mohammad-gamer
کاربر سایت
سلام من یه سوال داشتم میخواستم بدونم اینترنت نا محدود آیا مثل دایل آپ پول میاد واسش؟اگه نه که عالیه اما اگه میاد ساعتی چنده؟بعد به من کاربد خونگی که 2 ماهه 128 دارم 512 میدن؟کسی اینجا هست از سپنتا 512 داشته باشه؟
سلام من یه سوال داشتم میخواستم بدونم اینترنت نا محدود آیا مثل دایل آپ پول میاد واسش؟اگه نه که عالیه اما اگه میاد ساعتی چنده؟بعد به من کاربد خونگی که 2 ماهه 128 دارم 512 میدن؟کسی اینجا هست از سپنتا 512 داشته باشه؟
سوالم اینه که واسه هر سرعتی یه مودم مخصوص هست یا یه مودم میتونه چند سرعت رو ساپورت کنه؟{مثلا من شاید بخوام یک ماه اشتراک 512 بگیرم و یک ماه اشتراک 128 میشه با یه مودم این کار رو کرد؟}{مثله اینکه با یه دوربین 5MP میتونید یه عکس 2MPبگیرید ولی مطمئنا نمیتونید با یه 2MP یه عکس 5MP بگیرید.مثال خوبی بود؟}اگه اینطوره قیمته یه مودم که 512 به پایین رو ساپورت کنه بدید.
سوال چهارم:آیا ممکنه یه مادر برد مودم های وایرلس رو ساپورت نکنه؟چون سیستم من ماله 4 سال پیش هست.
سوال ششم:نصب مودم کار خیلی تخصصی و وقت گیری هست که برای نصب میگن{راه اندازی هفت روز کاری یا هزینه راه اندازی 10000 تومان}یا به جز نصب مودم کارهای دیگه ای هم انجام میدن که ما بلد نیستیم؟
سوال هفتم:ADSLمعمولی با+ADSL 2جه فرقی داره؟من بعضی جاها خوندم+ADSL 2 یا
ADSL
ولی رفتم توی سایت داتک و رایان سما خبری از +ADSL 2نبود؟
سوال هشتم:اگه من مودم رو آزاد بخرم شرکت وصلش میکنه؟چون من خودم بلد نیستم راهش بندازم.
... یه مودم وایرلس که استانداردش 802.11b باشه حدودا چقدره؟ ...
سلام... واسه هر سرعتی یه مودم مخصوص هست[؟] ...
بازم سلام.مرسی که انقدر به سوالات ما پاسخ دادید.ممنون
من یه چیزایی فهمیدم ویه چیزایی نفهمیدم.که اگه پاسخ بدید ممنون میشم:
چون فاصله ما از مرکز مخابراتی بالای 4 کیلومتر هست و adsl به بالای یک کیلومتر حساسه پس باید + adsl 2 بگیرم.ولی توی سایت اون 2 تا شرکت{داتک و رایان سما}چیزی از + adsl 2 ننوشته بود.کسی شرکتی رو میشناسه که واسه مرکز حق شناس{4472}+ adsl2 ارائه بده؟{ترجیحا 256 نا محدود بین 20 تا 30 تومن}
یه سوال راجع به مودم.من سوالم رو توی سایت pspcenter هم مطرح کردم که یه جا نوشته بود:
{سازگاری و یا عدم سازگاری برای استفاده از سایت xlink برای انجام بازی های انلاین پی اس پی
در فروم سایت xlink یک لیست از مودم های که با خدمات ارائه شده سایت هماهنگی دارند/ ندارند موجود هست}پس به این ترتیب برای اجرای آنلاین بازی های psp هر مودمی نمیتونه کار کنه.
کسی میدونه کدامیک از مودم های زیر توی ایرن هست و قیمتش چنده؟
این لینک سایت:http://www.teamxlink.co.uk/forum/viewtopic.php?t=11469
راستی اگه یه مودم استاندارد g رو ساپورت کنه,استاندارد b رو هم ساپورت میکنه؟چون مال پی اس پی b هست,یه مودم g میتونه ساپورتش کنه؟
راستی واسه مودم هم adsl عادی و + adsl2 فرق داره؟