HAMED SEV
کاربر سایت
قبول میکنن ولی سرویس باید به اسم کسی باشه که ازش کارت رو گرفتیدسلام دوستان
اين شركت شاتل براي 512 كارت دانشجويي ميخواد ميشه من از يكي از اشناها كارتش رو بگيرم و بهشون نشون بدم تا اشتراك بدن؟همين كافيه؟
قبول میکنن ولی سرویس باید به اسم کسی باشه که ازش کارت رو گرفتیدسلام دوستان
اين شركت شاتل براي 512 كارت دانشجويي ميخواد ميشه من از يكي از اشناها كارتش رو بگيرم و بهشون نشون بدم تا اشتراك بدن؟همين كافيه؟
خيلي ممنونقبول میکنن ولی سرویس باید به اسم کسی باشه که ازش کارت رو گرفتید
55-65 من مدل D-LINK 2640U,را پیشنهاد میدمدوستان شاید بی ربط باشه (دیگه ندونستم کجا مطرح کنم)
مودم وایرلس تو رنج 55-65 چی پیشنهاد میشه و همچنین تو رنج 85-95؟؟
ممنون
به جز Linksys و SMC چیزی نگیر !
شاتل پینگش عالیه ، سرعت دانلود مطلوبی هم داره. مثلا حداقل بتونی 256 بگیری راحت نیازت رو برطرف میکنه . پارس آنلاین هم سرعت دانلود خیلی خوبی داره اما پینگش خوب نیست .دوستان من یک مشورت می خواستم. من الان چند سال هست که به اون صورت تهران نبودم و حالا می خوام برگردم و اینترنت هم بگیرم. اون موقع که تهران بودم پارس آنلاین داشتم. می خوام بدونم الان فرم اینترنتی کدوم شرکت رو پر کنم خوب هست؟ برای Game می خوام بیشتر که یعنی نوسان سرعت زیاد نباشه و ping مناسبی هم داشته باشه. ممنون میشم بگید چه شرکتی رو انتخاب کنم. فقط یک نکته 4 شماره اول دو خط ما 8889 و 8893 هست و برای مخابرات شهید رجایی بود اگر اشتباه نکنم. ممنون
قاعدتاً نباید بیاد ولی یه جا خوندم اونایی که استفاده کردن براشون هم رو قبض اومده هم اون 10000 کم شده!!!سلام دوستان !
:blushing:
یک راهنمایی میخواستم در باره ی اینترنت همراه اول و بسته های ویژه ی اینترنتیش !
تو خود سایت همراه اول یکسری تعرفه و بسته اینترنتی نوشته...برای مثال :
نوشته 1ماه اینترنت gprs ده هزار تومان با دانلود نامحدود !
خوب این خیلی خوبه.. اما من این بسته رو فعال کردم و ازش دارم استفاده میکنم ( وصل کردم به کامپیوتر ) و سرعت دانلودش هم زیر 14 نمیاد .!
+ میخواستم بپرسم حالا من تو این یک ماه هر چه قدر از اینتر نت استفاده کنم جز اون ده هزار تومن پول دیگه ای رو قبض موبایل نمیاد ؟!
مرسی :blushing: