اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
دوستان،راهنمایی می خواستم از شما بابت راه اندازی سرویس در کرج.
اول اینکه بیشتر واسه بازی کردن می خوام با PS3 .(زیاد بازی میکنم). نوع سرویس و مقدار پهنای باند چقدر باید باشه؟
دوم ، به نظر شما چه مودمی بگیرم بهتره؟ (wireless باشه)
سوم اینکه از کدوم شرکت بگیرم که بهتر باشه؟ (با توجه به اینکه در کرج - گوهردشت هستم.)
با تشکر از پاسخ شما.

پهنای باندی که میخوای بگیری باید بالای 10 gig باشه. چون بازی آنلاین خیلی سریع ترافیک رو میخوره.
اگه برای بازی آنلاین میخوای یا برو از شاتل بگیر یا از صبانت. پینگ این دو شرکت برای بازی آنلاین خیلی خوبه. البته صبا رو نمیدونم تو کرج سرویس میده یا نه.

سرعت 128 Kb/s جواب میده دیگه؟

امروز رفتم سرویس adsl بگیرم قیمت هارو دیدم .....
128 با 1gig: قیمت16تومن
هر gig1:6000...gig3:17000
تازه به دونه محدودیت 128 میدن 45000
اخه این چه قیمتی>>>

آقا چرا اطلاعات غلط میدی به مردم؟:d

هر چی پینگ پایین تر بهتر.

یکی صبا خوبه یکی هم شاتل برای بازی آنلاین.

اشتباه لپی بود ! :))

امروز رفتم سرویس adsl بگیرم قیمت هارو دیدم .....
128 با 1gig: قیمت16تومن
هر gig1:6000...gig3:17000
تازه به دونه محدودیت 128 میدن 45000
اخه این چه قیمتی>>>

مال کجاست ؟!

من که هیچی نفهمیدم والا

باو میگم پیر شدیم رفت!
برای بازی آنلاین به این کاری نداشته باشین کدوم شاتله کدوم صبا کدوم لایزر کدوم دزدیه!
همه که مثل هم نیستن عزیز!
برای بازی آنلاین مهمترین چیز پینگه! بعد سرعت دانلود حتی 16 کیلو هم باشه مشکلی نخواهی داشت!
من بهت قول میدم!

باو میگم پیر شدیم رفت!
برای بازی آنلاین به این کاری نداشته باشین کدوم شاتله کدوم صبا کدوم لایزر کدوم دزدیه!
همه که مثل هم نیستن عزیز!
برای بازی آنلاین مهمترین چیز پینگه! بعد سرعت دانلود حتی 16 کیلو هم باشه مشکلی نخواهی داشت!
من بهت قول میدم!

داداش میدونم مهم پینگه ... میگم که کدوم ISP پینگش خوبه؟؟ پارس انلاین که رسما ما رو به فنا داد...(البته سرعت دانلودش خوبه ها ولی واسه انلاین از افتضاح یه کمی هم اون ورتر)

ببخشید شاید این حرف من مسخره بیاد ولی بستگی به منطقه و شبکه ای که شما پورتتون بهش وصل هست هم داره مثلا من توی قزوین صبانت 128 دارم که سرعت دانلودش 60 هست رفیقم توی تبریز صبانت 128 داره که سرعت دانلودش 220 هست و یکی از دوستام هم تهران هست صبانت128 داره و سرعت دانلودش به زور به 20 میرسه خوب میبینید تفاوت ها رو و برعکس شما انقدر میگید شاتل بده شاتل بده ممکن هست برای یکی خوب جواب بده شاید توی منطقه ی شما بد جواب داده باشه اما توی منطقه ی دیگه یا مثلا شهر دیگه خوب جواب بده و پینگ و سرعت دانلود خوبی رو ارائه کرده باشه من خودم به شخصه از صبانت هنوز راضی هستم ولی جدیدا که نزدیگ 3 هفته هست دارند شبکشون رو توی قزوین درست میکنند هی پینگ خراب میشه و برای 2 ساعت هم پشت هم قطع شده
به هر حال تمامی حرف های بالایی که من زدم مثل سرعت دانلود صبانت راست بود خودشون عکس هم گرفتند و نشون دادند

آخرین ویرایش:
حرف های AMIR MGS کاملا درست بود.
یکی از ذوستان خودم در تبریز با ماهی 30 تومن 2 مگ نامحدود با پینگ خوب داره!
چیزی که اگه توی شهرستان بگیری باید یک میلیون تومن پول بدی!
و اما شما idahadi21 عزیز.بهت پیشنهاد میکنم اول برو ببین کدوم isp ها در منطقه شما خدمات میدن!
بعد بهشون سر بزن و یه تست ازشون بگیر! بهت تست میدن! اونوقت ببین کدوم بهتره بگیر.

حرف های AMIR MGS کاملا درست بود.
یکی از ذوستان خودم در تبریز با ماهی 30 تومن 2 مگ نامحدود با پینگ خوب داره!
چیزی که اگه توی شهرستان بگیری باید یک میلیون تومن پول بدی!
و اما شما idahadi21 عزیز.بهت پیشنهاد میکنم اول برو ببین کدوم isp ها در منطقه شما خدمات میدن!
بعد بهشون سر بزن و یه تست ازشون بگیر! بهت تست میدن! اونوقت ببین کدوم بهتره بگیر.[/
QUOTE]
ممنونم دوست عزیز بله بهترین کار این هست که اگر دوستی داری توی محلتون یا توی اون منطقه که ADSL داره یه ازش بپرس راضی هست پینگش چه جوری هست سرعت دانولدش چه جوریه؟؟در روز چند بار قطع میشه و همینطور میتونی بری شرکت ها بپرسی ولی شرکت ها خوب جواب نمیدند مثلا میگند پورتمون توی منطقه ی شما خیلی خوب جواب میده و .... دیگه ولی وقتی ازشون میگیری میبینی که نه اصلا خوب نیست

شاتل بگیر خودت رو خلاص کن:d
ببینید الکی نگید شاتل بگیر خودت رو خلاص کن ایشون برای انلاین بازی کردن میخواد شاتل برای انلاین بازی کردن به خصوص فوتبال زیاد مناسب نیست ولی در عوض سرعت دانلودش از چند نفر من شنیدم جدیدا خوب شده

بهترین کار هم همونی هست که دوستم MASOUD_MW2 گفت برو ازشون یه تست پینگ بگیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or