اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یا خدا بدادم برسید اینا چی تو زمین جلوی خونه ما کردن
میگن واسه مخابراته فیبر نوری که نیست ؟؟؟؟؟؟؟ شبیه لوله اب هستن وقتی از زمین در اومدن رفتن تو یه چیز سفید (خیلی ناز)
از کجا بفهمم اینا چین ؟؟؟؟؟اگه فیبر باشه اینترنت قطع میشه :((

بله.... من از صبانت سرویس گرفتم و با سرعت 7kb دارم دانلود میکنم.... 3گیگ اعتبارمم خوردن.... کلا ادمای دزد صفتین;)
با چه سرویسی سرعت دانلودت 7 هست ؟!:confused:
من از شرکت لایزر سرویس 128 سه گیگ میگیرم سرعت دانلودش 10 روزه اول 7-6 بود،ولی الان اومده 13-12 !
سلام دوستان؛
من الان 128 سه گیگ دارم،
512 یک گیگ بیشتر می ارزه یا 128 3 گیگ ؟!
نظر دوستان چیه ؟!؟!:confused:

من میخوام adsl بگیرم لطفا در مورد همه ی هزینه هاش بگید آخه دفعه اولمه و اینکه خودم میتونم وصل کنم ؟ چه طوری؟!ضمنا هر دفعه که بخام سرویس عوض کنم باید مودم هم عوض کنم؟!

من میخوام adsl بگیرم لطفا در مورد همه ی هزینه هاش بگید آخه دفعه اولمه و اینکه خودم میتونم وصل کنم ؟ چه طوری؟!ضمنا هر دفعه که بخام سرویس عوض کنم باید مودم هم عوض کنم؟!

با سلام
adsl دو نوع موجود می باشد:

1-adsl محدود

2-adsl نا محدود

1-adsl محدود این adsl قیمته ازونی داره مثلا برای کسانی خوبه که زیاد از اینترنت استفاده نمیکنند مثلا سرعته 512 ماهی 30 هزار تومان است و محدویته دانلود داره برای همین 512 شما میتوانی ماهی 10 گیگ دانلود کنی اینه مثل زدم بعد اگر تمام شد دوباره باید بری شارج کنید البته امکان داره شما این را یک روزه تمام کنی یا یک ماه بستگی به استفادتان دارد.

2-adsl نا محدود این adsl قیمته گرونی دارد مثلا برای کسانی خوبند که همیشه از اینترنت استفاد میکنند مثلا سرعته 256 ماهی 120 تومان هزینه دارد و هر چقدر استفاذه کنی تمامی ندارد.

برای مودمه دستگاه هم اگر شش ماهی یا یکسالی باشد مودم را مجانی میدند

البته که سرعته خیلی عالی دارد چون خودم بیشتر یکسالی است که استفاده میکنم وازشم خیلی راضیم :love:

-adsl نا محدود این adsl قیمته گرونی دارد مثلا برای کسانی خوبند که همیشه از اینترنت استفاد میکنند مثلا سرعته 256 ماهی 120 تومان هزینه دارد و هر چقدر استفاذه کنی تمامی ندارد.
سلام
بابا کجا 256 نامحدود ماهی 120 هزار تومان هزینه داره. من خودم الان 256 نامحدود دارم و دارم ماهی 40 هزار تومان میدم. در ماه هم بالای 35 گیگ دانلود و آپلود دارم.
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or