شایعه اطلاعات فراوانی راجع به Xbox جدید لیک شد! همراه با مشخصات کنسول PS5

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
متنی که در ادامه می‌خوانید بر اساس پستی است که در سایت ردیت قرار گرفت و بالافاصله پاک شد، اما خوشبختانه این اطلاعات به لطف کچ گوگل همچنان در دسترس است.
این اطلاعات در حد شایعه خواهند بود و توسط شخص یا مایکروسافت تایید و تکذیب نشده‌اند.
فردی که این اطلاعات را منتشر کرده‌است در قسمتی هم به اطلاعات کنسول PS5 اشاره کرده، اما متن خبر با کلیت Xbox بعدی منتشر گشته‌است.

xbox-logo1.jpg

استودیو های جدید مایکروسافت:

در حال حاضر شرکت مایکروسافت در حال مذاکره با استودیو های فوق است:
- Asobo Studio

- IO Interactive

- Platinum Games

- Turtle Rock Studios

- Bluepoint Games

- Relic Entertainment

- The Farm 51

و استودیو های بیشتری در انگلیس، فرانسه، آلمان، لهستان، اوکراین، فنلاند، کانادا، ژاپن و کره. مایکروسافت به دنبال جذب استعداد های بزرگ و استودیو هایی در تمام نقاط جهان است. در نهایت آن‌ها یک هدف یا شماره خاص برای تعداد استودیو ندارند.

مشخصات کنسول جدید و تاریخ عرضه:

کنسول مخصوص به استریم بازی‌ها:
قیمت: 249$

- CPU: Custom 8 CORES/16 THREADS ZEN 2 CPU

- GPU: Custom NAVI @ 4+ TERAFLOPS

- MEMORY: 12GB GDDR6

- STORAGE: 1TB NVMe SSD @ 1+GB/s

- DIRECTX Raytracing + MS AI

کنسول خانگی:
قیمت: 499$

- GPU: Custom NAVI @ 12+ TERAFLOPS

- MEMORY: 16GB GDDR6

- STORAGE: 1TB NVMe SSD @ 1+GB/s

- DIRECTX Raytracing + MS AI

هر دو کنسول در تعطیلات سال ۲۰۲۰ منتشر خواهند شد. دیو کیت‌های کنسول‌های جدید در آپریل یا می سال ۲۰۱۹ در اختیار سازندگان قرار خواهند گرفت. هر دو کنسول دارای پردازنده‌های کاملا سفارشی شده هستند و از تکنیک‌های RayTracing همراه DXR پشتیبانی می‌کنند. اطلاعات بیشتر در این خصوص را در GDC سال آینده خواهیم دید.
Xbox بعدی به صورت کامل از بکوارد پشتیبانی خواهد کرد و قادر خواهد بود تمام بازی‌های Xbox One و همچنین دو کنسول Xbox 360 و Xbox را اجرا کند.

و اما PS5:
مشخصات و قیمت کنسول:
قیمت: 399$

- GPU: Custom NAVI @ 8+ TERAFLOPS

- MEMORY: 12GB GDDR6

- STORAGE: 1TB SSD

هنوز مشخص نشده که آیا کنسول PS5 از RayTracing پشتیبانی خواهد کرد.
تاریخ عرضه PS5 ابتدا در تعطیلات سال ۲۰۱۹ بوده است، اما تاریخ عرضه آن تا سال ۲۰۲۰ به تاخیر افتاده‌ و ممکن است در اوایل سال ۲۰۲۰ عرضه شود.
اطلاعاتی راجع به پشتیبانی کنسول از قابلیت بکوارد بازی‌های PS4 در دسترس نیست، اما ممکن است دلیل تاخیر عرضه اضافه کردن این قابلیت به کنسول PS5 باشد.

بازی‌های لانچ کنسول جدید Xbox:
- Halo Infinite
بازی برای کنسول Xbox one هم منتشر خواهد شد.

- Forza Motorsport
بازی از RayTracing پشتیبانی خواهد کرد.

- Age of Empires 4

- Perfect Dark

- Killer Instinct 2

- Bleeding Edge

و چند سوپرایز بزرگ دیگر:
اولین سال کنسول جدید بهترین لاین‌آپ تاریخ مایکروسافت خواهد بود.
تعدادی از فرانچایز‌ های قدیمی باز‌ خواهند گشت، ip های جدید از سازندگان جدید، بازی های انحصاری ژاپنی، بازی در سبک مخفیانه به صورت انحصاری و خیلی سوپرایز های بیشتر.

نسل جدید بهترین نسل خواهد بود!
مایکروسافت چندین و چند بمب خبری دارد که در طی ماه‌های آینده آن‌ها را اعلام خواهد کرد. بازی‌های بزرگی که منتظر آن‌ها هستید و بازی‌هایی که انتظار معرفی آن‌ها را ندارید. خرید استودیو های جدید و سرویس‌های بیشتری مثل گیم‌پس.

در نهایت هم فرد لیک کننده ادعا می‌کند که اطلاعات بیشتری دارد، اما می‌خواهد تعدادی از این اطلاعات را به صورت سوپرایز نگه دارد.

