اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
2 مقاله درباره ی سرعت اینترنت :

چرا به اينترنت اي.دي.اس.الي كه رسما با حداكثر سرعت ۱۲۸ ارائه مي‌شود و در واقع در بهترين حالت به زحمت سرعت آن به ۱۰۰ مي‌رسد، اينترنت پرسرعت گفته مي‌شود؟ اگر اين اينترنت پرسرعت است، پس اينترنت چند مگابايتي كه حالا نه فقط در كشورهاي توسعه يافته، بلكه در كشورهاي در حال توسعه همسايه ايران با كمترين هزينه در دسترس است چه اسمي دارد؟ وقتي قرار است همين‌ روزها خط اينترنتي با سرعت ۳۲ مگابيت در تركيه راه‌اندازي شود و در اختيار مشتريان قرار گيرد، چرا ما به خط 128 كيلوبيتي خودمان اينترنت پرسرعت مي‌گوييم؟

http://www.itna.ir/archives/article/011693.php

در حال حاضر اینترنت ۲ تا ۳۲ مگابیت در ثانیه، سرعت‌های رایجی هستند که شرکت‌های اینترنتی در آلمان ارئه می‌دهند.

http://www.itna.ir/archives/news/011783.php

باسلام
من تازه يه اشتراك adsl كرفتم و مى خواستم خودم مادم رو وصل كنم ولي pc ي من اصلا ورودي ethernet
نداره حالا سوالي كه براي من بيش اومده اينه كه ايا ميشه از طريق usb بين مادم و pc اتصال برقرار كرد؟

باسلام
من تازه يه اشتراك adsl كرفتم و مى خواستم خودم مادم رو وصل كنم ولي pc ي من اصلا ورودي ethernet
نداره حالا سوالي كه براي من بيش اومده اينه كه ايا ميشه از طريق usb بين مادم و pc اتصال برقرار كرد؟
اگه مودمت usb باشه میتونی از طریق usb وصل کنی.
ولی اگه مودمت شبکه ای باشه باید یه کارت شبکه ethernet بخری
تو یکی از شکافهای pci نصبش کنی

سلام من یه سوال داشتم میخواستم بدونم اینترنت نا محدود آیا مثل دایل آپ پول میاد واسش؟اگه نه که عالیه اما اگه میاد ساعتی چنده؟بعد به من کاربد خونگی که 2 ماهه 128 دارم 512 میدن؟کسی اینجا هست از سپنتا 512 داشته باشه؟

سلام من یه سوال داشتم میخواستم بدونم اینترنت نا محدود آیا مثل دایل آپ پول میاد واسش؟اگه نه که عالیه اما اگه میاد ساعتی چنده؟بعد به من کاربد خونگی که 2 ماهه 128 دارم 512 میدن؟کسی اینجا هست از سپنتا 512 داشته باشه؟

يه توضيح بدم كه چرا پول تلفن نمياد :

شما فرض كن كابل تلفن 5000 واحد فضا داره . خب يه تلفن كه اينهمه رو نميخواد . مودم adsl مياد اين خط رو جدا ميكنه . مثلا 500 تا ميده تلفن بقيه ميره واسه اينترنت . پس اين دو تا از هم جدا ميشن . حتي اگه تلفن قطع هم بشه اينترنت برقرار خواهد بود ...

ممنون از پاسختون خیلی خیلی ممنونمن تا حالا فکر میکردم پول تلفن میاد

ما چاكريم . در حقيقت پول شارژ ماهيانه كه ميديد قسمتيش مال مخابرات هست ... اون توضيح رو هم دادم كه مكانيسم كار دستتون بياد و بدونيد چه خبره! :biggrin1:

