اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من می خوام adsl رو به یه کامپیوتر دیگه تو اتاق وصل کنم مودمم هم یه جای پورت lan بیشتر نداره یکی دیگه هم داره به اسم consol که نمی دونم به چه درد می خوره حالا من باید برای شیر کردن اینترنت یه هاب بخرم؟البته یه کارت شبکه دیگه به غیر از اونی که روی مادر برد هست دارم با اون نمیشه کاری کرد؟

سلام بر دوستان.
می خواستم بدونم سرعت دانلود ADSl2 256 چقدر هست؟
چون تازه اومده توشهرما(نه اینکه شهرما با علم پیش میاد)
وقیمتش خیلی گرونه (80تومان نامحدود-35تومان شبانه)می خواستم ببینم میرزه بگیرم یا خیر؟

من می خوام adsl رو به یه کامپیوتر دیگه تو اتاق وصل کنم مودمم هم یه جای پورت lan بیشتر نداره یکی دیگه هم داره به اسم consol که نمی دونم به چه درد می خوره حالا من باید برای شیر کردن اینترنت یه هاب بخرم؟البته یه کارت شبکه دیگه به غیر از اونی که روی مادر برد هست دارم با اون نمیشه کاری کرد؟

نبود.................

دوستان یه خبر شوکه کننده...
دوستانی که از اینترنت صبا نت استفاده میکنن اگه تا یک هفته به اینترنت وصل نشن پورت جمع آوری و پولشونم میپره من اینو خوندم باورم نشد الان به پشتیبانی زنگ زدم گفت بله مدیریت این تصمیمو گرفته!!!!
اینترنت یکی از بچه ها هم توی سایت p30world این بلا سرش اومده!!!!!!

سلام
من یه لپ تاپ دارم با یه پی سی و اکسس پوینت که مودم ای دی اس ال هم هست
حالا من میخوام هم زمان با لپ تاپ از طریق وایرلس به اینترنت وصل شم و با پی سی از طریق لن که به اکسس پوینت وصل میشه
باید چیکار کنم ؟
سیستم عامل لپتاپ اکس پی و پی سی ویستا هست
برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات بین لپتاپ و پی سی باید چیکار کنم ؟
میخوام از طریق اکسس پوینت اطلاعات رو اشتراک بگذارم تا دیگه نخوام سیم به لپتاپ وصل کنم
ممنون میشم راهتماییم کنید
راستی این مشکل سرعت کی درست میشه
ما اخرش نفهمیدیم سراسریه ؟
راستی freedoom جان شما چطور با 128 صبا نت 120 دانلود داشتین ؟
مطمئن هستی ؟
توضیح این قضیه و چگونگی تنظیمش یکم طولانیه...ضمن اینکه مثلا من با دو ویندوز مختلف انجامش ندادم(هرچند که مهم هم نیست!)اگه لپ تاپ وایر لس داری مسلما اینترنتت هم وایر لس هست که برات مهمه...اگه تو محدوده‌ی برد فرستنده‌ی اصلی باشی که مشکلی برای اتصال لپ تاپ نداری،فقط کافیه وایر لسش رو روشن کنی(مثلا تو سری VAIO یه دکمه کنار لپ تاپ سمت راست هست که روشنش میکنه خیلی ساده) ...در ادامه هم یه خروجی لن از لپ‌تاپ به کامپیوتر میدی ،تنظیمات لن برای هردو هم یکسانه فقط یه عدد آخرش فرق داره...اینطوری لپ‌تاپ گیرنده‌ی اصلی و PC سیستم زیر مججموعه میشه...اگر هم که آنتن دریافت کننده گرفتی برای وایر‌لس بهتره دنبال راه بهتری غیر از سیستم دریافت خود لپ‌تاپت باشی...چون خود من که از وایر لس استفاده میکنم نتیجه‌ی جالبی از دریافت از طریق لپ تاپ نگرفتم و مجبور شدم از روش کلاسیک پورت لن با لپ تاپ به اینترنت وصل بشم.

