افزایش بی‌سابقه هزینه خرید‌های درون‌برنامه‌ای Gran Turismo 7 نسبت به نسخه‌های قبل

Mohammad@li

Gold User
با انتشار رسمی Gran Turismo 7 بازیکنان می‌توانند شاهد قیمت‌های جدید Creditهای این بازی که با پول واقعی قابل خرید هستند باشند. لازم به ذکر است که این قیمت‌ها در زمان انتشار نقدها در دسترس منتقدها نبوده و فقط با عرضه‌ این بازی قابل رویت شدند.​

gt-porsche-1280x709.jpg

این قیمت‌ها خبر از افزایش قابل‌ توجه هزینه ماشین‌ها نسبت به نسخه قبلی این سری یعنی ‌Gran Turismo Sport می‌دهند. بازیکنان این عنوان ۷۰ دلاری می‌توانند علاوه بر کسب Credit در تجربه معمولی بازی به خرید پکیج‌های مختلف آن بر روی پلی‌استیشن استور بپردازند. قیمت‌های این پکیج‌ها را در زیر مشاهده می‌کنید:​
  • 100,000 کردیت $2.49 / £1.99​
  • 250,000 کردیت $4.99 / £3.99​
  • 750,000 کردیت $9.99 / £7.99​
  • 2,000,000 کردیت $19.99 / £15.99​
قیمت‌های ماشین‌های GT7 از ده‌ها یا صدها هزار برای ماشین‌های معمولی تا میلیون‌ها کردیت برای سوپرکارها را شامل می‌شوند. نسخه‌ی قبلی این سری اجازه خرید ماشین‌ها را با قیمت ۰.۹۹ تا ۴.۹۹ دلار را به بازیکنان می‌داد که دیگر این ویژگی در GT7 وجود ندارد.
در نسخه‌ی جدید این سری ماشینی مانند Porsche 919 Hybrid 16 که حدود سه میلیون کردیت قیمت دارد نیازمند خرج ۴۰ دلار پول واقعی برای خرید است. در حالی که این مبلغ در GT Sport فقط ۳ دلار بود! از دیگر ماشین‌هایی که در GT Sport با قیمت کمی قابل خرید بودند می‌توان به Aston Martin Vulcan ’16 و McLaren P1 GTR ’16 اشاره کرد که فقط با خرج ۵ دلار می‌توانستید آن‌ها را بدست بیاورید. در مقابل هر کدام از این ماشین‌ها در نسخه هفتم سری گرن توریزمو حدود ۴۰ دلار روی دست شما خرج خواهند گذاشت. همچنین هر کدام از این ماشین‌ها قابلیت آپگرید نیز دارند که قطعات مورد نیاز آن‌ها نیز بصورت جداگانه نیاز به خرج کردیت خواهند داشت.
در نمایش‌های GT7 طی SOTهای گذشته تعدادی از ماشین‌های لجندری با قیمت ۲۰ میلیون کردیت نیز مشاهده میشد که معلوم نیست این قیمت‌ها هنوز به بازی اصلی راه پیدا کرده‌اند یا خیر. در صورت آمدن این ماشین‌ها با همان قیمت‌ها به شاپ درون بازی می‌توانیم انتظار قیمت‌ ۲۰۰ دلاری برای یک ماشین در بازی ۷۰ دلاری سونی را نیز داشته باشیم.
منبع

این که گایدلاین سنت5ی و اصلی فرومر و هیتر های عزیز بوده همیشه :D

---

در مورد ناظم عزیز که چند صفحه است بحث میشه، انصافا من خیلی یادمه که از مایکرو هم ایراد میگرفت و همین عزیزانی که الان لایکش میکنند بهش میگفتند که سونی فن هستی و فولان :D

ولی دلیل نمیشه هرکی هرچی میگه 100% درست باشه و همه به اجبار قبول کنند، مثلا من همچنان میبینم عزیزان با یک سری انسان نامرئی که از این حرکت "طرفداری" میکنند در بحث هستند، که خب حقشونه تا به کسی اسیبی نرسیده هرکاری و فکری میخوان بکنند :D (اگر هم شخص خاصی مد نظرتون هست خب مستقیم بگید دیگه جمع بستن برای چیه؟)

اما من حقیقتا همچنان ندیدم کسی بیاد بگه مثلا خوب کرده n مقدار واسه فلان ماشین پول میخواد، توضیح دادن و بحث در مورد بازی و کنار زدن حاشیه که طرفداری از این حرکت حساب نمیشه، تاپیک خود بازی هم مثل روز روشنه و نشون میده پلیر جی تی به چی اهمیت میده به چی نمیده، شاید این که جی تی فن نمیاد اینجا داد و فریاد کنه دلیلش اینه که بازی به طور کامل راضیش کرده و موارد مهم تری براش در اولویت هست، به همین سادگی،

یه سری جی تی فن خوره و سوپر خفن تو توییتر و پی اس ان اد دارم و میشناسم یا رفیقم که همونطور که حدس میزدم حتی اشاره ای هم به این قضیه نکردند و همچنان در حال به اشتراک گذاشتن تجریبات خفنشون در بازی با هم هستند. اگر هم کسی انتقاد میکنه برای بار nام حق داره، من به شخصه همیشه از انتقاد منطقی و سازنده حمایت میکنم، نفس حرف خیلی از دوستان هم همینه و این فکته.

با هم دوست باشیم :D
منطقی نیست بگیم هرکی از یه بخشی از یه بازی انتقاد می‌کنه، فن خوره و سوپر خفن اون بازی نمی‌تونه باشه.

