افزایش بی‌سابقه هزینه خرید‌های درون‌برنامه‌ای Gran Turismo 7 نسبت به نسخه‌های قبل

Mohammad@li

Gold User
با انتشار رسمی Gran Turismo 7 بازیکنان می‌توانند شاهد قیمت‌های جدید Creditهای این بازی که با پول واقعی قابل خرید هستند باشند. لازم به ذکر است که این قیمت‌ها در زمان انتشار نقدها در دسترس منتقدها نبوده و فقط با عرضه‌ این بازی قابل رویت شدند.​

gt-porsche-1280x709.jpg

این قیمت‌ها خبر از افزایش قابل‌ توجه هزینه ماشین‌ها نسبت به نسخه قبلی این سری یعنی ‌Gran Turismo Sport می‌دهند. بازیکنان این عنوان ۷۰ دلاری می‌توانند علاوه بر کسب Credit در تجربه معمولی بازی به خرید پکیج‌های مختلف آن بر روی پلی‌استیشن استور بپردازند. قیمت‌های این پکیج‌ها را در زیر مشاهده می‌کنید:​
  • 100,000 کردیت $2.49 / £1.99​
  • 250,000 کردیت $4.99 / £3.99​
  • 750,000 کردیت $9.99 / £7.99​
  • 2,000,000 کردیت $19.99 / £15.99​
قیمت‌های ماشین‌های GT7 از ده‌ها یا صدها هزار برای ماشین‌های معمولی تا میلیون‌ها کردیت برای سوپرکارها را شامل می‌شوند. نسخه‌ی قبلی این سری اجازه خرید ماشین‌ها را با قیمت ۰.۹۹ تا ۴.۹۹ دلار را به بازیکنان می‌داد که دیگر این ویژگی در GT7 وجود ندارد.
در نسخه‌ی جدید این سری ماشینی مانند Porsche 919 Hybrid 16 که حدود سه میلیون کردیت قیمت دارد نیازمند خرج ۴۰ دلار پول واقعی برای خرید است. در حالی که این مبلغ در GT Sport فقط ۳ دلار بود! از دیگر ماشین‌هایی که در GT Sport با قیمت کمی قابل خرید بودند می‌توان به Aston Martin Vulcan ’16 و McLaren P1 GTR ’16 اشاره کرد که فقط با خرج ۵ دلار می‌توانستید آن‌ها را بدست بیاورید. در مقابل هر کدام از این ماشین‌ها در نسخه هفتم سری گرن توریزمو حدود ۴۰ دلار روی دست شما خرج خواهند گذاشت. همچنین هر کدام از این ماشین‌ها قابلیت آپگرید نیز دارند که قطعات مورد نیاز آن‌ها نیز بصورت جداگانه نیاز به خرج کردیت خواهند داشت.
در نمایش‌های GT7 طی SOTهای گذشته تعدادی از ماشین‌های لجندری با قیمت ۲۰ میلیون کردیت نیز مشاهده میشد که معلوم نیست این قیمت‌ها هنوز به بازی اصلی راه پیدا کرده‌اند یا خیر. در صورت آمدن این ماشین‌ها با همان قیمت‌ها به شاپ درون بازی می‌توانیم انتظار قیمت‌ ۲۰۰ دلاری برای یک ماشین در بازی ۷۰ دلاری سونی را نیز داشته باشیم.
منبع

تا به حال بازی ریسینگ بازی کردین :))
در فورزا همه مسابقات یه reward داشتن ؟=))

=))=))=))
View attachment 249380
View attachment 249381

کوروش جان چرا تریگر شدی یهو :D

عزیزم فورزا پرداخت درون برنامه ای نداره که
فقط یدونه پک ماشین داره

یه قسمت هم داره میتونی ماشین هایی که نمیخوای بفروشی و پول جمع کنی

حتی همین ماشین هم توی حراجی شاید ارزون بشه خرید
و اینکه ماشین هارو توی چالش های هفتگی هم میشه بدست آورد

مثلا من با حدود ۴۰ ساعت بازی ۹۰ درصد ماشین های موجود توی گاراژم هست و مابقی هم چون اهمیت نداشتن برام نرفتم دنبالش

