شایعه اطلاعات فراوانی راجع به Xbox جدید لیک شد! همراه با مشخصات کنسول PS5

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
متنی که در ادامه می‌خوانید بر اساس پستی است که در سایت ردیت قرار گرفت و بالافاصله پاک شد، اما خوشبختانه این اطلاعات به لطف کچ گوگل همچنان در دسترس است.
این اطلاعات در حد شایعه خواهند بود و توسط شخص یا مایکروسافت تایید و تکذیب نشده‌اند.
فردی که این اطلاعات را منتشر کرده‌است در قسمتی هم به اطلاعات کنسول PS5 اشاره کرده، اما متن خبر با کلیت Xbox بعدی منتشر گشته‌است.

xbox-logo1.jpg

استودیو های جدید مایکروسافت:

در حال حاضر شرکت مایکروسافت در حال مذاکره با استودیو های فوق است:
- Asobo Studio

- IO Interactive

- Platinum Games

- Turtle Rock Studios

- Bluepoint Games

- Relic Entertainment

- The Farm 51

و استودیو های بیشتری در انگلیس، فرانسه، آلمان، لهستان، اوکراین، فنلاند، کانادا، ژاپن و کره. مایکروسافت به دنبال جذب استعداد های بزرگ و استودیو هایی در تمام نقاط جهان است. در نهایت آن‌ها یک هدف یا شماره خاص برای تعداد استودیو ندارند.

مشخصات کنسول جدید و تاریخ عرضه:

کنسول مخصوص به استریم بازی‌ها:
قیمت: 249$

- CPU: Custom 8 CORES/16 THREADS ZEN 2 CPU

- GPU: Custom NAVI @ 4+ TERAFLOPS

- MEMORY: 12GB GDDR6

- STORAGE: 1TB NVMe SSD @ 1+GB/s

- DIRECTX Raytracing + MS AI

کنسول خانگی:
قیمت: 499$

- GPU: Custom NAVI @ 12+ TERAFLOPS

- MEMORY: 16GB GDDR6

- STORAGE: 1TB NVMe SSD @ 1+GB/s

- DIRECTX Raytracing + MS AI

هر دو کنسول در تعطیلات سال ۲۰۲۰ منتشر خواهند شد. دیو کیت‌های کنسول‌های جدید در آپریل یا می سال ۲۰۱۹ در اختیار سازندگان قرار خواهند گرفت. هر دو کنسول دارای پردازنده‌های کاملا سفارشی شده هستند و از تکنیک‌های RayTracing همراه DXR پشتیبانی می‌کنند. اطلاعات بیشتر در این خصوص را در GDC سال آینده خواهیم دید.
Xbox بعدی به صورت کامل از بکوارد پشتیبانی خواهد کرد و قادر خواهد بود تمام بازی‌های Xbox One و همچنین دو کنسول Xbox 360 و Xbox را اجرا کند.

و اما PS5:
مشخصات و قیمت کنسول:
قیمت: 399$

- GPU: Custom NAVI @ 8+ TERAFLOPS

- MEMORY: 12GB GDDR6

- STORAGE: 1TB SSD

هنوز مشخص نشده که آیا کنسول PS5 از RayTracing پشتیبانی خواهد کرد.
تاریخ عرضه PS5 ابتدا در تعطیلات سال ۲۰۱۹ بوده است، اما تاریخ عرضه آن تا سال ۲۰۲۰ به تاخیر افتاده‌ و ممکن است در اوایل سال ۲۰۲۰ عرضه شود.
اطلاعاتی راجع به پشتیبانی کنسول از قابلیت بکوارد بازی‌های PS4 در دسترس نیست، اما ممکن است دلیل تاخیر عرضه اضافه کردن این قابلیت به کنسول PS5 باشد.

بازی‌های لانچ کنسول جدید Xbox:
- Halo Infinite
بازی برای کنسول Xbox one هم منتشر خواهد شد.

- Forza Motorsport
بازی از RayTracing پشتیبانی خواهد کرد.

- Age of Empires 4

- Perfect Dark

- Killer Instinct 2

- Bleeding Edge

و چند سوپرایز بزرگ دیگر:
اولین سال کنسول جدید بهترین لاین‌آپ تاریخ مایکروسافت خواهد بود.
تعدادی از فرانچایز‌ های قدیمی باز‌ خواهند گشت، ip های جدید از سازندگان جدید، بازی های انحصاری ژاپنی، بازی در سبک مخفیانه به صورت انحصاری و خیلی سوپرایز های بیشتر.

