شایعه اطلاعات فراوانی راجع به Xbox جدید لیک شد! همراه با مشخصات کنسول PS5

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
متنی که در ادامه می‌خوانید بر اساس پستی است که در سایت ردیت قرار گرفت و بالافاصله پاک شد، اما خوشبختانه این اطلاعات به لطف کچ گوگل همچنان در دسترس است.
این اطلاعات در حد شایعه خواهند بود و توسط شخص یا مایکروسافت تایید و تکذیب نشده‌اند.
فردی که این اطلاعات را منتشر کرده‌است در قسمتی هم به اطلاعات کنسول PS5 اشاره کرده، اما متن خبر با کلیت Xbox بعدی منتشر گشته‌است.

xbox-logo1.jpg

استودیو های جدید مایکروسافت:

در حال حاضر شرکت مایکروسافت در حال مذاکره با استودیو های فوق است:
- Asobo Studio

- IO Interactive

- Platinum Games

- Turtle Rock Studios

- Bluepoint Games

- Relic Entertainment

- The Farm 51

و استودیو های بیشتری در انگلیس، فرانسه، آلمان، لهستان، اوکراین، فنلاند، کانادا، ژاپن و کره. مایکروسافت به دنبال جذب استعداد های بزرگ و استودیو هایی در تمام نقاط جهان است. در نهایت آن‌ها یک هدف یا شماره خاص برای تعداد استودیو ندارند.

مشخصات کنسول جدید و تاریخ عرضه:

کنسول مخصوص به استریم بازی‌ها:
قیمت: 249$

- CPU: Custom 8 CORES/16 THREADS ZEN 2 CPU

- GPU: Custom NAVI @ 4+ TERAFLOPS

- MEMORY: 12GB GDDR6

- STORAGE: 1TB NVMe SSD @ 1+GB/s

- DIRECTX Raytracing + MS AI

کنسول خانگی:
قیمت: 499$

- GPU: Custom NAVI @ 12+ TERAFLOPS

- MEMORY: 16GB GDDR6

- STORAGE: 1TB NVMe SSD @ 1+GB/s

- DIRECTX Raytracing + MS AI

هر دو کنسول در تعطیلات سال ۲۰۲۰ منتشر خواهند شد. دیو کیت‌های کنسول‌های جدید در آپریل یا می سال ۲۰۱۹ در اختیار سازندگان قرار خواهند گرفت. هر دو کنسول دارای پردازنده‌های کاملا سفارشی شده هستند و از تکنیک‌های RayTracing همراه DXR پشتیبانی می‌کنند. اطلاعات بیشتر در این خصوص را در GDC سال آینده خواهیم دید.
Xbox بعدی به صورت کامل از بکوارد پشتیبانی خواهد کرد و قادر خواهد بود تمام بازی‌های Xbox One و همچنین دو کنسول Xbox 360 و Xbox را اجرا کند.

و اما PS5:
مشخصات و قیمت کنسول:
قیمت: 399$

- GPU: Custom NAVI @ 8+ TERAFLOPS

- MEMORY: 12GB GDDR6

- STORAGE: 1TB SSD

هنوز مشخص نشده که آیا کنسول PS5 از RayTracing پشتیبانی خواهد کرد.
تاریخ عرضه PS5 ابتدا در تعطیلات سال ۲۰۱۹ بوده است، اما تاریخ عرضه آن تا سال ۲۰۲۰ به تاخیر افتاده‌ و ممکن است در اوایل سال ۲۰۲۰ عرضه شود.
اطلاعاتی راجع به پشتیبانی کنسول از قابلیت بکوارد بازی‌های PS4 در دسترس نیست، اما ممکن است دلیل تاخیر عرضه اضافه کردن این قابلیت به کنسول PS5 باشد.

بازی‌های لانچ کنسول جدید Xbox:
- Halo Infinite
بازی برای کنسول Xbox one هم منتشر خواهد شد.

- Forza Motorsport
بازی از RayTracing پشتیبانی خواهد کرد.

- Age of Empires 4

- Perfect Dark

- Killer Instinct 2

- Bleeding Edge

و چند سوپرایز بزرگ دیگر:
اولین سال کنسول جدید بهترین لاین‌آپ تاریخ مایکروسافت خواهد بود.
تعدادی از فرانچایز‌ های قدیمی باز‌ خواهند گشت، ip های جدید از سازندگان جدید، بازی های انحصاری ژاپنی، بازی در سبک مخفیانه به صورت انحصاری و خیلی سوپرایز های بیشتر.