سلام بر دوستان.
می خواستم بدونم سرعت دانلود ADSl2 256 چقدر هست؟
چون تازه اومده توشهرما(نه اینکه شهرما با علم پیش میاد)
وقیمتش خیلی گرونه (80تومان نامحدود-35تومان شبانه)می خواستم ببینم میرزه بگیرم یا خیر؟

من یه مدت 256 داشتم که سرعت دانلودم در حالت طبیعی حوالی 40 بود...اما مقدار دقیقی نداره...یکی رو میشناسم که سرعت دانلودش با 128 همین مقداره و با 256 تا 70 میرسه....ولی مثلا وایر لس جای مانور بیشتری داره و 256 سرعت دانلودش 80 میشه(البته بدون دانلود منیجر هایی که از راه‌های غیر معمول استفاده میکنن)

توضیح این قضیه و چگونگی تنظیمش یکم طولانیه...ضمن اینکه مثلا من با دو ویندوز مختلف انجامش ندادم(هرچند که مهم هم نیست!)اگه لپ تاپ وایر لس داری مسلما اینترنتت هم وایر لس هست که برات مهمه...اگه تو محدوده‌ی برد فرستنده‌ی اصلی باشی که مشکلی برای اتصال لپ تاپ نداری،فقط کافیه وایر لسش رو روشن کنی(مثلا تو سری VAIO یه دکمه کنار لپ تاپ سمت راست هست که روشنش میکنه خیلی ساده) ...در ادامه هم یه خروجی لن از لپ‌تاپ به کامپیوتر میدی ،تنظیمات لن برای هردو هم یکسانه فقط یه عدد آخرش فرق داره...اینطوری لپ‌تاپ گیرنده‌ی اصلی و PC سیستم زیر مججموعه میشه...اگر هم که آنتن دریافت کننده گرفتی برای وایر‌لس بهتره دنبال راه بهتری غیر از سیستم دریافت خود لپ‌تاپت باشی...چون خود من که از وایر لس استفاده میکنم نتیجه‌ی جالبی از دریافت از طریق لپ تاپ نگرفتم و مجبور شدم از روش کلاسیک پورت لن با لپ تاپ به اینترنت وصل بشم.

من یه مدت 256 داشتم که سرعت دانلودم در حالت طبیعی حوالی 40 بود...اما مقدار دقیقی نداره...یکی رو میشناسم که سرعت دانلودش با 128 همین مقداره و با 256 تا 70 میرسه....ولی مثلا وایر لس جای مانور بیشتری داره و 256 سرعت دانلودش 80 میشه(البته بدون دانلود منیجر هایی که از راه‌های غیر معمول استفاده میکنن)

یه کمی گنگ توضییح دادی من متوجه نمیشم
کسی دیگه ای نبود راهنمایی کنه ؟

سوال فني....ميخوام اينترنت ١٢٨ از داتك بگيرم خوبه؟بعد با يه مودم چه جوري ميشه هم از كامپيوتر استفاده كرد هم ايكس باكس ؟يعني ميشه از پشت كامپيوتر مودم رو كند وبه پشت ايكس باكس زد ؟قطع نميشه؟

سوال فني....ميخوام اينترنت ١٢٨ از داتك بگيرم خوبه؟بعد با يه مودم چه جوري ميشه هم از كامپيوتر استفاده كرد هم ايكس باكس ؟يعني ميشه از پشت كامپيوتر مودم رو كند وبه پشت ايكس باكس زد ؟قطع نميشه؟

والله تا جايي كه من ميدونم بايد مودمي بگيري كه روتر دار باشه . يعني دو تا خروجي داشته باشه .

نه افت سرعت که نداره!
واسه من همین 512 با محدودیت بهتر هست البته شاید بکنمش 1 مگ !
من همه ی روز پایه نت نیستم و چند ساعتی میام بیشتر سرعت واسم مد نظر هست ....

الان 512 دارم استفاده میکنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or