من خودم تا حالا Datak نداشتم ولی آنلاین که بازی میکردم چه تو لایو چه بازی های PC خیلی ها رو دیدم که داتک داشتن و پینگ های خیلی خوبی داشتن..کلا داتک پینگش با کشورهای خارجی نسبت به شرکت های دیگه بهتره..البته یکی دو نفر هم دیدم که پینگشون خیلی بد بود و مرکز مخابراتی هم بی تاثیر نیست.ولی در کل داتک یکی از بهترین شرکت ها برای بازی آنلاین هست...Datak-telecom بدرد Live میخوره !؟
www.internetfinder.irدر ضمن اصلا چجوري ميشه فهميد چه شركتهايي به منطقه دلخوهتون سرويس ميده يا نه ؟؟ يه سري از اين شركتها سايتهاشون اين سيستمي كه پيش شماره ميدي بهت ميگه ميشه يا نه رو ندارن .
اقا من صبانت دارم با محدودیت 5 گیگ حالا سرعت دانلودم شده 7-8 قبلا 50-52بود چرا؟
شما سرويس 64 استف ميكنيد . قبلا پهناي باندشون باز بود . سرعت تا 120 هم ميرفت . اما چند وقتيه تا سرويس 128 رو پهناي باند رو بستن . سرعت ها واقعي شده .... منم با 128 با 16 دان ميكنم ... قبلا با 120 دان ميكردم ...
اقا شرمنده شما از کجا فهمیدید ماله من 64 یه نیگا به عکس میندازید لطفا
مشکل سراسری است و تا اونجا که من میدونم مربوط یه قطع یکی از لینکهای ارتباطیه و فقط هم مربوط به صبانت نمیشه.
بله . مشكل مخابراتيه ... منم با داتك همچين مشكلى دارم .مشکل سراسری است و تا اونجا که من میدونم مربوط یه قطع یکی از لینکهای ارتباطیه و فقط هم مربوط به صبانت نمیشه.