کلا فورزا رو بازی کن و هیچ ارتباطی بین این ۲ تا نیست

باز هم می‌گم من مدافع همچین چیزی نیستم و حالم از گرایند کردن توی بازی‌ها به هم می‌خوره
آریا حرفت درسته و واقعا نباید اساس بازی رو گرایند باشه، اما میدونم خودت بهتر میدونی علاوه بر توضیحاتی كه دادی، اگه یكی دنبال طلا گرفتن در همه جا و اول شدن باشه یا مولتی بزنه، اصولا اینقدر كردیت به دست میاره كه اكثر ماشین هارو بدون حتی فكر كردن و تصور گرایند به دست میاره، باور كن الان عكس ماشین هام و بعدش پروفایلم تو اسپورت رو ببینی خنده ات میگره از حجم زیاد ماشین ها و كردیت وحشتناک اضافه ای كه هنوز دارم، من واقعا امیدوارم این انتقادات در نهایت به نفعمون بشه و تصمیم درست در طراحی بازی ها گرفته بشه كه به عزیز دلی مثل F1 هم زودتر برسیم... :D

اگه اشتباه نكنم تو اسپورت F1 رو بهم ریوارد داد...

• Like
Reactions: Dinosaur
تا به حال بازی ریسینگ بازی کردین :))
در فورزا همه مسابقات یه reward داشتن ؟=))

=))=))=))
View attachment 249380
View attachment 249381
اساس کار فرزا قیمت گذاری بر اساس واقعیت هست این ماشین جز ماشین های عتیقه خیلی گرونه که در حراجی ها قیمت نجومی فروخته شده
بعدم فرزا نسخه التیمیت بخرید از در و دیوار براتون ماشین میاد و لازم نیست 30 تا ریس با یک ماشین برید حوصله تون سر بره از این مدل پرداخت ها هم نداره که بگیم برای دوشیدن هست
بحث کردن خوبه اما به شرطی که منطقی باشه
من جی تی از 1ش بازی کردم فرزا هم از 2 ش بازی کردم

کوروش جان چرا تریگر شدی یهو :D

عزیزم فورزا پرداخت درون برنامه ای نداره که
فقط یدونه پک ماشین داره

یه قسمت هم داره میتونی ماشین هایی که نمیخوای بفروشی و پول جمع کنی

حتی همین ماشین هم توی حراجی شاید ارزون بشه خرید
و اینکه ماشین هارو توی چالش های هفتگی هم میشه بدست آورد

مثلا من با حدود ۴۰ ساعت بازی ۹۰ درصد ماشین های موجود توی گاراژم هست و مابقی هم چون اهمیت نداشتن برام نرفتم دنبالش

کلا فورزا رو بازی کن و هیچ ارتباطی بین این ۲ تا نیست
چیزی که نوشتی می خونی ؟ :))
زمانی که لازمه تا از طریق انجام مسابقات بتونید یه ماشین گرون بخرید... =))
کسی که یکبار هم ریسینگ بازی کرده باشه هم نه , کسی یکبار دمو بازی ریسینگ دیده باشه می دونه هر مسابقه بر اساس چالش هاش reward خودش داره
این اسکرین شات نمی فرسته :))333 مسابقه =))
همین دو تا رو 30 برو و گران ترین ماشین بازی بخر
  • World Touring Car 800: 24 heures du Mans Racing Circuit: 70,000 Cr
  • World Touring Car 800: Monza Circuit: 70,000 Cr
بعدش چی ؟ در اصل گیم پلی که بخش انلاین چی کار می کنی :))