نسل جدید بهترین نسل خواهد بود!
مایکروسافت چندین و چند بمب خبری دارد که در طی ماه‌های آینده آن‌ها را اعلام خواهد کرد. بازی‌های بزرگی که منتظر آن‌ها هستید و بازی‌هایی که انتظار معرفی آن‌ها را ندارید. خرید استودیو های جدید و سرویس‌های بیشتری مثل گیم‌پس.

در نهایت هم فرد لیک کننده ادعا می‌کند که اطلاعات بیشتری دارد، اما می‌خواهد تعدادی از این اطلاعات را به صورت سوپرایز نگه دارد.

آخرین ویرایش:
اینارو که خودمون میدونیم فعلا خبری از پایرت نیست نسل 9 رو با گیم پس اغاز کن:D
من که هیچ عجله ای ندارم ، هر موقع کرک شد بازی میکنم ، اونم سالی ۱ یا ۲ بازی مثل سانست . بقیشون مهم نیستن برام :D

من نمیفهمم ملت اینجا براچی دارن سر یسری شایعه بی اساس بحث میکنن؟ حالا چه سونی فن چه مایکروفن کسی که این اطلاعات گزاشت فقط امده درباره xbox یه چیزایی گفته و درباره بازیاش حرف زده......خب سونیش کو الان؟ قبلنم گفتم الانم میگم طرف بهتره بره باباش رنگ کنه با اینایی که خودشون گول میزنن و از کنسولایی صحبت میکنن که وجود نداره

آخرین ویرایش:
من یه سوالی از دوستان دارم میون بحث.مگه قراره آدم همه چی رو بازی کنه؟اصلا مگه میشه یه همچین چیزی؟
جدا از مسائل مالی الان وضعیت با قدیم خیلی فرق کرده.بازیای آنلاین به طور جدی ورود کردن به بازار که نسل قبل واقعا وضع این نبود،خودش یه تایم پلی عظیم رو میطلبه.اصلا بگو کاری به آنلاین هم نداریم (که دیگه الان کسی نمیتونه منکر سیطره بازی های آنلاین بشه و جمعیت وسیع پلیرهاش و همچنین گردش مالیش رو نادیده بگیره)
اگر فقط بازیای سینگل و آف رو هم در نظر بگیریم بازهم نمیتونم بفهمم یک گیمر چطور باید همه چیزو بازی کنه،بابا یا اسکایریم یا ویچر،حالا اگر خیلی با rpg حال میکنی و وقت پهن کردن یه دنیای عظیم دیگه رو تو ذهنت داشته باشی میتونی اون یکی دیگه رو هم بازی کنی.
-------------
نکته بعدی راجع به دوستانی که بحث میکنن راجع به سخت افزار،عیب نداره بررسی کنید و ضعیف و قوی کنید ولی بدونید این کنسول جدیدی که میاد دیگه مثل کنسولای قدیمی ذات و هویتش دیگه مبتنی بر سخت افزار نیست.اگر مهم بود الان این تاپیک قفل شده بود.
وقتی وسط نسل چیز مزخرفی به اسم کنسول میان نسلی میاد و اتفاقا سریع هم استقبال میشه ازش دیگه فرقی نیمکنه ps5 هه 3 ترا باشه یا 100 ترا،دیگه تعهد سخت افزاری مثل قدیم ندارن و با یه جمله اگر میخوای بهتر تجربه کنی کنسول قویتر رو بخر قضیه رو جمع میکنن.البته این حرف و وقتی میزنن که مطمئن بشن شما کنسول اولی رو حتما خریدی که بتونن یه جنس رو در یک نسل دوبار بفروشن(ایده خوبیه)
-------------
اگر مایکرو از همین اول دو دسته کنه کنسولارو بیشتر میشه به کنسولش اعتماد کرد(جدای بحث انحصاریا)چون حداقل میشه حس زد که دیگه کنسول شماره 2یی در ادامه وجود نداره و خریدار با خیال راحت تر میخره.