نسل جدید بهترین نسل خواهد بود!
مایکروسافت چندین و چند بمب خبری دارد که در طی ماه‌های آینده آن‌ها را اعلام خواهد کرد. بازی‌های بزرگی که منتظر آن‌ها هستید و بازی‌هایی که انتظار معرفی آن‌ها را ندارید. خرید استودیو های جدید و سرویس‌های بیشتری مثل گیم‌پس.

در نهایت هم فرد لیک کننده ادعا می‌کند که اطلاعات بیشتری دارد، اما می‌خواهد تعدادی از این اطلاعات را به صورت سوپرایز نگه دارد.

آخرین ویرایش:
رییس بخش هماهنگی شرکای کمپانی نینتندو به مایکروسافت پیوست :D

وظیفه اون ارزیابی و تقویت همکاری مایکروسافت با استودیوها و کمپانی‌های 3rd Party و 2nd Party است.
خروجی همه این خرید ها و بکار گیری های نیروهای متخصص در بازه زمانی دو تا سه سالی خیلی خوب خودشونو بروز میدن و وقتی تخصص بکار گرفته بشه خروجی کار چیزی جز عالی نمیتونه باش:D
امیدوارم نسل آینده شاهد باکیفیت ترین و هیجان انگیز ترین نسل کنسولا باشیم که خبرهای اینچنینی بشدت نوید همین اتفاقات رو میدن

این ترجمه مقاله بیزینس اینسایدره
Sony is making the same mistake that hobbled Microsoft and almost killed the Xbox

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
چه فرقی می‌کنه مال کجاست ، همین الآنم استور پلی استیشن پره از محتوای چند رسانه ایه ، کلی از ریکامند هایی که تو استور میاد جلوم فیلم و سریال و تی وی شو هست. حرف چرت ، چرته حالا از هر منبع و مأخذی باشه (مگه اینکه ترجمه گوگل ترانسلیتیش، ناقص یا اشتباه بوده باشه و منظور نویسنده چیز دیگه ای بوده )

آخرین ویرایش:
مقاله جالبی بود فقط اونجاش که در مورد خواسته مخاطبین از psn نوشته بودید رو موافق نیستم. شاید برای ایران و کره شمالی( به دلیل مسایلی که همه میدونیم) ، محتوای مدیای psn مهم نباشه یا کمتر استفاده بشه. ولی در جاهای دیگه قطعا اینطور نیست و مخاطبین زیادی داره.
در کل من تضاد و مداخله ای بین نفس psn و دیگر محتواهای سرگرمیش نمی بینم. اتفاقا میتونن بهم کمک هم بکنن. کمترینش هم اینه که برای دیدن مثلا یه فیلم، احتیاجی نیست پلتفرم رو سوییچ کنید.
. ........
من بعید میدونم سونی اشتباه اول نسل مایکروسافت رو تکرار کنه. در این سطح از رقابت و با وجود مدیری باهوش و مقتدر مثل اسپنسر، اولین اشتباه سونی تبدیل به آخریش میشه. و سونی هم کاملا به این موضوع واقفه
چیزی که سونی رو تهدید میکنه نه اشتباهات خودش، بلکه خیلی خوب ظاهر شدنه مایکروسافته. اگر نتونه خودشو به سیاست ها و تدابیر جدید مایکروسافت برسونه قطعا در این رقابت جدید و رفرش شده شکست خواهد خورد.
اسپنسر از وقتی قابلیت بکوارد رو ارائه کرد، نشون داد رقیبیه که میتونه در لحظه نتیجه رو عوض کنه و با کمی تعلل، غیر قابل دسترس میشه.
خلاصه که هر اتفاقی بیوفته سودش تو جیب گیمرها میره و ما باید از این رقابت ها با اغوش باز استقبال کنیم

وظیفه اون ارزیابی و تقویت همکاری مایکروسافت با استودیوها و کمپانی‌های 3rd Party و 2nd Party است.
خروجی همه این خرید ها و بکار گیری های نیروهای متخصص در بازه زمانی دو تا سه سالی خیلی خوب خودشونو بروز میدن و وقتی تخصص بکار گرفته بشه خروجی کار چیزی جز عالی نمیتونه باش:D
امیدوارم نسل آینده شاهد باکیفیت ترین و هیجان انگیز ترین نسل کنسولا باشیم که خبرهای اینچنینی بشدت نوید همین اتفاقات رو میدن

طرف اومده که بازیسازهای 2nd و 3rd پارتی رو برای گذاشتن محتواشون روی Mixer و گیم پس و سرویس‌های تحت کلاد ترغیب کنه و باهاشون وارد قرارداد بشه و ... . دقیقا کاری که لازمه برای بزرگتر کردن کاتالوگ بازیهای گیم پس و ... :دی

• Like
Reactions: g4mer and Only Xbox

هر وقت این خروجی کار عالی شد بگید من به قبله مایکروسافت سجده کنم:D هنوز هیچی معلوم نیست...

