اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان تو سایت پارس آنلاین که میری تازگی واسه مرکز نهری پیش شماره 8868 رو میزنی میگه سرویس میدیم! نهری که همش فیبره! یعنی پارس آنلاین رو فیبر میده غیر افروز؟

سلام من الان سرویس سپنتا دارم نا محدود 128 چند روز دیگه تموم میشه میخوام بدونم با کیفیت خوب و در عین حال ارزون چیزی سراغ دارید؟واسه تهران میخوام.محدودم بود اشکال نداره ولی محدودیتش کم نباشه دیگه حداقل 8 گیگو داشته باشه قیمتم ارزون باشه

با سلام به همه
یه سوال داشتم ؟
می خواستم یه access point بگیرم .
1 ) یه مدل خوب زیر 100 تومان ؟
2 ) فرکانسش باعث تداخل در تلفن بیسیم نمیشه ؟
با تشکر :cool:

یه شرکت اینترنتی برای خدمات به اصطلاح پرسرعت معرفی کنید البته من دانلود ندارم حجمی هم باشه مهم نیست
پ.ن:اون دوستمون داتک روپرسیدن من داشتم سرویسش رو قبلا نامحدود که خوب بود ومشکلی نداره فقط یه نمه گرونه چون سرویس حجمی نداره

دوستان میخوام از شاتل 128 eco بگیرم .
مودمی که شاتل ارائه می کنه چیه ؟ قیمتشم 60700 هست . آیا مودم خوبیه ؟
مودم رو خودم بگیرم یا از اونا بگیرم ؟ خودم نصب کنم ؟ ( می تونم ؟؟ ) یا اون فرد میاد و ...
25000 تا هزینه نصبه ؟ یا فقط پول مخابراته ؟
سرعت توی شب ها کم نمیشه ؟
پینگ چه طوره ؟
پنلی داره که بتونم مصرفم رو چک کنم ؟
برنامه DU Meter برای حساب کردن مصرف خوبه ؟ یا برنامه بهتری سراغ دارین ؟
نکته ای ؟ در مورد ADSL چون تجربه اولمه :) !
اگه مقدوره سریعتر جواب بدین چون فردا صبح میخوام برای خرید اقدام کنم . ممنون .

مودمی که شاتل ارائه می کنه چیه ؟ قیمتشم 60700 هست . آیا مودم خوبیه ؟
مودم رو خودم بگیرم یا از اونا بگیرم ؟ خودم نصب کنم ؟ ( می تونم ؟؟ ) یا اون فرد میاد و ...
در مورد مودم های مصرفی شاتل اطلاعی ندارم ولی بهتر هست مودم از خود شرکت بخری ;)

نصب کردنش هم کاری نداره...به lan وصل کنی خود به خود شناخته میشه فقط میمونه توی Browser ـت یه user& pass رو وارد کنی که به خاطر همین کار معمولا 10-15 تومن از ملت میگیرن :|
سرعت توی شب ها کم نمیشه ؟
پینگ چه طوره ؟
در مورد سرعتش نمیدونم....ولی شاتل تنها ISP ایرانه که شب ها ping ـش با ترکیه و بعضی از نواحی اروپا به زیر 100 میرسه.البته همیشه هم اینجوری نیست!

پنلی داره که بتونم مصرفم رو چک کنم ؟
100%

برنامه DU Meter برای حساب کردن مصرف خوبه ؟ یا برنامه بهتری سراغ دارین ؟
معمولا صفحه ای که برای چک کردن محدودیت میذارن یه قسمت برای چک کردن میزان استفاده داره.

این مودم ها رو که از تو کنسول ست می کنیم ( lan ) بعد چه جوری باید کانکت بشیم ؟ ( PPPOE )
از توی کنسول مشخصه که خط آماده هست و سرعتش هم نوشته چراغ مودم هم ثابته .
اگه ابتدایی بود ببخشید . ( برای دوستم میخوام )
ممنون .

من میخواستم داتک بگیرم ولی گفتن که پورتاشون پره... حالا میخوام ببینم که ارزشش رو داره که برم تو نوبت؟حدودا تا کی مخابرات پورت جدید بهشون میده؟ممکنه از یک ماه بیشتر بشه؟ من مهمترین چیز واسم یکی پینگه یکیم سرعت Page باز کردن منطقمون رو شاتل هم پوشش میده. با تشکر

آخرین ویرایش:
من میخواستم داتک بگیرم ولی گفتن که پورتاشون پره... حالا میخوام ببینم که ارزشش رو داره که برم تو نوبت؟حدودا تا کی مخابرات پورت جدید بهشون میده؟ممکنه از یک ماه بیشتر بشه؟ من مهمترین چیز واسم یکی پینگه یکیم سرعت Page باز کردن منطقمون رو شاتل هم پوشش میده. با تشکر

به نظر من شاتل خیلی بهتره از نظر سرعت و امکانات

پورت جدید که بهشون نمیدن وقتی یه نفر سرویسشو جمع کنه پورت خالی میشه داتک بیشتر برای دانلود خوبه page باز کردنش زیاد تعریفی نداره به نظر من هم از شاتل بگیر

دوستان گرام من مي خواستم از oracle بگيرم. 128 ارسال هست و 256 دريافت. قيمت 30 تومن ماهيانه بدون محدوديت . مي خواستم بينم خوبه يا از اين بهتر هم گيرم مياد. و
اين سرعتهايي كه نوشتن واقعا به همين مقدار هسات يا متفاوت هست ؟؟
مودمهايي كه ميدن تو پاچه ميكنن يه خوبن ؟؟ خودم بگيرم بهتره يا بگم بدن بهم؟؟
لطف كنين يه راهنمايي بزنين چون دفعه اولمه ميخام بگيرين. خواهشن نگين برو صفحه هاي قبلي رو ببين كه سرگيجه ميگرم :blushing:

ممنون

اين سرعتهايي كه نوشتن واقعا به همين مقدار هسات يا متفاوت هست ؟؟
مودمهايي كه ميدن تو پاچه ميكنن يه خوبن ؟؟ خودم بگيرم بهتره يا بگم بدن بهم؟؟

والله در مورد شركت كه نميدونم . اما اين دوتا رو ميتونم جواب بدم . سرعتها واقعي هست اكثرا . البته توجه داشته باشيد كه با 128 كيلوبيت دريافت شما سرعت دانلودي برابر با 16 كيلوبايت بر ثانيه خواهيد داشت .
مودم هم از خود شركت بگيري بهتره . البته بايد ببيني چه مدلي بهت ميدن و به چه قيمتي؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or