توضیح این قضیه و چگونگی تنظیمش یکم طولانیه...ضمن اینکه مثلا من با دو ویندوز مختلف انجامش ندادم(هرچند که مهم هم نیست!)اگه لپ تاپ وایر لس داری مسلما اینترنتت هم وایر لس هست که برات مهمه...اگه تو محدودهی برد فرستندهی اصلی باشی که مشکلی برای اتصال لپ تاپ نداری،فقط کافیه وایر لسش رو روشن کنی(مثلا تو سری VAIO یه دکمه کنار لپ تاپ سمت راست هست که روشنش میکنه خیلی ساده) ...در ادامه هم یه خروجی لن از لپتاپ به کامپیوتر میدی ،تنظیمات لن برای هردو هم یکسانه فقط یه عدد آخرش فرق داره...اینطوری لپتاپ گیرندهی اصلی و PC سیستم زیر مججموعه میشه...اگر هم که آنتن دریافت کننده گرفتی برای وایرلس بهتره دنبال راه بهتری غیر از سیستم دریافت خود لپتاپت باشی...چون خود من که از وایر لس استفاده میکنم نتیجهی جالبی از دریافت از طریق لپ تاپ نگرفتم و مجبور شدم از روش کلاسیک پورت لن با لپ تاپ به اینترنت وصل بشم.
من یه مدت 256 داشتم که سرعت دانلودم در حالت طبیعی حوالی 40 بود...اما مقدار دقیقی نداره...یکی رو میشناسم که سرعت دانلودش با 128 همین مقداره و با 256 تا 70 میرسه....ولی مثلا وایر لس جای مانور بیشتری داره و 256 سرعت دانلودش 80 میشه(البته بدون دانلود منیجر هایی که از راههای غیر معمول استفاده میکنن)