شایعه اطلاعات فراوانی راجع به Xbox جدید لیک شد! همراه با مشخصات کنسول PS5

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
متنی که در ادامه می‌خوانید بر اساس پستی است که در سایت ردیت قرار گرفت و بالافاصله پاک شد، اما خوشبختانه این اطلاعات به لطف کچ گوگل همچنان در دسترس است.
این اطلاعات در حد شایعه خواهند بود و توسط شخص یا مایکروسافت تایید و تکذیب نشده‌اند.
فردی که این اطلاعات را منتشر کرده‌است در قسمتی هم به اطلاعات کنسول PS5 اشاره کرده، اما متن خبر با کلیت Xbox بعدی منتشر گشته‌است.

xbox-logo1.jpg

استودیو های جدید مایکروسافت:

در حال حاضر شرکت مایکروسافت در حال مذاکره با استودیو های فوق است:
- Asobo Studio

- IO Interactive

- Platinum Games

- Turtle Rock Studios

- Bluepoint Games

- Relic Entertainment

- The Farm 51

و استودیو های بیشتری در انگلیس، فرانسه، آلمان، لهستان، اوکراین، فنلاند، کانادا، ژاپن و کره. مایکروسافت به دنبال جذب استعداد های بزرگ و استودیو هایی در تمام نقاط جهان است. در نهایت آن‌ها یک هدف یا شماره خاص برای تعداد استودیو ندارند.

مشخصات کنسول جدید و تاریخ عرضه:

کنسول مخصوص به استریم بازی‌ها:
قیمت: 249$

- CPU: Custom 8 CORES/16 THREADS ZEN 2 CPU

- GPU: Custom NAVI @ 4+ TERAFLOPS

- MEMORY: 12GB GDDR6

- STORAGE: 1TB NVMe SSD @ 1+GB/s

- DIRECTX Raytracing + MS AI

کنسول خانگی:
قیمت: 499$

- GPU: Custom NAVI @ 12+ TERAFLOPS

- MEMORY: 16GB GDDR6

- STORAGE: 1TB NVMe SSD @ 1+GB/s

- DIRECTX Raytracing + MS AI

هر دو کنسول در تعطیلات سال ۲۰۲۰ منتشر خواهند شد. دیو کیت‌های کنسول‌های جدید در آپریل یا می سال ۲۰۱۹ در اختیار سازندگان قرار خواهند گرفت. هر دو کنسول دارای پردازنده‌های کاملا سفارشی شده هستند و از تکنیک‌های RayTracing همراه DXR پشتیبانی می‌کنند. اطلاعات بیشتر در این خصوص را در GDC سال آینده خواهیم دید.
Xbox بعدی به صورت کامل از بکوارد پشتیبانی خواهد کرد و قادر خواهد بود تمام بازی‌های Xbox One و همچنین دو کنسول Xbox 360 و Xbox را اجرا کند.

و اما PS5:
مشخصات و قیمت کنسول:
قیمت: 399$

- GPU: Custom NAVI @ 8+ TERAFLOPS

- MEMORY: 12GB GDDR6

- STORAGE: 1TB SSD

هنوز مشخص نشده که آیا کنسول PS5 از RayTracing پشتیبانی خواهد کرد.
تاریخ عرضه PS5 ابتدا در تعطیلات سال ۲۰۱۹ بوده است، اما تاریخ عرضه آن تا سال ۲۰۲۰ به تاخیر افتاده‌ و ممکن است در اوایل سال ۲۰۲۰ عرضه شود.
اطلاعاتی راجع به پشتیبانی کنسول از قابلیت بکوارد بازی‌های PS4 در دسترس نیست، اما ممکن است دلیل تاخیر عرضه اضافه کردن این قابلیت به کنسول PS5 باشد.

بازی‌های لانچ کنسول جدید Xbox:
- Halo Infinite
بازی برای کنسول Xbox one هم منتشر خواهد شد.

