shadmehr_m
کاربر سایت
دوستان تو سایت پارس آنلاین که میری تازگی واسه مرکز نهری پیش شماره 8868 رو میزنی میگه سرویس میدیم! نهری که همش فیبره! یعنی پارس آنلاین رو فیبر میده غیر افروز؟
در مورد مودم های مصرفی شاتل اطلاعی ندارم ولی بهتر هست مودم از خود شرکت بخریمودمی که شاتل ارائه می کنه چیه ؟ قیمتشم 60700 هست . آیا مودم خوبیه ؟
مودم رو خودم بگیرم یا از اونا بگیرم ؟ خودم نصب کنم ؟ ( می تونم ؟؟ ) یا اون فرد میاد و ...
در مورد سرعتش نمیدونم....ولی شاتل تنها ISP ایرانه که شب ها ping ـش با ترکیه و بعضی از نواحی اروپا به زیر 100 میرسه.البته همیشه هم اینجوری نیست!سرعت توی شب ها کم نمیشه ؟
پینگ چه طوره ؟
100%پنلی داره که بتونم مصرفم رو چک کنم ؟
معمولا صفحه ای که برای چک کردن محدودیت میذارن یه قسمت برای چک کردن میزان استفاده داره.برنامه DU Meter برای حساب کردن مصرف خوبه ؟ یا برنامه بهتری سراغ دارین ؟
من میخواستم داتک بگیرم ولی گفتن که پورتاشون پره... حالا میخوام ببینم که ارزشش رو داره که برم تو نوبت؟حدودا تا کی مخابرات پورت جدید بهشون میده؟ممکنه از یک ماه بیشتر بشه؟ من مهمترین چیز واسم یکی پینگه یکیم سرعت Page باز کردن منطقمون رو شاتل هم پوشش میده. با تشکر
پورت جدید که بهشون نمیدن وقتی یه نفر سرویسشو جمع کنه پورت خالی میشه داتک بیشتر برای دانلود خوبه page باز کردنش زیاد تعریفی نداره به نظر من هم از شاتل بگیرمن میخواستم داتک بگیرم ولی گفتن که پورتاشون پره... حالا میخوام ببینم که ارزشش رو داره که برم تو نوبت؟حدودا تا کی مخابرات پورت جدید بهشون میده؟ممکنه از یک ماه بیشتر بشه؟ من مهمترین چیز واسم یکی پینگه یکیم سرعت Page باز کردن منطقمون رو شاتل هم پوشش میده. با تشکر
اين سرعتهايي كه نوشتن واقعا به همين مقدار هسات يا متفاوت هست ؟؟
مودمهايي كه ميدن تو پاچه ميكنن يه خوبن ؟؟ خودم بگيرم بهتره يا بگم بدن بهم؟؟