اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یه جای خوندم که یه مودم ایسوس بود که خودش بدون کامپیوتر ( بعد از خاموش کردن کامپیوتر ) خودش دانلود رو ادامه می داد و سیو می کرئ کسی میدونه چه مدلی و قیمش چنده؟

جان من ؟ :d من تاحالا همچین چیزی ندیدم و نشنیدم !!! فکر کنم اشتباه میکنید یا اونجایی که این مقاله رو نوشته اشتباه کرده ...
آخه جور در نمیاد ...

به كساني كه تصميم دارن براي گيم ADSL بگيرن توصيه شخصيم و تجربه چد سال گيم با ADSL رو دارم...
بهتر است از شرگت هاي غير معروف سرويس بگيرن ...پينگ به مراتب ثابت و كمتري دارن...علت هم مشخصه تعداد كاربر كمتر ترافيك shar كمتر...بگرديد دنبال شركت هاي گم نام..

بچه ها برا لايو مي خوام از وايمكس ايرانسل استفاده كنم همون يو اس بي كه مدتيه تبليغش را مي كنند .نظرتون چيه به درد ايكس باكس مي خوره يا نه از نظر سرعت و حجم ايرانسل خوبه يا نه ؟

راستي بچه ها اكثر اين شركتها بالاتر 128بدون مجوز نميدن.من كه مجوز ندارم چه كار كنم؟ با 128 كه نمي تونم سايت ايكس باكس لايو را هم باز كنم چه برسه به اينكه بخوام آنلاين بازي كنم

راستي بچه ها اكثر اين شركتها بالاتر 128بدون مجوز نميدن.من كه مجوز ندارم چه كار كنم؟ با 128 كه نمي تونم سايت ايكس باكس لايو را هم باز كنم چه برسه به اينكه بخوام آنلاين بازي كنم

128 محدود اکثر شرکت ها سرعتی بسیار بالاتر از 128 می دن تا حتی 2-3 مگ!
مثل پارس آنلاین، اکو شاتل، صبانت، برست لایزر و ...

بچه ها برا لايو مي خوام از وايمكس ايرانسل استفاده كنم همون يو اس بي كه مدتيه تبليغش را مي كنند .نظرتون چيه به درد ايكس باكس مي خوره يا نه از نظر سرعت و حجم ايرانسل خوبه يا نه ؟
چون امیترهاش دور هستن پینگش حتما خیلی پایینه.
یکنفر از مبین نت تست گرفته بود گذاشته بود توی یکی از تاپیکهای همین انجمن.

سلام مروز سرویس مخابرات من فعال شد. 128 با ترافیک 8 گیگ ماهانه 14 و500 تومن. ار شهر مهاباد استان اذربایجان غربی .

و باید بگم در حد تیم ملی اسپانیا ازش راضی هستم:d.

(در ضمن دارم کال اف میزنم.)

آخرین ویرایش:
سلام مروز سرویس مخابرات من فعال شد. 128 با ترافیک 8 گیگ ماهانه 14 و500 تومن. ار شهر مهاباد استان اذربایجان غربی .

و باید بگم در حد تیم ملی اسپانیا ازش راضی هستم:d.

(در ضمن دارم کال اف میزنم.)

یک مساله :
مگر سرویسهایی که مخابرات خودش میده نامحدود نیست؟

یک سوال خیلی مهم :
قبلا مخابرات فقط جاهایی رو خودش ساپورت میکرد که فیبر نوری باشه و هیچ PAP نتونه سرویس بده که این سرویسها هم بخاطر فیبر نوری پینگ خوبی داره و هم سرعت تقریبا بالاتری نسبت به ( سرعت تعریف شده ) داره ولی من با مراجعه به مرکز مخابراتی متوجه شدم خود مخابرات هم تجهیزاتی رو واسه کسانی که مثل ما تو منطقه سیم مسی قرار دارند ترتیب میده با پهنای باند نامحدود
حالا اینجا کسی هست که از مخابرات سرویس میگیره و تو منطقه فیبر نوری نباشه؟! پینگ و کیفیت چطوریه ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or