- Forza Motorsport
بازی از RayTracing پشتیبانی خواهد کرد.

- Age of Empires 4

- Perfect Dark

- Killer Instinct 2

- Bleeding Edge

و چند سوپرایز بزرگ دیگر:
اولین سال کنسول جدید بهترین لاین‌آپ تاریخ مایکروسافت خواهد بود.
تعدادی از فرانچایز‌ های قدیمی باز‌ خواهند گشت، ip های جدید از سازندگان جدید، بازی های انحصاری ژاپنی، بازی در سبک مخفیانه به صورت انحصاری و خیلی سوپرایز های بیشتر.

نسل جدید بهترین نسل خواهد بود!
مایکروسافت چندین و چند بمب خبری دارد که در طی ماه‌های آینده آن‌ها را اعلام خواهد کرد. بازی‌های بزرگی که منتظر آن‌ها هستید و بازی‌هایی که انتظار معرفی آن‌ها را ندارید. خرید استودیو های جدید و سرویس‌های بیشتری مثل گیم‌پس.

در نهایت هم فرد لیک کننده ادعا می‌کند که اطلاعات بیشتری دارد، اما می‌خواهد تعدادی از این اطلاعات را به صورت سوپرایز نگه دارد.

آخرین ویرایش:
کانفیگ دو کیت Scarlet که احتمال خیلی زیاد درسته

wHcrp5L.png

• Like
Reactions: LiviNG D3AD
خبر دارم براتون داغ داغه تنوری:D
احتمالا تا چند ساعت دیگه تاپیکش توی سایت قرار بگیره
typhoon studios طبق شنیده ها به طور رسمی به کمپانی ...... پیوسته:D
کمپانی نقطه چین برای من و شما اشناست محسن جان اما ممکنه برای بعضییییییا خبر بدی باشه:D

همین استدیو ؟ Games – Typhoon Studios

زیادی mid tier هست دیگه ...

همین استدیو ؟ Games – Typhoon Studios

زیادی mid tier هست دیگه ...
نمیدونم لینکی ک شما گذاشتی درسته یا نه
اما اسم استدیو رو ک ی سرچ ساده کردم مهم ترین سوابق موسسش کارگردانی assasins creed III بود ک قابل قبول و سرمایه خوب میتونه خیلی خوب ظاهر بشه(اگه شایعه درست باش)

PS5 dev kits are out there and I've heard positive things about it. But I wouldn't expect any information in the immediate future.

>:):D

فقط کنجکاوم کی معرفی میشه چقدر بازار یابی میشه کی عرضه میشه ،

Sony are on track to have an extremely strong fiscal year. In fact this year will yield the best results for the Game and Network Services division in the company's history.:-bd Once again growth is being driven by the network services segment with full game downloads, add on content and subscription services boosting the bottom line

2019 will be another solid year for the platform due to the large install base, growing network sales, strong third party software, first party software and back catalog. Lineup for the first half of the year is set but second half is still in flux. Sony also has a couple of unannounced games (already existing IP) with PS4 in mind but I'm conscious that there have been discussions around making them cross gen/next gen titles. :x:)>- In general, most of the focus for Sony 1P is on PS5 right now. It is still early to talk about next gen but I imagine we'll hear some whispers come out of GDC:-?.

Overall there is a push to further invest in PSN and focus on expanding the services ecosystem around the PlayStation brand. I'm not sure if much of it will be realised this year, but there is definitely a lot in the pipeline for next gen.

