع کن =)
اگر گیمرا با این سیاستا مخالفت نکنن صنعت گیم روز به روز بدتر میشه

یک نفر 50 ساعت بازی کرده نیمی از پول لازم این ماشین رو به دست اورده IMG_20220320_100120.jpg IMG_20220320_100423.jpg
ac valhalla صد ساعت طول می‌کشید ملت میخواستن یوبیسافت رو نابود کنند
فرق یوبیسافت با سونی چیه که اون جا همه گیمرها بهش اعتراض میکنن این جا میگن اعتراض نکنید فرقی ندارن و هر کس غیر از این رو بگه اشتباه میکنه

اقا جدا از فن بازی این دو سیاست همیشه باید محکوم شه:
۱- همیشه انلاین بودن برای بخش تک نفره (پایه گذار این موضوع دیابلو ۳ ۱۰ سال پیش رو pc بود)
۲- پرداخت درون برنامه ای در بازی غیر رایگان

تو gt7 هم مثل fm7 عمرا با ۱۰۰ ساعت بتونی به ۹۰ درصد ماشینا برسی - نمیدونم خودت ریسینگ پلیر جدی هستی یا نه
بگذریم که این نکته بدی نیست به خودیه خود
اما اگر در راستای سیاست دوم باشه خب چرا نکته منفی تلقی میشه
یعنی من جدی از منتقدا خوشحالم که fm7 رو ازش ایراد گرفتن و اونام مجبور به حذف مکانیزمای این شکلیشون شدن

حالا شمام از این دو سیاست احمقانه که تو این بازی همزمان با هم استفاده شده چون بازی شرکت مورد علاقته هی دفاع کن =)
اگر گیمرا با این سیاستا مخالفت نکنن صنعت گیم روز به روز بدتر میشه
گفتم که GT7 یه بازی انلاین بوده نه تک نفره
به 90 درصد ماشین های که می خوای میرسی , بین 450 ماشین کلا 50 تا ماشین هم نیاز نداری
با تکمیل کردنGT Cafe / License Center / Missions بیش از 100 ماشین رایگان بدست میاری
مثلا Red Bull X2019 جایزه گرفتن Super License Gold
1647784044796.png

بله باید اعتراض کنیم
می شه با اعتراض علیه فول پرایس بودن DLC بعد از 4 سال شروع کرد
1647782923174.png

یا تحریم FM8 که قطعا پر از پرداخت درون برنامه خواهد بود , در اینده

من خودم یادم نمیاد از فورزا بد گفته باشم یا ایرادی گرفته باشم چون بازیش نکردم و تصورم ازش محدود به ویدیوهای یوتیوب میشه.ولی اینجا میبینم ۹۹ درصد ملت در مورد چیزی نظر میدن که خودشون تجربش نکردن و با ۲ تا ویدیو و ۳ تا توئیچ و ۵ دقیقه گشتن تو فرومهای خارجی میان برا تخریب سیستمِ پرداخت درون بازی.
GT7 کلی روش برای کسب درآمد و خرید ماشین داره،از گرفتن لایسنسها بگیرید تا ماموریتهای کافه و بازیهای آنلاینش.کلی گیفت هم بهت میده که احتمال دراومدن ماشین هم داخلشون هست.
منظور از گفتن اینا اینه که آدم از ایراد گرفتن حرسش نمیگیره،مشکل وقتی پیش میاد که ندانسته و تجربه نکرد همه یه هو میشن کارشناس و منتقد
IMG_20220320_172237.jpg

به طور قطع Micro transaction
چیزیه که به جون این صنعت افتاده و بسیاری از بازی ها رو به فنا داده.
به طور قطع ارزش خبری اوضاع بد یک استادیو ای که تاسیس شده نه خروجی داده نه حتی یه گیم پلی نشون داده صرفا یه تیزر CGI نشون داده با یکی از بزرگترین بلایای صنعت گیم قابل مقایسه نیست :)
اون استودیو گل سرسبد تمام استودیوها بود قرار بود ارگانیک AAAAبسازه تمام استعدادهای صنعت گیم بخصوص از استودیوهای سونی رو جمع کرده یکجا شده بود PSG واسه خودش. این فاجعه با هیچ حاشیه ای فراموش نمیشه هر خبری از این استودیو یا اون بازی منتشر بشه مطمئن باش بحثش میاد وسط و هیچ راه فراری نداره.

