من آسیا تک ندارم....ولی اون چیزی که دیدم رو دارم میگم،پارسال پینگ آسیا تک توی اروپا 12K بود امسال شده 250...قیمتاش هم نسبت به 6 ماه قبلش پیشرفت های خوبی داشتن، شاید دلیلش این باشه...؟
هیچ ISP تو ایران همچین غلطی نمیکنه الان یکی از دوستای صمیمی من از آسیا تک داره 3 هفته اس شارژ نکرده بود امروز شارژ کرد داره استفاده میکنهاگه فقط یک هفته هم تو پرداخت پولت وقفه پیش بیاد رانژتو قطع می کنند و دوباره
مجبورت میکنند برای راه اندازی 15 تومن پیاده شی.
هیچ وقت همچین کاری نکردن توی 1 سال گذشته چون احسان هم آسیا تک داره ولی هیچ وقت سرعت تورنتش هم پایین نیومدهتورنت هم چند ماه پیش قطع کرده بودند. الانو نمی دونم چون من دیگه ازش ADSL نمی گیرم.
به مورد خوبی اشاره کردی کدوم ISP تو ایران پشتیبانی درستی داره که این داشته باشه ؟ :confused:پشتیبانیش هم ...
ندا گستر تو اصفهان خوب پشتیبانی میکنه.من به یارو ساعت 1 نصفه شب هم زنگ میزنم مشکلم رو حل میکنهبه مورد خوبی اشاره کردی کدوم ISP تو ایران پشتیبانی درستی داره که این داشته باشه ؟ :confused:
قیمت ها همینه. مگر بخواهید با داتک مقایسه کنید که من ازش 256 با این قیمت میگرفتم ولی چون چند ماه پیش مشکلاتی براش پیش اومد (یادتون باشه قراردادهاشو با نمایندگیهاش هم فسخ کرد) من بیخیالش شدم و از آسیا تک گرفتم. به نظر خودم و با توجه به تحقیقهایی که داشتم قیمت نامحدود آسیا تک با فاکتور گرفتن شرکت داتک با سایر شرکت ها برابره (یا حتی کمتر)!!فقط ماهی 30 تومن ناقابل برا 128.
رانژه 10 تومنه و تا یک ماه بعد از پرداخت نکردن قطع نمیشه (قطع کردن خطوط از سمت مخابراته و اصلا شرکت دخیل نیست. با توجه به تشابه قرار دادهاشون با مخابرات الان اکثر isp ها بعد از یک ماه اتصال خطت توسط مخابرات قطع میشه و شخصا" ندیدم یعد از یک هفته یا دو هفته قطع بشه)اگه فقط یک هفته هم تو پرداخت پولت وقفه پیش بیاد رانژتو قطع می کنند و دوباره
مجبورت میکنند برای راه اندازی 15 تومن پیاده شی.
من که نیمی از اینترنتو توی همین ماهها از تورنت دانلود کردم!! (ضایع بود؟! :cheesygri)تورنت هم چند ماه پیش قطع کرده بودند. الانو نمی دونم چون من دیگه ازش ADSL نمی گیرم.
اینقدر تفاوت!! خوب شد من پارسال از آسیا تک اینترنت نداشتم!!ولی اون چیزی که دیدم رو دارم میگم،پارسال پینگ آسیا تک توی اروپا 12K بود امسال شده 250...
مرسی از جواب...هیچ سرویس دهنده ای نیست که به شهرهای دیگه سرویس بده؟؟؟؟؟؟؟؟!!
اینو تست کن (برای ساری):مرسی از جواب...
ندا گستر تو اصفهان خوب پشتیبانی میکنه.من به یارو ساعت 1 نصفه شب هم زنگ میزنم مشکلم رو حل میکنه
باورت نمیشه؟ ایناهاش: http://www.asiatech.ir/contents/display/option/41&چی 30 تومن برا یه ماه 128؟؟
برو بابا...
داتك 23.5 ـه .مگه نمیگید گرونه میشه بگید ارزون تر از این جایی مگه هست!!!؟؟؟! که کمتر از 28 تومان باشه
همچین میگید انگار 128 نامحدود رو ماهی 15 تومان میگیرید!
(اینجا ایرانه!!!!)
واقعا داتک 23 تومنه ؟؟:confused:داتك 23.5 ـه .
مرسی از جواب...
تک کاربرش بله!! البته پیشنهاد میکنم به جای 23 تومن 4 تومن بزارید روش و 256 بگیرید. (راستی از اول هم 23 تومان بود. حداقل تا 8 ماه پیش که من ازشون داشتم همین بود, البته 256 داشتم ولی دقیق یادمه که 128 همین قیمت بود که به علت تفاوت کمش 256 گرفتم و به همین دلیل هم پیشنهاد میکنم)واقعا داتک 23 تومنه ؟؟:confused:
من چون خودم 5 شنبه زنگ زدم برای این که بیان مدارکو بگیرن و ثبت نام کردم و اینا (که البته هنوز نیومدن ) همون 29.3 گفتن میشه ماهی 128ش !! یعنی الان یکی قرار داد ببنده قیمتی که بهش میدن با کسی که از قبل داشته فرق میکنه ؟؟
راستی دوستان شماره ی این اسیا تک رو میشه بدید ؟؟
البته به غیر از داتک. اینطوری نمیشه گفت آسیا تک گرونه. فقط میشه گفت داتک ارزونه.داتك 23.5 ـه .