من یه سوالی از دوستان دارم میون بحث.مگه قراره آدم همه چی رو بازی کنه؟اصلا مگه میشه یه همچین چیزی؟
جدا از مسائل مالی الان وضعیت با قدیم خیلی فرق کرده.بازیای آنلاین به طور جدی ورود کردن به بازار که نسل قبل واقعا وضع این نبود،خودش یه تایم پلی عظیم رو میطلبه.اصلا بگو کاری به آنلاین هم نداریم (که دیگه الان کسی نمیتونه منکر سیطره بازی های آنلاین بشه و جمعیت وسیع پلیرهاش و همچنین گردش مالیش رو نادیده بگیره)
اگر فقط بازیای سینگل و آف رو هم در نظر بگیریم بازهم نمیتونم بفهمم یک گیمر چطور باید همه چیزو بازی کنه،بابا یا اسکایریم یا ویچر،حالا اگر خیلی با rpg حال میکنی و وقت پهن کردن یه دنیای عظیم دیگه رو تو ذهنت داشته باشی میتونی اون یکی دیگه رو هم بازی کنی.
-------------
نکته بعدی راجع به دوستانی که بحث میکنن راجع به سخت افزار،عیب نداره بررسی کنید و ضعیف و قوی کنید ولی بدونید این کنسول جدیدی که میاد دیگه مثل کنسولای قدیمی ذات و هویتش دیگه مبتنی بر سخت افزار نیست.اگر مهم بود الان این تاپیک قفل شده بود.
وقتی وسط نسل چیز مزخرفی به اسم کنسول میان نسلی میاد و اتفاقا سریع هم استقبال میشه ازش دیگه فرقی نیمکنه ps5 هه 3 ترا باشه یا 100 ترا،دیگه تعهد سخت افزاری مثل قدیم ندارن و با یه جمله اگر میخوای بهتر تجربه کنی کنسول قویتر رو بخر قضیه رو جمع میکنن.البته این حرف و وقتی میزنن که مطمئن بشن شما کنسول اولی رو حتما خریدی که بتونن یه جنس رو در یک نسل دوبار بفروشن(ایده خوبیه)
-------------
اگر مایکرو از همین اول دو دسته کنه کنسولارو بیشتر میشه به کنسولش اعتماد کرد(جدای بحث انحصاریا)چون حداقل میشه حس زد که دیگه کنسول شماره 2یی در ادامه وجود نداره و خریدار با خیال راحت تر میخره.
در مورد نیمه اول حرفت کاملا موافقم
در مورد نیمه دوم پستت
این کنسولهای میان نسلی بخصوص اگه ملاکمون ps4 pro باشه حقیقتا به جز افزایش رزولوشن هیچ برتری خاص دیگه ای نداشتن و من فکر میکنم بخاطر اومدن یکباره تی وی های 4k سونی مجبور شد اینکارو بکنه و همینطور مایکروسافت
حالا نسل بعد هم اگه یکدفه مثلا نمایشگر و تی وی های 8k ارزون و تولید انبوه شدند مسلما دوباره اینکار تکرار میشه

• Like
Reactions: x-x and Only Xbox
-------------
-------------
قسمت اول صحبت شما درسته
به بقیه کار ندارم ولی خوده منم نمیتونم همه بازی ها رو بازی کنم دندون هام رو هم بکشن از دل نمیام برای یک بازی که جدید امده 850 تومن پول بدم مگه بازی خاصی باشه
الان اویل2 که امده صبر میکنم 2 ماه دیگه نصف قیمت میگیرم و خیلی ها رو از اول نسل تا الان بازی نکردم
قسمت دوم حرفتون من با اقای ROULY کاملا موافقم باید ببینی منظور از کنسول میان نسل چیه اگر منظورت یکی چیزی مثل پرو که اون اصلا میان نسل حساب نمیشه چه استانداردی به عنوان یک کنسول میان نسل اورده؟
چه خدمتی به گیمر ها و بازی سازها کرده ؟
چه هیجانی باید برای خریدش وجود داشته باشه وقتی کل توانش اینکه بیش از 80 درصد از بازی هاش 1440P هستن یا با تکنیک های شطرنجی کلی دنگ و فنک دیگه میاد پیکسل اضافه میکنه که اخرشم تصاویر تار تحویل ملت میده
من واقعا نفهمیدم هدف از ساخت این کنسول اصلا چی بوده؟یعنی فقط رزولوشن 1080P بشه 1440P این میان نسل میشه؟
پس اگر قراره نسل بعدم مثل پرو بخواد بیاد هیچ عیبی نداره
گزارش ها میگن اره لاکهارت و اناکوندا 2 مدل کنسول نسل بعدی هستن که یکی پایه و اونی که قوی تر یا همون میان نسل محسوب میشه و از اول کار خیال ادم راحت تره مگه باز به قول جناب ROULY بخوان فراتر از 4K برن

