شایعه اطلاعات فراوانی راجع به Xbox جدید لیک شد! همراه با مشخصات کنسول PS5

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
متنی که در ادامه می‌خوانید بر اساس پستی است که در سایت ردیت قرار گرفت و بالافاصله پاک شد، اما خوشبختانه این اطلاعات به لطف کچ گوگل همچنان در دسترس است.
این اطلاعات در حد شایعه خواهند بود و توسط شخص یا مایکروسافت تایید و تکذیب نشده‌اند.
فردی که این اطلاعات را منتشر کرده‌است در قسمتی هم به اطلاعات کنسول PS5 اشاره کرده، اما متن خبر با کلیت Xbox بعدی منتشر گشته‌است.

xbox-logo1.jpg

استودیو های جدید مایکروسافت:

در حال حاضر شرکت مایکروسافت در حال مذاکره با استودیو های فوق است:
- Asobo Studio

- IO Interactive

- Platinum Games

- Turtle Rock Studios

- Bluepoint Games

- Relic Entertainment

- The Farm 51

و استودیو های بیشتری در انگلیس، فرانسه، آلمان، لهستان، اوکراین، فنلاند، کانادا، ژاپن و کره. مایکروسافت به دنبال جذب استعداد های بزرگ و استودیو هایی در تمام نقاط جهان است. در نهایت آن‌ها یک هدف یا شماره خاص برای تعداد استودیو ندارند.

مشخصات کنسول جدید و تاریخ عرضه:

کنسول مخصوص به استریم بازی‌ها:
قیمت: 249$

- CPU: Custom 8 CORES/16 THREADS ZEN 2 CPU

- GPU: Custom NAVI @ 4+ TERAFLOPS

- MEMORY: 12GB GDDR6

- STORAGE: 1TB NVMe SSD @ 1+GB/s

- DIRECTX Raytracing + MS AI

کنسول خانگی:
قیمت: 499$

- GPU: Custom NAVI @ 12+ TERAFLOPS

- MEMORY: 16GB GDDR6

- STORAGE: 1TB NVMe SSD @ 1+GB/s

- DIRECTX Raytracing + MS AI

هر دو کنسول در تعطیلات سال ۲۰۲۰ منتشر خواهند شد. دیو کیت‌های کنسول‌های جدید در آپریل یا می سال ۲۰۱۹ در اختیار سازندگان قرار خواهند گرفت. هر دو کنسول دارای پردازنده‌های کاملا سفارشی شده هستند و از تکنیک‌های RayTracing همراه DXR پشتیبانی می‌کنند. اطلاعات بیشتر در این خصوص را در GDC سال آینده خواهیم دید.
Xbox بعدی به صورت کامل از بکوارد پشتیبانی خواهد کرد و قادر خواهد بود تمام بازی‌های Xbox One و همچنین دو کنسول Xbox 360 و Xbox را اجرا کند.

و اما PS5:
مشخصات و قیمت کنسول:
قیمت: 399$

- GPU: Custom NAVI @ 8+ TERAFLOPS

- MEMORY: 12GB GDDR6

- STORAGE: 1TB SSD

هنوز مشخص نشده که آیا کنسول PS5 از RayTracing پشتیبانی خواهد کرد.
تاریخ عرضه PS5 ابتدا در تعطیلات سال ۲۰۱۹ بوده است، اما تاریخ عرضه آن تا سال ۲۰۲۰ به تاخیر افتاده‌ و ممکن است در اوایل سال ۲۰۲۰ عرضه شود.
اطلاعاتی راجع به پشتیبانی کنسول از قابلیت بکوارد بازی‌های PS4 در دسترس نیست، اما ممکن است دلیل تاخیر عرضه اضافه کردن این قابلیت به کنسول PS5 باشد.

بازی‌های لانچ کنسول جدید Xbox:
- Halo Infinite
بازی برای کنسول Xbox one هم منتشر خواهد شد.

- Forza Motorsport
بازی از RayTracing پشتیبانی خواهد کرد.

- Age of Empires 4

- Perfect Dark

- Killer Instinct 2

- Bleeding Edge

و چند سوپرایز بزرگ دیگر:
اولین سال کنسول جدید بهترین لاین‌آپ تاریخ مایکروسافت خواهد بود.
تعدادی از فرانچایز‌ های قدیمی باز‌ خواهند گشت، ip های جدید از سازندگان جدید، بازی های انحصاری ژاپنی، بازی در سبک مخفیانه به صورت انحصاری و خیلی سوپرایز های بیشتر.