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی.من چند تا سوال راجع به adsl و وایرلس و اینجور چیزا داشتم.اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم پیشنهادش رو بشنوم
اول اینکه شما واسه اشتراک 256 نامحدود تو مایه های 20 تا 27 تومن چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید.{من خودم داتک و رایان سما رو پیدا کردم,اگه کسی میدونه کدوم یکی از این دو تا یا چه شرکت دیگه ای بهتره بگه} فقط خواهشا از روی تعصب یا تبلیغ نباشه
دوم:می خوام بدونم قیمت یه مودم وایرلس که استانداردش 802.11b باشه حدودا چقدره؟و شما چه مارکی رو پیشنهاد میکنید؟{می خوام اینترنت رو با پی اس پی share کنم
سوم:{این سوال یه ذره مسخرس ولی من نمیدونم}سوالم اینه که واسه هر سرعتی یه مودم مخصوص هست یا یه مودم میتونه چند سرعت رو ساپورت کنه؟{مثلا من شاید بخوام یک ماه اشتراک 512 بگیرم و یک ماه اشتراک 128 میشه با یه مودم این کار رو کرد؟}{مثله اینکه با یه دوربین 5MP میتونید یه عکس 2MPبگیرید ولی مطمئنا نمیتونید با یه 2MP یه عکس 5MP بگیرید.مثال خوبی بود؟}اگه اینطوره قیمته یه مودم که 512 به پایین رو ساپورت کنه بدید.
سوال چهارم:آیا ممکنه یه مادر برد مودم های وایرلس رو ساپورت نکنه؟چون سیستم من ماله 4 سال پیش هست.
سوال پنجم:به دانشجو جماعت سرویس بالای 128 میدن دیگه؟{این همه درس میخونیم لااقل یه فرقی با جماعت غیر دانشجو داشته باشیم}
سوال ششم:نصب مودم کار خیلی تخصصی و وقت گیری هست که برای نصب میگن{راه اندازی هفت روز کاری یا هزینه راه اندازی 10000 تومان}یا به جز نصب مودم کارهای دیگه ای هم انجام میدن که ما بلد نیستیم؟
سوال هفتم:ADSLمعمولی با+ADSL 2جه فرقی داره؟من بعضی جاها خوندم+ADSL 2 یا
ADSL
ولی رفتم توی سایت داتک و رایان سما خبری از +ADSL 2نبود؟
سوال هشتم:اگه من مودم رو آزاد بخرم شرکت وصلش میکنه؟چون من خودم بلد نیستم راهش بندازم.
شرمنده.خیلی سوال پرسیدم ولی ممنون میشم به همش جواب بدید.بازم ممنون.مر30

سوالم اینه که واسه هر سرعتی یه مودم مخصوص هست یا یه مودم میتونه چند سرعت رو ساپورت کنه؟{مثلا من شاید بخوام یک ماه اشتراک 512 بگیرم و یک ماه اشتراک 128 میشه با یه مودم این کار رو کرد؟}{مثله اینکه با یه دوربین 5MP میتونید یه عکس 2MPبگیرید ولی مطمئنا نمیتونید با یه 2MP یه عکس 5MP بگیرید.مثال خوبی بود؟}اگه اینطوره قیمته یه مودم که 512 به پایین رو ساپورت کنه بدید.

مودم ربطي به سرعت نداره . كيفيت مودم مهمه كه اونم انواع TPLINK و يا ASUS انتخابهاي خوبي هستند .

سوال چهارم:آیا ممکنه یه مادر برد مودم های وایرلس رو ساپورت نکنه؟چون سیستم من ماله 4 سال پیش هست.

بايد ببيني روي مادربرد شكاف براي جا زدن مودم وايرلس (ويا احيانا درگاه USB) وجود داره يا نه . بستگي به نوع مودم داره ...

سوال ششم:نصب مودم کار خیلی تخصصی و وقت گیری هست که برای نصب میگن{راه اندازی هفت روز کاری یا هزینه راه اندازی 10000 تومان}یا به جز نصب مودم کارهای دیگه ای هم انجام میدن که ما بلد نیستیم؟

اون هفت روز كاري براي رانژه كردن خط شما با مخابراته . نصب مودم توي خونه بيشتر از 5 دقيقه طول نميكشه . يه سري اطلاعات ميخواد كه براي شركتها متفاوته . اگه بتوني يه نصاب گير بياري و يا احيانا توي سايتشون زده باشه كار خيلي سختي نيست ...