الآن Grind توی خیلی بازی‌ها هست، کار مسخره‌ای هم هست اما اون‌قدر مشکل خاصی نیست که انقدر سر و صدا کرده.

می‌گن جی‌تی‌های قبلی هم همین طوری بوده، اگر بوده خب به نظر من مسخره است که این طور بود.

چیزی نیست که جای دفاع داشته باشه، البته چیزی هم نیست که نیاز به دفاع داشته باشه.

منطقی نیست بگیم هرکی از یه بخشی از یه بازی انتقاد می‌کنه، فن خوره و سوپر خفن اون بازی نمی‌تونه باشه.
كاملا درسته من بد نوشتم منظورم این نبود، میخواستم بگم وقتی غرق بازی بشی اصلا یادت میره، حداقل در بیشتر موارد، تاپیك بازی همین جا هم مثال زدم...

سیستم پاداش Gran Turismo 7 بهبود می‌یابد

پس از تغییرات جنجالی این بازی در بحث پاداش مسابقات که باعث اعتراض شد، حال کاز یامائوچی و استودیوی پولیفونی دیجیتال با عذرخواهی از هواداران، خبر یک آپدیت جدید دادند که سیستم پاداش را بهبود می‌بخشد.

این آپدیت در اوایل ماه آوریل منتشر می‌شود و شامل تغییرات زیر می‌شود:
- پاداش رویدادهایی که در نیمه‌ی دوم مسیر‌های جهانی برگزار می‌شود بطور متوسط تا ۱۰۰٪ افزایش خواهد یافت.

- پاداش اضافی برای کامل کردن Circuit Experience ها با نتایج All Gold/All Bronze.

- افزایش پاداش مسابقات آنلاین.

- اضافه کردن هشت Endurance Race یک ساعته که تنظیمات پاداش بالاتری هم دارند.

- افزایش محدودیت نگه‌داری کردیت های خریداری نشده از ۲۰ میلیون به ۱۰۰ میلیون.

- افزایش تعداد ماشین‌های ماشین‌های کارکرده و Legend در آفرها.

همچنین این تیم قصد دارد تا این سیستم را در آپدیت‌های بعدی بیش از این بهبود بخشد.

Last edited by a moderator:
من که گفتم کش دادن این قضایا مثل اون صفرهای یوزر اسکور (حالا چه طرف هیتر بوده یا فن بازی) همش میشه نفع واسه پلیرها و خود بازی
سونی همیشه به این بازخوردها واکنش نشون میده

سیستم پاداش Gran Turismo 7 بهبود می‌یابد

پس از تغییرات جنجالی این بازی در بحث پاداش مسابقات که باعث اعتراض شد، حال کاز یامائوچی و استودیوی پولیفونی دیجیتال با عذرخواهی از هواداران، خبر یک آپدیت جدید دادند که سیستم پاداش را بهبود می‌بخشد.

این آپدیت در اوایل ماه آوریل منتشر می‌شود و شامل تغییرات زیر می‌شود:
- پاداش رویدادهایی که در نیمه‌ی دوم مسیر‌های جهانی برگزار می‌شود بطور متوسط تا ۱۰۰٪ افزایش خواهد یافت.

- پاداش اضافی برای کامل کردن Circuit Experience ها با نتایج All Gold/All Bronze.

- افزایش پاداش مسابقات آنلاین.

- اضافه کردن هشت Endurance Race یک ساعته که تنظیمات پاداش بالاتری هم دارند.

- افزایش محدودیت نگه‌داری کردیت های خریداری نشده از ۲۰ میلیون به ۱۰۰ میلیون.

- افزایش تعداد ماشین‌های ماشین‌های کارکرده و Legend در آفرها.

همچنین این تیم قصد دارد تا این سیستم را در آپدیت‌های بعدی بیش از این بهبود بخشد.
اون محدودیت کیف پول هم خیلی چیز مسخره‌ای هست و خوبه که به ۱۰۰ میلیون می‌رسونن. :D یعنی اگه یه نفر خیلی جان‌برکف باشه و ۲۴ ساعته بشینه بازی کنه و پول دربیاره، آخرش بیشتر از ۲۰ میلیون نمی‌تونه نگه داره و باید حتماً خرج کنه تا جای خالی برای پول‌های بعدی به دست بیاره. مشکل اینه که طرف شاید در اون لحظه نخواد فلان ماشین رو بخره و دوست داشته باشه پولش رو ذخیره کنه که بعداً خریدهای مناسب انجام بده ولی وقتی محدودیت داشته باشه، مجبوره به زور پول رو خرج کنه و نمی‌شه نگاه اقتصادی(!) داشت. :دی
توی GT5 که پرداخت‌های درون برنامه‌ای نداشتیم هم این قضیه وجود داشت و نمی‌شد بیشتر از ۲۰ میلیون پول نگه داشت! کلاً از اون مدل تصمیمات مخصوص PD هست که آدم ازشون سر در نمیاره و خوبه که الآن به فکر درست کردنش افتادن.

جالب اینجاست که برخی از فن های سونی، هیچ مشکلی در بازی نمیدیدند و کاملا اون رو نرمال میدونستن، ولی الان از تغییرات جدید ابراز شادمانی میکنن و میگن کار درستی بوده!! :D :Confused:
خلاصه ببخشید دیگه زحمت پیگیری کار های ما افتاد به دوش شما! :D

جالب اینجاست که برخی از فن های سونی، هیچ مشکلی در بازی نمیدیدند و کاملا اون رو نرمال میدونستن، ولی الان از تغییرات جدید ابراز شادمانی میکنن و میگن کار درستی بوده!! :D :Confused:
به بزرگی فیل بزرگ ناجی صنعت گیم 😂😂ما رو ببخش😂😂

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or