نسل جدید بهترین نسل خواهد بود!
مایکروسافت چندین و چند بمب خبری دارد که در طی ماه‌های آینده آن‌ها را اعلام خواهد کرد. بازی‌های بزرگی که منتظر آن‌ها هستید و بازی‌هایی که انتظار معرفی آن‌ها را ندارید. خرید استودیو های جدید و سرویس‌های بیشتری مثل گیم‌پس.

در نهایت هم فرد لیک کننده ادعا می‌کند که اطلاعات بیشتری دارد، اما می‌خواهد تعدادی از این اطلاعات را به صورت سوپرایز نگه دارد.

آخرین ویرایش:
اصلا Xbox بعدی ۴۰ ترافلاپ باشه اخرش میخوای باهاش مینکرافت 4K اونم انحصار زمانیو بازی کنی :))
اخه این همه قدرت قدرت میکنید چه گلی به سر گیم زدید ، دو تا بازی انحصاری شاخ ندارید ، فصل جوایز که میرسه اولش از دکل بازی های دیگه میرید بالا ولی به اخر که میرسه همتون غیبتون میزنه ، هی هیچی نمیگم این ترول خان یه بند سونی و مارک سرنی و ...... مسخره میکنه ، اخه با چه رویی مسخره میکنی سونیو ؟ دنیای گیم مدیون سونیه با اون همه انحصاری های رنگارنگ و بی نظیر ، بیشترین تعداد گوتی و کولباری از افتخارات . اصلا برو ۵۰۰۰۰ ترافلاپ بزن گیمر بازی با کیفیت میخواد . تمام :D

تا اونجایی که میدونیم اگر قرار باشه کنسول ها 2020 به بازار بیان پس مایکروسافت که E3 معرفی میکنه
سونی هم PSX
این کنسول ها بازی لانچ میخوان پس کیت توسعه این کنسول ها خیلی وقت پیش ارسال شده مگه میشه سونی مایکرو انتظار ساخت بازی های لانچ داشته باشن بعد کیت رو تازه اخره امسال بفرستن:D
تمام این تحلیل ها و شایعاتی که میاد از جایی درز کرده
مگه همین پرو و X چندین ماه حتی قبل از معرفی مشخصاتشون در نیومد؟
شما رسانه الان رو که طرف مورچه ازکنارش رد میشه من و شما توی ایران با خبر میشیم بعد شما نسل های قبل رو با الان مقایسه میکنین؟ پرو و X بارز ترین نمونه هستن دیگه پرو که ماه ها زود تر مشخصات سخت افزارش همچین دقیق درز کرد
صحبت شما صحیح اما شایعه هیچ وقت نمیتونه موثق و قابل استناد باش
نسل 8 یادمون باش شایعه قبل از رونمایی اکس باکس این بود ک 50 درصد قدرت بیشتر از ps4 داره ک بعد از لانچ حتی استدیو داخلی سونی هم گفت dev kit تحویلی ما 4 گیگ رم داشت!!!حتی دولوپر هم اطلاعاتشون بخاطر رقابت سنگین دقیق نبود
اونوقت الان با این شایعات و این سطح از اطمینان ممکنه بعدا داستان بشه:D
البته بشخصه اطمینان دارم ماکروسافت کاملا از نسل گذشته و اشتباهاتش درس میگیره و خیلی خیلی با کیفیت تر ظاهر میشه
اما از طرفی هیچ وقت سکوت سونی رو دست کم نگیرید :D
بوکمارک کنید مثل روز برام روشنه امسال سونی رونمایی میکنه کنسولشو واس سال اینده لانچ کنه