سوال هفتم:ADSLمعمولی با+ADSL 2جه فرقی داره؟من بعضی جاها خوندم+ADSL 2 یا
ADSL
ولی رفتم توی سایت داتک و رایان سما خبری از +ADSL 2نبود؟

ADSL روي فاصله شما از مركز مخابراتي حساسه . البته خيلي نيست ها . تو سرعتهاي بالا بيشتر خودش رو نشون ميده . ADSL 2+ اين حساسيت رو نداره و براي فاصله هاي 1 كيلومتر به بالا پيشنهاد ميشه كه مودمش هم بايد ADSL 2+ ساپورت باشه ...

سوال هشتم:اگه من مودم رو آزاد بخرم شرکت وصلش میکنه؟چون من خودم بلد نیستم راهش بندازم.

اگه از مودمهاي معمول باشه بله . اصولا پيشنهاد ميشه از خود شركت بگيري تا يه وقت مشكلي پيش اومد ازشون راحت كمك بگيري ...

1.من داتک رو پيشنهاد ميکنم
2.فکر کنم از 90 تومن شروع بشه
3.والّا تا اونجايی که من ميدونم مودم wireless تا 54 mbps رو support ميکنه
من خودم الان wl-600g asus دارم بين lap top و psp share هست ميتونم با چيزای ديگم share کنم محدوديت نداره
5.آره فقط کارت دانشجويی رو ميخوان

... یه مودم وایرلس که استانداردش 802.11b باشه حدودا چقدره؟ ...

... واسه هر سرعتی یه مودم مخصوص هست[؟] ...
سلام

یک عدد تیپی لینک 8811 بقیمتی حدود 30 خریداری شد.

غالباً «جی(با پهنای باندی حدود 54 مگابیت)» و در انواع گرانتر از «اِن» نیز پشتیبانی می شه. نسخه بعلاوه دو مبدِّل(مودم) معمولاً از حدّاقل قیمت 65 قابل تهیه است که بهره نرخ دریافت آن بالاتر است. حداکثر پهنای باند دریافت مبدّل نیز مسأله ای نیست.

بازم سلام.مرسی که انقدر به سوالات ما پاسخ دادید.ممنون
من یه چیزایی فهمیدم ویه چیزایی نفهمیدم.که اگه پاسخ بدید ممنون میشم:
چون فاصله ما از مرکز مخابراتی بالای 4 کیلومتر هست و adsl به بالای یک کیلومتر حساسه پس باید + adsl 2 بگیرم.ولی توی سایت اون 2 تا شرکت{داتک و رایان سما}چیزی از + adsl 2 ننوشته بود.کسی شرکتی رو میشناسه که واسه مرکز حق شناس{4472}+ adsl2 ارائه بده؟{ترجیحا 256 نا محدود بین 20 تا 30 تومن}
یه سوال راجع به مودم.من سوالم رو توی سایت pspcenter هم مطرح کردم که یه جا نوشته بود:
{سازگاری و یا عدم سازگاری برای استفاده از سایت xlink برای انجام بازی های انلاین پی اس پی
در فروم سایت xlink یک لیست از مودم های که با خدمات ارائه شده سایت هماهنگی دارند/ ندارند موجود هست}پس به این ترتیب برای اجرای آنلاین بازی های psp هر مودمی نمیتونه کار کنه.
کسی میدونه کدامیک از مودم های زیر توی ایرن هست و قیمتش چنده؟
این لینک سایت:http://www.teamxlink.co.uk/forum/viewtopic.php?t=11469
راستی اگه یه مودم استاندارد g رو ساپورت کنه,استاندارد b رو هم ساپورت میکنه؟چون مال پی اس پی b هست,یه مودم g میتونه ساپورتش کنه؟
راستی واسه مودم هم adsl عادی و + adsl2 فرق داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or