درود....
من بلاخره خط رو از PCM در اوردم:biggrin1:
امروز رفتم داتک ثبت نام... منطقه ما 2 تا پورت خالی داشت... خوب يکيش رو گرفتم ( خوشبختانه شانس اوردم ):biggrin1:
الان هم وايرلس دارم ... ولی ديگه راحت شدم از دست وايرلس..... اخيش!!!!!!!!!!!:biggrin1:
دوستان یه خبر جالب و تاسف بار ( که حرفی که درباره قطعی اینترنت و زدم و میفهمین قضیه اش چی بوده )
یادتونه گفته بودم خطر قطعی اینترنت هست و همه جا پخش شده بود . حالا خبری و میدم که اصلا به سایتی مربوط نمیشه .
طی تماسی که با شرکتی که از سرویسش میکنم داشتم ( یک مشکل پیش اومده بود زنگ زدم علت و بپرسم ) همین که تموم شد گفت ما سرویسهامون دیگه یک ماهه نخواهد بود و از این به بعد سه ماهه هر ماه 3 گیگ 39500 و 5 گیگ 54 هزار تومن هستش . پس حدس ها درست بود همه این کارها بازی بود برای گرانی .
درست مثل سهمیه بندی بنزین که میگفتن آزاد نمیشه به هیچ عنوان اما حالا آزاد شده
این خط شما از اول PCM بود یا فیبر شد و از این حالت عوضش کردید؟
اگه از اول pcm بودش چرا نمی تونستین adsl بگیرین؟عجیبه؟شاید پورتا پر بوده منتظر بودین؟از اول pcm بود....
خودشون گفتن که اگه فيبر بود که اصلاً کاريش نميشد کرد ... خوشبختانه pcm بود
بعد از 2 سال اينور اونور آخر مهر ورزيدن در حق بنده حقير اينکار رو انجام دادن!
نه ديگه.اگه از اول pcm بودش چرا نمی تونستین adsl بگیرین؟عجیبه؟شاید پورتا پر بوده منتظر بودین؟
:biggrin1::biggrin1:راست میگیا.من موخم یکم هنگه یه چند روزیه:biggrin1::biggrin1:نه ديگه.
اصلا رو خطي كه PCMهه نميشه ADSL وصل كرد. بايد اول از PCM دربياد.
:biggrin1::biggrin1:راست میگیا.من موخم یکم هنگه یه چند روزیه:biggrin1::biggrin1:
بستگی بخوای از کدوم سرویس دهنده بگیری با چه سرعتی بگیری و محدودیت دانلود چقدر باشهمن میخاستم ADSL بگیرم میخاسم بدونم باپوله مودمو نصبشو این جور چیزا چقدر در میاد
من خودم قیمت ها رو میبینم فکر کنم صپانت از همه بهتر باشهو از کدوم شرکت بگیرم بهتره هم سرعتش و هم قیمتش مناسب باشه
ا خود اون شرکت بگیری بهتره چون گاهی اوقات میبینی مودم خرابه یا با سرویس دهنده مشکل داره.بعد این که مودمو از خود اون شرکت بگیرم بهتره یا از بیرون
سرعت ADSL هنوز هم محدودیت داره و به کاربران خانگی سرعت بیشتر از 256 نمیدن(هر چند اونا هم سرعت چرت و پرت و دروغ هستن از نظر من)سلام
این adsl آخر سرعتش برداشته شد؟
الان به خانگی حداکثر چند میدن؟
یک زمانی شنیدم محدودیت برداشته شده و بعد گفتن شایعه بوده!
به نظر من رایکو چون همین جور که قیمتش کمه 128 3gig سیزده هزار تومن سرعتش هم بسیار بالاست : 60kbps اگه شماره ای چیزی خواستی بگو ...تو اصفهان بهترین سرویس چی هستش؟