ممکنه میان نسلی داشته باشه نسل بعد ولی میان نسلی 8K مطمئنا وجود نخواهد داشت ;)

رزولیشن 8K به این زودی ها فراگیر نمیشه چون واقعا محتوا براش فوق العاده کمه و هزینه های خرید تلویزیون هاشم فوق العاده بالاست![-(

حالا اگه بخوان براش محتوا تولید کنن هم به خاطر حجم بالا پهنای باندی که میخواد ، کارو فوق العاده سخت میکنه!:|

مثلا قرار باشه شبکه های ماهواره این این محتوا رو پخش کنن یه بخش عمده ای از پهنای باند فرکانس رو میگیرن و باعث میشه دیگه کانال های زیادی روی اون فرکانس نباشن و همین موضوع هم هزینه اجاره اون فرکانس رو بالا میبره که به صرفه نیست برای شبکه ها![-x

این داستان در مورد محتوای اینترنتی هم صدق میکنه و برای استریم این محتوا نیاز به اینترنت سرعت بالا و پهنای باند خیلی زیاد هست که حتی اگه زیر ساخت هاش وجود داشته باشه توی بیشتر کشور ها ، به خاطر هزینه های زیادش خیلی استقبال نمیشه!:-s

محدودیت ظرفیت بلوری ها هم به این مسائل اضافه کنید و میبینید که خیلی زمان میبره تا 8K به استاندارد قابل قبولی برای اکثر مردم تبدیل بشه!^#(^

رزولیشن 8K به این زودی ها فراگیر نمیشه چون واقعا محتوا براش فوق العاده کمه و هزینه های خرید تلویزیون هاشم فوق العاده بالاست![-(

حالا اگه بخوان براش محتوا تولید کنن هم به خاطر حجم بالا پهنای باندی که میخواد ، کارو فوق العاده سخت میکنه!:|

مثلا قرار باشه شبکه های ماهواره این این محتوا رو پخش کنن یه بخش عمده ای از پهنای باند فرکانس رو میگیرن و باعث میشه دیگه کانال های زیادی روی اون فرکانس نباشن و همین موضوع هم هزینه اجاره اون فرکانس رو بالا میبره که به صرفه نیست برای شبکه ها![-x

این داستان در مورد محتوای اینترنتی هم صدق میکنه و برای استریم این محتوا نیاز به اینترنت سرعت بالا و پهنای باند خیلی زیاد هست که حتی اگه زیر ساخت هاش وجود داشته باشه توی بیشتر کشور ها ، به خاطر هزینه های زیادش خیلی استقبال نمیشه!:-s

محدودیت ظرفیت بلوری ها هم به این مسائل اضافه کنید و میبینید که خیلی زمان میبره تا 8K به استاندارد قابل قبولی برای اکثر مردم تبدیل بشه!^#(^
اگر کنسول های نسل بعدی سخت افزار همین گزارش های اخیر رو داشته باشن اصلا نیازی به میان نسل ندارن 8k هم حالا حالا کار داره تا کنسول ها بخوان پشتیبانی کنن ازش
اگر بحث همون 4k باشه کنسول های نسل بعد راحت جوابن

• Like
Reactions: wii baz
من واقعا نفهمیدم هدف از ساخت این کنسول اصلا چی بوده؟یعنی فقط رزولوشن 1080P بشه 1440P این میان نسل میشه؟
برای اینکه از گمراهی در بیای ، کنسول PRO و همینطور X در بسیاری از بازیها ، براشون سازنده اومده گزینه هایی گذاشته : ۳۰ فریم لاک رزولوشن 4K ، فریم ریت آنلاک ، رزولوشن 1080 با جزییات بیشتر ، حالا دارندگان نسخه PRO و TV 1080امکان دیگه ای هم دارن جدا از بحث Boost mode ، با نام سوپرسمپلینگ ، که کیفیت تصویر رو ارتقا میده هنگام فعالسازی ، و باید از طرف سازنده این امکان ساپورت بشه ، VR یکی از گزینه هاییه که روی PRO ساپورت بهتری داره .
اما در مورد XONE ، در مورد X جدولی هست که با توجه به شعار قوی بودنش نشون میده چند نمونه بازی رو تونسته 60 فریم اجرا کنه .

