اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود....

من بلاخره خط رو از PCM در اوردم:biggrin1:
امروز رفتم داتک ثبت نام... منطقه ما 2 تا پورت خالی داشت... خوب يکيش رو گرفتم ( خوشبختانه شانس اوردم ):biggrin1:

الان هم وايرلس دارم ... ولی ديگه راحت شدم از دست وايرلس..... اخيش!!!!!!!!!!!:biggrin1:

دوستان یه خبر جالب و تاسف بار ( که حرفی که درباره قطعی اینترنت و زدم و میفهمین قضیه اش چی بوده )

یادتونه گفته بودم خطر قطعی اینترنت هست و همه جا پخش شده بود . حالا خبری و میدم که اصلا به سایتی مربوط نمیشه .

طی تماسی که با شرکتی که از سرویسش میکنم داشتم ( یک مشکل پیش اومده بود زنگ زدم علت و بپرسم ) همین که تموم شد گفت ما سرویسهامون دیگه یک ماهه نخواهد بود و از این به بعد سه ماهه هر ماه 3 گیگ 39500 و 5 گیگ 54 هزار تومن هستش . پس حدس ها درست بود همه این کارها بازی بود برای گرانی .
درست مثل سهمیه بندی بنزین که میگفتن آزاد نمیشه به هیچ عنوان اما حالا آزاد شده

دوستان یه خبر جالب و تاسف بار ( که حرفی که درباره قطعی اینترنت و زدم و میفهمین قضیه اش چی بوده )

یادتونه گفته بودم خطر قطعی اینترنت هست و همه جا پخش شده بود . حالا خبری و میدم که اصلا به سایتی مربوط نمیشه .

طی تماسی که با شرکتی که از سرویسش میکنم داشتم ( یک مشکل پیش اومده بود زنگ زدم علت و بپرسم ) همین که تموم شد گفت ما سرویسهامون دیگه یک ماهه نخواهد بود و از این به بعد سه ماهه هر ماه 3 گیگ 39500 و 5 گیگ 54 هزار تومن هستش . پس حدس ها درست بود همه این کارها بازی بود برای گرانی .

والا کرج رو نميدونم...

ولی من همين ديروز رفتم و ثبت نام کردم ( پست بالای شما )

بهم گفتن که تک کاربره نميديم يعنی اون ارزونه رو ... گفتن که چند کاربره ميديم يعنی گرون تر ... ولی کيفيت خيلی بهتر ( دقيقاً چيزی که من ميخوام ) خوشبختانه شرکت ثبتی هم دارم و نامه رو گرفتم برای 256 !

در هر حال ماهی 55 تومان رو دارم حتی اگه تا 90 تومان هم بود چون بخاطر کارم... بايد ميگرفتم !

متن پنهان:
سلام
شما از چه شرکتی سرویس میگیری؟
یا علی مدد

درود....

من بلاخره خط رو از PCM در اوردم:biggrin1:
امروز رفتم داتک ثبت نام... منطقه ما 2 تا پورت خالی داشت... خوب يکيش رو گرفتم ( خوشبختانه شانس اوردم ):biggrin1:

الان هم وايرلس دارم ... ولی ديگه راحت شدم از دست وايرلس..... اخيش!!!!!!!!!!!:biggrin1:

این خط شما از اول PCM بود یا فیبر شد و از این حالت عوضش کردید؟

البته یک نکته دیگه ای هم هست که آخر سال ـه و شرکت ها در به در دنبال پول که حقوق و پاداش پرداخت کنند

این خط شما از اول PCM بود یا فیبر شد و از این حالت عوضش کردید؟

از اول pcm بود....
خودشون گفتن که اگه فيبر بود که اصلاً کاريش نميشد کرد ... خوشبختانه pcm بود
بعد از 2 سال اينور اونور آخر مهر ورزيدن در حق بنده حقير اينکار رو انجام دادن!

مسخره تر اينکه شايد تا چند ماه ديگه اصلاً ايران ديگه نباشم!!!! :biggrin1:

سلام به همگی
من یک مشکل دارم اونم این که الان یک مدته یک دفعه لینک قرمز میشه و خود به خود دوباره وصل میشه
منظورم قطع و وصلیه لینکه!
یا گاهی اوقات لینکم هست هون اول ارور میده و به قسمت چک یوزر و پس نمیره!
واقعا 2 3 ماهیه سرویسا افتضاح شده
دوسته من از صبا داره اینطوریه منم از پیشگامان دارم اینطوریه !
و یک چیز دیگه اینکه مگر 2 3 ماه پیش نگفتن هزینه adsl رو کاهش میدن من 2باره رفتم واسه شارژ گفت قیمتا همینه که هست!:دی
من یادمه تو مجلس گفتن چد درصد کم میشه هزینه ها

من یک مشکل دارم اونم این که الان یک مدته یک دفعه لینک قرمز میشه و خود به خود دوباره وصل میشه
منظورم قطع و وصلیه لینکه!
این مشکلو داشتم ... الان یه هفته ایه که خوب شده .