اساس کار فرزا قیمت گذاری بر اساس واقعیت هست این ماشین جز ماشین های عتیقه خیلی گرونه که در حراجی ها قیمت نجومی فروخته شده
بعدم فرزا نسخه التیمیت بخرید از در و دیوار براتون ماشین میاد و لازم نیست 30 تا ریس با یک ماشین برید حوصله تون سر بره از این مدل پرداخت ها هم نداره که بگیم برای دوشیدن هست
بحث کردن خوبه اما به شرطی که منطقی باشه
من جی تی از 1ش بازی کردم فرزا هم از 2 ش بازی کردم
گران ترین ماشین های بازی بین 3 تا 3.6 میلیون
یه سری Legend Cars
Gran Turismo 7 "Legend Cars" Will Be Dynamically Priced by Hagerty
30 تا ریس با یک ماشین برید حوصله تون سر بره :))
عزیزم گرفتی مارو ؟ :))
اینجا تاپیک چه بازیه ؟ کلیت گیم پلی بازی چیه ؟
Gran Turismo 7 یه بازی شبیه ساز ریسینگ از گیمر از سطح 0 شروع می کنه و کم کم به سطح راننده حرفه ای می رسه
گیمری که روند بازی درست طی کنه بعد از 20 ساعت میلیون ها Credits اضافه میاره
کسی که نمی خواد این روند طی کنه , اصلا نباید سمت بازی بیاد
کسی بعد از یک ساعت بازی Aston Martin Vulcan می خواد بخره , کلا اشتباه اومده

اصل گیم پلی GT7 بخش انلاین , در بخش انلاین همه ماشین ها یکسان
کسی که 1000 دلار خرج کرده اخر می شه و کسی که 30 ساعت تمرین کرده اول می شه

آخرین ویرایش:
هنوز مثل اون یکی تاپیک تاکسیک نشده که قفل بشه؟ یا تاپیک قبلی چون درمورد نابودی استودیو مایکرو بود به بهونه تاکسیک بودن بسته شد؟
بنظرتون ماکروترنزشکن مهمتره یا از بین رفتن یه استودیو؟ کدومش ارزش بحث کردن داره؟

من اینجاها رو برای قیمت‌ها دیدم که معلوم نیست چرا این رو نذاشته بودن! :D پس احتمالاً چیزهای دیگه هم باشه که اینا ولش کردن.
Gran Turismo 7: The 10 Most Expensive Cars (& Where to Buy Them)
All cars in Gran Turismo 7's Brand Central and their cost

ولی باز تفاوتی توی اصل صحبتم نمی‌کنه و گرون‌ترین ماشین هر قیمتی که داشته باشه، نیاز به گرایند کردن اساسی داره ولی خیلی از ماشین‌های خوب هم هستن که در اون حد گرون نیستن و می‌شه راحت‌تر به دستشون آورد. یعنی اگه برای خریدن McLaren F1 باید ۳۳۳ تا مسابقه داد، خیلی از ماشین‌های گرون ۳،۴ میلیونی رو می‌شه راحت‌تر گیر آورد.
توی GT5 هم ماشینی مثل Ferrari 330 P4 رو داشتیم که ۲۰ میلیون قیمت داشت و آدم به فنا می‌رفت تا به دستش بیاره، در حالی که خبری از پرداخت‌های درون برنامه‌ای هم نبود که بگیم به خاطر اونه. :D
داداش شما اگر تا قیامت هم انقدر منطقی براشون توضیح بدی باز هم حرف خودشون رو میزنن :D
فکر کنم دیگه همه متوجه شدن نفس این تاپیک از اول هم برای ترول بود.
ولی اشکال نداره حداقل سرگرم کنندس خوندن این بحثا :D

آخرین ویرایش:
هنوز مثل اون یکی تاپیک تاکسیک نشده که قفل بشه؟ یا تاپیک قبلی چون درمورد نابودی استودیو مایکرو بود به بهونه تاکسیک بودن بسته شد؟
بنظرتون ماکروترنزشکن مهمتره یا از بین رفتن یه استودیو؟ کدومش ارزش بحث کردن داره؟
به طور قطع Micro transaction
چیزیه که به جون این صنعت افتاده و بسیاری از بازی ها رو به فنا داده.
به طور قطع ارزش خبری اوضاع بد یک استادیو ای که تاسیس شده نه خروجی داده نه حتی یه گیم پلی نشون داده صرفا یه تیزر CGI نشون داده با یکی از بزرگترین بلایای صنعت گیم قابل مقایسه نیست :)

1647764520630.png
1647764520630.png
مطمعنم بازی نکردی fhرو و الا میدونستی credit رو نمیشه بخری این ماشینا هم با 1/10 قیمت تو auction house میشه خرید و صرفا کلکسیونی هستن
البته تو car pack یه شیطنت ریز کردن یکی از بهترین ماشینای سری رو اوردن توش که اونم تهش 3 دلاره, نه 190 دلار واسه مکلارن F1 تو جیتی

