اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
1- کسی یه تست از شرکت شاتل نداره ؟ ( یا کی میتونه یه تست بگیره ) کلا شرکت خوبی هست ؟ بدرد آنلاین بازی کردن میخوره ؟ نظرتون رو بگین .
2- کسی تا حالا از شرکت شهرداد اینترنت گرفته ؟ لطفا نظرتون رو بگین . ( تست باشه که عالیه )
ممنون

با 23 تومن ماهی یه شرکت که سرعته دانلودش از 30 بیشتر باشه و نامحدود باشه یا 5گیگ یا بیشتر باشه به پیش شماره 6690 میشه معرفی کنید !؟ :biggrin1:

سلام دوستان من میخوام تازه هم مودم بگیرم هم اشتراک برای تهران پیش شماره 2267 مرکز مخابراتی شهید غریبی (قیطریه) کدوم شرکتو پیشنهاد میکنید هزینش زیاد مهم نیست اگه کیفیتش خوب باشه. ممنون میشم کمک کنید.

سلام دوستان من میخوام تازه هم مودم بگیرم هم اشتراک برای تهران پیش شماره 2267 مرکز مخابراتی شهید غریبی (قیطریه) کدوم شرکتو پیشنهاد میکنید هزینش زیاد مهم نیست اگه کیفیتش خوب باشه. ممنون میشم کمک کنید.

شرکت های زیر پیشنهاد میشن :

شاتل
داتک
لایزر
پارس آنلاین
صبانت
آزادنت
سپنتا

از بین این ها هم شاتل،سپنتا،صبا نت و لایزر فکر می کنم بهتر باشن.

شرکت های زیر پیشنهاد میشن :

شاتل
داتک
لایزر
پارس آنلاین
صبانت
آزادنت
سپنتا

از بین این ها هم شاتل،سپنتا،صبا نت و لایزر فکر می کنم بهتر باشن.
ممنون از کمکتون. یک سوال دیگه تو ایران asdlبا adsl 2 با این سرعتها اصلا تفاوت دارن با هم؟ بعد برا live هم که میخوام برم مودمی که میگیرم چه مشخصاتی باید داشته باشه؟

ممنون از کمکتون. یک سوال دیگه تو ایران asdlبا adsl 2 با این سرعتها اصلا تفاوت دارن با هم؟ بعد برا live هم که میخوام برم مودمی که میگیرم چه مشخصاتی باید داشته باشه؟

بستگي به فاصلت از مركز مخابرايت داره . اگه خيلي دور باشي تفاوت بين 2 و معمولي هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or