@-)^:)^

اگه یکم به اوضاع و شرایط ها و گزارش های الان نگاه کنین راحت میشه فهمید چرا سونی از E3 کشید کنار
دلایلم کاملا منطقی هست هرکی شک داره اسکرین شات بگیره تا بعد از معرفی هر دو کنسول مقایسه کنیم
اصلی ترین دلیل سونی برای کنار گذاشتن E3 معرفی اناکوندا هست
سونی میدونه که سخت افزار اناکوندا قدرتمند تر از ps5 هست و اگر توی E3 شرکت کنه و فردای کنفرانس مایکروسافت بخواد ps5 رو معرفی کنه همه تحت تاثیر مقایسه ها میشن و قدرت ps5 تحت الشعاع اناکوندا قرار میگیره اختلاف 2 تا 3 ترافلاپسی چیزی نیست که بشه کوچک جلوه داد از طرفی مایکروسافت با معرفی 5 استودیو جدید میاد به E3
سونی اگر میخواست E3 شرکت کنه چاره ای جز معرفی کنسول نداشت اگه باز میومد از همون بازی هاش دوباره تریلر نشون میداد که کار خراب بود
پس psx رو انتخاب کرد که از E3 فاصله چند ماهه داره و اونجا بدون مقایسه با کنسول رقیب میاد و کنسولش رو معرفی میکنه و بازی های لانچ رو هم نشون میده اما شرکت در E3 و کنفرانسی بعد از مایکروسافت که اناکوندا رو برای معرفی داره حکم مرگ ps5 رو داشت
بعد از معرفی هر دو کنسول دوباره این پست رو میذارم تا میزان درستی و غلطیش مشخص بشه

• Like
Reactions: snOOpy ::.
کانفیگ دو کیت Scarlet که احتمال خیلی زیاد درسته

wHcrp5L.png

اگر درست باشه کلاک هنوز نهایی نشده احتمالا. اگر بتونن کلاک چیپ نهایی رو حدود 10 درصد افزایش بدن میتونن به 12.5 تا 13 ترافلاپس هم برسن.

حالا اینکه میگن Navi در ازای هر فلاپس 30 درصد قوی‌تر از نسل فعلی گرافیک های ‌‌AMD هست رو هم فرض کنیم درست هست قدرت کنسول حدود 2.5 برابر بیشتر از وان ایکس میشه. جهش خوبی هست ولی نهایت یه افزایش فریم روی 4k رو جواب میده از نظر گرافیک.

البته ری تریسینگ رو هم در نظر بگیریم نورپردازی و فیزیک و هوش مصنوعی و... یه جهش اساسی میتونه داشته باشه نسبت به وان ایکس. :D

آخرین ویرایش:
اگه یکم به اوضاع و شرایط ها و گزارش های الان نگاه کنین راحت میشه فهمید چرا سونی از E3 کشید کنار
دلایلم کاملا منطقی هست هرکی شک داره اسکرین شات بگیره تا بعد از معرفی هر دو کنسول مقایسه کنیم
اصلی ترین دلیل سونی برای کنار گذاشتن E3 معرفی اناکوندا هست
سونی میدونه که سخت افزار اناکوندا قدرتمند تر از ps5 هست و اگر توی E3 شرکت کنه و فردای کنفرانس مایکروسافت بخواد ps5 رو معرفی کنه همه تحت تاثیر مقایسه ها میشن و قدرت ps5 تحت الشعاع اناکوندا قرار میگیره اختلاف 2 تا 3 ترافلاپسی چیزی نیست که بشه کوچک جلوه داد از طرفی مایکروسافت با معرفی 5 استودیو جدید میاد به E3
سونی اگر میخواست E3 شرکت کنه چاره ای جز معرفی کنسول نداشت اگه باز میومد از همون بازی هاش دوباره تریلر نشون میداد که کار خراب بود
پس psx رو انتخاب کرد که از E3 فاصله چند ماهه داره و اونجا بدون مقایسه با کنسول رقیب میاد و کنسولش رو معرفی میکنه و بازی های لانچ رو هم نشون میده اما شرکت در E3 و کنفرانسی بعد از مایکروسافت که اناکوندا رو برای معرفی داره حکم مرگ ps5 رو داشت
بعد از معرفی هر دو کنسول دوباره این پست رو میذارم تا میزان درستی و غلطیش مشخص بشه
مهمترین دلیلش دنبال کردن سیاست اپل بود که میخوان بازه معرفی تا انتشار کم باشه که بتونن حسابی هایپ کنن خودشونم اینو گفتن