مطمعنم بازی نکردی fhرو و الا میدونستی credit رو نمیشه بخری این ماشینا هم با 1/10 قیمت تو auction house میشه خرید و صرفا کلکسیونی هستن
البته تو car pack یه شیطنت ریز کردن یکی از بهترین ماشینای سری رو اوردن توش که اونم تهش 3 دلاره, نه 190 دلار واسه مکلارن F1 تو جیتی
بدون مکلارن F1 گیم پلی GT7 متوقف می شه ؟ :))
مقایسه قیمت گذاری بود
با چند ساعت بازی کردن FH5 می شه 50 میلیون CR جمع کرد ؟

برای N امین بار :Dنوع ماشین در بخش انلاین GT7 اهمیتی نداره
داشتن یا نداشتن مکلارن F1 هیچ تغییری در نتیجه مسابقه GT7 ایجاد نمی کنه

آخرین ویرایش:
چیزی که نوشتی می خونی ؟ :))
زمانی که لازمه تا از طریق انجام مسابقات بتونید یه ماشین گرون بخرید... =))
کسی که یکبار هم ریسینگ بازی کرده باشه هم نه , کسی یکبار دمو بازی ریسینگ دیده باشه می دونه هر مسابقه بر اساس چالش هاش reward خودش داره
این اسکرین شات نمی فرسته :))333 مسابقه =))
همین دو تا رو 30 برو و گران ترین ماشین بازی بخر
  • World Touring Car 800: 24 heures du Mans Racing Circuit: 70,000 Cr
  • World Touring Car 800: Monza Circuit: 70,000 Cr

اول از همه آرامش خودتو حفظ کن :D

اینا هر کدوم چند دقیقه زمان میبره کوروش جان؟

بگو حساب کنم ببینم ۱۸,۵ میلیون نیاز به چند ساعت بازی داره اونم در شرایطی که همه مسابقات اول بشم :-?

اول از همه آرامش خودتو حفظ کن :D

اینا هر کدوم چند دقیقه زمان میبره کوروش جان؟

بگو حساب کنم ببینم ۱۸,۵ میلیون نیاز به چند ساعت بازی داره اونم در شرایطی که همه مسابقات اول بشم :-?
:))
تو بگو
------------------

• Like
Reactions: Sub_Zer0
چه مایکرو و چه سونی هردو ایرادات ریز و درشتی داشتن و دارن، حتی در آینده هم امکان این حتما هست که باز سوتی بدن. ولی در حال حاضر سونی همیشه عناوین با کیفیت تری به طرفدارانش عرضه کرده و همه فن ها از این روند راضی هستن به غیر از یه عده که مثلا اسم خودشون رو گذاشتن Gamer.
آقا جدا بیخیال
بازیسنتر کلا کمتر از 100 تا کاربر فعال داره که همیشه تو مباحث مختلف شرکت میکنن، شما هر روز اینجا لوگین کنی راحت میفهمی کی پست منطقی میده یا کی جهت دار و ریز در حال کوبیدن.
Halo موقع انتشار، کسایی که بازیو دیسکی خریده بودن نمیتونستن پلی بدن، چون بازی فقط 15 گیگش رو دیسک بود، این موضوع خیلی سر و صدا کرد تو Resetera تایپک زدن سایت Eurogamer و خیلی ها دربارش نوشتن. توییتر همه کوبیدنش.
No, you can't play Halo Infinite's campaign now, even if you have the disc
واکنش داری نشون میدی مثلا؟ چرا مواقعی که شرایط به ضرر پلتفرم مقابل هست پدیدار میشین؟:D:)) پست هایی که گاه گداری از ایرادات سونی میگیری رو همیشه مشاهده کردیم. ( از حوصله من خارجه مثل بعضی ها برم دنبال پست های قدیمی) کدوم مایکرو فنی بعد اومدن نمرات GOW 2018 اومد گفت دم Cory Barlog و تیمش گرم که با این همه تغیر شاهکار تحویل دادن؟ ولی بعد منتشر شدن GOW رو PC خیلی ها گفتن بهترین بازی نسلشون رو تجربه کردن. شما و دوستان مایکرو فن اگه این ایرادات رو با این جدیت نسبت به مایکرو بازگو میکردین، دیگه شاهد این نبودین که بازی پلتفرم مقابل، تبدیل به بهترین تجربه چندسال گذشته بشه براتون.
مثال زیاد هست درباره نظرات جهت دار ولی وقتی همه میدونن و همینطور خودت چرا خودمونو خسته کنیم :D
سونی تافته جدا بافته نیست ولی از لحاظ کیفیت چه کنسول و بازی بقیه رو 100 هیچ زده و این یه فکته، من با ارجینال و 360 بزرگ شدن ولی از اواخر نسل 7 با (TLOU) سونی یه داستانی رو شروع کرد، یعنی "ساخت عناوین داستان محور" که باعث شد امثال من کوچ کنن و سونی فن بشن. امیدوارم امثال شما هم سلیقه تون پلتفرمتون رو تایین کنه نه اینکه پلتفرمون.