هر وقت این خروجی کار عالی شد بگید من به قبله مایکروسافت سجده کنم:D هنوز هیچی معلوم نیست...
شما هم مثل من وقتی به گذشته و خرابکارایی که سر استدیو Rare و افتضاحش سر xone اورد دیدتون منفی هست و انتظار خروجی قابل قبول و قوی نداری
اما با اتفاقاتی که از سال گذشته شروع شده و نشون میده ماکروسافت 2018 180 درجه با ماکروسافت قبل از اون که فقط هزینه میکرد تا قابل قبول باش با ماکروسافتی که داره بنیادی و کامل اقتصادی و حرفه ای خرید و مدیریت و پیشرفت میکنه فرق داره
پس در نتیجه انتظار چیزی جز رقابت قوی و خروجی خیلی خوب و رقابت عالی و حرفه ای رو تو نسل بعد نباید داشت:D

خروجی کار خیلی وقته عالی هست :دی کسی که نخواد ببینه 3 سال دیگه هم نمیبینه :دی 10 سال دیگه هم نمیبینه، این دیگه چیزی نیست که بگیم معلوم نیست

اگر صرفا منظور متای بازی‌ها و گوتی هست که خب البته این بحثش جداست و میشه صبر کرد و دید در آینده این قسمت هم چه اتفاقی برای بازی‌ها میافته که البته همین الان هم بد نبوده به هیچ وجه

• Like
Reactions: Only Xbox
خروجی کار خیلی وقته عالی هست :D کسی که نخواد ببینه 3 سال دیگه هم نمیبینه :D 10 سال دیگه هم نمیبینه، این دیگه چیزی نیست که بگیم معلوم نیست

اگر صرفا منظور متای بازی‌ها و گوتی هست که خب البته این بحثش جداست و میشه صبر کرد و دید در آینده این قسمت هم چه اتفاقی برای بازی‌ها میافته که البته همین الان هم بد نبوده به هیچ وجه
از نظر سوپر فن های مایکرو که هر چی بهشون بدی با جون و دل قبول میکنن آره عالیه لول:D اما واسه من بی طرف فورزا به عنوان خروجی عالی در نظر گرفته میشه،هر وقت بازی های بیشتری در حد فورزا ساخت میتونم بگم خروجی عالی:D کاری به اکوسیستم و بخش های سخت افزاری دیگه اش ندارم فقط بخش گیمینگ و بازیاش رو میگم:D:relieved:

از نظر سوپر فن های مایکرو که هر چی بهشون بدی با جون و دل قبول میکنن آره عالیه لول:D اما واسه من بی طرف فورزا به عنوان خروجی عالی در نظر گرفته میشه،هر وقت بازی های بیشتری در حد فورزا ساخت میتونم بگم خروجی عالی:D کاری به اکوسیستم و بخش های سخت افزاری دیگه اش ندارم فقط بخش گیمینگ و بازیاش رو میگم:D:relieved:

آره همون لول :دی شما با تعریفت برو جلو کیف کن ما هم با تعریف خودمون میریم جلو کیفمون رو میکنیم :دی

دیگه دوتا فورزا با متا 9 داره کافیه دیگه چنتا
اما خوب پروژه دوم PG احتمالا نظر شمارو جلب کنه:D
البته NT هم ثابت کرده از همونایی ک باب دل شماس میسازه:D
ولی بشخصه هیجان انگیز ترین معرفی های E3 2019 ماکروسافت اول از همه
1 کنسول نسل بعدیشه(زوده ولی مجبورن پا ب پای سونی
تو بحث رونمایی و لانچ مانور و تبلیغات داشته باش که بتونه پا بپاشون بیاد)
2 موضوع بعدی خرید های پر و پیمون جدیده:D:D:D
فک کنم بازم پنج تا استدیو جدید معرفی بشن ک یکی دوتاشون حسابی سورپرایزمون کنن:D
3 بعد اینا بازی بعدی pg>:):D
4 i343 و halo 6:x
5 پروژه بعدی nt:x:x
6 بازی غول جدید ماکرو که حتما هم پتانسیل سیستم سلر بودنرو باید داشته Initiative :D
همینا برای ی کنفرانس رویایی کافین برای من