از اول pcm بود....
خودشون گفتن که اگه فيبر بود که اصلاً کاريش نميشد کرد ... خوشبختانه pcm بود
بعد از 2 سال اينور اونور آخر مهر ورزيدن در حق بنده حقير اينکار رو انجام دادن!
اگه از اول pcm بودش چرا نمی تونستین adsl بگیرین؟عجیبه؟شاید پورتا پر بوده منتظر بودین؟

:biggrin1::biggrin1:راست میگیا.من موخم یکم هنگه یه چند روزیه:biggrin1::biggrin1:

:biggrin1: جوون خوبی بودی!

عدم پیش بینی و استفاده از شیوه نامناسب جهت افزایش ظرفیت تلفن ثابت باعث شده است که هزاران مشترک مخابرات از امکان استفاده از اینترنت پرسرعت ADSL محروم شوند. مخابرات در سالهای اخیر بخصوص در مناطق مرکزی شهرها به جای توسعه شبکه کابلی اقدام به استفاده از شیوه ای به نام PCM ( مخفف Pulse Code Modulation ) جهت افرایش ظرفیت نموده است که در این شیوه ظرفیت هر کابل به چندین خط تلفن ثابت اختصاص داده می شود. اگرچه این شیوه توان پاسخگویی به نیاز گفتگوی تلفنی و انتقال صدا را برای مشترکین فراهم میکند اما به دلیل تقسیم ظرفیت یک کابل امکان استفاده و اشتراک اینترنت ADSL برای مشترکینی که خطوط تلفن آنها با این شیوه فراهم شده است وجود نخواهد شد. همچنین این خطوط در اتصال Dailup به شبکه های اینترنت نیز مشکلاتی را برای مشترکین ایجاد میکنند و عموما سرعت اتصال مشترکین اینگونه خطوط پایین تر از 33.6 KB میباشد.این درحالی است که مشترکین از نوع خط خود بی خبر هستند و هزینه اشتراک و آبونمان خط تلفن آنها نیز با مشترکینی که کابل مستقیم دارند یکسان است.
با توجه به اینکه
خطوط تلفن هزاران مشترک مخابرات بخصوص در مناطق مرکزی شهر و مناطق تجاری با استفاده از شیوه فوق فراهم شده است و همچنین محدوده تحت پوشش معدود شرکتهایی که اقدام به ارائه اینترنت بی سیم می کنند حتی در پایتخت نیز شامل همه مناطق نمی شود عملاً بسیاری از مشترکین مخابرات در مناطق مرکزی و تجاری شهر از هرگونه اشتراک اینترنت مناسب و به صرفه اینترنت محروم هستند. در حال حاضر نیز برخی از مهمترین مراکز تجاری کامپیوتر و محصولات مخابراتی واقع در مرکز شهر تهران نیز با چنین مشکلی مواجه هستند.معاون فنی یکی از مراکز مخابراتی معتقد است که قرارداد مخابرات با مشترکین تنها جهت تامین گفتگوی تلفنی و صدا می باشد و مخابرات مسئولیتی نسبت به کیفیت خطوط برای انتقال دیتا و اینترنت ندارد. این در حالی است که راه ساده ای نیز جهت دریافت کابل مستقیم و اینترنت حتی در ازای هزینه بیشتر برای مشترکین وجود ندارد.

من میخاستم ADSL بگیرم میخاسم بدونم باپوله مودمو نصبشو این جور چیزا چقدر در میاد
و از کدوم شرکت بگیرم بهتره هم سرعتش و هم قیمتش مناسب باشه
بعد این که مودمو از خود اون شرکت بگیرم بهتره یا از بیرون
چون بعضی شرکتا هر مودمی رو قبول نمیکنن
همین:biggrin1:

من میخاستم ADSL بگیرم میخاسم بدونم باپوله مودمو نصبشو این جور چیزا چقدر در میاد
بستگی بخوای از کدوم سرویس دهنده بگیری با چه سرعتی بگیری و محدودیت دانلود چقدر باشه
از شرکتای خوب میتونم صپانت-پارس آنلاین-داتک و ... رو گفت.
یه خط متوسط با سرعت 256 و محدودیت دانلود 10GB+هزینه ی مودم و یک اسپلیتر حداقل برای شروع 70-80 تومن آب بخوره
و از کدوم شرکت بگیرم بهتره هم سرعتش و هم قیمتش مناسب باشه
من خودم قیمت ها رو میبینم فکر کنم صپانت از همه بهتر باشه
سایتش:www.sapanet.ir
قیمت سرویس ها:http://www.512.ir/index3.htm
البته شرکتای خوب دیگه ای هم هستن.
بعد این که مودمو از خود اون شرکت بگیرم بهتره یا از بیرون
ا خود اون شرکت بگیری بهتره چون گاهی اوقات میبینی مودم خرابه یا با سرویس دهنده مشکل داره.
چون بعضی شرکتا هر مودمی رو قبول نمیکنن
همین:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or