اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
من میخوام یه سرویس راه اندازی کنم 128(از اینایی باشه که دوستان دارن و سرعت دانلودشون بالای 100هست-هرچه بالاتر بهتر-)
فقطم برای چرخ زدن تو صفحات اینترنت(روزانه چند ساعت)و دیدن دوموهای ignمیخوامش.(دوموهاروهم دانلود نمیکنم فقط به صورت آنلاین نگاه میکنم!!!)چقدر ترافیک حجمی بستمه؟
اگه بخوام onlineبازی کنم چی؟(با xbox360)

دوستان من به پارس انلاین زنگ زدم و گفتم سرویس برای 256 چطوری می تونم بگیرم و از حرفا گفتن فقط 512 می دیم!!
پس این نرخ ها و سرویس هایی که 256 هم شاملشون میشه برای چی تو سایتشون زدن؟؟؟؟
یکی لطفا راهنماییم کنه.من صبا دارم و اصلا راضی نیستم چون پهنای باند خیلی کمی میده(3 ماه 9GB)

دوستان من به پارس انلاین زنگ زدم و گفتم سرویس برای 256 چطوری می تونم بگیرم و از حرفا گفتن فقط 512 می دیم!!
پس این نرخ ها و سرویس هایی که 256 هم شاملشون میشه برای چی تو سایتشون زدن؟؟؟؟
یکی لطفا راهنماییم کنه.من صبا دارم و اصلا راضی نیستم چون پهنای باند خیلی کمی میده(3 ماه 9GB)
خوب پارس هم هر ماه 3 gig میده دیگه.
توی صبا ببین یه نرخ های دیگه ای هم هست که اگه پول بیشتری بدی ترافیک بیشتری میگیری.
مثلا پارس هر ماه با 8 gig ترافیک 25 تومن پول میگیره اما با 3gig ترافیک 16 تومن پول میگیره(128kb).

سلام.
من میخوام یه سرویس راه اندازی کنم 128(از اینایی باشه که دوستان دارن و سرعت دانلودشون بالای 100هست-هرچه بالاتر بهتر-)
فقطم برای چرخ زدن تو صفحات اینترنت(روزانه چند ساعت)و دیدن دوموهای ignمیخوامش.(دوموهاروهم دانلود نمیکنم فقط به صورت آنلاین نگاه میکنم!!!)چقدر ترافیک حجمی بستمه؟
اگه بخوام onlineبازی کنم چی؟(با xbox360)

آقا جواب بدید دیگه.

برای چرخ زدن و ...... فکر می کنم 3 گیگ کافی باشه اما برای بازی آنلاین باید خیلی بیشتر باشه . و پینگ هم پایین .
آقا ممنون پس برای چرخ زدن و دیدن دموهای آنلاین 3gigبرای 1ماهم بسه!!!!(استفاده ام 3-4ساعت در روزه ها!!!)
حالا یه سوال دیگه
برای اینکه دموهارو راخت و بدون گیر کردن ببینم چه سرعتی لازمه؟و لطفا یه شرکت خوب هم معرفی کنید(ترجیحا دانلود شبانه اش رایگان باشه)
اعتبار نوش جونتون.

برای تماشای روان بستگی به نوع کلیپ پخش شده و کیفیتش داره! از نوع فلش که در یوتوب میبینید سرعت حداقل 25 کیلو دانلود میتونه تصویری روان رو به شما بده.
برای کیفیت های بالاتر مثل hd باید سرعتی حداقل 60 یا 70 کیلو داشته باشد.

آقا ممنون پس برای چرخ زدن و دیدن دموهای آنلاین 3gigبرای 1ماهم بسه!!!!(استفاده ام 3-4ساعت در روزه ها!!!)
حالا یه سوال دیگه
برای اینکه دموهارو راخت و بدون گیر کردن ببینم چه سرعتی لازمه؟و لطفا یه شرکت خوب هم معرفی کنید(ترجیحا دانلود شبانه اش رایگان باشه)
اعتبار نوش جونتون.