آخرین ویرایش:
خب داستان TV با مانیتور خیلی فرق میکنه و الان تلویزیون های جدید همشون 4K هستن و شاید بتونی مدل های ارزون برند ها رو Full HD پیدا کنی در نتیجه هر شخصی که قصد عوض کردن TV داشته باشه به احتمال زیاد 4K تهیه خواهد کرد!:bash:

و اینکه کنسول گیمر ها بیشتر روی TV بازی میکنن تا مانیتور!:Victory:

این کدک که میگی اسمش چیه بریم یکم تحقیق کنیم در موردش!:Thinking:
خب من حقیقتا اماری ندارم که کنسول گیمر ها روی کدوم بیشتر بازی میکنن :D
پس بیشتر برای خودم گفتم :D
خودم اسمش یادم رفته بود :D رفتم دوباره سرچ زدم اسمش av1 بود فک کنم البته شاید کدک های دیگه ای هم باشه مثل vp10 ولی بطور کلی منظورم پیشرفت تکنولوژی تو همه جنبه ها با هم بود...

• Like
Reactions: Only Xbox
سلام
الان این موضوع چ ربطی به بحث داشت؟! :|:D منظورت چی بود ؟ تا جایی که تاپیک رو خوندم چیزی ندیدم غیر از اینکه بحث pc و پایرت و گیم پس پیش اومد شاید منظورت اون بوده باشه :-"
تو نگران اون نباش دیگه کاری کردن که فقط میشه خواب همچین کاری رو دید ....
حرفت کاملا درسته و اصلا اساس بوجود اومدن سایت های گیمینگ و نفد بازی هم بخاطر همینه ولی با توجه به اینکه فروم ایرانیست :D ... شاید بدرد جاهایی مثل ردیت بخوره ولی اینجا که فک نکنم همچین چیزی داشته باشیم
البته میتونم بگیم این از ذات کمال گرای انسان هم میاد
ربط که نداشت:Dاما دیدم دوستان میگن فلان بازی رو از طریق گیم پس یا هر چیزی راحت میزنیم چه غمیه؟منم اومدم بگم آقا جان اصلا مگه باید بازی کنید:D؟مگه چندتا دست و پا و مغز داریم،که بتونیم علاوه بر انحصاری اینور ،شانس بازی انحصاریهای طرف دیگه رو هم داشته باشیم:D
منظور اینه که شما وقتی xbox رو انتخاب کنی به احتمال زیاد forza رو بازی خواهی کرد و ساعت ها درش مشغول خواهی بود،و مخاطب کنسول های دیگه با اینکه میتونن رو pc forza رو برن ولی اکثرا هیچ وقت نمیرن و گذرشون نمیخوره(حداقل برای اکثریت اینطور بوده).همینطور در مقابل برای کسایی که ps شون واسه انحصاریا داره خاک میخوره وضعیت همینه.
فرق کرده شرایط با زمانی که طرف برای جبران کمبود محتوا باید دو کنسول رو میداشت.
محتوا برای هر دو طرف انقدر زیاد شده که به نظرم انحصاریا نقش کمتری تو موفقیت نسل بعد دارند دقیقا برخلاف نسل 7 که نسل،نسله انحصار بود و نسل 8 که کم کم انحصاریا فاصله زمانیشون از هم زیادتر شد و هیچ کم بود محتوایی هم حس نشد به خاطر وسیع شدن خیلی چیزا.
اینه که نسل بعد فکر میکنم برنده،برنده خدماتی - ارتباطی باشه.

امیر یه جمله ای گفتی که نابودم کرد در حدی که لایکت کردم :D
دوستان و سروران عزیز به این جمله دقت کنید
*سوپر سمپلینگ فقط مختص PRO*
من قضاوت درباره این جمله رو به دوستان واگذار میکنم
چرا بدون اطلاعات پست میذاری
سوپرسمپلینگ توی همون E3 2017 که X1X معرفی شد گفتن توانایی انجام این قابلیت رو داره و اتفاقا گرز4 رو برای نمونه به ملت نشون دادن
کی گفته سوپرسمپلینگ فقط مختص پرو هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر موجودیE3 2017 رو دیده باشه به وضوح سوپرسمپلینگ رو برای گرز4 نشون دادن
این سونی بود که تازه چند ماه پیش با اپدیت از پرو پشتیبانی کرد که بعدش دیجیتال فاندری چند بازی روی پرو با سوپرسمپلینگ ازمایش کرد
اخه دروغ تا کجا خداییش؟
به من بگو اگر شعار پرو ،4Kگیمینگ نیست چرا هر بشری در حال تماشای فوتبال اروپا باشه عبارت 4K گیمینگ رو در تبلیغات کنار زمین کنار PS4 PRO میبینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین بیشتر یوتوبر ها از مانیتور استفاده میکنن دلیلشو میدونی؟
چون تمرکز آدم مخصوصا توی مولتی پلیر و آنلاین خیلی بیشتره