مهمترین دلیلش دنبال کردن سیاست اپل بود که میخوان بازه معرفی تا انتشار کم باشه که بتونن حسابی هایپ کنن خودشونم اینو گفتن
مصطفی
سیاست اپل کجا بود عزیز من اگر هدف سونی سیاست اپل بود نمیامد 3 سال پیش بازی ای معرفی کنه که حتی موتور بازی سازیش هنوز نامعلوم بود و بعد معرفی تازه رفتن دنبال انجین بگردن(بازی کوجیما)
بر فرض بگیریم که اصلا خواستن سیاست اپل رو پیش بگیرن بازم به E3 نمیامدن دلیلش هم همون دلایل بالا هست
شما خودت بگو من و شما رقیب هر دو هم قراره یک محصول معرفی کنیم اما محصول من به لحاظ سخت افزاری از مال شما قوی تره و کلی هم قراره روی قدرتش مانور بدم خب ایا شما میای ریسک کنی و محصولت رو فردای کنفرانس من معرفی کنی؟؟؟
معلومه که نمیای میری چند ماه دیگه توی کنفرانسی که از معرفی من گذشته باشه معرفیت رو انجام میدی سونی فقط برای رد گم کنی اون سیاست اپل رو پیش کشیده تازه اونم به حرف وگرنه اگه مرد بود و اعتماد کامل به کنسولش داشت میامد توی E3 و بعد از مایکروسافت معرفی میکرد مشخصه نخواستن کنسولشون با اناکوندا مقایسه بشه

مصطفی
سیاست اپل کجا بود عزیز من اگر هدف سونی سیاست اپل بود نمیامد 3 سال پیش بازی ای معرفی کنه که حتی موتور بازی سازیش هنوز نامعلوم بود و بعد معرفی تازه رفتن دنبال انجین بگردن(بازی کوجیما)
بر فرض بگیریم که اصلا خواستن سیاست اپل رو پیش بگیرن بازم به E3 نمیامدن دلیلش هم همون دلایل بالا هست
شما خودت بگو من و شما رقیب هر دو هم قراره یک محصول معرفی کنیم اما محصول من به لحاظ سخت افزاری از مال شما قوی تره و کلی هم قراره روی قدرتش مانور بدم خب ایا شما میای ریسک کنی و محصولت رو فردای کنفرانس من معرفی کنی؟؟؟
معلومه که نمیای میری چند ماه دیگه توی کنفرانسی که از معرفی من گذشته باشه معرفیت رو انجام میدی سونی فقط برای رد گم کنی اون سیاست اپل رو پیش کشیده تازه اونم به حرف وگرنه اگه مرد بود و اعتماد کامل به کنسولش داشت میامد توی E3 و بعد از مایکروسافت معرفی میکرد مشخصه نخواستن کنسولشون با اناکوندا مقایسه بشه
نسل قبلم مایکرو کنسولش ضعیفتر بود پس نباید میومد E3؟
بعدشم میتونست بیاد حرفی از قدرت نزنه و روی بازیها و بقیه چیزا تمرکز کنه

مصطفی
چرا فرض رو براین گذاشتی که 2019 کنسول ها معرفی میشن؟ این نسل که سال 2013 معرفی و عرضه شدن و از اونجایی که تقریبا مشخص شده قبل تعطیلات 2020 کنسول ها عرضه میشن پس منطقی تره که e3 همون سال معرفی بشن

• Like
Reactions: Only Xbox
مصطفی

چه ربطی داره؟!
مثلن چند ماه بعد مقایسه نمیشن و همه یادشون میره کنسول ماکرو چی بوده!!!!!!!!

• Like
Reactions: s.snake2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or