اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی ممنون.
بازی انلاین هم از این شارژ کم می کنه؟
ببین دانلود فیلم و عکس و بازی و اهنگ و هرچیزی که دانلودی باشه بله کم میکنه حتی وب گردی هم به مقدار خیلی کمی از شارج کم میکنه و حتی رفتن داخل سایت و دیدن فیلم هم کم میکنه و بازی انلاین چون شما به نوعی دارید با فرد مقابل بازی میکنید و نوعی دانلود محسوب میشه و شارج کم میشه

ببین دانلود فیلم و عکس و بازی و اهنگ و هرچیزی که دانلودی باشه بله کم میکنه حتی وب گردی هم به مقدار خیلی کمی از شارج کم میکنه و حتی رفتن داخل سایت و دیدن فیلم هم کم میکنه و بازی انلاین چون شما به نوعی دارید با فرد مقابل بازی میکنید و نوعی دانلود محسوب میشه و شارج کم میشه
مثلا اگه من به طور متوسط 4-5 ساعت بازی انلاین و 2-3 ساعت وبگردی و دانلود کنم.
و ترافیک من 1 ماهه و 17 گیگ باشه به مشکلی بر نمی خورم؟
ممنون.

یک ماه 17 گیگ؟؟اینکه عالیه که بابا کلی انلاین بزنی و دانلود بکنی و وب گردی هم بکنی اخرش تازه 3 گیگ شاید بیشتر هم باقی بمونه
ممنون
شاید من اشتباه می کنم.
یه نگاهی به این سایت میندازید؟
http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/artprices/
درباره ی art 3 یه توضیحی میدید؟3ماهه ست یا 1 ماهه؟
ممنون.

ممنون
شاید من اشتباه می کنم.
یه نگاهی به این سایت میندازید؟
http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/artprices/
درباره ی art 3 یه توضیحی میدید؟3ماهه ست یا 1 ماهه؟
ممنون.
خواهش میکنم عزیز
من خوندم ولی چیزی در مورد اینکه چند ماه هست رو پیدا نکردم ببین زنگ بزن شرکتشون موقعیت خودت رو توضیح بده مثلا بگو برای انلاین میخوام شرایط دانلودت رو هم توضیح بده و اینا و کامل راهنماییت میکنند

من 1 سال هست از سپنتا سرویس میگرفتم...الان پورت ازاد ندارن.... دنبال پینگ خوب هستم دانلود مهم نیست....پیش شماره 0214417 شهید زارعی... راهنمایی کنید ممنون میشم...

اینترنت جلفا اصفهان :
3 ماهه 128 فقط 1 گیگ 10 تومن lol =))
واقعا درست نوشتی؟؟=))=))
اگر ادم در روز فقط 2 ساعت وب گردی بکنه نرسیده به ماه دوم 1 گیگ تموم میشه این ها بر چه مبنایی دارند این کار رو میکنند؟؟1 گیگ خیلی خیلی زود تموم میشه :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or