ببین بیشتر یوتوبر ها از مانیتور استفاده میکنن دلیلشو میدونی؟
چون تمرکز آدم مخصوصا توی مولتی پلیر و آنلاین خیلی بیشتره
لامصب مانیتور خیلی حال میده . منم خودم با مانیتور بازی میکنم . حیف قیمتا الان فضاییه وگرنه pg27uq خداست واسه گیم

لرد دان متریک 2013 رو جاودانه کرد بعید میدونم در تاریخ گیمینگ، این لرد اعظم و افتخار افرینی هاش فراموش بشه
سونی امکان نداره به خرابی مایکروسافت نسل بعد رو شروع کنه ولی این گزارش هایی که امده اگر واقعی در بیاد بدجور توی سخت افزار زمین گیر میشن
اول نسل چشم همه به مقایسه کیفیت بازی هاست حالا یه عده که رنگ عوض کردن و 3 سال شروع این نسل و ترول هاشون رو از یاد بردن بحثشون فرق میکنه
PS5 زیر 12 ترافلاپس نسل رو شروع کنه همون اول کار وا میده این خط/ اینم نشون*
باز بعضیا سوئیچ رو نیان ملاک قرار بدن که خود زنی کردن نینتندو هیچوقت رقابت سخت افزاری با بقیه نداشته به جز نسل6 که تازه بازم کلی از اکس باکس ارجینال ضعیف تر بود

لرد دان متریک 2013 رو جاودانه کرد بعید میدونم در تاریخ گیمینگ، این لرد اعظم و افتخار افرینی هاش فراموش بشه
سونی امکان نداره به خرابی مایکروسافت نسل بعد رو شروع کنه ولی این گزارش هایی که امده اگر واقعی در بیاد بدجور توی سخت افزار زمین گیر میشن
اول نسل چشم همه به مقایسه کیفیت بازی هاست حالا یه عده که رنگ عوض کردن و 3 سال شروع این نسل و ترول هاشون رو از یاد بردن بحثشون فرق میکنه
PS5 زیر 12 ترافلاپس نسل رو شروع کنه همون اول کار وا میده این خط/ اینم نشون*
باز بعضیا سوئیچ رو نیان ملاک قرار بدن که خود زنی کردن نینتندو هیچوقت رقابت سخت افزاری با بقیه نداشته به جز نسل6 که تازه بازم کلی از اکس باکس ارجینال ضعیف تر بود
:|:|:|

تو ایران نیومده چون بیاد زیر 20 تومن نیست . ولی برای خارجی ها یکی از بهترین گزینه ها برای نسل بعد
من تو امازون نگاه کردم 1700 دلار بود :| که فک نکنم قیمت معقولی باشه :D
بعد 144 هرتزه بنظرت بدرد کنسول میخوره؟! :-?
خودمم قبلا گفتم ممکنه نسل بعد تمرکز رو فریم ریت باشه حالا باید دید ....

• Like
Reactions: Jack cooper
=))=))

از رهبری صنعت نسل قبل گرفته. تا باقی ادعاهاش بگذریم ، این قسمت زیر باعث میشه آدم فکر کنه طرف تا حالا تو عمرش استور پلی استیشن رو ندیده.!!!!!!

این در حالی است که او در مورد توانایی PlayStation Network به عنوان یک سرویس دهنده دیجیتالی برای خرید و مدیریت محتوا اشتباه نمی کند با این حال این سرویس برای ارائه بازی های پلی استیشن و محتویات انها طراحی گردیده است اما می توان با گسترش آن ، قابلیتها چند رسانه ای را به آن افزود گرچه این می تواند یک اشتباه استراتژیک از جانب سونی تلقی گردد چرا که مخاطبان اصلی این سرویس دهنده بازیبازان هستند که کمترین علاقه ای به دریافت خدمات چند رسانه ای ندارند و PSN را همین گونه که هست پذیرفته و تنها امید به بهبود قابلیتهای آن دارند.
;))

من تو امازون نگاه کردم 1700 دلار بود :| که فک نکنم قیمت معقولی باشه :D
بعد 144 هرتزه بنظرت بدرد کنسول میخوره؟! :-?
خودمم قبلا گفتم ممکنه نسل بعد تمرکز رو فریم ریت باشه حالا باید دید ....
فکر نکنم تو گیم چیزی بتونه به پای این مانیتور برسه حتی خفنترین تی وی های جهان . 100 درصد بهترین گزینه برای نسل بعده اما برای ما ایرانیا دست نیافتنی . حالا امیدوارم نسل بعد بازی ها همه 4k باشن نه مثل اوایل این نسل که انواع رزولیشن رو تجربه کردیم

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
=))=))

از رهبری صنعت نسل قبل گرفته. تا باقی ادعاهاش بگذریم ، این قسمت زیر باعث میشه آدم فکر کنه طرف تا حالا تو عمرش استور پلی استیشن رو ندیده.!!!!!!

;))
خب آره ... ممکنه واقعا دید کاملی مثل من از PSN نداشته باشه ... وگرنه قشنگ یه بیابون پر از بازی ولی بی آب و علف تشبیهش میکرد

• Like
Reactions: Only Xbox

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or