لینک

در رابطه با Xbox فت هم سازنده هاش نتونستن از تمام قدرت کنسول توی همون 900p استفاده کن ! ، حالا شما بگو CD3 فریم 1000 میده و 8Kه ! ، این آمارو ارقام روی PS4 استاندارد هم بنچمارکه ! مثل HZD .

سلام
الان این موضوع چ ربطی به بحث داشت؟! :|:D منظورت چی بود ؟ تا جایی که تاپیک رو خوندم چیزی ندیدم غیر از اینکه بحث pc و پایرت و گیم پس پیش اومد شاید منظورت اون بوده باشه :-"
تو نگران اون نباش دیگه کاری کردن که فقط میشه خواب همچین کاری رو دید ....
حرفت کاملا درسته و اصلا اساس بوجود اومدن سایت های گیمینگ و نفد بازی هم بخاطر همینه ولی با توجه به اینکه فروم ایرانیست :D ... شاید بدرد جاهایی مثل ردیت بخوره ولی اینجا که فک نکنم همچین چیزی داشته باشیم
البته میتونم بگیم این از ذات کمال گرای انسان هم میاد

در مورد 4k هم الان تازه مانیتور های گیمینگ معرفی شدند و قیمت بالایی دارن
حرفت درسته ولی این رو هم باید در نظر بگیریم که تکنولوژی ها با هم پیشرفت میکنن
مثلا ی مورد که خودم ازش اطلاع دارم کدک بعدیه که حجم رو نسبت به x265 به نصف کاهش میده که فک کنم قراره 2020 بیاد پس بنظرم مشکلات دیگه هم به مرور با پیشرفت تکنولوژی حل میشن
ولی در مورد 8k ایا واقعا لازمه همچین چیزی به عنوان میان نسل چون ما محدودیت چشم رو هم ممکنه براش داشته باشیم
بنظرم تمرکز روی فریم و هوش مصنوعی و افکت های گرافیکی مثل DXR و ... خواهد بود

برای اینکه از گمراهی در بیای ، کنسول PRO و همینطور X در بسیاری از بازیها ، براشون سازنده اومده گزینه هایی گذاشته : ۳۰ فریم لاک رزولوشن 4K ، فریم ریت آنلاک ، رزولوشن 1080 با جزییات بیشتر ، حالا دارندگان نسخه PRO و TV 1080امکان دیگه ای هم دارن جدا از بحث Boost mode ، با نام سوپرسمپلینگ ، که کیفیت تصویر رو ارتقا میده هنگام فعالسازی ، و باید از طرف سازنده این امکان ساپورت بشه ، VR یکی از گزینه هاییه که روی PRO ساپورت بهتری داره .
اما در مورد XONE ، در مورد X جدولی هست که با توجه به شعار قوی بودنش نشون میده چند نمونه بازی رو تونسته 60 فریم اجرا کنه .

لینک

در رابطه با Xbox فت هم سازنده هاش نتونستن از تمام قدرت کنسول توی همون 900p استفاده کن ! ، حالا شما بگو CD3 فریم 1000 میده و 8Kه ! ، این آمارو ارقام روی PS4 استاندارد هم بنچمارکه ! مثل HZD .
شما اول خودت رو از گمراهی در بیار عزیز
اصلا میدونی سوپرسمپلینگ چیه؟ میدونی وقتی اسم از سوپرسمپلینک میاری در چه موقعیتی بهت کیفیت تصویر بهتری میده؟
سوپرسمپلینک عزیز من وقتی بهت کیفیت بهتر ارائه میده که رزولوشن اجراییش 4k باشه بعد بیای توی TV 1080 بازی کنی که کنسول برات با توجه به اینکه داره 4K پردازش میکنه ولی مقیاس تصویر 4K رو توی TV 1080 شما کاهش میده و شما تصاویر باکیفیت تر میبینی ولی همین هم ***روی کنسول پرو *** چون داره 1440 پردازش میکنه و 4K نیست اصلا تاثیر انچنانی نداره که بخوای دربارش صحبت کنی اگر X1X رو میگفتی باز یک چیزی نه پرو
دوم تا جایی که ما میدونیم هدف انتشار این کنسول ها 4K گیمینگ بوده نه "فریم گیمینگ" تا جایی که ما در تبلیغات دروغین همون پرو دیدیم سونی همه جا تبلیغ 4K گیمینگ میکنه (بازم دروغین)نه فریم گیمینگ
این گزینه اضافه دست خوده بازی سازه که بخواد اضافه بکنه یا نکنه که همون توی پرو باز لنگ داره یسری بازی ها مثل ویچر3 که اصلا تنظیمات فریم ریت انلاک روی پرو نداره
اینا رو عزیز جان به کسی بگو که ندونه پرو چی هست

