MG.Snake
کاربر سایت
مرسی از جواب...هیچ سرویس دهنده ای نیست که به شهرهای دیگه سرویس بده؟؟؟؟؟؟؟؟!!
مرسی از جواب...هیچ سرویس دهنده ای نیست که به شهرهای دیگه سرویس بده؟؟؟؟؟؟؟؟!!
اینو تست کن (برای ساری):مرسی از جواب...
ندا گستر تو اصفهان خوب پشتیبانی میکنه.من به یارو ساعت 1 نصفه شب هم زنگ میزنم مشکلم رو حل میکنه
باورت نمیشه؟ ایناهاش: http://www.asiatech.ir/contents/display/option/41&چی 30 تومن برا یه ماه 128؟؟
برو بابا...

داتك 23.5 ـه .مگه نمیگید گرونه میشه بگید ارزون تر از این جایی مگه هست!!!؟؟؟! که کمتر از 28 تومان باشه
همچین میگید انگار 128 نامحدود رو ماهی 15 تومان میگیرید!
(اینجا ایرانه!!!!)
واقعا داتک 23 تومنه ؟؟:confused:داتك 23.5 ـه .
مرسی از جواب...
) سرويس ميگيرن و فقط اسماشون فرق ميكنه! من خودم از خزرتارتن ميگيرم كه بين بقيه بنظرم بهتر اومد! فن آوا براي بازي آنلاين (مخصوصا LIVE) خوبه (بيشتر بخاطر قيمتهاش!) ولي اگه ميخواي دانلود كني و اينا بنظرم بهتره از خزر تارتن بگيري!تک کاربرش بله!! البته پیشنهاد میکنم به جای 23 تومن 4 تومن بزارید روش و 256 بگیرید. (راستی از اول هم 23 تومان بود. حداقل تا 8 ماه پیش که من ازشون داشتم همین بود, البته 256 داشتم ولی دقیق یادمه که 128 همین قیمت بود که به علت تفاوت کمش 256 گرفتم و به همین دلیل هم پیشنهاد میکنم)واقعا داتک 23 تومنه ؟؟:confused:
من چون خودم 5 شنبه زنگ زدم برای این که بیان مدارکو بگیرن و ثبت نام کردم و اینا (که البته هنوز نیومدن) همون 29.3 گفتن میشه ماهی 128ش !! یعنی الان یکی قرار داد ببنده قیمتی که بهش میدن با کسی که از قبل داشته فرق میکنه ؟؟
راستی دوستان شماره ی این اسیا تک رو میشه بدید ؟؟
البته به غیر از داتک. اینطوری نمیشه گفت آسیا تک گرونه. فقط میشه گفت داتک ارزونه.داتك 23.5 ـه .
حرفت کاملا درسته! من میگم مثلا یه حد وسط نداره اصلا، یکی داره 128 با محدودیت 1 گیگ در ماه (مگه نمیگید گرونه میشه بگید ارزون تر از این جایی مگه هست!!!؟؟؟! که کمتر از 28 تومان باشه
همچین میگید انگار 128 نامحدود رو ماهی 15 تومان میگیرید!
(اینجا ایرانه!!!!)
) که واقعا کمه، یکی هم این که نامحدوده و 30 تومن!! (چند وقت پیشا سرویساش اینجوری نبود جدیدا اینطوری شده) خب همه هم فکر کنم اگه بخوان ازش سرویس بگیرن مجبور میشن نامحدودش رو انتخاب کنن، شاتل مثلا محدودیت 10 گیگ داره اگه اشتباه نکنم 25 تومن که اون خوبه به نظرم...