• Like
Reactions: Only Xbox
تا اونجایی که میدونیم اگر قرار باشه کنسول ها 2020 به بازار بیان پس مایکروسافت که E3 معرفی میکنه
سونی هم PSX
این کنسول ها بازی لانچ میخوان پس کیت توسعه این کنسول ها خیلی وقت پیش ارسال شده مگه میشه سونی مایکرو انتظار ساخت بازی های لانچ داشته باشن بعد کیت رو تازه اخره امسال بفرستن:D
تمام این تحلیل ها و شایعاتی که میاد از جایی درز کرده
مگه همین پرو و X چندین ماه حتی قبل از معرفی مشخصاتشون در نیومد؟
شما رسانه الان رو که طرف مورچه ازکنارش رد میشه من و شما توی ایران با خبر میشیم بعد شما نسل های قبل رو با الان مقایسه میکنین؟ پرو و X بارز ترین نمونه هستن دیگه پرو که ماه ها زود تر مشخصات سخت افزارش همچین دقیق درز کرد
قطعا من نسل های قبل رو با حال حاضر مقایسه نمی کنم و فرمایشات شما هم در مورد احتمال درز خبر در شرایط فعلی و ارسال کیت به توسعه دهنده ها کاملا منطقی و درسته ولی آیا خود شما تضمین می کنی این مشخصات گفته شده دقیقا همون مشخصات زمان عرضه کنسول هاست؟ قطعا نه شما نه هیچ شخص دیگه ای نمی تونه با قاطعیت بگه اینا مشخصات واقعی کنسولهاست(گرچه ممکنه دقیقا همینی که اعلام شده باشه)
در نهایت این صحبتها فقط یه مشت شایعه هستن

آخرین ویرایش:
قطعا من نسل های قبل رو با حال حاضر مقایسه نمی کنم و فرمایشات شما هم در مورد احتمال درز خبر در شرایط فعلی و ارسال کیت به توسعه دهنده ها کاملا منطقی و درسته ولی آیا خود شما تضمین می کنی این مشخصات گفته شده دقیقا همون مشخصات زمان عرضه کنسول هاست؟ قطعا نه شما نه هیچ شخص دیگه ای نمی تونه با قاطعیت بگه اینا مشخصات واقعی کنسولهاست(گرچه ممکنه دقیقا همینی که اعلام شده باشه)
در نهایت اینا صحبتها فقط شایعه است
کاملا درسته
من و هیچکس دیگه نمیتونه بگه این مشخصات قطعا درسته خوده من شک ندارم سونی با 8 ترافلاپس نسل بعد رو امکان نداره شروع کنه و قطع به یقین این شایعات 8 ترافلاپسی بودن PS5 کاملا اشتباه هست
ولی طبق این گزارش هایی که میاد تقریبا میشه حدود مشخصات سخت افزاری کنسول ها رو دید و شباهت های این گزارش ها محدوده مشخصات رو تقریبا به ما نشون میده چون الان دیگه وقت تغییر کامل سخت افزار نیست مگه اینکه کنسول هاشون رو بخوان دیر تر عرضه کنن و تاخیر بزنن تا تغییرات بدن که با عقل جور در نمیاد به نظر من این گزارش ها تقریبا محدوده سخت افزار کنسول های نسل بعده با کمی قدرت بیشتر یا کمتر

کاملا درسته
من و هیچکس دیگه نمیتونه بگه این مشخصات قطعا درسته خوده من شک ندارم سونی با 8 ترافلاپس نسل بعد رو امکان نداره شروع کنه و قطع به یقین این شایعات 8 ترافلاپسی بودن PS5 کاملا اشتباه هست
ولی طبق این گزارش هایی که میاد تقریبا میشه حدود مشخصات سخت افزاری کنسول ها رو دید و شباهت های این گزارش ها محدوده مشخصات رو تقریبا به ما نشون میده چون الان دیگه وقت تغییر کامل سخت افزار نیست مگه اینکه کنسول هاشون رو بخوان دیر تر عرضه کنن و تاخیر بزنن تا تغییرات بدن که با عقل جور در نمیاد به نظر من این گزارش ها تقریبا محدوده سخت افزار کنسول های نسل بعده با کمی قدرت بیشتر یا کمتر
بر خلاف نظر شما من اعتقاد دارم که امروزه تکنولوژی دست سازندگان رو برای هر گونه تغییری بازگذاشته.دیگه دوران پردازنده های سل گذشته که دست سازنده برای تغییر بسته باشه نمونش کاری که مایکروسافت نسل قبل کرد و بعد معرفی هر دو کنسول ، کلاک پردازنده های اکس باکس وان رو قبل از زمان عرضه افزایش داد گرچه اختلاف خیلی بیشتر از این حرفها بود که با آورکلاک کردن مشکل حل بشه اما اختلاف کمتر شد.یکی از بهترین اتقافاتی که نسل هشتم افتاد روی آوردن توسعه دهنده ها به معماری X86 بود به همین دلیل می تونیم تصور کنیم که کنسولهای نسل بعد ماژولار بشن دقیقا مثل پی سی البته این صرفا یه حدسه ولی هر اتفاقی ممکنه رخ بده