الان اینا رو برا من نوشتی که مثلا چی بشه ؟ چی رو میخوای با این جمع بستن ها ثابت کنی ؟ من God of War رو پیش خرید کردم اونم به صورت اورجینال اونم رو اولین کنسولی که تا حالا خریدم . پستام تو تاپیکش موجود دوست داری میتونی بری ببینی . از این لحن جمع بستن و این دید از بالا به پایین نگاه کردن معلومه داری به کجا میری !!!

بگذریم اینو میزارم اینجا واسه اون دوستانی که دائم تو ذهن خودشون مرز بندی کردن و دائم دارم خودی رو از غیر خودی تفکیک میکنن :

1647772881377.png
این پست بالایی من تو تاپیک G5 ـه جالبی قضیه اونجاست الان برید تو همون تاپیک ببینید برعکس چجوری داره مایکروسافت کوبیده میشه !!! خلاصه خواستم بگم برا بنده ذره ای مهم نیست بقیه در موردم چی فک میکنن هرکی منو بشناسه میدونه یکی از مخالف شدید پرداخت درون برنامه و سیاست های انلاین محور کمپانیا هستم تا حالا چندیدن و چند بار از تمام انلاین بودن بازیا ایراد گرفتم از همون بتزدا گرفته تا مایکرو و سونی به وقتش ازشون دفاع کردم به وقتش هم ازشون انتقاد کردم .

آخرین ویرایش:
فکر کنم منظور دوستان اینه که چرا این تاپیک را شما بستی :D
بخاطر اینکه بقول خودت فضا تاکسیک شد ولی فضای تاکسیک این تاپیک رو ازش راحت رد میشی.
همین استاندارد های دوگانه شماست که این بحثا را پیش میاره

فکر کنم منظور دوستان اینه که چرا این تاپیک را شما بستی :D
بخاطر اینکه بقول خودت فضا تاکسیک شد ولی فضای تاکسیک این تاپیک رو ازش راحت رد میشی.
همین استاندارد های دوگانه شماست که این بحثا را پیش میاره
به خاطر اینکه تاکسیک شد ؟ چند تا عملا اومدن به هم توهین کردن و اخطار گرفتن الان هم کم کم دارید کاری میکنید که این تاپیک به سرنوشت همون تاپیک دچار بشه . ما مثل قبل تو زمینه VS سخت گیری نمیکنیم چون فضا زیادی خشک میشه ولی هر وقت هم احساس کنیم بحثا داره شخصی میشه تاپیک رو قفل میکنیم درک این قضیه خیلی راحته

:))
تو بگو
------------------

نمیدونم دقیق ولی الان من تایم خودم نگاه کردم دیدم ۶۰ ساعت بازی کردم و همین فراری که عکس گذاشتی با کلی فراری دیگه توی گاراژم دارم

مطمئنا اینقدر راحت ماشین به دست میاد که من با ۶۰ ساعت که اونم قشنگ ۴۰ ساعتش رو مسابقه ندادم تونستم بالای ۴۵۰ تا ماشین بگیرم توی بازی

کلا بحث فورزا رو نباید قاطی گرن توریزمو بکنی چون اینجا بحث پرداخت درون برنامه ای هست نه وجود ماشین های گرون قیمت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or