شما اول خودت رو از گمراهی در بیار عزیز
اصلا میدونی سوپرسمپلینگ چیه؟ میدونی وقتی اسم از سوپرسمپلینک میاری در چه موقعیتی بهت کیفیت تصویر بهتری میده؟
سوپرسمپلینک عزیز من وقتی بهت کیفیت بهتر ارائه میده که رزولوشن اجراییش 4k باشه بعد بیای توی TV 1080 بازی کنی که کنسول برات با توجه به اینکه داره 4K پردازش میکنه ولی مقیاس تصویر 4K رو توی TV 1080 شما کاهش میده و شما تصاویر باکیفیت تر میبینی ولی همین هم ***روی کنسول پرو *** چون داره 1440 پردازش میکنه و 4K نیست اصلا تاثیر انچنانی نداره که بخوای دربارش صحبت کنی اگر X1X رو میگفتی باز یک چیزی نه پرو
دوم تا جایی که ما میدونیم هدف انتشار این کنسول ها 4K گیمینگ بوده نه "فریم گیمینگ" تا جایی که ما در تبلیغات دروغین همون پرو دیدیم سونی همه جا تبلیغ 4K گیمینگ میکنه (بازم دروغین)نه فریم گیمینگ
این گزینه اضافه دست خوده بازی سازه که بخواد اضافه بکنه یا نکنه که همون توی پرو باز لنگ داره یسری بازی ها مثل ویچر3 که اصلا تنظیمات فریم ریت انلاک روی پرو نداره
اینا رو عزیز جان به کسی بگو که ندونه پرو چی هست
سوپر سمپلینگ فقط مختص PROه و TVهای 1080
  • HD TV Enhanced -1080p HD TV players will benefit from increased image clarity through super-sampling (turn on Supersampling Mode in your PS4 Pro system settings to access this feature).

• Native 4K شعار اسپنسر بود . اتفاقا خود اندرو گفت اختلاف بین استاندارد و PRO زیاد نیست و مورداییه که بهش اشاره کردم .

در مورد 4k هم الان تازه مانیتور های گیمینگ معرفی شدند و قیمت بالایی دارن
حرفت درسته ولی این رو هم باید در نظر بگیریم که تکنولوژی ها با هم پیشرفت میکنن
مثلا ی مورد که خودم ازش اطلاع دارم کدک بعدیه که حجم رو نسبت به x265 به نصف کاهش میده که فک کنم قراره 2020 بیاد پس بنظرم مشکلات دیگه هم به مرور با پیشرفت تکنولوژی حل میشن
ولی در مورد 8k ایا واقعا لازمه همچین چیزی به عنوان میان نسل چون ما محدودیت چشم رو هم ممکنه براش داشته باشیم
بنظرم تمرکز روی فریم و هوش مصنوعی و افکت های گرافیکی مثل DXR و ... خواهد بود

خب داستان TV با مانیتور خیلی فرق میکنه و الان تلویزیون های جدید همشون 4K هستن و شاید بتونی مدل های ارزون برند ها رو Full HD پیدا کنی در نتیجه هر شخصی که قصد عوض کردن TV داشته باشه به احتمال زیاد 4K تهیه خواهد کرد!:bash:

و اینکه کنسول گیمر ها بیشتر روی TV بازی میکنن تا مانیتور!:Victory:

این کدک که میگی اسمش چیه بریم یکم تحقیق کنیم در موردش!:Thinking:

• Like
Reactions: Only Xbox
سوپر سمپلینگ فقط مختص PROه و TVهای 1080
  • HD TV Enhanced -1080p HD TV players will benefit from increased image clarity through super-sampling (turn on Supersampling Mode in your PS4 Pro system settings to access this feature).

