اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من الان از صبانت میگیرم 5 گیگ ماهی 19 تومن حالا میخواستم ببینم جایی که نامحدود داشته باشه و قیمتشم زیاد فضایی نباشه همینطور خوب هم باشه کجاست :دی البته منظور از خوب بودن یعنی مشکلی با تورنت و رپید و............ نداشته باشه

مگه نمیگید گرونه میشه بگید ارزون تر از این جایی مگه هست!!!؟؟؟! که کمتر از 28 تومان باشه
همچین میگید انگار 128 نامحدود رو ماهی 15 تومان میگیرید!
(اینجا ایرانه!!!!)
حرفت کاملا درسته! من میگم مثلا یه حد وسط نداره اصلا، یکی داره 128 با محدودیت 1 گیگ در ماه (:eek:) که واقعا کمه، یکی هم این که نامحدوده و 30 تومن!! (چند وقت پیشا سرویساش اینجوری نبود جدیدا اینطوری شده) خب همه هم فکر کنم اگه بخوان ازش سرویس بگیرن مجبور میشن نامحدودش رو انتخاب کنن، شاتل مثلا محدودیت 10 گیگ داره اگه اشتباه نکنم 25 تومن که اون خوبه به نظرم...

حرفت کاملا درسته! من میگم مثلا یه حد وسط نداره اصلا، یکی داره 128 با محدودیت 1 گیگ در ماه (:eek:) که واقعا کمه، یکی هم این که نامحدوده و 30 تومن!! (چند وقت پیشا سرویساش اینجوری نبود جدیدا اینطوری شده) خب همه هم فکر کنم اگه بخوان ازش سرویس بگیرن مجبور میشن نامحدودش رو انتخاب کنن، شاتل مثلا محدودیت 10 گیگ داره اگه اشتباه نکنم 25 تومن که اون خوبه به نظرم...
از اون نظر آره...من چون 6 ماهه گرفتم ماهی 25 تومان افتاد برام . ..

تا اونجایی که میدونم تهران ارزون ترین ADSL داره
ADSL 128 نامحدود تو تهران ماهانه چقدر میگیرن؟؟؟!!
تو ساری بهترین جا 128 نامحدود ماهی 65 تومنه

بچه ها یه مشکلی پیدا کردم که از ظهر دارم سرم میکوبم به دیوار. داستان از این قراره که دیشب تا ساعت 4 صبح بیدار بودم و هیچ مشکلی هم نداشتم. بعد سرمو گذاشتم خوابیدم تا 12 ظهر. 12:30 که اومدم سر کامپیوتر بسیاری از سایتها از جمله همین بازی سنتر باز نمیشه تا الان که دارم اینو مینویسم. (الان با هزار زحمت با UltraSurf اومدم چون حتی Freegate هم جواب نمیده) اینم بگم که از دیشب کامپیوتر خاموش نشده و داشت دانلود میکرد. حالا نه تو بازی سنتر میاد، نه رپیدشیر باز میشه نه میذاره دانلود هامو انجام بدم، الانم که رفتم به gametrailers سر بزنم دیدم اونم باز نمیشه. تمام این ها توی این ارور مشترک هستن.

Connection Interrupted

The connection to the server was reset while the page was loading.

The network link was interrupted while negotiating a connection. Please try again.

از ظهر هم هر چقدر به ISP زنگ میزنم کسی جواب نمیده. اینم باید بگم که دوست خودم هم از دقیقا از سرویس من استفاده میکنه و میگه هیچ مشکلی نداره.

(با سایت هایی مثل bitefight و یاهو و خیلی های دیگه مشکلی ندارم و فقط با بعضی سایت ها اینطوریه.)

فردین منم این مشکلو داشتم.
اول بگو از چه مرورگری استفاده میکنی؟ اگه از IE استفاده میکنی، الان برو با فایرفاکس بیا ببین میشه یا نه؟
دوم ultras urf و freegat e رو از اونجایی که الان هستن پاک کن یا جابجاشون کن یجا دیگه ...ببین درست میشه یا نه .
یه راه دیگه هم اینه ... تمام کوکی های IE و FF رو پاک کن .
انشالاه که درست میشه.
--------------------------------------------------------------------
اما مشکل خودم:
من هر وقت به اینترنت وصل میشم بعد از گذشت یکی دو ساعت چراغ Lan مودم ام شروع میکنه به سرعت چشمک میزنه و کانکشنم تند تند و همزمان با چشمک زدن چراغ lan قطع و وصل میشه و دیگه نمیتونم وصل شم. مشکل از مودمه یا از چیزی دیگه؟ اینم بگم که وقتی ریستارت میکنم تا یه مدت کوتاه مشکل برطرف میشه.

--------------------------------------------------------------------
اما مشکل خودم:
من هر وقت به اینترنت وصل میشم بعد از گذشت یکی دو ساعت چراغ Lan مودم ام شروع میکنه به سرعت چشمک میزنه و کانکشنم تند تند و همزمان با چشمک زدن چراغ lan قطع و وصل میشه و دیگه نمیتونم وصل شم. مشکل از مودمه یا از چیزی دیگه؟ اینم بگم که وقتی ریستارت میکنم تا یه مدت کوتاه مشکل برطرف میشه.

اینگونه مشکلات غالبا از مخابرات و شرکت سرویس دهنده است و یا اینکه خطها Noise داشته باشه هم به همین حالت...!

سلام دوستان یو سوال داشتم من 4 تا سیستم تو خونه داریم می خوام اینترنت adsl رو به صورت wireless بین این سیستم ها شیر کنم و همزمان استفاده کنم حالا می خواستم ببینم چه مدمی یا روتری نیاز دارم قیمت هم بالای 100 نباشه ممنون می شم راهنمایی کنید!!! بعد این مودم های وایرلس که 3 تا آنتن دارن با اون 1 آنتن دارن چه فرقی دارن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or