من برام 2 گیگ کافیه ولی فیلم نمی بینم و دانلود می کنم . فکر می کنم کافی باشه شرکت داتک تله کام 128 داره در همه جور اگر دیدی 3 گیگ کافی نیود می تونی گیگ اضافه درخواست کنی .

ممنون از اعتبار :|

برای تماشای روان بستگی به نوع کلیپ پخش شده و کیفیتش داره! از نوع فلش که در یوتوب میبینید سرعت حداقل 25 کیلو دانلود میتونه تصویری روان رو به شما بده.
برای کیفیت های بالاتر مثل hd باید سرعتی حداقل 60 یا 70 کیلو داشته باشد.

خوب 128که بعضی از دوستان میگن دانلودش تا 100به بالا هم میره کافیه؟داتک سرعتش چطوره؟خوب دیدن دمو چقدر از ترافیک حجمیم میگیره؟

سلام.
دوستان،راهنمایی می خواستم از شما بابت راه اندازی سرویس در کرج.
اول اینکه بیشتر واسه بازی کردن می خوام با PS3 .(زیاد بازی میکنم). نوع سرویس و مقدار پهنای باند چقدر باید باشه؟
دوم ، به نظر شما چه مودمی بگیرم بهتره؟ (wireless باشه)
سوم اینکه از کدوم شرکت بگیرم که بهتر باشه؟ (با توجه به اینکه در کرج - گوهردشت هستم.)
با تشکر از پاسخ شما.

هرچی پینگ بالاتر بهتر ....

صبا خوبه به نظرم

البته بستگی به منتطقه شما داره که کدوم ISP بهتر اونجا جواب میده ;)
آقا چرا اطلاعات غلط میدی به مردم؟:d

هر چی پینگ پایین تر بهتر.

یکی صبا خوبه یکی هم شاتل برای بازی آنلاین.

سلام.
دوستان،راهنمایی می خواستم از شما بابت راه اندازی سرویس در کرج.
اول اینکه بیشتر واسه بازی کردن می خوام با PS3 .(زیاد بازی میکنم). نوع سرویس و مقدار پهنای باند چقدر باید باشه؟
دوم ، به نظر شما چه مودمی بگیرم بهتره؟ (wireless باشه)
سوم اینکه از کدوم شرکت بگیرم که بهتر باشه؟ (با توجه به اینکه در کرج - گوهردشت هستم.)
با تشکر از پاسخ شما.

پهنای باندی که میخوای بگیری باید بالای 10 gig باشه. چون بازی آنلاین خیلی سریع ترافیک رو میخوره.
اگه برای بازی آنلاین میخوای یا برو از شاتل بگیر یا از صبانت. پینگ این دو شرکت برای بازی آنلاین خیلی خوبه. البته صبا رو نمیدونم تو کرج سرویس میده یا نه.

حالا یه سوال دیگه
اعتبار نوش جونتون.

128 داتک برای آنلاین نگاه کردن دموها کافی نیست............;)

• Like
Reactions: محمد رضا mr
دوست عزیز اونی که شما میگید 128 و سرعت دانلود بالای 100 کیلو اون 128 نیست! بلکه 1 مگ تشریف داره و اینکارو به 2 دلیل انجام میدن! :
1. دور زدن قانون
2. جلب مشتری
اسما به شما 128 میدن وگرنه براتون پورت 1 مگ رو وصل میکنن!
پینگ هم هرچی کمنر باشه بهتره! نه فقط برای بازی! بلکه برای لود شدن صفحات هم!
پینگ عالی برای داخل کشور زیر 100 برای اروپا زیر 250 و برای آمریکا زیر 300 هست.
غیر از این یگ گیمر رو نمیتونه راضی کنه.

• Like
Reactions: محمد رضا mr

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or