2 سال پایانی نسل بهترین زمان برای جبران فروش و کام بکه، الان بیش از 90 میلیون نفر ps4 دارن از این تعداد حدود 30 میلیون نفر دنبال کنسول دوم باشن پتانسیل خیلی خوبیه که مایکروسافت با تبلیغات و تکیه بر قدرت 1x بتونه آبرومندانه این نسل رو پشت سر بگذاره که البته سابقه بدی در پایان نسل ها داره

• Like
Reactions: Only Xbox
2 سال پایانی نسل بهترین زمان برای جبران فروش و کام بکه، الان بیش از 90 میلیون نفر ps4 دارن از این تعداد حدود 30 میلیون نفر دنبال کنسول دوم باشن پتانسیل خیلی خوبیه که مایکروسافت با تبلیغات و تکیه بر قدرت 1x بتونه آبرومندانه این نسل رو پشت سر بگذاره که البته سابقه بدی در پایان نسل ها داره
دیگه دیره واس این کارا و نیازیم نیست
نسل شیش ماکروسافت بد باخت قافیه رقابتو اما با تمرکز رو 360 خیلی خوش درخشید
الان ک اوضاع بد هم نیست ینی برند اکس باکس سود آوری و در آمدزاییشو داره
پس خیلی عالیه ک با تمام قوا برن برای نسل بعد
ترد پارتیا ساپورت کافی و عالی دارن ب اندازه کافی

با مدل جدید عرضه کنسول‌ها و بازی‌ها دیگه کامبک خیلی معنایی نداره :دی بیشتر از اینکه به فکر کامبک باشن باید به فکر اضافه کردن هر چه بیشتر پایداری و پیوستگی در خدمات و سرویسها و سخت افزارها باشن که خب هستن :دی

سونی هم احتمالا همین مسیر رو میره ولی خب شاید به سرعت و کیفیت مایکروسافت نتونه ظاهر شه اما باید دید در نهایت بازار به چی جواب مثبت میده. من نظرم بیشتر روی مایکروسافت هست البته چون زیرساخت‌ها و فرصت‌های به مراتب بهتری دارن :دی

با مدل جدید عرضه کنسول‌ها و بازی‌ها دیگه کامبک خیلی معنایی نداره :D بیشتر از اینکه به فکر کامبک باشن باید به فکر اضافه کردن هر چه بیشتر پایداری و پیوستگی در خدمات و سرویسها و سخت افزارها باشن که خب هستن :D

سونی هم احتمالا همین مسیر رو میره ولی خب شاید به سرعت و کیفیت مایکروسافت نتونه ظاهر شه اما باید دید در نهایت بازار به چی جواب مثبت میده. من نظرم بیشتر روی مایکروسافت هست البته چون زیرساخت‌ها و فرصت‌های به مراتب بهتری دارن :D
الان زیر ساخت نرم افزاری و قدرت مانور نرم افزاری تو اوجی که سونی داره خدا نداره
از حق نگذریم با حرکتایی که ماکروسافت زده رقابت خیلی جدی تر و حرفه ای تر شده که باعث میشه سونی هم مصمم تر و جدی تر رقابت جدی و حتی خشن :D نسل بعدی رو پیش ببره

با مدل جدید عرضه کنسول‌ها و بازی‌ها دیگه کامبک خیلی معنایی نداره :D بیشتر از اینکه به فکر کامبک باشن باید به فکر اضافه کردن هر چه بیشتر پایداری و پیوستگی در خدمات و سرویسها و سخت افزارها باشن که خب هستن :D

سونی هم احتمالا همین مسیر رو میره ولی خب شاید به سرعت و کیفیت مایکروسافت نتونه ظاهر شه اما باید دید در نهایت بازار به چی جواب مثبت میده. من نظرم بیشتر روی مایکروسافت هست البته چون زیرساخت‌ها و فرصت‌های به مراتب بهتری دارن :D
خبر دارم براتون داغ داغه تنوری:D
احتمالا تا چند ساعت دیگه تاپیکش توی سایت قرار بگیره
typhoon studios طبق شنیده ها به طور رسمی به کمپانی ...... پیوسته:D
کمپانی نقطه چین برای من و شما اشناست محسن جان اما ممکنه برای بعضییییییا خبر بدی باشه:D

• Like
Reactions: LiviNG D3AD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or