• Native 4K شعار اسپنسر بود . اتفاقا خود اندرو گفت اختلاف بین استاندارد و PRO زیاد نیست و مورداییه که بهش اشاره کردم .
امیر یه جمله ای گفتی که نابودم کرد در حدی که لایکت کردم :D
دوستان و سروران عزیز به این جمله دقت کنید
*سوپر سمپلینگ فقط مختص PRO*
من قضاوت درباره این جمله رو به دوستان واگذار میکنم
چرا بدون اطلاعات پست میذاری
سوپرسمپلینگ توی همون E3 2017 که X1X معرفی شد گفتن توانایی انجام این قابلیت رو داره و اتفاقا گرز4 رو برای نمونه به ملت نشون دادن
کی گفته سوپرسمپلینگ فقط مختص پرو هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر موجودیE3 2017 رو دیده باشه به وضوح سوپرسمپلینگ رو برای گرز4 نشون دادن
این سونی بود که تازه چند ماه پیش با اپدیت از پرو پشتیبانی کرد که بعدش دیجیتال فاندری چند بازی روی پرو با سوپرسمپلینگ ازمایش کرد
اخه دروغ تا کجا خداییش؟
به من بگو اگر شعار پرو ،4Kگیمینگ نیست چرا هر بشری در حال تماشای فوتبال اروپا باشه عبارت 4K گیمینگ رو در تبلیغات کنار زمین کنار PS4 PRO میبینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like
Reactions: snOOpy ::.
امیر یه جمله ای گفتی که نابودم کرد در حدی که لایکت کردم :D
دوستان و سروران عزیز به این جمله دقت کنید
*سوپر سمپلینگ فقط مختص PRO*
من قضاوت درباره این جمله رو به دوستان واگذار میکنم
چرا بدون اطلاعات پست میذاری
سوپرسمپلینگ توی همون E3 2017 که X1X معرفی شد گفتن توانایی انجام این قابلیت رو داره و اتفاقا گرز4 رو برای نمونه به ملت نشون دادن
کی گفته سوپرسمپلینگ فقط مختص پرو هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر موجودیE3 2017 رو دیده باشه به وضوح سوپرسمپلینگ رو برای گرز4 نشون دادن
این سونی بود که تازه چند ماه پیش با اپدیت از پرو پشتیبانی کرد که بعدش دیجیتال فاندری چند بازی روی پرو با سوپرسمپلینگ ازمایش کرد
اخه دروغ تا کجا خداییش؟
به من بگو اگر شعار پرو ،4Kگیمینگ نیست چرا هر بشری در حال تماشای فوتبال اروپا باشه عبارت 4K گیمینگ رو در تبلیغات کنار زمین کنار PS4 PRO میبینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بین استاندارد و PRO رو گفتم که مربوط بهPS4ه، به X1X کار نداشتم ، در مورد اون گزینه ای که میگی معرفی شد مربوط به Boost mode استاندارده ، که گفتن نیاز نیست در 1X فعال بشه ، خودش در بازیهایی که نرخ فریم و رزولوشن پایینتره یا تنظیمات باید اعمال بشه خودش اتومات ارتقا میده . اطلاعاتم در مورد 1X بیشتر از شماها نباشه مطمئن باش کمتر نیس !

بین استاندارد و PRO رو گفتم که مربوط بهPS4ه، به X1X کار نداشتم ، در مورد اون گزینه ای که میگی معرفی شد مربوط به Boost mode استاندارده ، که گفتن نیاز نیست در 1X فعال بشه ، خودش در بازیهایی که نرخ فریم و رزولوشن پایینتره یا تنظیمات باید اعمال بشه خودش ارتقا میده . اطلاعاتم در مورد 1X بیشتر از شماها نباشه مطمئن باش کمتر نیس !
خودت کامنتت رو بخون
سوپر سمپلینگ فقط مختص PRO
اینو خودت نوشتی بعد الان میگی منظورم نسبت به PS4 معمولی بوده اصلا قبول منظور شما نسبت به PS4 بوده
فقط خواهشا به مارک سرنی یه اس بزن بگو ابروی 4K گیمینگ رو حفظ کنن زشته توی هر فوتبال اروپایی 4K گیمینگ رو کنار PS4 PROمیارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or