صحبت شما صحیح اما شایعه هیچ وقت نمیتونه موثق و قابل استناد باش
نسل 8 یادمون باش شایعه قبل از رونمایی اکس باکس این بود ک 50 درصد قدرت بیشتر از ps4 داره ک بعد از لانچ حتی استدیو داخلی سونی هم گفت dev kit تحویلی ما 4 گیگ رم داشت!!!حتی دولوپر هم اطلاعاتشون بخاطر رقابت سنگین دقیق نبود
اونوقت الان با این شایعات و این سطح از اطمینان ممکنه بعدا داستان بشه:D
البته بشخصه اطمینان دارم ماکروسافت کاملا از نسل گذشته و اشتباهاتش درس میگیره و خیلی خیلی با کیفیت تر ظاهر میشه
اما از طرفی هیچ وقت سکوت سونی رو دست کم نگیرید :D
بوکمارک کنید مثل روز برام روشنه امسال سونی رونمایی میکنه کنسولشو واس سال اینده لانچ کنه
قبول دارم حرفت رو
ولی سکوت همیشه به این معنا نیست که قراره طرف بعد از این سکوت طولانی بزنه همه رو بترکونه
شاید سکوت به این معناست که طرف چیزی بیش از این نداره
مایکرو در مورد فروش کنسولش سکوت میکنه چون چیزی برای عرض اندام نداره
سونی سکوت میکنه چون به نظر من نمیتونه واکنشی در جهت اقدامات اخیر مایکروسافت نشون بده میخواد چکار کنه مثلا؟ دیگه الان برای تغییرات کلی سخت افزار دیر شده استودیو هاشون دارن بازی های لانچ رو میسازن اصلا گیریم بخوان تغییرات بدن چکار میخوان بکنن مجبون انتشار کنسول رو به چندین ماه بعد موکول کنن تا تغییرات گسترده بدن که بعید میدونم

بر خلاف نظر شما من اعتقاد دارم که امروزه تکنولوژی دست سازندگان رو برای هر گونه تغییری بازگذاشته.دیگه دوران پردازنده های سل گذشته که دست سازنده برای تغییر بسته باشه نمونش کاری که مایکروسافت نسل قبل کرد و بعد معرفی هر دو کنسول ، کلاک پردازنده های اکس باکس وان رو قبل از زمان عرضه افزایش داد گرچه اختلاف خیلی بیشتر از این حرفها بود که با آورکلاک کردن مشکل حل بشه اما اختلاف کمتر شد.یکی از بهترین اتقافاتی که نسل هشتم افتاد روی آوردن توسعه دهنده ها به معماری X86 بود به همین دلیل می تونیم تصور کنیم که کنسولهای نسل بعد ماژولار بشن دقیقا مثل پی سی البته این صرفا یه حدسه ولی هر اتفاقی ممکنه رخ بده
اره هر اتفاقی میتونه بیفته اینو قبول دارم
به هر حال منتظر میمونیم و میبینیم که چقدر این گزارش ها به سخت افزار ها های واقعی نزدیک ان چیزی هم به GDC نمونده اونجا تقریبا میشه گزارش های قابل اعتماد تر رو دید و ببینیم ایا سخت افزار نهایی PS5 چقدر میتونه نسبت به این گزارش ها متفاوت عمل کنه هرچند بعید میدونم این چنین تغییرات گسترده در پردازنده گرافیکی اعمال کنن:-bd

• Like
Reactions: rezvideo
باید صبر کنیم بچه های کوتاکو و دیجیتال فایندری مشخصاتی رو آشکار کنن این دو نشون دادن خیلی خوب مشخصات رو آشکار میکنن و از لحاظ درستی اطلاعات هم مو لادرزشون نمیره
گزارش ها میگن توی GDC 2019 تقریبا یکسری اطلاعات از XBOX منتشر بشه

27 اسفند الی 1 فروردین

انشاءالله عیدی خوبی بگیریم:D

اینم جدول برنامه های کنفرانس

Schedule | GDC 2019 | List

گرچه بعید می دونم تو این کنفرانس خبری از کنسولهای نسل بعد باشه
نه قرار نیست که معرفی ای صورت بگیره
شاید مثلا اشار کنن که کنسول نسل بعد XBOX از ری تریسینگ پشتیبانی میکنه یا مثلا از چه تکنولوژی های جدید در ساختش استفاده شده
یا از چه پردازنده ای استفاده میکنه
فقط همین موارد جزئی احتمالا اشاره بشه

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or