تا به حال بازی ریسینگ بازی کردین :))
در فورزا همه مسابقات یه reward داشتن ؟=))

=))=))=))
View attachment 249380
View attachment 249381
مشکل اینجاست شما نه FH5 رو بازی کردی نه GT7. این فراری GTO 270 که عکسشو گذاشتی فقط از طریق barn find آزاد میشه و کسی قرار نیست با گرایند کردن بدستش بیاره و قابل خرید هم نیست

آخرین ویرایش:
یک نفر 50 ساعت بازی کرده نیمی از پول لازم این ماشین رو به دست اوردهView attachment 249375View attachment 249374
ac valhalla صد ساعت طول می‌کشید ملت میخواستن یوبیسافت رو نابود کنند
فرق یوبیسافت با سونی چیه که اون جا همه گیمرها بهش اعتراض میکنن این جا میگن اعتراض نکنید فرقی ندارن و هر کس غیر از این رو بگه اشتباه میکنه

یه مقایسه با فورزا هورایزون ۵ چون خیلی اسمش اومد

این وضعیت منه توی بازی که هیچ تلاشی هم برای پول درآوردن نکردم و اکثر اوقات توی مپ در حال چرخیدن هستم

IMG_20220320_175340_602.jpg

فقط به تعداد ماشین های توی گاراژ
مبلغ که با این مقدار بازی و مسابقه تونستم بدست بیارم و رقم ماشین های توی گاراژ توجه کنید متوجه میشید خیلی فرق هست بین این ۲ تا بازی

در ضمن کوروش جان اون فراری ۵۰ میلیونی هم میبینی که دارم

@kourookabir25

گفتم که GT7 یه بازی انلاین بوده نه تک نفره
به 90 درصد ماشین های که می خوای میرسی , بین 450 ماشین کلا 50 تا ماشین هم نیاز نداری
با تکمیل کردنGT Cafe / License Center / Missions بیش از 100 ماشین رایگان بدست میاری
مثلا Red Bull X2019 جایزه گرفتن Super License Gold
View attachment 249425

بله باید اعتراض کنیم
می شه با اعتراض علیه فول پرایس بودن DLC بعد از 4 سال شروع کرد
View attachment 249424

یا تحریم FM8 که قطعا پر از پرداخت درون برنامه خواهد بود , در اینده
دوست عزیز کار با باقی مطالبت ندارم که دوستان جواب دادن، میخوام درباره آلتیمیت اد آن صحبت کنم.اینی که می بینی و بهش منتقد هستی شامل دو تا اکسپنشن پس خیلی بزرگ و دراندشت هستش که بعضا حتی یه مپ خیلی بزرگ به بازی اضافه می کنه و همیشه تم و ماشین ها و ریس های جدید و همه چی رو بهت میده. به غیر از این vip pass و car pass رو داره که هر زمان جدیدشون بیاد یه لشکر ماشین اضافه می کنه. شما اگر بسته های الحاقی پیشین فورزا هورایزن رو ببینی متوجه میشی چرا همیشه قیمتشون نزدیک یه بازی فول پرایس بوده. چون واقعا اندازه یه بازی فول پرایس روشون کار میشه. هرچند مطمئنم هنوز هم بهانه ای پیدا خواهی کرد برای مخالفت کردن!

ولی اینجا میبینم ۹۹ درصد ملت در مورد چیزی نظر میدن که خودشون تجربش نکردن و با ۲ تا ویدیو و ۳ تا توئیچ و ۵ دقیقه گشتن تو فرومهای خارجی
این که گایدلاین سنتی و اصلی فرومر و هیتر های عزیز بوده همیشه :D

---

در مورد ناظم عزیز که چند صفحه است بحث میشه، انصافا من خیلی یادمه که از مایکرو هم ایراد میگرفت و همین عزیزانی که الان لایکش میکنند بهش میگفتند که سونی فن هستی و فولان :D

ولی دلیل نمیشه هرکی هرچی میگه 100% درست باشه و همه به اجبار قبول کنند، مثلا من همچنان میبینم عزیزان با یک سری انسان نامرئی که از این حرکت "طرفداری" میکنند در بحث هستند، که خب حقشونه تا به کسی اسیبی نرسیده هرکاری و فکری میخوان بکنند :D (اگر هم شخص خاصی مد نظرتون هست خب مستقیم بگید دیگه جمع بستن برای چیه؟)

اما من حقیقتا همچنان ندیدم کسی بیاد بگه مثلا خوب کرده n مقدار واسه فلان ماشین پول میخواد، توضیح دادن و بحث در مورد بازی و کنار زدن حاشیه که طرفداری از این حرکت حساب نمیشه، تاپیک خود بازی هم مثل روز روشنه و نشون میده پلیر جی تی به چی اهمیت میده به چی نمیده، شاید این که جی تی فن نمیاد اینجا داد و فریاد کنه دلیلش اینه که بازی به طور کامل راضیش کرده و موارد مهم تری براش در اولویت هست، به همین سادگی،

یه سری جی تی فن خوره و سوپر خفن تو توییتر و پی اس ان اد دارم و میشناسم یا رفیقم که همونطور که حدس میزدم حتی اشاره ای هم به این قضیه نکردند و همچنان در حال به اشتراک گذاشتن تجریبات خفنشون در بازی با هم هستند. اگر هم کسی انتقاد میکنه برای بار nام حق داره، من به شخصه همیشه از انتقاد منطقی و سازنده حمایت میکنم، نفس حرف خیلی از دوستان هم همینه و این فکته.

با هم دوست باشیم :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: just_p30

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or